Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Sähköskootteri

Meiltä saatavilla sähköskootterit nyt ällistyttävän edullisesti. Monipuolisesta skootterivalikoimasta menopelit jopa -30% tarjouksin. Toimitus kotiin jopa yhdessä arkipäivässä. Tilaa supersuositut sähköskootterit tänään ja säästä!

Tuotteita yhteensä 56 kpl.

Näytetään 1-48 yht. 56 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Sähköskootteri-info ja osto-opas

sähköskootteri-tarjous

Sähköskootteri on ekologinen ja lähes äänetön menopeli, jolla kuljetat itsesi, kauppaostoksesi ja treenitarvikkeesi nopeasti ja vaivattomasti. Nykypäivän sähköskootterilla pääsee myös metsään ja usea malli pitää jo täysin vettä, joten sähköskootterin akku ei rikkoudu. Sähköskoottereita on montaa eri tuotemerkki kuten SEON, Rowy, Kontio motors, Keeway ja monia muita, ja niiden välillä voi olla vaikea valita. Tässä kirjoituksessa perehdymmekin sähköskoottereihin, niiden hyötyihin, ominaisuuksiin ja eroihin eri merkkien välillä. Tutustu myös valikoimamme sähköpotkulautoihin, lasten mönkijöihin ja mopoihin sekä muihin ajoneuvoihin.

Sähköskootteri yleisesti ja sen hyödyt

Kuten jo aiemmin mainittu, sähköskootteri on päästötön, koska se toimii sähköllä. Voit siis huoletta jättää syyllisyyden tunnon narikkaan, kun huristelet 100% puhtaalla sähkövoimalla, etkä saastuta luontoa. Sähköskootteri on lisäksi polvi- ja nivelystävällinen liikkumapeli, jos kärsit nivelvaivoista ja liikkeelle olisi päästävä, mutta et halua upottaa säästöjäsi vanhanaikaisiin 4-pyöräisiin seniori-sähköskoottereihin. Uudenaikaisen ja hyvännäköisen 2- tai 4-pyöräisen sähköskootterin voi saada halvalla sähköisten kulkuvälineiden yleistyessä. Sähköskootteriin on kuskin lisäksi, toki mallista riippuen, mahdollista saada kyytiin ostoksensa, kirjaston kirjat ja muut tarvikkeet.

Sähköskootterit kulkevat jopa 60 km/h, niissä on jopa 100 km kantama, ja niiden turvallisuutta ja mukavuutta on paranneltu vuosien myötä, jolloin saat vauhdikkaan, mutta turvallisen käyttökokemuksen kruisaillessasi sähköskootterilla kevyen liikenteen väylillä. Esimerkiksi monien sähköskootterin renkaat ovat leveämmät kuin fatbikessa, joten voit käyttää sähköskootteria jopa talvisin, jos malli sietää talvilämpötilat. On olemassa myös off-road mallisia sähköskoottereita, joten voit viedä skootterisi pois tallatuimmilta poluilta. Sähköskootterilla ajaessasi et tarvitse minkäänlaista ajokorttia, mikä tekeekin sähköskootterista sopivan menopelin kaiken ikäisille.

Mitä on tärkeää ottaa huomioon ostaessa sähköskootteri?

kontio-sähköskootteri-alennus

Se on sanomattakin selvää, että mukavuus, turvallisuus ja ulkonäkö ovat ensisijaisen tärkeitä sähköskootteria valitessa. Kaikkien sähköskootterien istuin on pehmustettu, ja koko skootterin väri on tavallisesti musta, valkoinen tai kulta/kellertävä. Kuin tuotteen mukavuuteen ja ulkoiseen käyttökokemukseen tehtävät valinnat on tehty, on seuraavaksi määritettävä akku-koko ja max toimintasäde, joka vaaditaan. Joissain malleissa, mikäli akun kokee liian pieneksi, akut on mahdollista päivittää isompaan.

Teho ja nopeus

Myös moottorin teho on tärkeää määrittää, vaikkakin tässä vaiheessa on hyvä huomauttaa, että nykyisellä lainsäädännöllä kaikki sähkökäyttöiset ajoneuvot saavat kulkea tieliikennekäytössä enintään 25 km/h. Tämä tarkoittaa sitä, että olipa moottori mikä hyvänsä, tuotteen enimmäisnopeus ei tule ylittämään 25 km/h, paitsi alamäissä ilman rajoitinta. Jotkin malleistamme kulkee kuitenkin jopa 60 km/h, ja ne ovat tarkoitettu ajattevaksi maastossa ja yksityisillä teillä.

Renkaat ja niiden lukumäärä

Renkaat ovat tietenkin olennainen osa valintaa, sillä paksut renkaat pitävät ajajan pystyssä maastossa ja talvikeleillä, kun taas kevyet ja ohuet renkaat kuluttavat vähemmän virtaa. Myös renkaiden määrä ei ole kaikissa skoottereissa itsestään selvyys, mutta viimeisin trendivillitys on ollut kaksi-renkaisten sähköskootterien vallankumous.

Paino

Skootterin paino voi aluksi yllättää, mutta siiten tottuu nopeasti. Skoottereissa akku painaa huomattavasti, minkä vuoksi koko skootteri voi painaa jopa yli 100Kg.

Mitä pakkauksessa tulee mukana?

niu-sähköskootterit

Sähköskootteri-pakkauksessa tulee mukana tietenkin itse sähköskootteri, ohjekirja, laturi, akku, ja muita pieniä osia tai tarvikkeita kuten ruuvit, kiinnikket yms. Sähköskootteri on erittäin helppo koota, ja joissain tapauksissa eivät vaadi kokoamista lainkaan, niiden koosta ja mallista riippuen. Kaikista näistä edellämainituista syistä kannattaa nyt ostaa itselleen sähköskootteri, ja saat sen meidän verkkokaupasta hyvin edulliseen hinta. 

Osta oma sähköskootterisi Preecolta ja tilaa uutiskirje

Preeco on suomalainen verkkokauppa, josta löydät kaikki tarvikkeet pihallesi ja ulkokäyttöön. Ostaessasi meiltä saat taattua laatua ja aina edulliset hinnat. Olemme niin varmoja laatulupauksestamme, että tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja tuotteisiin jopa 12 kk taakuun. Meiltä saat uutuutena nyt myös sähköskootterit ja muita ajo-tuotteita aina edullisin hinnoin. Saat osalle tuotteista ilmaisen toimituksen lähipostiin tai kotiinkuljetuksen hintaan 9,95€ (sis. ALV 24%). Isommat ja painavammat tuotteet (yli 25 kg tai yli 3m) toimitetaan aina rahtikuljetuksella kotiin hintaan 49,95€ (sis. ALV 24%). Pikatoimitustuotteet lähetetään heti varastosta 1-4 päivässä tilauksen tekemisestä ja tuote on kohta jo ovellasi. Esimerkiksi Helsinkiin ja moniin muihin Etelä-Suomen kaupunkeihin toimitus jopa seuraavana arkipäivänä.

Seon-sähköskootterit

Asiakaspalvelu - ota yhteyttä

Jäikö kysymyksiä jostain tuotteesta tai haluaisitko selvennystä johonkin asiaan? Asiakaspalvelu vastaa mielellään kysymyksiin ja palvelee arkisin klo 9-17. Voit olla yhteydessä monella eri tavalla: soita, ota yhteyttä sähköpostitse tai chatissamme. Puhelinnumeron ja muut verkkokaupan asiakaspalvelun kontaktitiedot löydät sivun yläosasta sekä alalaidasta.

Tilaa uutiskirje!

Tiesitkö, että voit saada tietoosi esimerkiksi sähköskootterit-tuoteuutuutemme, tuoreet tarjoukset sekä alennukset suoraan sähköpostiin? Tarvitsemme vain sähköpostiosoitteesi, ja saat ilmaisen uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi ja voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen kun haluat. Et sitoudu mihinkään - paitsi tietenkin siihen, että säästät rahaa hyödyntämällä tarjouksemme.

Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön käyttöehtojen mukaisesti.