Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Koiraportti

Koiraportti, tai turvaportti, estää lemmikkejäsi kulkemasta tiloihin joihin niiden ei haluta pääsevän. Portti tuo turvaa lemmikille, ja helppokäyttöisen kulkuesteen omistajalle.

Tuotteita yhteensä 13 kpl.

Näytetään 1-13 yht. 13 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Koiraportti tuo turvaa lemmikeille

Koiraportit ovat helposti asennettavia kulkuesteitä, joiden avulla lemmikkien liikkuminen niille vaarallisiin tiloihin tai esimerkiksi rappusiin voidaan estää. Oviportin avulla lemmikin omistaja voi turvallisin mielin poistua kotoa, tietäen että koirat tai muut lemmikit eivät pääse huoneisiin, joihin niiden ei haluta menevän. Koiraportteja valmistetaan eri materiaaleista, ja niiden asennustavoissa on eroja. Juuri teille sopivan kulkuesteen valitseminen on helppoa, kunhan ottaa huomioon muutamia seikkoja. 

Koiraportin mitat

Oviportti voidaan sijoittaa oviaukkoihin, rappusten kulkuaukoille tai vaikka puutarhaan polkujen eteen. Jotta koiraportti toimisi tarkoitetulla tavalla, tulee kulkutien leveys ottaa huomioon. Sopiva koiraportti peittää kulkuaukon kokonaan, eikä jätä lemmikeille aukkoja joista se voisi päästä läpi. Useimmat lemmikkiportit tarjoavat mahdollisuuden leveydensäätöön. Toisissa on sisäänrakennettu mekanismi jonka avulla leveyttä säädetään, ja osissa portin eri osat voidaan taittaa niin että koiraportista saadaan sopivan kokoinen haluttuun tilaan. 

Koska lemmikit ovat usein kovin eri kokoisia, myös portin korkeudella on merkitystä. Pienemmät koirarodut sekä muut pienet lemmikit pysyvät helposti matalammankin portin takana, mutta suuremmat rodut sekä esimerkiksi kissat voivat helposti hypätä matalien esteiden yli. 

Porttien materiaalit

Suosituimpia materiaaleja oviporteissa ovat muovi ja puu. Molemmat näistä materiaaleista tarjoavat kestävän, mutta kevyehkön ja helposti asennettavan, oviportin. Muovia käytetään yleisemmin seinään kiinteästi kiinnitettäviin malleihin, joissa on usein myös mekanismi, jonka avulla koiraportin leveyttä voidaan säätää. Puinen koiraportti on usein hieman painavampi, ja on yleesä myös paremman näköinen sisustuksessa. Myös kangas voi olla koiraportin materiaali. Rullattava koiraportti on todella näppärä, ja vähän tilaa vievä ratkaisu joka on nopea ottaa käyttöön.

Portin kiinnitys

Kiinteästi asennettava koiraportti kiinnitetään seinään tai ovenpieleen ruuveilla. Kun portti kiinnitetään kiinteästi, tarjoaa se useimmiten vakaamman portin, jota lemmikki ei saa siirrettyä tieltään pois, tai kaadettua. Jos sinun ei kuitenkaan ole mahdollista tai et halua porata seinään reikiä, kannattaa valita koiraportti joka ei vaadi kiinteää asennusta. Irtonaisesti asennettava koiraportti tarjoaa nopeamman ja helpomman tavan ottaa koiraportti käyttöön. Se voidaan asettaa ovensuuhun hetkessä, sekä poistaa käytöstä nopeasti kun sitä ei enää tarvita.