Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Hierontapöydät

Miksi ostaa Hierontapöytä Preeco.fi:stä?

1. 6v kokemus hierontapöydistä
2. Suomen edullisimmat hierontapöydät
3. 14 päivän palautusoikeus
4. 24kk takuu
5. Toimitus 0€ ja jopa 1 päivässä
6. 100% suomalainen
7. Lahden varastolta

50 tuotetta.
Aktiiviset suodattimet

Kannettava hierontapöytä osto-opas

Hierontapöytä

Hierontapöydän valitseminen ei ole hankala prosessi. Tässä ohjeistuksessa kerromme sinulle kuinka tiedät mitkä ovat sinun tarpeesi, kuinka valita laadukas pöytä ja kuinka valita parhaat ominaisuudet pöytään. Katsomme joitakin hierontapöytä arvosteluita auttaaksemme sinua etsimisessä.

Hierontapöytä ja hinta – Ensimmäinen asia mikä pitää ottaa huomioon on hinta. Päätä budjettisi. Muista kuitenkin, että alempi hinta ei välttämättä tarkoita huonompaa laatua.

Edullinen matkahierontapöytä: Jos budjettisi on rajattu, kannettava hierontapöytä on se mitä sinun kannattaa ensimmäiseksi katsoa. Olet ehkä opiskelija tai et halua panostaa pöytään satoja euroja. Päämääräsi tulee olemaan laadussa ja sinun kannattaakin katsoa arvosteluita. Sinun täytyy luopua osasta kalliimmista ominaisuuksista (joita voit ostaa myöhemmin), mutta sen sijaan keskittyä löytämään sellainen pöytä, joka on kehollesi sopiva ja sopii sinun hoitotyyliisi.

Sähköinen hierontapöytä. On usein hyvä vaihtoehto, kun olet ollut ammattimainen hieroja jo pidemmän aikaa, eikä sinun tarvitse liikkua asiakkaiden luo.

Hierontapöytä ja sen ominaisuudet

Leveys: Keskimäärin puinen hierontapöytä on 60-72cm leveä. Tehtaat lajittelevat pöytien leveydet seuraavanlaisesti:

Paino – Jos liikutat pöytääsi, kaikki ekstraleveys on turhaa painoa, jota kannat mukanasi. Kevyet hierontapöydät ovat yleensä hiukan kapeampia, jotta vältyttäisiin turhalta painolta.

Asiakasmukavuus – Hieroja tietenkin haluaa, että asiakas viihtyy pöydässä mahdollisimman hyvin. Tästä syystä hieroja saattaa valita pöydän joka on liian leveä tai liian painava heille. Tästä syystä pöydän leveyden tulisi olla balanssissa sinun mukavuutesi ja asiakkaan mukavuuden välillä. Jos teet sellaisia hoitoja joissa asiakkaan käsien tarvitsee mahtua myös pöydän päälle, tarvitset sellaisen pöydän jonka leveys on yli 80cm. Leveä pöytä saattaa olla myös osittain hankala siitä syystä, että hierojan tarvitsee kurottaa kauemmas tehdäkseen työnsä hyvin. Tämä saattaa aiheuttaa selkäkipua lyhemmillä hierojilla tai niille joilla on lihas- tai selkärankaongelmia. Jotkut praktikot, esimerkiksi fysioterapeutit, pitävät enemmän kapeammasta pöydästä päästäkseen todella lähelle asiakasta ja voivat tehdä erilaisia liikeratoja.

Pituus: Pöydän pituus on usein n. 185cm. Tämä pituus sopii lähestulkoon kaikenlaisille vartaloille. Kun maataan kasvot pöytää vasten, irrotettava niskatuki antaa 30cm lisäpituutta. Kun maataan selällään tukityynyä voidaan käyttää polvien alla tehdäksesi asiakkaasta ”lyhemmän”. Yleensä niskatuki otetaan pois selällään maatessa, mutta jos sinulla on todella pitkä asiakas voit pitää niskatukea tyynyn alustana ja antaa jalkojen roikkua toisesta päästä yli. Suurimmassa osassa pöytiä on myös mahdollisuus lisätä jalkatuki, joka antaa pöydälle lisää pituutta.

Pöydän korkeus: Pöydän optimaaliseen korkeuteen vaikuttaa muutamat asiat: omat mieltymykset ja ergonomia ja ohjeet, jotka olet saanut hierontakoulustasi. Lähes kaikissa pöydissä on standardisäätö korkeudelle, joka on n. 60cm-86cm. Tämä korkeus sopii lähes kaikille hierojille. Jos olet jommasta kummasta päästä tämän välin ulkopuolella, tarvitset kustomoidun pöydän. Korkeuden säätö on yksinkertaisesti toteutettu muutamalla pultilla, jotka pistetään reikien läpi säätääksesi korkeutta. Alumiinisissa kevyissä versioissa saattaa olla myös nappi jota painaa. Yleisesti korkeusvaihtoehtoja on 8 erilaista.

Vaahtomuovi: Enemmän pehmikettä ei tarkoita että kyseessä on laadukkaampi pehmuste! Vaahtomuovin laatu on sidoksissa tiheyteen, ei paksuuteen. Juju on tehdä sellainen patja, joka on mukava, tukee kehoa tekemättä älyttömiä kuoppia. Varo sellaisia pöytiä joissa on 7cm tai jopa 15cm paksu patja. Saatat jopa saada sellaisen palasen vaahtomuovia joka on enimmäkseen pelkkää ilmaa tai täysin kivi kova. Paremmat vaahtomuovit antavat tasaisen tukipohjan mutta tuntuvat silti pehmeiltä. Muista, että hierottaessa et ainoastaan makaa pöydällä vaan sinua myös painellaan, käännellään ja pyöritellään. Et halua tulla muussatuksi vaahtomuovin vuoksi!

Pöydänpinta: Et varmasti näe monessa muussa hierontapöytä arvostelussa tätä yhtenä valintakriteerinä. Makaaminen hierontapöydällä voi olla erittäin epämiellyttävää varsinkin vatsallaan ollessa. Miksi? Koska pöytä on tasainen mutta keho ei ole. Niskatuki on kiva, ja tuki nilkkojen alla mukava, mutta miten muu vartalo? Ideaalitilanne on se, että haluamme luuston rakenteen tukemaan painetta, emme pehmyt kudoksen. Kun sitä miettii, siinä on järkeä. Ei ainoastaan siksi, että asiakkaan on miellyttävämpi olla, vaan siksi, että hoito- ja rentoutumisprosessi on tehokkaampi kun keholla on parempi tuki.

Myydään hierontapöytä

Hierontapöytä myydään niin verkkokaupoissakin kuin kivijalkakaupoissa. Osta hierontapöytä fiksusti verkosta ja säästää usein jopa satoja euroja.

Lisävinkkejä hierontapöydän ostoon

Omistatko jo hierontapöydän, mutta olet vakuuttunut siitä, että pöydän pinnan ergonomialla on väliä? Lue alta tietoa välineistä joita suosittelemme.

SäädettävSäädettävä matkahierontapöytää hierontapöytä & ominaisuudet

Kasvotuki: Kasvotuet tarjoavat enemmän mukavuutta kasvot pöytää vasten hieronnalle tukiessaan kasvoja pehmusteella ja vähentäen stressiä niskalta. Suurin osa näistä on irrotettavia malleja. Kasvotuet tai kasvoreiät jotka ovat sisäänrakennetusti penkissä kiinni ovat myös mahdollisia, mutta harvinaisempia. Ota huomioon, että tällaisissa pöydissä pituus on huomattavasti lyhempi ja nämä tarvitsevat erikoisleikatut lakanat. On olemassa monia erityyppisiä kasvotukia. Yleisin on ”suora” kasvotuki jota ei voi säätää mutta on todella tukeva. Säädettävät niska/kasvotuet ovat yleensä säädettävissä niin niiden korkeuden kuin kulmankin osalta. Erityisesti niskatuet ja uusi teknologia vaahtomuovin saralla tulee muokkaamaan tulevaisuuden hierontapöytiä merkittävästi.

Tukityynyt: Tukityynyjä tulee erikokoisina ja muotoisina täysin pyöreästä tasaiseen ja osittain pyöreään. Niitä käytetään yleisimmin nilkkojen tukena asiakkaan ollessa vatsallaan, ja polvien ja niskan takana kun asiakas on selällään.

Käsituki/pöydänjatke/sivulle tulevat käsituet: Joskus on tarpeellista lisätä pituutta tai leveyttä pöytään. Pöydänjatkeet laitetaan samaan paikkaan mihin tulee niskatuki ja ne mahdollistavat keskimäärin 30cm lisäpituutta pöytääsi. Käsinojat sivuille (käsituet) antavat keksimäärin 10cm lisää pituutta puoleensa (eli 20cm yhteensä) pöydälle. Käsituet voidaan säätää sopimaan suurimpaan osaan pöytiä. Ne kiinnitetään nauhoilla jotka menevät pöydän yli, ja lopulta tuetaan tarranauhalla pöytätason alapuolelta, sekä klikataan kiinni samaan paikkaan. Vaikkakin ne eivät tue koko kehon painoa, ne ovat yllättävän tukevat. Käsituet ovat mukava lisä niskatuen lisäksi. Käsitukia tulee monissa eri tyyleissä, yksinkertaisesta käsituesta aina sellaisiin, jotka ruuvataan suoraa kiinni pöytään tai jalkaan. Suurinta osaa voidaan käyttää lähes kaikissa pöydissä, mutta osalla valmistajista on omat tarvittavat mitat.

Kantokassit: Kantokassit, kuten niskatuetkin, tulevat yleensä pakkauksen mukana, mutta niitä voidaan ostaa myös erikseen. Kassit on suunniteltu suojaamaan pöytääsi ja tekstiilejä. Kassi suojaa pöytääsi kolhuilta ja pitää kaikki tarvikkeet samassa paketissa. On olemassa useita erilaisia kahvoja ja hihnoja joilla voit tehdä liikkumisesta helpompaa. Joissakin kasseissa on jopa renkaat alla. Kassi jossa on renkaat alla nostaa käytännöllisyyttä, jota kaipaat kyllä, mikäli liikut portaissa tai muissa hankalissa oloissa. Renkailla olevat kassit ovat kuitenkin melko kalliita.

Lakanat: Pidä pöytäsi siistinä näillä vinkeillä. Älä koskaan päästä öljyjä pysyvästi pöytäsi tekstiileille. Ajan myötä öljy kuivuu ja tekee halkeamia kankaaseen. Puhdista öljytahrat heti saippualla ja vedellä tai siihen sopivalla miedolla pesuaineella. Lakanoilla voit helposti suojata pöytää öljyiltä ja halkeamilta sillä se tekee ”muurin” terävien tavaroiden ja pöydän pinnan välille. Itse yleensä jätän halkeamat huomioimatta. Jotkut käyttävät niihin vinyylinkorjaussarjaa. Voit löytää näitä mistä tahansa rautakaupasta tai sekatavaraliikkeestä. Suurin osa hierojista käyttää puuvillaisia flanellilakanoita. Nämä ovat tehty erikoisesti hierontapöydille. Lakanasetti sisältää muotoonommellun lakanan, suoran lakanan ja puolikuun mallisen suojan kasvotuelle. Yleisiä ovat myös puuvilla/polyester ja jersey lakanat. Jos teet urheiluhierontoja, olen itse kokenut parhaaksi ja suojaavimmaksi muotoonleikatut muovilakanat.

Asennoinnit: Kuten kuvattu ylhäällä, mikään keskustelu hierontapöydistä ei ole täydellinen ilman että keskustellaan asennoista. Niskatuki ja tukityynyt antavat oikean tuen niskoille, päälle ja jaloillesi. Keskivartalolle, vatsallaan ollessa, tässä on kolme tuotetta jotka ovat tehokkaimpia.

Jos sinulle ilmenee lisäkysymyksiä koskien hierontapöytiä ota yhteys Preeco.fi asiakaspalveluun. Pyrimme vastaamaan sinulle kaikkiin kysymyksiin ja auttamaan sinua hierontapöydän valinnassa :) Lisäksi voit katsoa meidän asiakkaiden hierontapöytä kokemuksia arvosteluista.

Mitä muuta tarvitset kun ostat hierontapöydän?Puinen säädettävä hierontapöytä

- Hierontapöytä paperi, jolla takaas hygieenisyyden ja että pöytäsi pysyy helposti puhtaana.
- Oljy.
- Hierontapenkki