Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Ulkoporeallas

Ulkoporeallas nyt Preecolta. Meiltä löydät edulliset ulkoporealtaat laadusta tinkimättä.

Tuotteita yhteensä 77 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 77 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Ulkoporeallas nyt Preecolta!

ulkoporeallas-hinta

Kesäkelit lähestyvät kovaa vauhtia ja nyt jos joskus on oikea aika harkita kesän aktiviteetteja ja suunnitella tulevaa lomaa, sen viettämistä ja silloin rentoutumista. Ulkoporealtaat ovat mainio tapa lämmitellä jos kesä on kylmä, ja jos kesä on kuuma, ulkoporealtaaseen voi pulahtaa myös ilman, että lämmitys on päällä, jolloin veden viilentävä vaikutus vie varmasti uupumuksen mennessään. Ulkoporealtaat kruunaavat pihat ja terassit niin kotona kuin mökilläkin. Rentouttavaan porealtaaseen on aina mukava pulahtaa suoraan vaikka rankan treenin, ulkotöiden tai arjen työpäivän jälkeen, tai vaikka päivän löhöilyn jälkeen. Ulkoporeallas voi olla sinulle yksi arjen pienistä nautinnoista ja saat luksusta elämääsi! Tutustu tarkemmin ulkoporealtaisiimme ja osta ulkoporeallas Preecolta Suomen parhaimpaan hintaan laatuun verrattuna. Tee vuoden paras ostos ja hemmottele itseäsi hankkimalla luksusta: Preeco ulkoporeallas. Tuote on aina laadukas! Kylkiäisiksi ulkoporealtaat tarvitsevat aina puutarhapöydän juomille, aurinkovarjon, sekä säänkestävät pihakalusteet. Ennen altaaseen nousua kannattaa käydä pihasuihkussa.

ulkoporealtaat-tarjous

Ulkoporealtaat hyödyt - miksi ulkoporeallas kannattaa ostaa?

Kuten jo aiemmin mainittu, ulkoporealtaalla on eri vuodenajan eri kelillä asetuksista riippuen haluttaessa viilentävä tai lämmittävä vaikutus. Lämpö ja kylmä stimuloivat verenkiertoa, jolloin esimerkiksi liikunnasta tulleet vammat ja jumit voidaan parantaa hyvin. Lisäksi ulkoporealtaita on varustettu usein hierontaa muistuttavilla suuttimilla, jotta voit nauttia laadukkaat hieronnat kotiin hinta-laatu-suhteensa mukaisesti. Tehokkaat suodattimet myös suodattavat bakteereja pois vedestä, joten ulkoporealtaan käyttö käy kylvystä ja nouset altaasta puhtaampana. Useissa ulkoporealtaissa tulee lisäksi led-valot, jolloin voit kestitä iltaseuruettasi lämmössä vaikka illat viilenisivät, ja led-valojen luodessa mukavaa lisätunnelmaa takapihalle.

ulkoporealtaan-sähkönkulutus

Ulkoporealtaat on suunniteltu eri lähtöihin - miten siis löydän itselleni parhaan?

Tässä osto-oppaassa on eritelty kriteerit, jotka auttavat erottamaan vaihtoehtoja toisistaan, jotta voit valita itsellesi sopivimman ulkoporealtaan.

Koko

Yksi tärkeimmistä kohdista poreammetta ostaessa, on tietää kuinka suuren haluaa tai kykenee porealtaalle varaamaan. Preecon ulkoporeallas-valikoimasta löydät ulkoporealtaita väliltä 160cm x 160cm - 200cm x 200cm. 160cm x 160cm (1,6m) ulkoporealtaaseen mahtuu 4 henkilöä kerrallaan, ja 200cm x 200cm (2m) ulkoporealtaaseen mahtuu kerrallaan 5-6 henkilöä, mallista riippuen. Esimerkiksi tässä kuusipaikkaisessa mallissa on 5 tavallista istumapaikkaa ja lisäksi yksi makuupaikka.

Altaan koolla on vaikutusta sen lämmityksen nopeuteen, mutta 4-, 5- ja 6-paikkaisen altaan välillä ero jää varsin pieneksi ja ulkoporealtaat lämpenevät samoilla nopeuksilla. Lisäksi hinta määräytyy aina altaan koon mukaan, ja hinta saattaa vaihdella jopa tuhansissa euroissa. Hinta ei saa kuitenkaan vaikuttaa ostopäätökseen liikaa, sillä hinta ja laatu kulkevat käsikädessä ja koko käyttäjien määrä on paljon olennaisempaa.

ulkoporeallas-tarjous

Lisää luksusta: Hierontaominaisuudet

Kaikissa Preeco.fi-verkkokaupan ulkoporealtaissa tulevat hierontaominaisuudet mukana. Pienemmissä porealtaissa (160cm x 160cm) tulevat mukana 12 hierovaa suutinta jotka suorastaan sulattavat stressin pois. Näissä neljäpaikkaisissa ulkoporealtaissa on siis 3 hierovaa suutinta henkilöä kohden.

Suuremman mallin ulkoporealtaat sisältävät 28 suutinta 5 henkilölle, eli noin 5-6 suutinta per henkilö. Antakaa porukalla jumeille ja stressille kyytiä näiden 28 tehokkaan suuttimen avulla.

Suurimman mallin ulkoporealtaat sisältävät jopa 34 hierovaa suutinta, eli lähes 6 suutinta henkilöä kohden. Näin suurella määrällä suuttimia mahdollistat maksimaalisen kylpemis- ja rentoutumiskokemuksen.  Ero 3 ja 5 suuttimen välillä on suuri, mutta viiden ja kuuden istuttavien ulkoporealtaiden suutinten määrän välinen ero on pieni, ja suuttimien määrän sijaan kannattaa ensisijaisesti ensiksi määritellä kuinka monta ihmistä kerrallaan altaaseen pyrkii. Suuttimien määrässä ei kuitenkaan kannata pihistellä, sillä muuten suuttimia ei saa itsestään taiottua lisää, ja riidoilta paikoista on helpompi välttyä. Kannattaa siis valita juuri oikea määrä paikkoja ja suuttimia, varsinkin jos samalla mukana ulkoporealtaassa on perheen pienimpiä.

Puhdistus

Ulkoporealtaan puhdistus kannattaa harkita jo ennen ostoa, sillä sen tulisi olla erittäin helppo ja vaivaton prosessi. Onneksi nykypäivän altaita on suunniteltu juuri koko käyttökokemus huomioiden, ja ulkoporealtaan päälle on mahdollista laittaa suojaa, jotta kesällä linnut eivät käy juomassa altaasta, ja suoja pitää muutenkin roskat loitolla, kun allasta ei käytetä. Lisäksi kaikkissa Preecon ulkoporealtaissa otsonipuhdistin varmistaa, ettei minkätahansa asteisessa vedessä bakteerit pääse muhimaan. Laadukkaat kiertosuodatusjärjestelmät pitää myös automaattisesti huolta siitä, etteivät altaaseen kuulumattomat roskat pääse kiertämään miten sattuu. Levän kertyminen on siis estetty. On kuitenkin hyvä huomioida, että vesi tulisi vaihdettua säännöllisin väliajoin 2-3kk välein ja myös suodattimet tulisi tarkastaa säännöllisesti. Jos vettä ei vaihdeta, levää ja likaa kertyy helpommin ja käyttökokemus ei ole yhtä mieluisa. 

Alusta, materiaalit ja altaan sijoitus

Preecon laadukkaista materiaaleista valmistetut ulkoporealtaat ovat taattuja kestämään vuoden jokaista säädä, kunhan vesi lasketaan talveksi pois. Kaikkien porealtaiden runko on lasikuidulla vahvistettua akryyliä sekä ruostumatonta terästä. Lisäksi poreammeen runko ja kansi ovat lämpöeristettyjä, mikä tarkoittaa, että voit pulahtaa lämpimään veteen ilman turhia odotteluja, eikä lämpö haihdu hukkaan. Ulkoporeallas voidaankin asentaa niin sisälle ja ulos kuin myös kosteutta kestäviin tiloihin, esimerkiksi kylpyhuoneeseen. Asentipa altaan sisälle tai ulos, on syytä huolehtia, että alla alusta on tasainen ja tukeva, jotta vesi ei pääse valumaan hukkaan. Mikäli altaan asentaa ulos, on syytä huolehtia, ettei maa alla pääse routaantumaan, sillä routiminen voi vahingoittaa altaan, tai saada sen kallelleen, joten sen käyttäminen ei olisi turvallista. 

ulkoporealtaan-huolto

Led-valot

Led-valot ovat hyvä lisä altaisiin jos haluaa lisää tunnelmaa auringonlaskun jälkeen, jos ulkoporeallasta suunnittelee käyttävänsä keväisin ja syksyisin. Näillä lampuilla altaat voi valaista ja takapihasi saa todellista arjen luksusta jopa eri vuoden-aikoina. Kaikki Preeco.fi-verkkokaupan ulkoporealtaat on suunniteltu siten, että niissä tulevat led-valot mukana. Kaikki altaan valot on helppo säätää Balboa-ohjauspaneelin avulla. Voit valita eri värejä, kuten esimerkiksi sinisen tai vaaleanpunaisen. Todellinen nautiskelija ostaa led-valoilla varustetun koko perheelle sopivan altaan. Mikäli haluat tietää lisää led-värivaihtoehdoista, kysy vain rohkeasti asiakaspalvelultamme.

ulkoporeammeulkoporeamme-led-valot

Allasta on helppo käyttää

Ulkoporeallas pitää olla helppo-käyttöinen, ja kaikki Preecon ulkoporealtaat onkin suunniteltu helppo-käyttöisiksi. Painikkeet löytyvät usein ulkoporealtaan sivuista tai päältä, taaten asetuksien vaihdon myös kylvyn aikana. Preecon ulkoporealtaissa löydät painikkeet altaan kulmasta.

Helppo asentaa, koota ja säilyttää

Mikäli ulkoporeallas on tarkoitus siirtää sesongin alku- ja loppupuolella varastoon, sille on varattava omaa tilaa, ja siirtämisen helpottamiseksi myös kaikki osat tulee olla erittäin helppoja kiinnittää ja irrottaa. Preecon ulkoporealtaat on suunniteltu niin, että liikkuvia osia on vain erittäin vähän jos lainkaan, ja tuotteen voi koota nopeasti. Ja mitä varastointiin tulee, altaan sisälle saa suoraan hyvin mahtumaan irtonaiset suodattimet, ohjekirjat ja myös esimerkiksi monta oheis-tuotetta, joten vaikka allas on kookas, sen koko säästää sinulle silti tilaa.

ulkoporeallas-säilytys

Altaita on mahdollista säilyttää myös ulkona läpi talven, mutta se ei ole aina suositeltavaa. Vaikka jokainen allas onkin laadukas, on mahdollista, että kerran sulaessaan lumi tai jää voivat vahingoittaa altaita, mikäli niihin kohdistuva paino on liian suuri, tai mikäli talven ajaksi unohtunut vesi pääsee jäätymään ja laajenemaan. Juuri tästä syystä, vähimmäistoimenpiteeni suositellaankin ulkoporeallas-vesien poislasku talveksi, sekä jos mahdollista, huolellinen tarkistus ja hyvin laadukas suoritettu kuivaus, jotta kaikki vesi ja vesihöyry eivät tiivisty jääksi altaan seinämään ja sitä voitaisiin käyttää enemmän kuin vain kerran.

Bluetooth-mahdollisuus!

Kaikki Preeco.fi-verkkokaupan ulkoporealtaat sisältävät myös altaisiin sisäänrakennetun bluetooth-soittimen, joten sinun ei tarvitse ostaa ylimääräisiä ulkoisia kaiuttimia ja varmistaa niiden vedenkestävyys tai pelkää, että ne lakkaavat toimimasta tai että akku loppuu. Vaikka bassot saatetaankin mitata richtereissä, allas ei pääse tyhjenemään pelkän musiikin voimalla, joten voit olla huoleti siitä että vesi pysyy altaassa. Markkinoilla aivan joka altaassa ei ole sisäänrakennettua Bluetoothia, joten saat todellista luksusta kun ostat Preecolta.

ulkoporeallas-valkoinen-kuva

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tilaa vielä kun varastoa riittää!

Ulkoporealtaat ovat erittäin suosittuja kun kilpavarustelu kohti kesää lähestyy ja monet tuotteet ja parhaat hinnat 

viedään käsistä nopeasti. Aikaa ei ole enää paljon jäljellä, joten tutustu tänään ja nauttia huomenna. Käyttämällä sivuamme hyväksyt evästeiden käytön. Tilaa uutiskirje sähköposti, ja saat tietää parhaat hinnat, tarjoukset ja edut koskien ulkoporealtaita ja montaa muuta tuotetta. Kun ostat Preecolta, ostat takuu-varmaa taattua laatua ilman turhia lisäkustannuksia - usein markkinoiden ja Suomen kilpailukykyisimpään hintaan. Toimitamme ulkoporealtaan ja monta muuta tuotetta Suomessa usein jopa 1-2 päivässä lähimpään postin palvelupisteeseen tai jopa kotiin-kuljetuksena.

Saat itse valita sinulle parhaiten sopivan toimitus-tavan. Suuremmat tuotteet lähtevät tavarantoimittajan omasta varastosta, Suomen ulkopuolelta, jolloin todellinen toimitus-aika Suomessa saattaa olla pidempi. Toimitus alkaen 0€ ja saatavilla on myös toimitus suoraan kotiin. Tuotteilla on myös 30 päivän palautusoikeus, joten voit huoletta tutustua tuotteeseen.

Löydät meiltä asiantuntevan avun ja vastaukset kysymyksiisi. Asiakaspalvelu vastaa mielellään kysymyksiin tuotteista, toimitus-aikataulusta ja muista lisätiedoista. Asiakaspalvelu palvelee ma-pe 9-17 välisenä aikana. Voit ottaa yhteyttä sähköposti-viestillä tai puhelimitse. Asiakaspalvelu käsittelee sähköposti-tilausten lisäks myös puhelintilaukset, joten ota yhteyttä rohkeasti ja osta oma ulkoporeallas jo tänään! Tutustu ja tilaa!