Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Hierontapöydät

Hierontapöytä löytyy meiltä edullisesti. Katso laaja valikoima läpi ja löydä omasi. Tilaa hierontapöytä nyt, ennen kuin tarjoukset päättyvät.

Tuotteita yhteensä 81 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 81 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Hierontapöytä ostajan opas: Valitse oikea malli tarpeisiisi

hierontapöydä

Hierontapöytä on keskeinen väline hieronnan ja muiden manuaalisten hoitomuotojen harjoittamisessa. Se on suunniteltu tukemaan kehoa mukavasti ja turvallisesti hieronnan aikana, tarjoten hierojalle oikeanlaiset ergonomiset työasennot. Laadukas hierontapöytä on investointi, sillä sen avulla voit tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua ja hoitoa.

Markkinoilta löytyy pro hierontapöytiä eri käyttötarkoituksiin, materiaaleihin ja hintaluokkiin. Kevyet kannettavat mallit ovat ihanteellisia kiertäville ammattilaisille, kun taas tukevammat stationäärit pöydät sopivat paremmin pysyvään käyttöön klinikalla tai hoitolassa. Useimmissa hierontapöydissä on säädettävä korkeus, jotta ne sopivat eri mittaisille hierojille ja asiakkaille, ja niiden patjoissa käytetään korkealaatuista vaahtomuovia hieronnan mukavuuden maksimoimiseksi.

hierontapöytä-tarjous

Kun valitset hierontapöytää, harkitse käyttötarpeitasi sekä asiakkaittesi mukavuutta. Pöydän toimivuus, kestävä rakenne ja käytettävyys ovat avainasioita pitkäaikaisessa käytössä. Etsiessäsi sopivaa hierontapöytää, huomioi tarjolla olevat lisävarusteet, kuten niskatuet ja käsinojat, jotka voivat lisätä hoitojen monipuolisuutta ja parantaa asiakaskokemusta.

Hierontapöydän tyypit tavallainen vai pro

hierontapöydä-hinta

Hierontapöydät jaetaan yleisesti kahteen päätyyppiin: kannettaviin ja pysyviin malleihin. Käyttötarve määrää, kumpi vaihtoehto sopii parhaiten.

Kannettavat hierontapöydät

hierontatuoli

Kannettavat hierontapöydät tarjoavat sinulle liikkuvuutta ja joustavuutta. Ne ovat yleensä kevyitä, ja usein ne on rakennettu kestävästä alumiinirungosta, jonka ansiosta ne on helppo kantaa paikasta toiseen. Kannettavilla hierontapöydillä voi olla säädettäviä osia kuten selkänoja, niskatuki ja käsinojat, jotka tekevät niistä monikäyttöisiä ja tarjoavat lisämukavuutta asiakkaille. Patjan laatu on tärkeä huomioitava tekijä; yleensä se on vaahtomuovista valmistettu ja päällystetty keinonahalla helppoa puhdistusta ja kestävyyttä ajatellen.

  • Runko: Useimmiten alumiinia tai puuta

  • Verhoilu: Yleisesti keinonahkaa

  • Lisävarusteet: Irroitettava niskatuki, säädettävät käsinojat

  • Korkeussäätö: Mahdollistaa optimaalisen työskentelykorkeuden

Pysyvät hierontapöydät

hierontapöydät

Pysyvät hierontapöydät ovat tarkoitettu kiinteään käyttöön, ja ne ovat yleensä raskaampia sekä tukevampia kuin kannettavat mallit. Ne ovat usein varustettu sähköisellä säätömekanismilla, joka helpottaa pöydän korkeuden ja asennon muuttamista ilman fyysistä rasitusta. Monissa malleissa on kaksi- tai kolmeosaiset selkänojat, jotka tuovat lisää säädettävyyttä ja monipuolisuutta hoitotyöhön. Pysyvät hierontapöydät ovat suunniteltu kestämään jatkuvaa käyttöä ja tarjoavat luotettavan pohjan kaikenlaiseen hierontaan ja hoitotyöhön.

  • Rakenne: Tukeva ja kestävä, usein sähköisellä säädöllä

  • Selkänojan osat: Kaksi- tai kolmeosaiset vaihtoehdot

  • Säädettävyys: Sähkökäyttöisillä säätimillä, korkeuden ja asennon helppo muokkaus

Hankinta ja tarjoukset

Kun olet markkinoilla hankkimassa hierontapöytää, on tärkeää tarkastella eri jälleenmyyjien tarjouksia. Usein voit löytää hierontapöydän tarjoushinnalla eri myyntikanavista, olipa kyseessä sitten fyysinen myymälä tai verkkokauppa.

Tutustumalla eri kauppiaiden valikoimaan, saat käsityksen hierontapöytien hinnoista. Erottuakseen kilpailijoista, monet kauppiaat tarjoavat aika ajoin huomattaviakin alennuksia, jotka voivat tehdä hankinnasta edullisemman.

Huomioitavia seikkoja, kun hoitopöytä hankitaan:

  • Tarkista tuotekuvaus: Selvitä tarjolla olevan hierontapöydän toiminnot ja varmista, että se vastaa tarpeitasi.

  • Vertaile hintoja: Älä ota ensimmäistä vastaantullutta tarjousta, vaan vertaile useiden myyjien hintoja ja ehtoja.

  • Arvioi laatua: Alennettu hinta ei aina tarkoita hyvää diiliä. Varmista tuotteen laatu ja kestävyys tarkistamalla arvostelut ja mahdolliset takuuehdot.

matkahierontapöytä

Alla on esimerkki luettelo tarjouksista, jotka voit löytää suomalaisista verkkokaupoista:

Muista tarkistaa voimassaolevat tarjoukset ja kausialennukset, sillä kyseiset hinnat voivat vaihdella. Ennen ostopäätöstä, tarkista myös toimituskulut ja palautusehdot. Näin varmistat parhaan hinta-laatusuhteen hankinnallesi.

Usein kysytyt kysymykset

Hierontapöytää valittaessa on tärkeää harkita käyttötarkoitusta, pöydän toiminnallisuutta ja budjettia. Seuraavat kysymykset auttavat sinua löytämään sopivan hierontapöydän tarpeisiisi.

Mikä on paras kannettava hierontapöytä ammattikäyttöön?

Parhaan kannettavan hierontapöydän valinta ammattikäyttöön riippuu hierojan liikkuvuustarpeista ja asiakkaan mukavuudesta. Kevyt ja tukeva rakenne, nopea kokoontaitettavuus ja kantokahvat ovat suosituksia ammattilaisten keskuudessa.

Mitkä ovat tärkeimmät ominaisuudet valittaessa sähköistä hierontapöytää?

Sähköisen hierontapöydän keskeiset ominaisuudet sisältävät säädettävän korkeuden ja selkänojan, vakaan rakenteen sekä usein myös muistiinpanoja eri asentojen tallentamiseksi. Tarkasta, että pöytä täyttää tarpeelliset turvallisuusstandardit.

Minkälaisia hierontaominaisuuksia taitettavat hierontapöydät tyypillisesti tarjoavat?

Taitettavat hierontapöydät tarjoavat yleensä pehmustetun lepopinnan ja säädettävän pääntuen. Jotkut mallit sisältävät lisäosia, kuten käsinojia ja säädettävän korkeuden, jotta ne soveltuvat useille eri asiakkaan kokoisille.

Millaisia eroja on markkinoilla olevien matkahierontapöytien välillä?

Markkinoilla olevat matkahierontapöydät eroavat toisistaan kooltaan, painoltaan sekä säilytyksen vaatimalta tilalta. Edistyneemmissä malleissa voi olla myös erityisominaisuuksia, jotka on suunniteltu erikoistarpeisiin.

Miten valita hierontapöytä kotikäyttöön?

Kotikäyttöön sopivan hierontapöydän valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota pöydän kokoon, kestävyyteen ja helposti puhdistettavaan materiaaliin. Mukavuus ja helppo säilytettävyys ovat myös tärkeitä tekijöitä.

Mistä tekijöistä hierontapöydän hinta yleensä muodostuu?

Hierontapöydän hinta muodostuu tyypillisesti sen materiaaleista, rakenteellisista ominaisuuksista, merkistä ja mahdollisista lisävarusteista. Laadukkaat materiaalit ja erikoisominaisuudet voivat nostaa pöydän hintaa.