Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Valkokankaat

Tilaa valkokangas nyt. Valkokankaat tarjous nyt jopa -40%. Katosta ripustettavat- ja jalalliset mallit meiltä.

Tuotteita yhteensä 26 kpl.

Näytetään 1-26 yht. 26 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Projektorinäyttö

79,95 €

Osamaksulla

alk.

8€ /kk

do_not_disturb_alt Loppu varastosta

  • Loppu

• Täydellinen ratkaisu toimistoon tai luokkahuoneeseen
• Koko: 178 x 100 cm

• Väri: Valkoinen

Lisää ostoskoriin

Valkokangas parhaaksi katsomiskokemukseksi

valkokangasLöytyykö projektori, mutta ei ole tarpeeksi suurta seinää mihin kuvaa heijastaa? Sopivan kokoisella valkokankaalla saat täydellisen elokuvaelämyksen. Valkokankaat ja projektorit sopivat nykypäivänä jokaiseen talouteen. Enää ei tarvitse olla erillistä huonetta, mistä tekee elokuvahuoneen, vaan projektori ja valkokangas yhdistelmä sopii myös pienempiin asuntoihin.

Edullisimmat projektorit ovat muutaman sadan euron luokkaa. Joten projektori ja valkokangas voivat olla uusia televisioita edullisempi ratkaisu. Laadukkaalla projektorilla ja valkokankaalla saat aikaan televisiota paremman kuvan, mutta niiden hinta tulee olemaan televisiota kalliimpi. Oli siis tarkoituksena hankkia edullinen- tai todella laadukas elokuvakokemus, onnistuvat ne molemmat projektorilla ja valkokankaalla.

Miksi valkokangas on parempi, kuin pelkkä seinä?

Mietinnässä voi olla, miksi hankkia valkokangas, kun tilasta löytyy seinä mihin heijastaa kuvaa. Valkokankaan hyötyjä yleensä aliarvioidaan, kun halutaan säästää rahaa. Projektorin potentiaali ei täyty ilman valkokangasta, se on kuin katsoisi HD televisiolla huonolaatuisia ohjelmia. Seinää harvoin on tasoitettu täydellisen tasaiseksi, joten kun siihen heijastaa valoa, näkyvät epätasaisuudet. Seinän epätasaisuudet voivat tehdä kuvasta sumeamman ja huonompi laatuisen. Seiniin heijastettu kuva on heikompi, myös värintoiston ja kontrastin saralla. Herkemmät altistuvat päänsärylle helpommin seinään heijastetusta kuvasta.

Valkokangas moneen tarkoitukseen

Valkokankaat soveltuvat moniin tiloihin. Niitä voi käyttää luokka- tai kokoushuoneessa, opettamiseen tai esitelmien pitämiseen. Suurella valkokankaalla myös kauempana istuvat näkevät selvästi, mitä kankaalle heijastetaan. Kankaan pinta on suunniteltu heijastamaan valoa hyvin, joten jos valkoisessa seinässä kuva ei näytä tarpeeksi hyvältä, kannattaa harkita valkokankaan ostoa.

Valkokankaiden hinta on pieni osa projektorin hinnasta. Eli jos projektori on jo hankittu, kannattaa täydentää kokemus hankkimalla valkokangas. Valkokankaat ovat tyylikkäitä ratkaisuja moneen sisustustyyliin, joten ne soveltuvat loistavasti myös kotiin. Valkokankaalla saat enemmän tilaa huoneeseen, jonka tv ja tv-taso veisivät. 

Valkokankaat - Valinta

valkokangas-hintaValkokankaan valinnassa on otettava seuraavia asioita huomioon: väri, koko ja tyyppi.

Väri

Kangas on saatavilla valkoisena tai harmaana. Harmaat kankaat saavat aikaan korkeamman kontrastin, mutta sumeamman kuvan välttämiseksi tarvitsee valovoimaisemman projektorin. Valkoisella kankaalla saa aikaan kirkkaamman kuvan. Jos ei ole varma kumman värisen valkokankaan valitsee, on varmempi vaihtoehto valita valkoinen.

Koko

Kankaan tuumakoko kannattaa valita sen mukaan, kuinka kaukana katsojat ovat kankaasta. 3 metrin etäisyydeltä riittää noin 80" kangas. Jos taas valkokangas on kauempana, voi tarvetta olla jopa 130" kankaaseen. Kankaiden kokojen sopivuudesta voi lukea tuotekuvauksista.

Tyyppi

Valkokankaan tyyppeinä voidaan pitää, ovatko ne manuaalisia- vai moottoroituja rullakankaita, tai ovatko ne kehystettyjä vai kehystämättömiä kiinteitä kankaita.

Rullakangas

Rullakankaat rullaantuvat piiloon, jos halutaan niiden vievän vähemmän tilaa, tai että tausta niiden takaa tulee näkyville. Manuaaliset rullakankaat ovat helppoja asentaa ja ne saa rullattua sisään ja ulos kotelosuojasta vetämällä narusta. Huonona puolena ne kuluvat rullauksessa nopeammin kuin motoroidut ja niistä roikkuva naru ei ole esteettisesti kaunis. Moottoroitu valkokangas on taas kestävämpi ja tyylikkäämpi vaihtoehto, kuitenkin niiden hinta on kalliimpi ja niiden paikan valinta ei ole niin vapaa, virtajohdon takia.

Kiinteä valkokangas

Kehystämätön kiinteä kangas on edullisin vaihtoehto, mutta yksin vaikea asentaa ja sitä ei saa piiloon. Kiinteitä kankaita on saatavilla myös kehyksillä, joka tarjoaa parhaimman  heijastuspinnan. Ne ovat myös tyylikkäin ratkaisu esteettisesti. Kehystetty valkokangas on kuitenkin hankala asentaa ja uudelleen sijoittaa.

valkokangas-tarjousKangas alustalla

Alustalla olevaa valkokangasta on helppo siirrellä paikasta toiseen, mutta ne vievät eniten tilaa huoneesta.

Tilaa valkokankaat Preeco:lta

Preeco:n verkkokauppa sisältää edulliset ja laadukkaat valkokankaat. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti projektoriin sopivan valkokankaan. Tuotteiden hinta on edullinen, mutta laatu silti loistava.

Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Valkokangas voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Meiltä myös mahdollisuus ostaa tuotteet Preeco-tilillä tai -laskulla.

Toimitus alkaen 0€ ja saatavilla myös toimitus suoraan kotiin. Kaikissa tuotteissa on 30 vuorokauden palautusoikeus. Mahdollisen palautuksen yhteydessä tuote on oltava alkuperäisessä kunnossa.

Ota yhteyttä

Sivuiltamme löydät asiakkaidemme arvosteluita. Lue arvostelut läpi ennen valinnan tekoa. Jos tarvitset lisätietoa valkokankaan valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu palvelee arkipäivinä klo 9:00 - 17:00. Asiakaspalvelu tiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta.