Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Pop-up teltta

Tuotteita yhteensä 28 kpl.

Näytetään 1-28 yht. 28 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Pop-up teltta: Helppo ja nopea ratkaisu ulkoilmaelämyksiin

Pop-up teltat ovat erinomainen valinta, kun tarvitset nopeasti pystytettävän suojan ulkoilmatapahtumiin, markkinoille tai vaikkapa puutarhajuhliin. Se on myös kätevä varikkoteltta. Sen helppokäyttöisyys piilee innovatiivisessa haitarimekanismissa, jonka ansiosta up teltta voidaan avata ja sulkea muutamassa minuutissa ilman työkaluja. Tämä tekee pop-up teltasta suositun valinnan kiireisille käyttäjille ja tilanteisiin, joissa aika on kortilla.

Käyttömukavuutesi lisäämiseksi pop-up teltat on suunniteltu kestämään erilaisia sääolosuhteita. Polyesterista valmistetut katto- ja seinämateriaalit tarjoavat suojaa auringolta ja sateelta, ja tukeva teräsrunko varmistaa vakauden. Joissakin malleissa on lisäksi säädettävä korkeus, joka mahdollistaa teltan sovittamisen erilaisiin tilanteisiin.

Valitessasi pop-uppia, on tärkeää ottaa huomioon mitat ja laatu. Tarjolla on useita eri teltta kokoja, aina kompakteista 2x2 metrin teltoista suurempiin 4x8 metrin kokoisiin malleihin. Kun valitset telttaa, on hyvä miettiä käyttötarkoitusta ja tarvittavaa tilaa, jotta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Pop-up teltat

Pop Up Teltan Ominaisuudet

Kun valitset pop up -telttaa, tärkeitä ominaisuuksia ovat rungon laatu, mitat, materiaalit, sekä käyttömukavuus. Tutustu näihin tekijöihin huolellisesti, jotta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Rungon Rakenne ja Materiaalit

Pop up -teltan runko on yleensä valmistettu kevyestä ja kestävästä materiaalista, kuten alumiinista tai teräksestä. Rungossa käytetyt joustavat kaaret tai jousimekanismi mahdollistavat sen, että teltta avautuu ja ponnahtaa esiin nopeasti ja vaivattomasti. Laadukas runkon on yksi teltan tärkeimmistä ominaisuuksista.

Teltan Koko ja Korkeus

Telttojen koko vaihtelee, ja voit valita pienemmästä nopeasti pystytettävästä mallista aina suurempiin vaihtoehtoihin. Korkeus on useimmiten säädettävissä, mikä mahdollistaa popup tuotteen mukauttamisen myös eri käyttötilanteisiin.

Katon ja Seinien Materiaalit

Katossa ja seinissä käytetään usein polyesteria, joka on kevyt ja kestävä materiaali. Se suojaa hyvin myös sääolosuhteita vastaan, ja usein nämä materiaalit ovat veden- ja UV-säteilynkestäviä.

Sivuseinät on usein myös helposti irrotettavissa, jolloin teltassa on vain katto. Tämä on yksi tuotteen parhaista ominaisuuksista, kun halutaan nauttia raikkaasta ilmasta.

Helppokäyttöisyys

Pop up -teltta on helppo pystyttää ja purkaa, mikä tekee siitä erittäin kätevän kumppanin esimerkiksi markkinoille ja myös muihin tapahtumiin. Teltta taittuu pieneen tilaan, mikä helpottaa myös sen kuljettamista.

Mukana Tulevat Lisävarusteet

Monesti pop up -teltan mukana tulee lisävarusteita, kuten kiinnitysnaruja, maapiikkejä ja kuljetuslaukku. Varmista, että paketti sisältää kaiken tarvittavan, jotta saat popup katoksen käyttöösi nopeasti ilman ylimääräisiä hankintoja.

Telttojen Käyttötarkoitukset

Pop-up telttojen suosio perustuu niiden monikäyttöisyyteen ja helppoon pystytettävyyteen. Kun valitsette telttaa, miettikää tarkasti käyttötarkoitusta – oikeanlainen teltta tekee toiminnastanne tehokkaampaa ja myös turvallisempaa.

Popup teltta Pohjola GardenPreeco Pohjola Garden Pop-Up TelttaNäyttelyteltta popup

Tapahtumat ja Festivaalit

Pop-up teltat ovat erinomainen valinta tapahtumiin ja festivaaleille. Niiden pystyttäminen on nopeaa, ja ne tarjoavat myös suojan sääolosuhteilta osallistujille ja järjestäjille. Telttojen yhteenlaskettu pinta-ala voi olla suuri, ja näissä tapauksissa on olennaista noudattaa standardia SFS-EN 13782:2015, jotta turvallisuustaso pysyy korkeana.

Erilaisissa tapahtumissa popup teltta, tai pikateltta, voidaan pystyttää vain hetkiä ennen tapahtumaa, ja purkaa helposti jokaisen tapahtumapäivän jälkeen.

Myynnin ja Markkinoinnin Käyttö

Myynnin ja markkinoinnin alalla pop-up telttoja käytetään esimerkiksi messuilla ja myyntiständeillä. Ne tuottavat brändillenne näkyvyyttä ja suojaavat tuotteitanne sekä henkilökuntaanne. Soveltuvia telttoja ovat muun muassa kaikki messuteltat ja varikkoteltat. On tärkeää huolehtia, että teltta on laadukas ja kaikki markkinoinnissa käytetty informaatio pitää paikkansa.

Vapaa-aika ja Retkeily

Vapaa-ajalla ja retkeilykäytössä teltta toimii suojana luonnon olosuhteilta, oli kyseessä sitten rannalla vietetty päivä tai vuoristovaellus. Niiden kätevyyden ja keveyden ansiosta ne ovat ihanteellisia seuralaisia myös päiväretkillä ja muissa ulkoilmaktiviteeteissa. Telttojen käyttöohjeet on syytä lukea huolellisesti, jotta niiden käyttö on turvallista ja ottaa huomioon vallitsevat olosuhteet.

Pop-up teltta

Teltan Helppo Valintaopas

Valitessasi telttaa, harkitse huolella sen kokoa, materiaalin kestävyyttä sekä pystytysmekanismin helppoutta, jotta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan teltan.

Teltan Mitat ja Henkilömäärä

Valitse teltan koko tarpeidesi mukaan. Pienet pop-up-teltat, kuten 3x3m varikkoteltta, soveltuvat hyvin 4-6 henkilön käyttöön esimerkiksi lyhytaikaisissa tapahtumissa. Suuremmissa tapahtumissa, joissa henkilömäärä ylittää tämän, tarvitset isomman telttamme. Taulukkomme auttaa sinua arvioimaan teltan mitat suhteessa tarvittavaan henkilömäärään:

Teltan kokoHenkilömäärä 3x3 m4-64x4 m6-86x6 m8-12

Säätä ja Kulumista Kestävä Valinta

Telttamme ovat suunniteltu kestämään erilaisia sääolosuhteita. Valitse materiaali, joka sopii käyttötarkoitukseesi: vesisateen kestävä polyesteri tarjoaa suojaa sään vaihteluilta, ja vahvistettu runko takaa pitkäikäisyyttä. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään kestävät tuotteet, jotta telttasi pysyy hyvänä vuodesta toiseen.

Asennuksen Helppous

Pop-up-teltan tulisi avautua ja purkautua vaivattomasti. Teltan haitarirakenteinen runko mahdollistaa teltan pystyttämisen helposti muutamassa minuutissa. Voit valita teltan, jonka korkeutta on mahdollista säätää jaloista, mikä tekee asennuksesta entistä joustavampaa. Sekä asennuksen että purkamisen helppous tarkoittavat, että voit keskittyä olennaiseen tilaisuuttasi varten.

Telttojen Huolto ja Säilytys

Kestävyyden ja käyttöikän maksimoimiseksi on tärkeää, että huollat ja säilytät pop-up telttasi oikein.

Puhdistus ja Kunnostus

Puhdistus on helppo ja ensiarvoisen tärkeää teltan huollon kannalta. Likainen teltta kerää kosteutta, mikä voi edistää homeen ja hajujen muodostumista. Puhdista telttasi pehmeällä harjalla ja vedellä, välttäen voimakkaita pesuaineita, jotka saattavat vahingoittaa kankaiden vettähylkiviä ominaisuuksia. Tarkista teltan saumat ja kankaat säännöllisesti repeämien varalta, ja suorita tarvittaessa kunnostus ompelulla tai paikkausseteillä.

 • Huolto:

  • Tarkista teltan runko ja liitokset

  • Puhdista ja kuivaa kaikki pinnat

  • Ota käyttöön korjaussarjat tarpeen mukaan

Kestävyys paranee huolellisella huollolla.

Säilytysvaatimukset

Kun säilytys on ajankohtaista, varmista, että teltta on täysin kuiva. Kostea teltta voi homehtua ja kärsiä materiaaliensa kestävyydestä. Taita telttasi huolellisesti, jotta vältät kankaan tarpeettoman kulumisen ja pidennät sen käyttöikää. Säilytä telttasi viileässä, kuivassa paikassa, jossa on riittävästi tilaa välttäen suoraa auringonvaloa. Tämä auttaa estämään telttakankaiden haalistumisen ja materiaalin heikkenemisen.

 • Tilan tarve:

  • Säilytä telttasi tilassa, josta löytyy hyvä ilmanvaihto

  • Vältä teltan puristamista tai painamista säilytyksen aikana

Tuotteen pitkäikäisyys lähtee oikeanlaisesta käsittelystä ja säilytyksestä. Saadaksesi parhaan hyödyn telttasi säilytysvaatimukset on tunnettava ja niitä on noudatettava huolellisesti.

Hankinta ja Myynti

Kun olet päättänyt hankkia pop-up teltan, on tärkeää huomioida myyntiosoitteet ja hankintatavat. Valitessasi ostopaikkaa, tutki eri vaihtoehtoja ja niiden tarjoamia etuja, esimerkiksi takuuehdot ja mahdolliset lisäpalvelut. Preeco.fi on helppo verkkokauppa, ja meiltä löytyy joustavat maksutavat teltoille. Tarjoamme myös osamaksuvaihtoehdon. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan juuri teille sopiva nopeasti pystytettävä pikateltta.

Ostamisen Vaihtoehdot

Pop-up teltojen hankintaa varten saat useita vaihtoehtoja. Voit ostaa teltan suoraan verkkokaupasta tai fyysisestä liikkeestä, jolloin valikoima on aina kattavasti esillä ja voit saada henkilökohtaista palvelua. Olipa hankintatapasi tahansa, katso, että kauppiaalla on hyvä maine ja että teltat on testattu sekä niille myönnetään TÜV-sertifikaatti. Tämä takaa teltan turvallisuuden ja laadun. Lisäksi jotkut valmistajat tarjoavat jopa 5 vuoden takuun.

Rahoitus ja Leasing

Jos et halua tai pysty maksamaan telttaa kerralla, katso rahoitus- tai leasing-vaihtoehtoja. Tämä antaa sinulle joustavuutta talousasioihin, ja saat pitää teltan käytössäsi samalla kun suoritat maksuja. Sopimuksen ehdot, korkoprosentti ja maksuaika, vaihtelevat toimittajien kesken. On tärkeää vertailla eri maksuvaihtoehtoja ja valita sinulle parhaiten sopiva.

Usein kysytyt kysymykset

Tässä osiossa käsitellään yleisimpiä kysymyksiä pop-up teltoista, koskien niiden pystytystä, huoltoa ja kestävyyttä.

Miten pystytän nopeasti 3x3m pop-up teltoja?

3x3m pop-up teltan pystytys on suoraviivaista. Avaa teltan runko ja vedä kulmat ulospäin, kunnes ne lukkiutuvat paikalleen. Tarkista, että kankaan päällinen on aseteltu tasaisesti ennen lopullista kiinnitystä. Kun kankaan kiinnittää huolella, tekee se tapahtumista turvallisempia.

Mistä löydän laadukkaita pop-up telttoja?

Laadukkaita pop-up telttoja voit etsiä erikoistuneista liikkeistä tai verkkokaupoista, jotka tarjoavat kattavan valikoiman eri kokoja ja malleja.

Miten julhateltta tulisi puhdistaa ja huoltaa?

Puhdista teltan kangas käyttäen vain mietoa pesuainetta ja vettä. Tarkista ja kiristä tarvittaessa rungon osat ja pidä teltta kuivana säilytyksen aikana, mikä pidentää sen käyttöikää.

Mikä on paras popup teltta pienille tapahtumille?

Pienille tapahtumille sopii kompakti 2x2m tai 3x3m pop-up teltat. Näiden telttojen kokoluokka on ihanteellinen esimerkiksi tori- tai messukäyttöön, ja ne on helppo pystyttää.

Kuinka kestävä on 2x2m juhlateltta tuulisissa olosuhteissa?

2x2m pop-up teltan kestävyys tuulessa riippuu sen valmistusmateriaaleista ja rungon lujuudesta. Useat mallit on suunniteltu kestämään tuulta, mutta suositellaan käytettäväksi lisäpainoja tai kiinnityssarjoja vakautta lisäämään. Teltta kannattaa kiinnittää aina tarkoituksiin sopivilla välineillä.

Millaisia lisävarusteita on saatavilla pop-up teltoille?

Pop-up teltoille on tarjolla erilaisia lisävarusteita, muun muassa sivuseinät, painot, kiinnityssarjat ja kuljetuslaukut, jotka lisäävät käyttömukavuutta ja monipuolistavat teltan käyttöä.