Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Suodata

Hinta

Hinta

  • 9,00 € - 5 300,00 €

Väri

Väri

Tyyppi

Tyyppi

Runko

Runko

Hierontapöydät

Hierontapöytä löytyy meiltä edullisesti. Katso laaja valikoima läpi ja löydä omasi. Tilaa hierontapöytä nyt, ennen kuin tarjoukset päättyvät.

Tuotteita yhteensä 81 kpl.

Näytetään 1-48 yht. 81 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Kannettava hierontapöytä - Osto-opas

hierontapöydäHierontapöydän valitseminen ei ole hankala prosessi. Tässä ohjeistuksessa kerromme kuinka tietää mitkä ovat tarpeet, kuinka valita laadukas pöytä ja kuinka valita parhaat ominaisuudet pöytään. Katsomme joitakin hierontapöytä arvosteluita auttaaksemme sinua etsimisessä.

Hierontapöytä ja hinta

Ensimmäinen asia mikä pitää ottaa huomioon on hinta. Päätä budjettisi. Muista kuitenkin, että alempi hinta ei välttämättä tarkoita huonompaa laatua.

Kannettavat hierontapöydät

Jos budjettisi on rajattu, kannettava hierontapöytä on se mitä sinun kannattaa ensimmäiseksi katsoa. Olet ehkä opiskelija tai et halua panostaa pöytään satoja euroja. Päämäärä tulee olemaan laadussa ja sinun kannattaakin katsoa arvosteluita. Sinun täytyy luopua osasta kalliimmista ominaisuuksista (joita voit ostaa myöhemmin), mutta sen sijaan keskittyä löytämään sellainen pöytä, joka on keholle sopiva ja sopii hoitotyyliin. Sähköinen hierontapöytä. On usein hyvä vaihtoehto, kun olet ollut ammattimainen hieroja jo pidemmän aikaa, eikä sinun tarvitse liikkua asiakkaiden luo.

hierontapöydä-hinta

Hierontapöytä - Tietoa hierontapöydistä

Leveys

Keskimäärin puinen hierontapöytä on 60-72cm leveä.

Paino

Jos liikutat pöytää, kaikki ekstraleveys on turhaa painoa, jota kannat mukanasi. Kevyet hierontapöydät ovat yleensä hiukan kapeampia, jotta vältyttäisiin turhalta painolta.

Pituus 

Pöydän pituus on usein n. 185cm. Tämä pituus sopii lähestulkoon kaikenlaisille vartaloille. Kun maataan kasvot pöytää vasten, irrotettava niskatuki antaa 30 cm lisäpituutta. Kun maataan selällään tukityynyä voidaan käyttää polvien alla tehdäksesi asiakkaasta ”lyhemmän”. Yleensä niskatuki otetaan pois selällään maatessa, mutta jos sinulla on todella pitkä asiakas voit pitää niskatukea tyynyn alustana ja antaa jalkojen roikkua toisesta päästä yli. Suurimmassa osassa pöytiä on myös mahdollisuus lisätä jalkatuki, joka antaa pöydälle lisää pituutta.

Asiakasmukavuus

hierontapöytä-tarjousHieroja tietenkin haluaa, että hierontapöytä on mahdollisimman mukava asiakkaalle. Tästä syystä hieroja saattaa valita tuotteen joka on liian leveä heille. Tästä syystä pöydän leveyden tulisi olla balanssissa sinun mukavuutesi ja asiakkaan mukavuuden välillä. Jos teet sellaisia hoitoja joissa asiakkaan käsien tarvitsee mahtua myös pöydän päälle, tarvitset sellaisen jonka leveys on yli 80cm. Leveä pöytä saattaa olla myös osittain hankala siitä syystä, että hierojan tarvitsee kurottaa kauemmas tehdäkseen työnsä hyvin. Tämä saattaa aiheuttaa selkäkipua lyhemmillä hierojilla tai niille joilla on lihas- tai selkärankaongelmia. Jotkut praktikot, esimerkiksi fysioterapeutit, pitävät enemmän kapeammasta pöydästä päästäkseen todella lähelle asiakasta ja tehdäkseen erilaisia liikeratoja.

Pöydän korkeus

Pöydän optimaaliseen korkeuteen vaikuttaa muutamat asiat: omat mieltymykset, ergonomia ja ohjeet, jotka olet saanut hierontakoulusta. Lähes kaikissa pöydissä on standardisäätö korkeudelle, joka on n. 60cm-86cm. Tämä korkeus sopii lähes kaikille hierojille. Jos olet jommasta kummasta päästä tämän välin ulkopuolella, tarvitaan kustomoitu hierontapöytä. Korkeuden säätö on yksinkertaisesti toteutettu muutamalla pultilla, jotka pistetään reikien läpi säätääksesi korkeutta. Alumiinisissa kevyissä versioissa saattaa olla myös nappi jota painaa. Yleisesti korkeusvaihtoehtoja on 8 erilaista.

Vaahtomuovi

Enemmän pehmikettä ei tarkoita että kyseessä on laadukkaampi pehmuste. Vaahtomuovin laatu on sidoksissa tiheyteen, ei paksuuteen. Juju on tehdä sellainen patja, joka on mukava, tukee kehoa tekemättä älyttömiä kuoppia. Varo sellaisia pöytiä joissa on 7 cm tai jopa 15 cm paksu patja. Saatat jopa saada sellaisen palasen vaahtomuovia joka on enimmäkseen pelkkää ilmaa tai täysin kivi kova. Paremmat vaahtomuovit antavat tasaisen tukipohjan mutta tuntuvat silti pehmeiltä. Muista, että hierottaessa et ainoastaan makaa pöydällä vaan sinua myös painellaan, käännellään ja pyöritellään. Et halua tulla muussatuksi vaahtomuovin vuoksi.

Pöydän pinta

Et varmasti näe monessa muussa hierontapöytä arvostelussa tätä yhtenä valintakriteerinä. Makaaminen hierontapöydällä voi olla erittäin epämiellyttävää varsinkin vatsallaan ollessa. Miksi? Koska pöytä on tasainen, mutta keho ei ole. Niskatuki on kiva, ja tuki nilkkojen alla mukava, mutta miten muu vartalo? Ideaalitilanne on se, että haluamme luuston rakenteen tukemaan painetta, emme pehmytkudoksen. Kun sitä miettii, siinä on järkeä. Ei ainoastaan siksi, että hierontapöydät ovat miellyttävämpiä, vaan siksi, että hoito- ja rentoutumisprosessi on tehokkaampi kun keholla on parempi tuki.

Säädettävä hierontapöytä - Vinkkejä

Omistatko jo hierontapöydän, mutta olet vakuuttunut siitä, että pinnan ergonomialla on väliä? Oikeanlaisilla lisäominaisuuksilla helpotat hierontaa ja asiakkaan mukavuutta. Alhaalta saat lisää tietoa välineistä joita suosittelemme ostettavaksi hierontapöydän lisäksi.

hierontapöydät

Tietoa pöytiin saatavista lisäominaisuuksista

Kasvotuki

Kasvotuet tarjoavat enemmän mukavuutta kasvot pöytää vasten hieronnalle tukiessaan kasvoja pehmusteella ja vähentäen stressiä niskalta. Suurin osa näistä on irrotettavia malleja. Kasvotuet tai kasvoreiät jotka ovat sisäänrakennetusti penkissä kiinni ovat myös mahdollisia, mutta harvinaisempia. Ota huomioon, että tällainen hierontapöytä on huomattavasti lyhempi ja nämä tarvitsevat erikoisleikatut lakanat. On olemassa monia erityyppisiä kasvotukia. Yleisin on ”suora” kasvotuki jota ei voi säätää mutta on todella tukeva. Säädettävät niska/kasvotuet ovat yleensä säädettävissä niin niiden korkeuden kuin kulmankin osalta. Erityisesti niskatuet ja uusi teknologia vaahtomuovin saralla tulee muokkaamaan tulevaisuuden hierontapöytiä merkittävästi.

Tukityynyt

Tukityynyjä tulee erikokoisina ja muotoisina täysin pyöreästä tasaiseen ja osittain pyöreään. Niitä käytetään yleisimmin nilkkojen tukena asiakkaan ollessa vatsallaan, ja polvien ja niskan takana kun asiakas on selällään.

Käsituki/pöydänjatke/sivulle tulevat käsituet

Joskus on tarpeellista lisätä pituutta tai leveyttä pöytään. Hierontapöytä jatkeet laitetaan samaan paikkaan mihin tulee niskatuki ja ne mahdollistavat keskimäärin 30cm lisäpituutta pöytääsi. Käsinojat sivuille (käsituet) antavat keksimäärin 10cm lisää pituutta puoleensa (eli 20cm yhteensä) pöydälle. Käsituet voidaan säätää sopimaan suurimpaan osaan pöytiä. Ne kiinnitetään nauhoilla jotka menevät pöydän yli, ja lopulta tuetaan tarranauhalla pöytätason alapuolelta, sekä klikataan kiinni samaan paikkaan. Vaikkakin ne eivät tue koko kehon painoa, ne ovat yllättävän tukevat. Käsituet ovat mukava lisä niskatuen lisäksi. Käsitukia tulee monissa eri tyyleissä, yksinkertaisesta käsituesta aina sellaisiin, jotka ruuvataan suoraa kiinni pöytään tai jalkaan. Meidän hierontapöydät soveltuvat lähes kaikkiin käsitukiin, mutta tarkista valmistajalta tarvittavat mitat.

Kantokassit

hierontatuoliKantokassit, kuten niskatuetkin, tulevat yleensä pakkauksen mukana, mutta niitä voidaan ostaa myös erikseen. Kassit on suunniteltu suojaamaan pöytääsi ja tekstiilejä. Kassi suojaa pöytääsi kolhuilta ja pitää kaikki tarvikkeet samassa paketissa. On olemassa useita erilaisia kahvoja ja hihnoja joilla voit tehdä liikkumisesta helpompaa. Joissakin kasseissa on jopa renkaat alla. Kassi jossa on renkaat alla nostaa käytännöllisyyttä, jota kaipaat kyllä, mikäli liikut portaissa tai muissa hankalissa oloissa. Renkailla olevat kassit ovat kuitenkin melko kalliita.

Lakanat

Pidä hierontapöytä siistinä näillä vinkeillä. Älä koskaan päästä öljyjä pysyvästi pöytäsi tekstiileille. Ajan myötä öljy kuivuu ja tekee halkeamia kankaaseen. Puhdista öljytahrat heti saippualla ja vedellä tai siihen sopivalla miedolla pesuaineella. Lakanoilla voit helposti suojata pöytää öljyiltä ja halkeamilta sillä se tekee ”muurin” terävien tavaroiden ja pöydän pinnan välille. Itse yleensä jätän halkeamat huomioimatta. Jotkut käyttävät niihin vinyylinkorjaussarjaa. Voit löytää näitä mistä tahansa rautakaupasta tai sekatavaraliikkeestä. Suurin osa hierojista käyttää puuvillaisia flanellilakanoita. Nämä ovat tehty erikoisesti hierontapöydille. Lakanasetti sisältää muotoonommellun lakanan, suoran lakanan ja puolikuun mallisen suojan kasvotuelle. Yleisiä ovat myös puuvilla/polyester ja jersey lakanat. Jos teet urheiluhierontoja, olen itse kokenut parhaaksi ja suojaavimmaksi muotoonleikatut muovilakanat.

matkahierontapöytä

Asennoinnit

Kuten kuvattu ylhäällä, mikään keskustelu hierontapöydistä ei ole täydellinen ilman että keskustellaan asennoista. Niskatuki ja tukityynyt antavat oikean tuen niskoille, päälle ja jaloillesi. Keskivartalolle, vatsallaan ollessa, tässä on kolme tuotetta jotka ovat tehokkaimpia.

Jos ilmenee lisäkysymyksiä koskien hierontapöytiä, ota yhteys Preeco:n asiakaspalveluun. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja auttamaan sinua hierontapöydän valinnassa. Lisäksi voit katsoa asiakkaiden hierontapöytä kokemuksia arvosteluista.

Mistä ostaa hierontapöydät

Hierontapöytä myydään niin verkkokaupoissakin kuin kivijalkakaupoissa. Osta hierontapöytä fiksusti verkosta ja säästä usein jopa satoja euroja. Verkkokauppojen kautta on hinta helppo kilpailuttaa, löytääkseen edullisimman vaihtoehdon. Preeco tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset hierontapöydät, tarkista valikoima ja tarjoukset.