Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Jumppamatot

Tilaa harjoitusmatto, jumppamatto ja joogamatto meiltä. Harjoitusmatot tarjous nyt -25%. Laaja valikoima.

Tuotteita yhteensä 41 kpl.

Näytetään 1-41 yht. 41 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Harjoitusmatto, jumppamatto on loistava kotitreenin apuväline

Jumppamatto on monipuolinen apuväline erilaisiin harjoituksiin. Venyttely, jooga, kehonpainotreeni sekä monet muut treenit on todella mukava suorittaa, kun alla on pitävä ja pehmeyttä tuova jumppamatto. Lisäksi värikkäät jumppamatot piristää kivasti jumppatilaa, ja piristää näin ollen treeniäkin.

Jumppamaton valinnassa kannattaa kiinnittää huomio maton kokoon, paksuuteen ja materiaaleihin. Pienempi joogamatto on helpompi ottaa mukaan, toisaalta isommat harjoitusmatot mahdollistavat entistä joustavamman kuntoilun. Ohutkin matto antaa pehmeyttä treeniin ja venyttelyyn. Paksummilla matoilla polvet säästyvät entistä enemmän. Paksummat matot edistävät paremmin kehon kontrollia, kun asentoja ei suoriteta täysin tasaisella maastolla. Näin lihakset tekevät hieman enemmän työtä, samalla kehittyen.

Joogamatoissa käytetään erilaisia materiaaleja, joka kannattaa ottaa huomioon. Jos ihosi on herkkä, on syytä valikoida ihoystävällinen matto. Laadukas harjoitusmatto kestää kauemmin käytössä.

harjoitusmatto

Harjoitusmatto ja jumppamatto joogaan, voimisteluun ja muuhun urheiluun

Varsinkin 80-luvulta lähtien joogamatto on kuulunut kuntosalin vakiovarusteisiin. Aikana, jolloin harjoittelu ei rajoittunut enää "Muckibude": een, vaan levisi myös yhä enemmän neljän seinän ulkopuolelle, harjoitusmatto oli ehdoton varuste. Harjoitusmatot täyttävät monet vaatimukset, olipa kyseessä sitten "freestyle" tai harjoitusten tekeminen television edessä harjoitusvideoita katsellen. Ne eivät vain näytä hyvällä, vaan ovat myös toimivia.

Millainen on laadukas harjoitusmatto?

Harjoitusmattoja tarjoavat nykyään monet eri valmistajat ja eri hintaluokissa. Mitä tulisi harkita oikean mallin löytämisessä. Hyvälle harjoitusmatolle on tunnusomaista seuraavat ominaisuudet:

  • - Se tuntuu miellyttävältä iholla (loppujen lopuksi monet harjoitukset tehdään makuulla).
  • - Se on niin vakaa, että käsipainot, kahvakuulat jne. voidaan säilyttää turvallisesti sen päällä.
  • - Se ei liiku paikaltaan.

Valittaessa on kiinnitettävä huomiota miellyttävään kokoon. Maton säilyttämisen helpottamiseksi useimmissa malleissa on kumipohja, joka vedetään rullaamisen jälkeen harjoitusmaton päälle. 

Muita ominaisuuksia, jotka usein aiheuttavat päätöksentekovaikeuksia, ovat: väri ja muoto. Vastaus kysymykseen harjoitusmaton designista perustuu tietysti suurelta osin henkilökohtaiseen makuu. Muodon suhteen ei ole suuria eroja. Täytyy ainoastaan päättää haluaako harjoitusmattoonsa neliskanttiset vai pyöristetyt kulmat.

harjoitusmatto-tarjous

Harjoitusmatto lattian suojaamiseen

Harjoitusmattoja tulisi ehdottomasti käyttää käsipainoharjoittelujen yhteydessä. Matto on yksi tärkeimmistä välineistä kotona harjoitteluun. Ne suojaavat lattiaa painavien kuntoiluvälineiden ja käsipainojen aiheuttamilta painaumilta. Joustavan harjoittelun takaamiseksi kannattaa pienen maton sijaan rakentaa hieman suurempi harjoitusalue pienistä suojamatoista. Jos haluaa pelata varman päälle, kannattaa koko harjoitusalueen suojaamiseen käyttää harjoitusmattoja. Suuren valikoiman ansiosta malli on helppo mukauttaa omaan makuun, muihin kalusteisiin ja harjoitustarvikkeisiin.

Tehokkaampia ja turvallisempia harjoituksia harjoitusmaton avulla

Johtopäätös: kuntomatto ei vain näytä urheilulliselta, vaan tarjoaa käyttäjälle maksimaalisen pidon. Tämä voidaan todistaa erilaisten joogaharjoitusten avulla tai kyykkäämällä, sillä harjoitusmatto tarjoaa oikeanlaisen vakauden täysin puhtaaseen liikesuoritukseen. Myös ohuet mallit takaavat nivelille ystävällisen alustan ja tuen lihaksille. Siksi jumppamatto on täydellinen yhdistelmä harjoitusrutiinin optimoimiseksi puhtaaksi, turvalliseksi ja kestäväksi.

Jumppamatto lisäksi kotitreeneihin

Riippumatta siitä, mitä harjoituksia kotisalilla tehdään, on melkein aina syytä miettiä harjoitusmattojen käyttöä. Nämä eivät vain näytä hyvältä, vaan myös suojaavat lattiaa monenlaiselta kulumiselta. Mutta mitä etuja harjoitusmatot todella tarjoavat? Onko harjoitusalueita, joissa niiden käyttö on erityisen hyödyllistä? Ja mitä muuta on otettava huomioon harjoitusmaton ostamisessa? 

jumppamatto-hinta

Harjoitusmattoja löytyy useita eri malleja ja kokoja

Harjoitusmatot myydään yleensä sarjana. Matot voidaan liittää yhteen ja mukauttaa ihanteellisesti kyseiseen tilaan. Näin varmistetaan, että yleensä ei tarvitse tehdä kompromisseja. Harjoitusmatto on saatavilla erilaisina. Klassisen mustan lisäksi voidaan valita useiden tyylikkäiden ja huomiota herättävien kuvioiden välillä. Kun etsit harjoitusmattoa on värin lisäksi syytä ottaa huomioon seuraavat asiat: muoto, osien lukumäärä, koko, maton paksuus, asentaminen. Kaikkia näitä tekijöitä tulisi harkita ennen lopullista valintaa.

Hoito - mitä tulisi ottaa huomioon?

Toinen harjoitusmattojen etu on, että niiden pinta on helppohoitoinen. Jos huomaat pientä likaantumista, riittää kun poistat ne liinalla ja haalealla vedellä. Jos likaa on enemmän tai se on pinttynyttä on välttämätöntä noudattaa valmistajan ohjeita. Jos harjoitusmattoa ei käytetä pitkään aikaan, se tulee säilyttää puhtaassa ja kuivassa paikassa. Harjoitusmatoille on olemassa erillisiä suojapusseja ja -koteloita, jotka suojaavat niitä säilytyksen aikana.

Tilaa harjoitusmatto Preeco:lta

Osta kotitreenin tueksi ohut tai paksu jumppamatto. Katso hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä. Tarjoamme joustavat ja monipuoliset maksutavat. Matot voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Kaikki tuotteisiin sisältyy ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja 30 päivän palautusoikeus. Jos ostosta heräsi kysyttävää, asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9:00 - 17:00. Tilaa uutiskirje ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.

jumppamatto