Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Levypainoteline

Tilaa levypainoteline meiltä. Levypainotelineet tarjous nyt jopa -25%.

Tuotteita yhteensä 3 kpl.

Näytetään 1-3 yht. 3 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Levypainoteline tuomaan järjestystä kotikuntosalille

Kun levypainoja alkaa löytymään useita kotona, voi olla aika hommata niille levypainoteline. Kasassa olevat levypainot eivät luo salille mukavaa tunnelmaa ja niitä voi olla hankala ottaa välistä pois käyttöä varten. Levypainotelineet luovat siistin vaikutelman kotikuntosalille ja niistä on helppo ottaa levypainot käyttöön tai siirtää ne tankoihin. 

Levypainoteline - Hyödyt

Siisteys

Kulmiin kasatut painot eivät ole esteettisesti kovin siistin näköisiä. Sopiva levypainoteline luo siistin ja mukavan tunnelman kotikuntosalille, joka lisää viihtyisyyttä ja motivaatiota.

Järjestys

Telineeseen paino järjestyksen mukaan asetetut levypainot ovat helposti käyttöön otettavina. Samoissa paikoissa olevat painot on helppo ja nopea laittaa tankoon, eikä tarvitse etsiä tiettyjä painoja ympäri huonetta.

Levypainoteline - Mallit

Vaakamallinen

Vaakamallisessa telineessä painot saa kaikki samalle puolelle näkyville. Telineen voi asettaa seinää vasten, jolloin se vie vähän tilaa.

Pystymallinen

Pystymallinen teline tarvitsee hieman enemmän tilaa, koska painot asetetaan sen ympärillä. Korkeutensa ansiosta siihen kuitenkin mahtuu monet eri painoiset painot.

Lattia

Lattialla olevasta telineestä ei ole vaaraa, että painot putoaisivat esimerkiksi varpaille. Loistava valinta painavammille levypainoille.

Seinään kiinnitettävä

On olemassa myös seinään kiinnitettäviä malleja. Nämä telineet vaativat kunnon kiinnityksen, koska yhteispaino voi nousta suureksi kun laittaa paljon levypainoja telineeseen.

Ennen tuotteen ostoa

Malli

Ennen tuotteen siirtoa ostoskoriin, kannattaa miettiä minkälainen malli on omaan kotikuntosaliin sopiva. Jos tarvitsee säästää tilaa, voi seinää vasten oleva malli sopia. Jokainen malli ajaa asiansa loistava, joten voit valita itselle sopivan sen ulkonäön mukaan.

Hinta

Telineitä on saatavilla monista eri kuntokaupoista. Jotta löydät mahdollisimman hyvän hinta-laatu suhteisen tuotteen, suosittelemme vertaamaan hintoja verkkokauppojen kesken. Meiltä löydät painotelineet hyvällä hinta ja laatu suhteella.

Tilaa levypainotelineet Preeco:lta

Osta painoteline meiltä. Saatavilla eri mallisia telineitä. Telineet soveltuvat niin julkisiin, kuin kotikuntosaleille. Katso hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä. Verkkokauppamme tarjoaa monipuoliset maksutavat. Tuotteet voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta tai maksukortilla. Tuotteilla on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja 30 päivän palautusoikeus. Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin. Jos telineistä heräsi kysyttävää, kysy tuotteesta asiakaspalvelulta. Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9:00 - 17:00.

levypainotelinelevypainoteline-hintalevypainoteline-tarjous