Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Sähköperämoottorit

Sähköperämoottori nyt meiltä. Valikoimasta löydät hiljaiset ja tehokkaat moottorit. Tilaa sähköperämoottori nyt, ennen kuin tarjoukset päättyvät.

Tuotteita yhteensä 43 kpl.

Näytetään 1-43 yht. 43 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Sähköperämoottori – Hiljainen ja ekologinen valinta

sähköperämoottoriSähköperämoottori on loistava hiljainen vastine polttoainekäyttöisiin perämoottoreihin. Vesistöt joissa on tavallisen perämoottorin käyttö melun takia kielletty, soveltuu sähköperämoottori hyvin. Vesistö pysyy myös tyynempänä pienemmän sähköperämoottorin kanssa. 

Jos hankinnassasi ekologinen moottori, on sähköperämoottori oikea valinta. Kun polttoainekäyttöistä moottoria tankataan, tuppaa veteen aina roiskumaan polttoainetta. Mikäli huoltoasema sattuu olemaan kauempana, on polttoaineen noutaminen sieltä epämukavaa. Autoon pyrkii yleensä jäämään polttoaineen haju, vaikka polttoainekanisteri olisi suljettu kunnolla. Sähköperämoottorin avulla ei tarvitse lähteä mökiltä kauas tankkaamaan, vaan voi ladata sen suoraan mökillä, kunhan sieltä löytyy verkkosähkö. Vesistötkin kiittävät, kun polttoaine ei pääse lähellekään niitä. 

Mikäli kiinnostaa hiljainen ja ekologinen liikkumavaihtoehto maalla muiden sähköisten liikkumavälineidesi jatkeeksi, niin vilkaisepa sähköskootteireitamme. Edullinen ja luontoystävällinen tapa liikkua niin kaupungissa kuin metsikössäkin esimerkiksi tällä mallilla.

Hiljainen sähköperämoottori - Osto-opas

Oppaassa käydään läpi yleisesti sähköperämoottoreita ja niiden kaikki eri osa-alueet, kuten rikin pituus ja akku. Mikäli sinulta puuttuu vielä vene, kannattaa käydä katsomassa Preecon kattava kumivene -valikoima. Preecolta löydät yhteensopivat kumiveneet ja sähköperämoottorit. Kaikki Preecon sähköperämoottori tarjoukset näet tältä sivulta.

Sähköperämoottorien eliittimalli on keulasähkömoottori, niiden hinnat ovat alkaen 2000 €. Kalliissa perämoottoreissa on useita ominaisuuksia kuten taivasankkuri. Edullisemmat mallit ovat kuitenkin täydellisiä esimerkiksi kumiveneellä kulkemiseen ja kalastamiseen. Useat Preecon perämoottorimalleista sopivat myös suolavesiin.

Sähköperämoottori suolavedessä

Preecolta löydät sähköperämoottorit, joista osa on suunniteltu myös suolaveteen. Jos käytät perämoottoria suolavedessä katso tuotetiedoista, että soveltuuko kyseinen moottori merellä liikkumiseen. Merikäyttöinen perämoottori ei ruostu suolavedessäkään.

sähköperämoottori-hinta

Moottorin varren pituus

Valitessasi oikeaa varren pituutta, on tärkeää, että sähkömoottorin asento ei aiheuta sellaista ääntä joka pelottaa kalat pois. Yleissääntö on, että moottorin keskiosan tulisi olla 22 cm korkeudessa. Useimmissa perälaudoissa etäisyys veteen on sama ja yleisissä moottoreissa varren pituus on riittävä. Mittaa etäisyys kiinnityspinnasta perälautaan. Lisää 13 cm vesilinjaan, kun kalastat kovassa vedessä. Lisää 30 cm vesilinjaan jos ohjaat moottoria seisten.

Akun valinta

Akku on kriittinen valintakriteeri sähkömoottorissasi. On aina tärkeä varmistaa että perämoottorissa on korkealaatuinen akku, joka soveltuu myös vesistökäyttöön. Toisin kuin autoakut, vesistöakut on suunniteltu tyhjentymään ja sen jälkeen latautumaan. (pidentääksesi akun ikää, lataa se aina käytön jälkeen. Monet troolausakut hajoavat ennen aikojaan jos tätä ei noudateta.)

Ampeeripiirturi

Ampeeripiirturi on mittausyksikkö, jolla piirretään elektronisesti akun käyttö, kun sähköperämoottori on käynnissä. Keskimääräinen käyntiaika, kun moottoria käytetään täydellä voimalla voidaan piirtää ampeeripiirturiin ja samalla nähdään akun tuntikulutus. Kun nopeus vähenee, myös ampeeri määrä vähenee.

Työntövoiman ja hevosvoiman ero

- sähköperämoottori-tarjousTyöntövoima on staattinen mittaus kiloa kohden moottorin työntö- tai vetotehossa.

- Hevosvoima on mittayksikkö “käytetystä työstä”. Yksi hevosvoima on sama kuin 677 newton metriä sekunnissa. Kuten sanottua edellisessä, työntövoima on yksinkertaisesti staattinen tapa mitata voimaa

Miten saan työntövoimista hevosvoimia?

Monet ajattelevat, että mitä enemmän he saavat tehoa koneeseen, sitä nopeammin vene liikkuu. Tämä ei ole täysin totta. Troolausmoottoreissa ja perämoottoreissa, veneen nopeus riippuu hevosvoimista ja oikeasta potkurista. Oikeanlainen potkuri vaikuttaa nopeuteen, kun annat kaasua, vene vastaa heti. Tämä myös mahdollistaa veneen hallitsemisen tuulisella säällä.

Isommat veneet vaativat meidän isompia moottoreita. Bensiini ja sähkökäyttöisten moottoreiden vertaaminen on erittäin hankalaa, sillä yleisesti ottaen ne on suunniteltu täysin erilaisille nopeuksille.

Tehokas vai edullinen sähköperämoottori

Veneenostajista tehtiin epäluuloisia muutamia vuosia sitten, kun jälleenmyyjät tekivät venepaketteja, jotka hinnoiteltiin huonomman moottorin mukaisesti, jonka jälkeen asiakas puhuttiin ympäri vaihtamaan moottori tehokkaampaan versioon. Enemmän rahaa moottoreihin pistäneet, olivat tyytyväisiä kauppoihinsa. Huonoissa moottoreissa pysyttelijät olivat yleensä pettyneitä. Tehokkaampi tarjoaa aina enemmän mahdollisuuksia veneen käyttöön.

Sähköperämoottorien hintaerot teholuokittain eivät ole suuria, joten tehokkaamman valitseminen on helppo päätös. Heikommalla moottorilla et välttämättä koskaan pääse nauttimaan siitä suorituskyvystä joka rungolle on tarkoitettu. Myöskään potentiaaliset tulevat ostajat eivät kiinnostu liian pienitehoisista moottorista.

minn-kota-endura-maxKun valitsee veneenvalmistajan ilmoittaman maksimaalisen tehon mukaisesti, on varmoilla vesillä. Jos et ole varma, voit varmistaa asian veneen valmistajilta, jotka ovat testanneet jo valitsemasi veneen erilaisilla moottoreilla ja voivat kertoa varmoja tuloksia. Kannattaa kuitenkin myös muistaa, että tehokas moottori vie sähköperämoottorin akkua myös huomattavasti enemmän.

Sähköperämoottori vertailu

Ennen kuin alat vertailla sähköperämoottoreita tulee sinun miettiä, haluatko sähköperämoottorin kumiveneeseen vai soutuveneeseen? Lisäksi haluatko kulkea sillä pidempiä matkoja vai onko parhaat kalastuspaikat heti veneen säilytyspaikan vieressä? Missä tulet käyttämään perämoottoria?

Kumiveneet on yleisesti kevyempiä kuin normaalit soutuveneet, joten niiden liikuttamiseen vaaditaan vähemmän energiaa. Tehokkaampi moottori tarjoaa ketterämmän kyydin, kuin halvemmat ja heikommat moottorit. Kannattaa kuitenkin muistaa että tehokkaampi moottori syö akun nopeammin. Muista myös tarkastaa perämoottorin suolavesikelpoisuus, jos tarkoituksesi on käyttää perämoottoria suolavedessä.

Sähköperämoottorin toimintakykyyn, etenkin työntövoimaan, vaikuttaa suuresti myös potkuri tyyppi. Preecon perämoottorien potkuri, lapamäärää myöten on pyritty optimoimaan parhaan hyödyn saavuttamiseksi ilman kompromisseja tehokkuudessa.

Esittelyssä Minn Kota Endura Max sähköperämoottori

Endura on maailmanlaajuisesti arvostettu tehokkuutensa, kestävyytensä ja luotettavuutensa takia. Endura Max nostattaa sähköperämoottorien tasoa entistä enemmän. Digital Maximizer teknologian ansiosta moottori jaksaa kulkea jopa viisi kertaa pidempään latausten välillä.

Minn Kota on loistava hinta-laatusuhteeltaan perämoottoria tarvitsevalle. Perämoottori on erittäin hiljainen, ja onkin tästä syystä loistava esimerkiksi uisteluun. Mökkikansakaan ei häiriinny, kun liikut vesillä Minn Kota sähköperämoottorilla.

Jäykkyyden ja käsiteltävyyden parantamiseksi, siitä löytyy komposiittiputki. Rikkoutumaton komposiittiakseli ei taivu kosketuksesta ja se on tarpeeksi jäykkä, ettei se värähtele ajossa. Moottorin korkeus ja kaasukahvan pituus ovat säädettävissä käyttäjälle sopiviksi. Akun latauksen seuranta onnistuu helposti moottorissa olevan näytön kautta.

perämoottoriJäähdytystekniikan ansiosta Minn Kota Endura Max sähköperämoottori toimii alle 100 celcius-asteen käyttölämpötilassa. Verrattavissa muihin moottoreihin, jotka voivat saavuttaa jopa 260 asteen käyttölämpötilan. Ylikuumana moottori voi menettää jopa kolmanneksen tehostaan.

Sähköperämoottorit - Tilaus

Sähköperämoottorin tilaus onnistuu Preecon sivuilta helposti. Preecolta löydät laajan valikoiman perämoottori tuotteita. Sähköperämoottorien hinta on kilpailukykyinen ja laadukkaammankin perämoottorin saa edullisesti. Perämoottoreihin on saatavilla ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen. Tuotteen voi tilata myös suoraan kotiovelle pienellä lisämaksulla.

Tarjoamme monipuoliset ja joustavat maksutavat. Voit maksaa tuotteet esimerkiksi pankkisi kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Tarjoamme myös sähköperämoottori oston Preeco-tilillä tai –laskulla.

Ota yhteyttä

Löytäessäsi mieluisan tuotteen, muista lukea tuotekuvaus tarkkaan läpi, varmistaaksesi tuotteen soveltuvuus. Tuotetietojen alapuolelta voit lukea asiakaspalautetta monenlaisista sähköperämoottoreistamme. Jos tarvitset lisätietoa oikeanlaisen sähköperämoottorin valitsemisessa, asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Asiakaspalvelu palvelee sinua arkisin klo 9:00 – 17:00. Asiakaspalvelu tiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta. Tilaa uutiskirje ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin. Kaikkiin sähköperämoottoreihin sisältyy 30 päivän palautusoikeus. Toimitus on ilmainen lähimpään noutopisteeseen. Hyödyntääksesi tarjoukset, tilaa sähköperämoottori nyt!