Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Lasten sähköautot

Tilaa lasten sähköauto meiltä. Lasten sähköautot hinta alk. 99,95€. Saatavilla useita eri malleja. Saatavilla myös lasten sähkömopo, sähkötraktori, & sähköcrossi.

Tuotteita yhteensä 87 kpl.

Näytetään 1-48 yht. 87 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Lasten sähköauto Mercedes Benz AMG G55

539,95 € 489,95 €
Säästä 50€!

Osamaksulla

alk.

20.95€ /kk

Ilmainen toimitus

  • -50,00 €

• Hieno sähköauto lapsille.
• Korkeat ovet ja reunat estävät hyvin kyydistätippumisen.
• Kohokohta löytyy kuitenkin auton sisätiloista: istuin on nahkaverhoiltu ja kaikki on kuin alkuperäisessä AMG 55-mallissa.
• Kaksi 35 watin mottoria, kulkee jopa 7 km/h ympäristöystävällisellä sähkömoottorilla.
• Tarvittaessa autoa voidaan ohjata kauko-ohjauksella, jolloin lapsi voi vain istua kyydissä.

Lisää ostoskoriin

Lasten sähköautot - Tilaa sähköauto lapselle meiltä

lasten-sähköautoLöydät verkkokaupastamme laajan valikoiman lasten sähköautoja joiden hinta on edullinen, ja joista löydät varmasti sopivan mallin juuri sinun lapsellesi. Sähköautoja löytyy myös lähes kaikissa väreissä. Kaikkien sähköautojen toimitus on ilmainen lähimpään noutopisteeseen ja niissä on 14 päivän palautusoikeus.

Lasten sähköautot - Näin valitset lapsellesi parhaan mallin

Jos lasten sähköautot ovat uusi käsite ja etsit tietoa siitä, millaiseen käyttöön kyseiset tuotteet sopivat, tässä on pienimuotoinen opas. Tässä oppaassa tarkastelemme vaihtoehtoja eri ikäryhmille, millaisia piirteitä eri sähköautomalleissa on, mitä odottaa niiltä ja miten päättää minkälainen sähköauto on juuri oikeanlainen lapsellesi.

Tärkeintä oikeanlaisen sähköauto valinnassa, on pitää mielessä lapsen henkilökohtaiset mielenkiinnon kohteet ja kyvyt. Minkä näköisen auton he haluavat? Lisensöidyn pienoismallikopion lempiautomerkistä tai suosikki jostakin piirretystä? Vaihtoehtoja on monia. Sähköauton ulkonäön lisäksi sen voimakapasiteetti on tärkeä muistaa. Liian tehokas auto saattaa tuottaa lapselle hermostuneisuuden tai pelon tunnetta hauskuuden sijasta. Vastaavasti liian tehoton auto voi olla tylsä. Entäpä muut piirteet? Olisko hyödyllistä hankkia kaukosäätimellä toimiva sähköauto, jotta aikuinen voi tarvittaessa ohjailla sitä? Tämä opas käy läpi useita eri vaihtoehtoja lasten sähköautoista ja antaa sinulle informaatiota, jotta valitsisitte sopivimman vaihtoehdon. Hauskoja ajeluhetkiä.

Lasten sähköauto 0 - 2 vuotiaalle

lasten-sähköauto-tarjousHyvin nuoret lapset kehittävät yhtä motorisiakykyjään, joka tekee heistä hyvin herkkiä kaatumiselle. Tämä mielessä pitäen on tärkeää hankkia sähköauto, joka on tarkoitettu tälle ikäryhmälle. Lasten sähköautot 1-2 vuotiaille on suunniteltu juuri sen ikäisille tarkoitetuilla piirteillä, kuten erityisesti tukevilla istuimilla. Tälläiset lasten sähköautot ovat usein varustettu hyvin pieni tehoisilla moottoreilla, joiden maksimi vauhti on noin 2 km/h. Toisin kuin vanhemmille lapsille tarkoitetut sähköautot, jotka on varustettu useilla polkimilla ja nopeussäädöillä, toimivat nämä yhdellä napin painalluksella.

Nämä sähköautot tulevat yleensä kaukosäätimellä, jotta sähköauton ohjaus on vanhempien hallinnassa. Näin vältetään matkojen kolarit ja muut törmäykset. Pienille lapsille suunnatut sähköautot ovat usein tarkoitettu sisäkäyttöön. Tämä minimoi mahdolliset kaatumisen vahingot. Varmista valitsemasi auton ohjeista, että se soveltuu juuri sellaisille pinnoille, jossa aiotte sähköautolla ajaa. Jos sinua huolettaa se, että lapsi ajaa itsenäisesti liian kauas, on saatavilla malleja, jotka kulkevat ainoastaan tiettyä rataa tai aluetta. Tällaisia sähköisiä kulkuneuvoja on saatavissa esimerkiksi junan, kuorma- tai tavallisen auton muodoissa. Tämä varmistaa, että lapsen ensimmäinen kosketus kulkuneuvoihin on turvallinen.

Lasten sähköauto 3 - 5 vuotiaalle

3-vuotiaaseen mennessä, lapsille on kehittynyt jo jonkinverran motorisiakykyjä ja refleksejä. Näitä tarvitaan tehokkaampien kulkupelien hallintaan. Tämän ikäryhmän lapsille suunnatut autot on varustettu hiukan voimakkaammilla moottoreilla ja niillä voidaan kiihdyttää jopa 6km/h vauhtiin. Yli 3-vuotiaiden lasten sähköautot ovat yleensä enemmän aitojen autojen näköisiä ja niiden runko on selvästi yksityiskohtaisempi. Nämä lasten sähköautot sopivat jo ulkokäyttöön, jolloin lapsi voi ajella nurmikolla, soralla, hiekalla tai tarpeeksi tehokkailla autoilla jopa mudalla. Muista varmistaa auton mukana tulevasta ohjekirjasta sen käytön sopivuus eri pinnoilla.

Yli 3-vuotiaiden lasten sähköautot ovat usein varustettu useilla hienoilla piirteillä, kuten FM- radiolla, realistisilla moottoriäänillä ja kaasupolkimella, jotta lapsen ajokokemus olisi mahdollisimman aidon oloinen. Kahden istuttavat sähköautot ovat myös suosittu vaihtoehto, silloin lapsi voi ottaa kyytiinsä kaverin tai sisaruksen. Myös tämän ikäryhmän sähköautoihin on saatavilla kauko-ohjain, jotta vanhemmat voivat tarvittaessa ohjailla autoa. Tämän ikäryhmän tehosuositus riippuu lapsen omista kyvyistä. Yleisesti 6 voltin moottori on sopiva useimmille 3-4 vuotiaille, mutta saatavana on myös 12 tai 24 voltin autoja hyvät koordinaatiokyvyt omaaville lapsille. 6 voltin sähköauto kulkee noin 2 km/h, kun taas 12 voltin autot kulkevat jo 3,5 km/h. 24 voltin autot kiihtyvät jopa 6km/h. Tälle ikäryhmälle on saatavissa monenlaisia sähköautoja eri tehokkuuksilla. Varmista, että valitset juuri sinun lapsesi käyttöön sopivan mallin.

lasten-sähköauto-hintaLasten sähköautot 5 - 8 vuotiaalle

Jo 5-vuotiaat lapset pystyvät käsittelemään paljon edistyneempiä sähköautoja. Lasten sähköautot yli 5-vuotiaille näyttävät paljon aidoimmilta. Tälle ikäryhmälle on saatavilla hienoja kopioita esimerkiksi Jeepeistä, BMW, Lamborghineistä tai Mercedes Benzeistä. 5-8 vuotiaiden ikäryhmälle suositellaan 24 voltin autoja, vaikka joillekkin lapsille jo 12 volttia on aivan riittävä.

Nämä sähköautot toimivat useimmilla pinnoilla ulkokäytössä ja monien ominaisuuksien kaksoismoottori useilla vaihteilla sisältää usein myös pakin. Vaikkakin useimmissa tämänkin ikäryhmä sähköautoista on saatavilla kauko-ohjattavia malleja, ei niissä kaikissa tätä ole. Tämän ikäryhmän lasten refleksit ja koordinaatiokyky on kehittynyt niin paljon, että kaksoismoottoria suositellaan. Tämä mahdollistaa useat vaihteet ja lisätehon, joka tekee ajokokemuksesta aidomman.

Lasten sähköautot yli 8 vuotiaalle

8-vuoden iässä lapset pystyvät hallitsemaan entistä kehittyneempiä sähköautomalleja. Lasten sähköautot vanhemmille lapsille ovat entistä aidomman oloisia. Saatavina on upeita kopioita suosituista automerkeistä ja mallit on usein varustettu laajalla valikoimalla erilaisia piirteitä, ajokokemuksen parantamiseksi.

Tällekkin ikäryhmälle suositellaan 24 voltin autoja, vaikka 12 voltinkin autoja on saatavilla varovaisemmille lapsille. Nämä lasten sähköautot on suunniteltu ulkokäyttöön ja niillä voidaan ajella useimmilla pinnoilla ja maastoissa. Sähköautoissa on kaksoismoottori, jonka johdosta autossa on useita vaihteita sekä pakitusvaihde. Joihinkin tämän ikäryhmin autoihin on saatavilla kauko- ohjaus. Vanhemmille lapsille, joiden refleksit ja koordinaatiokyky on kehittynyt jo hyväksi, on järkevää hankkia sähköauto kaksoismoottorilla, jossa on useita vaihteita ja lisätehoa. Näin ollen ajokokemus on lähellä aitoa ja realistista ajelua.