Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 päivän palautusoikeus

Toimitus lähipostiin 0€

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Sähköskootteri

Meiltä saatavilla sähköskootterit nyt edullisen halvalla. Tarjous jopa 30%. Ilmainen ja nopea toimitus. Tilaa ja osta omasi jo tänään!

13 tuotetta.
Aktiiviset suodattimet

Sähköskootteri-info ja osto-opas

sähköskootteri-tarjous

Onko polvi tai nivel heikossa kunnossa tai aika kortilla, mutta kauppaan pitäisi vielä keretä? Ei hätää. Osta itsellesi sähköskootteri. Sähköskootteri on päästötön ja lähes äänetön menopeli, jolla kuljetat itsesi, kauppaostoksesi ja treenitarvikkeesi nopeasti ja vaivattomasti. Nykypäivän sähköskootterilla pääsee myös metsään ja usea malli on jo pitää jo täysin vettä, suojaten akun. Sähköskoottereita on montaa eri tuotemerkki kuten SEON, Rowy, Kontio motors, Keeway ja monia muita, ja niiden välillä voi olla vaikea valita. Tässä kirjoituksessa perehdymmekin sähköskoottereihin, niiden hyötyihin, ominaisuuksiin ja eroihin eri merkkien välillä. Tutustu myös valikoimaamme sähköpotkulautoja, lasten mönkijät ja mopot sekä muut ajoneuvot.

Sähköskootteri yleisesti ja sen hyödyt

Kuten jo aiemmin mainittu, sähköskootteri on päästötön, koska se toimii sähköllä. Voit siis huoletta jättää syyllisyyden tunnon narikkaan, kun huristelet 100% puhtaalla sähkönvoimalla, etkä saastuta luontoa. Sähköskootteri on lisäksi polvi- ja nivelystävällinen liikkumapeli, jos kärsit nivelvaivoista ja liikkeelle olisi päästävä, mutta et halua upottaa säästöjäsi vanhanaikaisiin 4-pyöräisiin seniori-sähköskoottereihin. Uudenaikaisen ja hyvännäköisen 2- tai 4-pyöräisen sähköskootterin voi saada halvalla sähköisten kulkuvälineiden yleistyessä. Sähköskootteriin on kuskin lisäksi, toki mallista riippuen, mahdollista saada kyytiin ostosksensa, kirjaston kirjat ja muut tarvikkeet kuten treenikamppeensa.

Sähköskootterit kulkevat jopa 25km/h, niissä on jopa 35 km kantama, ja niiden turvallisuutta ja mukavuutta on paranneltu vuosien myötä, jolloin saat vauhdikkaan, mutta turvallisen käyttökokemuksen kruisaillessasi sähköskootterilla kevyen liikenteen väylillä. Esimerkiksi monien sähköskootterin renkaat ovat leveämmät kuin fatbikessa, joten voit käyttää sähköskootteria jopa talvisin, jos malli sietää talvilämpötilat. On olemassa myös off-road mallisia sähköskoottereita, joten voit viedä skootterisi pois tallatuimmilta poluilta. Sähköskootterilla ajaessasi et tarvitse minkäänlaista ajokorttia, mikä tekeekin sähköskootterista sopivan menopelin kaiken ikäisille.

kontio-sähköskootteri-alennus

Mitä on tärkeää ottaa huomioon ostaessa sähköskootteri?

Se on sanomattakin selvää, että mukavuus, turvallisuus ja ulkonäkö ovat ensisijaisen tärkeitä sähköskootteria valitessa. Kaikkien sähköskootterien istuin on pehmustettu, ja koko skootterin väri on tavallisesti musta, valkoinen tai kulta/kellertävä. Kuin tuotteen mukavuuteen ja ulkoiseen käyttökokemukseen tehtävät valinnat on tehty, on seuraavaksi määritettävä akku-koko ja max toimintasäde, joka vaaditaan. Joissain malleissa, mikäli akun kokee liian pieneksi, akut on mahdollista päivittää isompaan.

Teho ja nopeus

Myös moottorin teho on tärkeää määrittää, vaikkakin tässä vaiheessa on hyvä huomauttaa, että nykyisellä lainsäädännöllä kaikki sähkökäyttöiset ajoneuvot saavat kulkea max 25 km/h. Tämä tarkoittaa sitä, että olipa moottori mikä hyvänsä, tuotteen enimmäisnopeus ei tule ylittämään 25 km/h, paitsi alamäissä ilman rajoitinta. On kuitenkin huomautettava, ettei nykyinen lainsäädäntö ole este ostaa oma ja tehokas sähköskootteri, sillä kiihtyvyyttä voi aina parantaa, jos haluaa päästä kunnolla kruisailemaan.

Renkaat ja niiden lukumäärä

Renkaat ovat tietenkin olennainen osa valintaa, sillä paksut renkaat pitävät ajajan pystyssä maastossa ja talvikeleillä, kun taas kevyet ja ohuet renkaat kuluttavat vähemmän virtaa. Myös renkaiden määrä ei ole kaikissa skoottereissa itsestään selvyys, mutta viimeisin trendivillitys on ollut kaksi-renkaisten sähköskootterien vallankumous.

Paino

Skootterin paino voi aluksi yllättää, mutta siiten tottuu nopeasti. Skoottereissa akku painaa huomattavasti, minkä vuoksi koko skootteri voi painaa jopa yli 100Kg.

niu-sähköskootterit

Eri valmistajien sähköskootterit esittelyssä

Kuten jo aiemmin todettiin, voi olla vaikeaa valita eri merkkien ja mallien välillä, joten olemme koonneet tähän tietoa yleisimmistä sähköskootterimerkeistä.

Kontio Motors

Kontio on suomalainen sähköskootterien valmistaja, ja heidän sähköskootterinsa on viime vuosina vallanneet Suomen katukuvaa vauhdilla. Varsinkin Kontio Kruiser 2.0 1000w (1KW) on ollut suuressa suosiossa, ja on varma valinta, jos haluaa itselleen tukevan kaksipyöräisen menopelin. 15-35 km toimintasäde, <25 km/h huippunopeus ja 5-7 tunnin latausaika takaavat, että tässä sähköskootteri riittää tehoa. Lisäksi akku on suojattu, joten märässäkään kelissä akut eivät pääse kastumaan. Tutustu ja lue lisää tuotesivulta!

kontio-sähköskootteri

SEON

Seon on kuin Preeco - Halpa, mutta kestävä, eikä mukana mitään turhia epäkäytännöllisiä tillbehörejä. Tutustu laajaan Seon-valikoimaamme jo tänään, kuten esimerkiksi tähän taitettavaan sähköskootteriin, tai tähän järkäleeseen, joka valtaa Suomen tiestöä para-aikaa.

Mitä pakkauksessa tulee mukana?

Sähköskootteri-pakkauksessa tulee mukana tietenkin itse sähköskootteri, ohjekirja, 1 kpl laturi, akku, ja muita pieniä osia tai tarvikkeita kuten ruuvit, kiinnikket yms. Sähköskootteri on erittäin helppo koota, ja joissain tapauksissa eivät vaadi kokoamista lainkaan, niiden koosta ja mallista riippuen. Koska sähköskootterit painavat usein jopa yli 100 kg, tuotetta on melko mahdotonta käsitellä väärän mukaisesti eikä se mene helposti rikki. Näytä itsellesi ja muille miten helppoa sen kokoaminen on ja miten mahtavaa tällä menopeli on päästä kruisailemaan. Kaikista näistä edellämainituista syistä kannattaa nyt hae itselleen sähköskootteri, ja saat sen meidän verkkokaupan hyvin edulliseen hinta. 

Osta oma sähköskootterisi Preecolta ja tilaa uutiskirje

Seon-sähköskootterit

Preeco on suomalainen verkkokauppa, josta löydät kaikki tarvikkeet pihallesi ja ulkokäyttöön. Ostaessasi meiltä saat taattua laatua ja aina edulliset hinnat. Olemme niin varmoja laatulupauksestamme, että tarjoamme 14-päivän palautusoikeuden ja tuotteisiin jopa 2 vuoden takuun. Meiltä saat uutuutena nyt myös sähköskootterit ja muita ajo-tuotteita aina edullisin hinnoin. Hyödynnä voimassa oleva tarjous ennen kuin se menee umpeen ja täytä tyhjä ostoskori ja yllätä ystäväsi! Kaikkiin yli 69€-arvoisiin tilauksiin ilmainen toimitus lähimpään Postin palvelupisteeseen ja tuotteet kotiin kotiovelle pienestä lisämaksusta. Tuotteet lähetetään heti varastosta 1-4 päivässä tilauksen tekemisestä ja tuote on kohta jo ovellasi. Esimerkiksi Helsinki ja moniin muihin Etelä-Suomen kaupunkeihin toimitus jopa parissa päivässä.

Asiakaspalvelu - ota yhteyttä

Jäikö kysymyksiä jostain tuotteesta tai haluaisitko selvennystä johonkin asiaan? Asiakaspalvelu vastaa mielellään kysymyksiin ja palvelee arkisin klo 9-17 ja keväisin ja kesäisin lauantaisin myös klo 9-17. Monta tapaa olla yhteydessä: soita tai ota yhteyttä sähköpostitse. Puh. numeron ja muut verkkokaupan asiakaspalvelun kontaktitiedot löydät sivun yläosasta sekä alalaidasta.

Tilaa uutiskirje! Tarvitsemme vain sähköposti tilaa tilaamalla ja painamalla tilaa-painiketta

Tiesitkö, että voit saada tietoosi esimerkiksi sähköskootterit-tuoteuutuutemme sekä tuoreet tarjoukset sekä alennukset suoraan sähköpostiin? Tarvitsemme vain sähköpostiosoitteesi, ja saat ilmaisen uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi ja voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen kun haluat. Et sitoudu mihinkään - paitsi tietenkin siihen, että säästät rahaa hyödyntämällä tarjouksemme.

Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön käyttöehtojen mukaisesti.