Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Sähköskootteri

Meiltä saatavilla sähköskootterit nyt ällistyttävän edullisesti. Monipuolisesta skootterivalikoimasta menopelit jopa -30% tarjouksin. Toimitus kotiin jopa yhdessä arkipäivässä. Tilaa supersuositut sähköskootterit tänään ja säästä!

Tuotteita yhteensä 65 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 65 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Sähköskootteri on ekologinen ja lähes äänetön menopeli, jolla kuljetat itsesi, kauppaostoksesi ja treenitarvikkeesi nopeasti ja vaivattomasti. Nykypäivän sähköskootterilla pääsee myös metsään ja usea malli pitää jo täysin vettä, joten sähköskootterin akku ei rikkoudu. Sähköskoottereita on montaa eri tuotemerkki kuten SEON, Rowy, Kontio motors, Keeway ja monia muita, ja niiden välillä voi olla vaikea valita. Tässä kirjoituksessa perehdymmekin sähköskoottereihin, niiden hyötyihin, ominaisuuksiin ja eroihin eri merkkien välillä. Tutustu myös valikoimamme sähköpotkulautoihin, lasten mönkijöihin ja mopoihin sekä muihin ajoneuvoihin.

Sähköskootteri Vertailu: Parhaat Mallit Testissä 2024

Sähköskootteri on nykyaikainen liikkumisväline, joka tarjoaa ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteisille kulkuneuvoille. Sen

sähköskootteri-tarjous

suosio kasvaa vauhdilla, ja voit löytää laajan valikoiman malleja eri ominaisuuksilla ja hintapisteillä. Käyttämällä sähköskootteria liikut kätevästi kaupungin kaduilla ja jopa maaseudun teillä, sillä sen hiljainen sähkömoottori ja ladattava akku takaavat miellyttävän ja päästöttömän ajokokemuksen.

Ostettaessa sähköskootteria, on tärkeää ottaa huomioon omat tarpeesi ja mieltymyksesi. Valintaan vaikuttavat muun muassa skootterin teho, akkukesto sekä ajomukavuus. Valikoimaa on laaja ja edullisesti, ja voit vertailla eri merkkien ja mallien ominaisuuksia verkossa. Esimerkiksi hinta, sijainti ja kulutustehokkuus ovat keskeisiä harkittavia seikkoja ennen ostosta. Jos ajaja on iäkkäämpi senioriskootteri voi olla hyvä valinta, katso ne tästä.

Kun harkitset sähköskootterin hankintaa, kannattaa perehtyä myös verkkokauppojen tarjouksiin ja alennuksiin. Monet kauppiaat, kuten Preeco.fi ja EVX Store, tarjoavat usein merkittäviä alennuksia, ja voit saada etuja kuten ilmaisen toimituksen. Lisäksi, joissakin verkkokaupoissa on mahdollista ostaa sähköskootteri osamaksulla, joka voi helpottaa hankintaa taloudellisesti. Valitsemalla sähköskootterin investoit vaivattomaan ja ekologiseen tulevaisuuden liikkumiseen.

Sähköskootterin Ominaisuudet

kontio-sähköskootteri-alennus

Sähköskootteri tarjoaa ympäristöystävällisen ja käytännöllisen vaihtoehdon lyhyiden matkojen kulkemiseen. Modernit sähköskootterit ovat varustettu ominaisuuksilla, jotka tekevät matkustamisesta paitsi mukavaa, myös tehokasta.

Huippunopeus ja Ajomatka

Huippunopeus: Useimpien sähköskoottereiden huippunopeus liikkuu 25 km/h paikkeilla, mikä on turvallinen nopeus kaupunkien pyöräteillä liikkumiseen.

Ajomatka: Yhdellä latauksella voit odottaa pääseväsi liikkumaan jopa 100km asti, riippuen akun koosta ja ajotavoista.

Akku ja Lataus

Akun tyyppi: Sähköskoottereissa käytetään irroitettavia ja kiinteitä akkuja, jotka ovat usein litiumioni-akkuja.

Latausaika: Tyypillisesti akun latausaika voi vaihdella, mutta markkinoilla on malleja, jotka latautuvat täyteen noin 4,5 tunnissa.

Moottorin Teho

Teho: Sähköskoottereiden moottoriteho mitataan watteina – monien mallien moottorit tarjoavat tehoa väliltä 1000waina 2000w asti.

Käyttökohde: Tehokkaampi moottori mahdollistaa sujuvamman kiihdytyksen ja paremman suoriutumisen ylämäissä.

Turvallisuus ja Varusteet

Varusteet: Tehokas valaistusjärjestelmärenkaat hyvällä pidolla sekä tarvittaessa varashälytin edistävät sähköskootterin turvallisuutta ja käytön mukavuutta.

Huomio: Tarkista, että skootteri sisältää tarvittavat turvaominaisuudet ja että varusteet, kuten kypärä ja suojavarusteet, ovat asianmukaiset.

Sähköskootteri Lainsäädännössä

Sähköskootterien käyttö Suomen tieliikenteessä säännellään tiukasti. Tässä osiossa käymme läpi sähköskootterien käyttöön liittyvät ajokorttivaatimukset ja rekisteröintikäytännöt sekä niitä koskevat liikennesäännöt.

Ajokortti ja Käyttöoikeudet

Ajokorttivaatimus sähköskootterin kuljettamiselle riippuu ajoneuvon ominaisuuksista. Mikäli sähköskootterin huippunopeus on enintään 25 km/h eikä moottorin teho ylitä 1000W, et tarvitse ajokorttia sen kuljettamiseen. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sellaisia sähköskoottereita polkupyöräilijän oikeuksin ja velvollisuuksin.

 • Ajokorttia ei vaadita, kun:

  • Huippunopeus on max. 25 km/h

  • Moottorin teho on max. 1000W

Rekisteröinti ja Liikennesäännöt

Sähköskoottereiden ilman rekisteröintiä on puolestaan sidoksissa ajoneuvon teknisiin ominaisuuksiin. Jos sähköskootteri noudattaa edellä mainittuja rajoituksia, rekisteröintiä ei vaadita. Sinun tulee kuitenkin noudattaa polkupyöräilijöitä koskevia liikennesääntöjä, mikä sisältää varusteiden, kuten heijastimien ja valojen käytön pimeässä, sekä oikeanpuoleista liikennettä ja kypärän käyttöä koskevat säännöt.

 • Rekisteröinti ei tarpeen, jos:

  • Ominaisuudet vastaavat ajokorttivapausrajat

Kun noudatat näitä ohjeita, varmistat sähköskootterisi laillisen ja turvallisen käytön Suomen tieliikenteessä.

Sähköskoottereiden Mallit ja Brändit

Valikoima sähköskoottereita on laaja, ja eri valmistajat tarjoavat erilaisia malleja sekä käyttötarkoituksiin että ajokokemuksiin soveltuvina. Kaksi merkittävää tuotemerkkiä ovat NIU ja Kontio, jotka molemmat tarjoavat innovatiivisia ja korkealaatuisia sähköskootterivaihtoehtoja.

NIU ja Kontio Vertailu

NIU on tunnettu sähköskoottereiden valmistaja, joka on myynyt yli 1,8 miljoonaa sähköskootteria globaalisti. NIU-mallistoon kuuluvat kevyet, älykkäät ja suorituskykyiset sähköskootterit, jotka sopivat niin kaupungissa kuin pidemmälläkin matka-ajossa. Kontio sähköskootterit puolestaan ovat 100% suomalaisen toimijan tarjoamia tuotteita, jotka ovat tunnettuja kestävyydestään ja niiden soveltuvuudesta vaihteleviin sääolosuhteisiin.

OminaisuusNIUKontioPerustettuVuonna 2014-MallitMopomallit ja A1-kortilla ajettavat isommat mallitUseita mallivaihtoehtojaMyyntiYli 1,8 miljoonaa kappaletta globaalistiSuomalainen markkinaTeknologiaÄlykkäitä ominaisuuksia, kuten GPS-seuranta ja mobiiliyhteensopivuusHuolto ja varaosat saatavilla, kestävät sääolosuhteet

Erityyppiset Sähköskootterit Markkinoilla

Markkinoilla on saatavilla eri sähköskoottereiden mallit, jotka vaihtelevat niin suorituskyvyn, toimintamatkan kuin käyttötarkoituksen mukaan. Joitakin sähköskoottereita voi ajaa mopokortilla, kun taas suuremmat ja tehokkaammat mallit vaativat A1-ajokortin.

 • Mopo- ja kevyet skootterit: Näitä malleja voit käyttää kevyempiin matkoihin ja ne ovat yleensä erittäin ketteriä kaupunkiympäristössä.

 • Isommat sähköskootterit: Suunniteltu pidempiin matkoihin ja ne voivat olla rekisteröidy myös kevytmoottoripyöräksi.

 • Maastoajoon soveltuvat skootterit: Nämä mallit on varustettu suuremmilla renkailla ja niillä on pidempi toimintamatka.

Mallien ja tuotemerkkien tuntemus auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan sähköskootterin.

Sähköskootterin Käyttökokemus

Sähköskootteri tarjoaa helpon ja edullisen tavan liikkua paikasta toiseen. Sen omistaminen on vaivatonta, ja sähköskootterilla matkustaminen on usein nopeampaa kuin julkisilla kulkuvälineillä.

Käyttötarkoitukset ja Soveltuvuus

Sähköskootterisi sopii erityisesti lyhyiden ja keskipitkien matkojen taittamiseen kaupunkiympäristössä. Se on helppo ja nopea ratkaisu liikkumiseen ruuhkaisillakin kaduilla. Sähköskootterilla pääset helposti työpaikalle, kauppaan tai kahvilaan. Se on myös erittäin kätevä menopeli kampusalueilla tai lomakohteissa.

Ylläpito ja Huolto

Sähköskootterin ylläpito on melko helppoa. Nämä menopelit vaativat vähemmän huoltoa kuin polttomoottorilla varustetut vastineensa. Tärkeimmät huollon kohteet ovat akku ja renkaat. Säännöllisesti tarkistamalla ja tarvittaessa vaihtamalla kuluvia osia, kuten jarrupaloja, varmistat sähköskootterisi toimivuuden ja pidennät sen käyttöikää.

Lisävarusteet ja Mukauttaminen

Oman sähköskootterisi voit mukauttaa tarpeidesi mukaan. Lisävarusteet kuten lokasuojat, valot ja heijastimet lisäävät turvallisuutta, kun taas eri tyyliset tarrat ja erikokoiset säilytysratkaisut tekevät skootteristasi yksilöllisen. Löydät lisävarusteita jopa verkkokaupoista, mikä mahdollistaa nopean ja edullisen tavan päivittää sähköskootterisi ominaisuuksia.

Ostaminen ja Käyttäjien Kokemukset

Kun päätät ostaa sähköskootterin, voit odottaa löytäväsi sopivan mallin erilaisista myyntipaikoista sekä lukuisia arvosteluja, jotka auttavat tekemään tietoisen valinnan.

Missä Voit Ostaa Sähköskootterin

Sähköskoottereita on saatavilla useasta eri lähteestä. Verkkokaupat tarjoavat laajan valikoiman eri merkkisiä ja mallisia sähköskoottereita, ja niitä voi vertailla kätevästi kotona. Tilaa suoraan verkkokaupasta ja saat tuotteen usein toimitettuna nopeasti suoraan ovellesi. Erityisliikkeet, kuten E-Wheels.fi, ovat erikoistuneet sähköisiin kulkuneuvoihin, ja myos 100% suomalaiset toimijat tarjoavat asiakaspalvelua sekä huolto- ja varaosapalveluita. Huomaathan, että myymälöistä voit saada asiantuntevaa opastusta ja myös koeajo on usein mahdollista.

 • Verkkokaupan edut:

  • Laaja valikoima, vertaile eri tuotteita

  • Usein edullisemmat hinnat

  • Mahdollisuus lukea käyttäjien arvosteluja

  • Nopeat toimitukset, saatavilla varastoituja tuotteita heti

 • Kivijalkaliikkeiden edut:

  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu

  • Koeajo ennen ostopäätöstä

  • Erityisnoviisi voi vastata kysymyksiisi

Käyttäjien Sähköskootteri Arvostelut ja Suositukset

niu-sähköskootterit

Käyttäjien arvostelut voivat olla erittäin hyödyllisiä, kun valitset sähköskootteria. Voit löytää kokemuksia muun muassa akun kestävyydestä, ajomukavuudesta ja moottorin tehosta. Esimerkiksi Ego Evolution -sähköskootterin, joka on varustettu 1000 W moottorilla, on kerrottu keräävän katseita ja akun kestävän jopa 60 kilometrin matkat. Monilla verkkosivustoilla voit lukea käyttäjien suosituksia ja arvosteluita eri mallien ominaisuuksista, jotta voit tehdä harkitun valinnan ja löytää kpl määrääsi vastaavan tuotteen. Suosittelemme ottamaan huomioon myös tuotteen takuun ja huollettavuuden.

 • Arvosteluiden hyödyntäminen:

  • Saat tietää muiden käyttäjien rehelliset kokemukset ja suositukset

  • Opit tuotteen kestävyydestä ja luotettavuudesta

  • Voit verrata akun kestoa ja moottorin tehoa

  Valitessasi sähköskootteria, ole huolellinen ja käytä hyväksi saatavilla olevia tietoja. Arvostelut ja suositukset ovat kullanarvoisia ja ne auttavat sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin.

Sähköskootteri ja vastuullinen Ajaminen ja Ympäristövaikutukset

Seon-sähköskootterit

Sähköskootterit ovat kevyitä ja käteviä kulkuvälineitä, joita voit käyttää helpottamaan liikkumista Suomen kaupunkialueilla. Rajoitettu nopeus ja sähköinen voimansiirto tekevät niistä erittäin käyttäjäystävällisiä ja vähentävät päästöjä, kun verrataan esimerkiksi perinteisiin polttomoottoriajoneuvoihin.

Kestävän kehityksen näkökulmasta, sähköskoottereiden hyödyt ilman laadulle ovat merkittäviä. Ne tuottavat lähes olemattomat suorat päästöt, joten käyttämällä niitä voit osaltasi vaikuttaa positiivisesti paikallisen ilman puhtauteen.

 • Käytä aina suojavarusteita.

 • Noudata liikennesääntöjä ja ole tietoinen muista tiellä liikkujista.

Huomioi, että sähköskoottereiden ympäristövaikutus ei ole ainoastaan niiden käytön aikainen. Vaikutus alkaa jo valmistusvaiheesta, joten on tärkeää pohtia koko elinkaaren aikaisia vaikutuksia:

Raaka-aineiden hankinta:

 • Kuten kaikessa kulutuselektroniikassa, myös sähköskoottereiden valmistuksessa tarvitaan metalleja ja muita materiaaleja, joiden hankinta voi olla ympäristön kannalta haastavaa.

Energiankulutus:

 • Vaikka ajon aikaiset päästöt ovatkin pienet, sähköskoottereita ladataan sähköllä, jonka tuotantotapa voi vaihdella paikkakunnittain. Suomessa sähkön tuotanto on tavalla, jossa otetaan huomioon ympäristönäkökohdat, mukana ovat uusiutuvat energialähteet.

Vastuullisuuteen kuuluu myös skootterin asianmukainen huolto ja jälleenkäyttöön ohjaaminen käyttöiän lopussa. Kunnioita käyttöpaikkojesi ympäristöä ja varmista, ettei skootterisi jää esteeksi muiden tielläliikkujien tielle.

Asiakaspalvelu - ota yhteyttä

Jäikö kysymyksiä jostain tuotteesta tai haluaisitko selvennystä johonkin asiaan? Asiakaspalvelu vastaa mielellään kysymyksiin ja palvelee arkisin klo 9-17. Voit olla yhteydessä monella eri tavalla: soita, ota yhteyttä sähköpostitse tai chatissamme. Puhelinnumeron ja muut verkkokaupan asiakaspalvelun kontaktitiedot löydät sivun yläosasta sekä alalaidasta.

Tilaa uutiskirje!

Tiesitkö, että voit saada tietoosi esimerkiksi sähköskootterit-tuoteuutuutemme, tuoreet tarjoukset sekä alennukset suoraan sähköpostiin? Tarvitsemme vain sähköpostiosoitteesi, ja saat ilmaisen uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi ja voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen kun haluat. Et sitoudu mihinkään - paitsi tietenkin siihen, että säästät rahaa hyödyntämällä tarjouksemme.

Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön käyttöehtojen mukaisesti.