Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Paviljonki

Paviljongit on helppo sijoittaa kaiken kokoisiin puutarhoihin, tai jopa terassille. Paviljonki tarjoaa suojaisan paikan nauttia kesäpäivistä, ja sinne on helppo sijoittaa ulkokalusteet tai vaikka ulkoporeallas. Paviljonki tarjous nyt jopa -980 €.

Tuotteita yhteensä 85 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 85 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Paviljonki Lux 4x4 m

2 599,95 €

Osamaksulla

alk.

98.95€ /kk

Ilmainen toimitus

  • Tukeva 4x4m paviljonki koristeaidoin
  • Runko 70x70mm painekyllästettyä mäntyä
  • Toimitetaan elementteinä
Lisää ostoskoriin

Paviljonki - Osto-opas

PaviljonkiPaviljonkeja on saatavilla useissa eri ko'oissa ja eri materiaaleissa. Pavijongin valintaan kannattaa käyttää hieman aikaa, jotta saisit puutarhaan täydellisen paviljongin, joka kestää käytössä vuosikausia.

Mikä on paviljonki?

Paviljonki on puutarhaan tai terassille asennettava katos, johon sisältyy aina runko ja paviljongin kattokangas, sekä useimmiten myös paviljongin seinät ja hyttysverkko. Paviljongin avulla puutarhaan on helppo rakentaa hauska kesänvietto paikka, jossa voidaan nauttia illanistujaisista suurenkin porukan kanssa. Se voi toimia kuitenkin myös esimerkiksi työtilana tai suojaisana spa-osastona.

Paviljonki - Tyypit

Metallinen paviljonki

Paviljonki metallirungolla on erittäin tukeva, pitkäikäinen sekä huoltovapaa ratkaisu. Runko on useimmiten alumiinia, joka on erittäin säänkestävä materiaali. Runko materiaali määrittää osittain myös kuinka lumen kestävä paviljonki on. Metallirunkoinen paviljonki onkin myös useimmiten paras ratkaisu myös runsaslumisille aluille. 

Puinen paviljonki

Puurunkoinen paviljonki, tai pergola, on tyylikäs ratkaisu pihalle. Puurunko on tukeva, mutta ei niin pitkäikäinen kuin metallirunko. Puurunkoiset paviljongit vaativat usein erilaisia huoltotöitä, kuten uudelleen maalausta.

Metallinen paviljonkiPaviljongin seinät ja katto

Paviljongit joiden katto ja seinät muodostetaan kankailla tarjoaa erittäin suojaisan rentoutumispaikan. Paviljonki kangaskatolla tarjoaa myös mukavan varjoisan paikan puutarhaan tai terassille. Kankaisen paviljongin seinät on mahdollista avata ja sulkea, ja paksumpien kankaiden alla on usein myös hyttysverkko, joka voidaan sulkea erikseen. Paviljonki hyttysverkolla estää
ärsyttävien hyttysten pääsyn paviljonkiin esimerkiksi ruokaillessa, mutta ilma pääsee kuitenkin liikkumaan vapaasti paviljongissa.

Paviljongin katto ja seinät voivat olla myös valmistettu polykarbonaattikennolevystä tai akryylevyistä. Nämä mallit on tarkoitettu usein ympärivuotiseen käyttöön, ja niissä on erittäin hyvä lumen kesto.
Kiinteät seinät ja katto tarjoavat erittäin suojaisan paikan puutarhassa. Useimmiten näissä malleissa on 2 avattavaa ovea, joilla paviljonkiin saa hyvän ilmankierron. Terassilämmittimen avulla paviljonkia
voidaan käyttää mukavasti myös talvella.

Mitä kannattaa miettiä paviljongin ostossa

Paviljonki - Mallit

Preeco tarjoaa todella laajan valikoiman erilaisia paviljonkeja. Meiltä löydät modernit metalliset paviljongit sekä perinteisemmät paviljongit katto- ja seinäkankailla. Jos paviljonkia aiotaan käyttää myös talvella, kannattaa valita tukeva runkoinen paviljonki, jossa on paneeliseinät, sekä mahdollisimman suuri lumikuormankesto. Kangaspaviljongit kannattaa purkaa syksyllä, jotta paviljonki ei vahingoitu liian painavan lumipeitteen alla.

Paviljonki - Mitat

Paviljongin kokoa valitessa kannattaa miettiä mihin kaikkeen paviljonkia aiotaan käyttää. Tuleeko sisälle ruokailuryhmä, bistrosetti, työtila, uima-allas tai jotain muuta. Sopivan kokoinen paviljonki kattaa kaikki mitä sinne halutaan sijoittaa, jotta voit nauttia siitä myös sateisina päivinä. 

Tärkeää on myös mitata huolella tila johon paviljonki aiotaan sijoittaa. Mittaa tilaan leveys, syvyys ja korkeus. 

Tilaa juhlateltat & paviljongit Preeco:lta

Paviljonki hyttysverkollaPreeco verkkokauppa sisältää edulliset ja laadukkaat paviljongit. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivan katoksen kaikista hintaluokista. Kun haluat pitkäikäisen paviljongin ympärivuotiseen käyttöön, kannattaa siihen myös budjetoida enemmän rahaa.

Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Paviljonki voidaan maksaa esimerkiksi verkkopankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla sekä Preeco-tilillä tai -laskulla. Laskulla saat jopa 30 päivää korotona maksuaikaa, ja Preeco-tilillä maksat laskun kätevästi osissa.

Pavilijonkien toimitus alkaen 0€ ja saatavissa myös toimitus suoraan kotiin.  Kaikissa tuotteissa on 30 vuorokauden palautusoikeus. Mahdollisen palautuksen yhteydessä paviljongin on oltava alkuperäisessä kunnossa.

Sivuiltamme löydät asiakkaidemme paviljonki arvosteluita. Lue arvostelut läpi ennen valinnan tekoa. Jos on tarvetta lisätiedolle juhlateltta valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu palvelee arkipäivinä klo 9:00 - 17:00. Asiakaspalvelu tiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta.