Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Sähköperämoottorit

Sähköperämoottorit

Miksi ostaa Kumivene Preeco.fi:stä?

1. 6v kokemus sähköperämoottoreista
2. Suomen edullisimmat sähköperämoottorit
3. 14 päivän palautusoikeus
4. 12k takuu
5. Toimitus 0€ ja jopa 1 päivässä
6. 100% suomalainen
7. Lahden varastolta

10 tuotetta.

Aktiiviset suodattimet

Sähköperämoottori osto-opas

Oppaassa käydään läpi yleisesti sähköperämoottoreita ja niiden kaikki eri osa-alueet, kuten rikin pituus ja akku. Mikäli sinulta puuttuu vielä vene, kannattaa käydä katsomassa meidän kattava kumivene -valikoima. Meidän sähköperämoottori tarjous kannattaa käydä ehdottomasti katsomassa, jotka näät tältä sivulta! Sähköperämoottorien hienoin malli on keulasähkömoottori, mutta niiden hinnat ovat alkaen 2000€, lisäksi niistä löytyvä taivasankkuri on kätevä apuri heittokalastajille.

Voiko sähköperämoottoria käyttää suolavedessä?Sähköperämoottori

Preecolta löydät sähköperämoottorit, joista osa on suunniteltu myös suolaveteen. Jos käytät perämoottoria suolavedessä katso tuotetiedoista, että soveltuuko kyseinen moottori merellä liikkumiseen.

Minkä varren pituuden tarvitsen?

Valitessasi oikeaa varren pituutta, on tärkeää, että sähkömoottorin asento ei aiheuta sellaista ääntä joka pelottaa kalat pois. Yleissääntö on, että moottorin keskiosan tulisi olla korkeudessa 22cm. Useimmissa perälaudoissa etäisyys veteen on sama, yleisissä moottoreissa varren pituus on riittävä. Mittaa etäisyys kiinnityspinnasta perälautaan. Lisää 13cm vesilinjaan, kun kalastat kovassa vedessä. Lisää 30cm vesilinjaan jos ohjaat moottoria käsin ja seisten.

Kuinka tärkeää akun valinta on sähköperämoottoreissa?

Akku on kriittinen valintakriteeri sähkömoottorissasi. Korkealuokkaista veteen tarkoitettua akkua tulisi aina käyttää. Toisin kuin autoakut, vesistöakut on suunniteltu tyhjentymään ja sen jälkeen latautumaan. (pidentääksesi akun ikää, lataa se aina käytön jälkeen. Monet troolausakut hajoavat ennen aikojaan jos tätä ei noudateta.)

Mikä on ampeeripiirturi?

  • Ampeeripiirturi on mittayksikkö, jolla elektronisesti piiretään akun käyttö kun sähköperämoottori on käynnissä
  • Keskimääräinen käyntiaika kun moottoria käytetään täydellä voimalla voidaan piirtää ampeeripiirturiin ja samassa nähdään akun tuntikulutus
  • Kun nopeus vähenee, myös amp määrä vähenee

Mikä on työntövoima?

Työntövoima on staattinen mittaus kiloa kohden moottorin työntö- tai vetotehossa.

Miten työntövoima eroaa hevosvoimista?

  • Hevosvoima on mittayksikkö “käytetystä työstä”
  • Yksi hevosvoima on sama kuin 677 newtonmetriä sekunnissa
  • Kuten sanottua edellisessä, työntövoima on yksinkertaisesti staattinen tapa mitata voimaa

Miten saan työntövoimista hevosvoimia?

Monet ajattelevat, että mitä enemmän he saavat tehoa koneeseen, sitä nopeammin vene liikkuu. Tämä ei ole täysin totta. Troolausmoottoreissa ja perämoottoreissa, veneen nopeus riippuu hevosvoimista ja oikeasta potkurista. Vaihtamalla oikeanlaiseen potkuriin, voit vaikuttaa nopeuteen. Kun annat kaasua, vene vastaa heti. Tämä myös mahdollistaa veneen hallitsemisen tuulisella säällä.

Isommat veneet vaativat meidän isompia moottoreita. Bensiini ja sähkökäyttöisten moottoreiden vertaaminen on erittäin hankalaa, sillä yleisesti ottaen ne on suunniteltu täysin erilaisille nopeuksille.

Kannattaako hankkia tehokas sähköperämoottori? sähköperämoottori tehokas

Veneenostajista tehtiin epäluuloisia ihan täysin asiallisesti syystä muutamia vuosia sitten, kun jälleenmyyjät tekivät venepaketteja jotka hinnoiteltiin huonomman moottorin mukaisesti, jonka jälkeen myyjä puhui asiakkaan ympäri vaihtamaan moottorin vähän tehokkaampaan version. He, jotka pistivät enemmän rahaa moottoriin, olivat tyytyväisiä kauppoihinsa, toisin kuin he, jotka pysyttelivät huonossa moottorissa, olivat yleensä pettyneitä.

Asiat ovat nyt paremmin nykyään: On yhä kyllä olemassa paketteja jotka myydään pienemmällä moottorilla, mutta vähemmän. Ja yhä, isompi on yleisesti parempi.

Yksi pahimmista asioista mitä voit tehdä, on ottaa liian pieni sähköperämoottori veneeseen. Etkä koskaan pääse nauttimaan siitä suorituskyvystä mikä rungolle on tarkoitettu. Potentiaaliset tulevat ostajat eivät kiinnostu liian pienestä koneesta.

Kun valitsee veneenvalmistajan ilmoittaman maksimaalisen tehon mukaisesti, on varmoilla vesillä. Jos et ole varma, voit varmistaa asian veneen valmistajilta, jotka ovat testanneet jo valitsemasi veneen erilaisilla moottoreilla ja voivat kertoa varmoja tuloksia.

Kannattaa kuitenkin myös muistaa, että tehokas moottori vie sähköperämoottorin akkua myös huomattavasti enemmän.

Sähköperämoottori vertailu

Ennen kuin alat vertailla sähköperämoottoreita tulee sinun miettiä, haluatkoa sähköperämoottorin kumiveneeseen vai soutuveneeseen? Lisäksi haluatko kulkea sillä pidempiä matkoja vai onko parhaat kalastuspaikat heti veneen säilytyspaikan vieressä(eli kuinka tehokkaan moottorin tarvitset). Näin ollen paras sähköperämoottori voi olla sinulle meidän tehokkain vaihtoehto tai meidän halvin vaihtoehto.

Onko mikään sähköperämoottori asianmukainen?

Perämoottorsi valmistaja todennäköisesti on varustanut sen keskinkertaisella potkurilla. Jos ei, myyjä on tehnyt sen. Mutta oli se kumpi tahansa, jos potkuri on suoriltaan sinulle täydellinen, on siinä käynyt tuuri: oikeanlainen potkuri riippuu todella paljon siitä millaista painoa veneessäsi on, ja miten käytät sitä.

Ensin vähän potkurien perusasioita. Kun valitsee veneenvalmistajan ilmoittaman maksimaalisen tehon mukaisesti, on varmoilla vesillä. Jos et ole varma, voit varmistaa asian veneen valmistajilta, jotka ovat testanneet jo valitsemasi veneen erilaisilla moottoreilla ja voivat kertoa varmoja tuloksia.Muistat varmasti halkaisijan yläasteen matematiikasta, mutta kaltevuus? Se on teoreettinen pituus mitä potkuri kulkisi yhdellä pyörähdyksellä, jos edessä ei olisi mitään esteitä.