Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Klapisirkkeli

Katso koko Klapisirkkeli valikoimamme nyt ja tilaa omasi! Klapisirkkelit nyt jopa -40% tarjous.

Tuotteita yhteensä 3 kpl.

Näytetään 1-3 yht. 3 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Klapisirkkeli osto-opas: Tehokas Puun leikkaus

Klapisirkkeli on tehokas laite tukkien ja sitä kautta polttopuiden valmistamiseen. Sen avulla voit sahata eri kokoista puutavaraa tukeiksi nopeasti ja vaivattomasti. Laitteen terän koko ja moottorin teho määräävät, kuinka suuria puita voit sillä käsitellä, ja valikoima vaihtelee pienistä sähkökäyttöisistä malleista aina traktorikäyttöisiin yksiköihin. Klapisirkkeli on suosittu työkalu niin yksityiskäytössä kuin ammattimaisessa puuntyöstössäkin.

Sirkkelin käyttöturvallisuus on olennainen osa sen käyttöä, ja on tärkeää noudattaa laitteen käyttöohjeita sekä käyttää asianmukaisia suojavarusteita. Jos olet hankkimassa klapisirkkeliä, tutustu huolellisesti eri tyyppeihin ja niiden ominaisuuksiin löytääksesi laitteen, joka parhaiten vastaa tarpeitasi.

Avainasiat

 • Klapisirkkeli helpottaa polttopuiden valmistusta.
 • Turvallinen käyttö vaatii suojavarusteita ja ohjeiden noudattamista.
 • Oikeanlaisen laitteen valinta on tärkeää tarpeisiin nähden.

Klapisirkkelin Perusteet

Klapisirkkeli on tehokas laite puun ja halkojen käsittelyyn, jolla voit nopeuttaa ja helpottaa polttopuiden valmistusprosessia. Laadukas klapisirkkeli varmistaa, että saat puut katkaistua turvallisesti ja vaivattomasti.

Klapisirkkelin Rakenne ja Toiminta

Klapisirkkeli koostuu moottorista, terästä ja rungosta, joiden laatu ja kestävyys määrittelevät laitteen tehokkuuden ja turvallisuuden. Moottorin teho vaikuttaa siihen, kuinka vaivattomasti laite pystyy käsittelemään kovatkin puut. Terän halkaisija on yleensä suunniteltu siten, että se mahdollistaa eri paksuisten puiden leikkaamisen. Klapisirkkelissä painovoi vaihdella mallista riippuen, mikä vaikuttaa laitteen siirrettävyyteen ja vakauden.

 • Moottori: Yleensä sähkö- tai polttomoottorilla toimiva, jonka teho vaikuttaa klapisirkkelin suorituskykyyn.
 • Terä: Vastaa puun katkaisemisesta ja on yleensä valmistettu kestävästä kovapalateräksestä.
 • Runko: Stabiloi laitteen ja tukee puun käsittelyä turvallisemmin.

Klapisirkkelin Terät

Klapisirkkelissä käytettävän terän laatu on ratkaiseva tekijä, kun puhutaan laitteen käyttöiästä ja leikkaustehosta. Terät on yleisesti suunniteltu kestämään pitkään ja ne ovat vaihdettavissa, mikä pidentää klapisirkkelin käyttöikää.

 • Terän halkaisija: Kertoo, kuinka suuri halko klapisirkkelillä voidaan katkaista.
 • Terän materiaali: Kestävä teräs varmistaa leikkausten tarkkuuden ja vähentää tarvetta terän teroitukselle.

Tehokas klapisirkkeli on varustettu terällä, joka kestää kovaakin käyttöä ja jonka avulla puut saadaan katkaistua nopeasti ja tarkasti.

Klapisirkkelien Tyypit

Klapisirkkelit ovat erityisiä työvälineitä, jotka on suunniteltu katkaisemaan puurangat tarkasti ja tehokkaasti halutun mittaisiksi klapiksi. Ne ovat saatavilla monissa eri malleissa, joilla on omat käyttövoimansa ja suunniteltu käyttötarkoituksensa.

Sähkö- ja Polttomoottoriklapisirkkelit

Sähkömoottoriklapisirkkelit toimivat pääsääntöisesti sähköverkon avulla ja ovat suosittuja kotitalouksissa hiljaisen käyntiäänensä ja päästöttömän toimintansa ansiosta. Näiden klapisirkkelien kierrokset ja halkaisukyky voivat vaihdella eri malleissa, mutta yleisesti ottaen ne kykenevät halkaisemaan jopa noin 13 cm paksuisia puunrunkoja.

 • Sähkömoottori: Teho ilmoitetaan wattina (esim. 2000 W)
 • Halkaisija: Terän kokoa mitataan millimetreissä (esim. 405 mm)

Toisaalta, polttomoottoriklapisirkkelit ovat itsenäisiä ja niitä voidaan käyttää ilman sähköverkon tuomaa rajoitusta, mikä tekee niistä sopivia vaihtoehtoja työmaille tai alueille, joilla ei ole pääsyä sähköön. Polttomoottorikäyttöiset klapisirkkelit ovat tehokkaita ja niiden avulla halkaisutehtävät onnistuvat nopeasti.

Kotikäytön ja Ammattilaisen Mallit

Kotikäytössä suositaan klapien valmistukseen tyypillisesti kevyempiä ja kompaktimpia klapisirkkeleitä, jotka ovat helposti siirrettäviä ja säilytettäviä. Kotitalousmalleissa korostuvat turvallisuus, käyttömukavuus ja riittävä teho tavallisen kuluttajan tarpeisiin.

 • Käytettävyys: Helppokäyttöisyys ja turvallisuus ovat avaintekijöitä.
 • Siirrettävyys: Usein kevytrakenteisia ja kannettavia malleja.

Ammattilaisille suunnatut mallit tarjoavat enemmän tehoa ja kestävyyttä, ja ne ovat suunniteltu raskaampaan käyttöön. Ammattimallit kestävät jatkuvaa käyttöä ja ne pystyvät käsittelemään suurempia puumääriä ja paksumpia runkoja ilman suorituskyvyn heikkenemistä.

 • Teho ja kestävyys: Suunniteltu kestämään intensiivistä ja jatkuvaa käyttöä.
 • Halkaisukyky: Soveltuu suurempien ja paksumpien runkojen käsittelyyn.

Turvallisuus ja Käyttöohjeet

Klapisirkkeli on tehokas työkalu polttopuun valmistukseen, mutta sen käyttäminen vaatii huolellisuutta. Noudata tarkasti turvallisuusstandardeja ja laitteen käyttöohjeita varmistaaksesi sekä oman että laitteen turvallisuuden.

Klapisirkkelin Turvallisuusominaisuudet

 • Takuu: Valmistajan takuu kattaa mahdolliset valmistusvirheet, mutta turvallisuutesi varmistamiseksi älä koskaan tee omia muutoksiasi tai korjauksiasi laitteeseen.

Klapisirkkelin Käyttö ja Huolto

Klapisirkkelin tehokas ja turvallinen käyttö perustuu oikeanlaisiin käyttö- ja huoltotoimenpiteisiin. Seuraavat ohjeet takaavat laitteen pitkäikäisyyden ja toimintavarmuuden:

 • Käyttöohjeet: Ennen laitteen käyttöönottoa, lue käyttöohjeet huolellisesti. Tämä varmistaa, että ymmärrät laitteen toiminnan ja erityiset turvaominaisuudet.
 • Huolto: Säännöllinen huolto ja puhdistus ovat välttämättömiä. Tarkista ja vaihda tarvittaessa sahanterät sekä muut kuluvat osat ja varmista, että laitteen turvallisuusmekanismit toimivat moitteettomasti.

Ostaminen ja Tuotetiedot

Kun olet ostamassa klapisirkkeliä, on tärkeää vertailla eri tuotteiden ominaisuuksia ja hintoja. Tässä osiossa käsitellään, miten valitset itsellesi sopivan mallin ja mistä tiedot löytyvät. Tarkastelemme myös myyntiin ja takuuehtoihin liittyviä seikkoja.

Myynti ja Takuuehdot

Ostohetkellä on tärkeää selvittää takuu ja sen kesto. Usein klapisirkeleillä on vähintään 12 kuukauden takuuaika. Tutustu myös myyjän antamiin takuuehtoihin, jotka löydät tuotteen mukana toimitetusta takuutodistuksesta tai kysymällä suoraan myyjältä. Tarkista pakkaus huolellisesti toimituksen yhteydessä, ja säilytä se mahdollisia palautuksia tai takuutapauksia varten.

 • Takuu: Yleensä vähintään 12 kuukautta. Tarkista takuun kesto ja ehdot.
 • Pakkaus: Säilytä pakkaus, se voi olla tarpeen takuutapauksissa.
 • Pakkauksen mitat: Mittatiedot auttavat arvioimaan tuotteen toimitusta ja säilytystilaa.
 • Korkeus ja leveys: Osa pakkauksen mitoista, jotka ilmoitetaan yleensä tuotesivulla.

Usein Kysytyt Kysymykset

Tässä osiossa käsitellään keskeisiä kysymyksiä klapisirkkelien valinnasta ja käytöstä. Selvitämme mitä ottaa huomioon kotikäyttöisen klapisirkkelin hankinnassa, eri käyttövoiman etuja, turvallisuuteen liittyviä seikkoja, ylläpitoa ja miten tunnistaa laadukas laite.

Miten valitsen oikean klapisirkkelin kotikäyttöön?

Valitessasi klapisirkkeliä kotikäyttöön, arvioi tarvitsemasi teho ja sirkkelin suorituskyky suhteessa puiden kokoon, joita aiot katkoa. Sähkökäyttöiset mallit soveltuvat yleensä hyvin kotitalouksiin ja ovat käytössä helppoja ja hiljaisia.

Mikä on traktorikäyttöisen klapisirkkelin hyödyt verrattuna sähkökäyttöiseen?

Traktorikäyttöinen klapisirkkeli mahdollistaa työskentelyn kauempana sähkölähteistä ja soveltuu tehokkaaseen työskentelyyn erityisesti, jos sinulla on käytettävissä traktori. Ne ovat myös usein voimakkaampia ja kestävämpiä suurempien puumäärien käsittelyssä.

Minkälaisia huolto- ja kunnossapitotoimenpiteitä klapisirkkeli vaatii?

Klapisirkkelisi vaatii säännöllistä huoltoa, joka sisältää terän teroituksen, laitteen puhdistuksen ja liikkuvien osien voitelun. Tarkista käyttöohjeista tarkemmat huolto-ohjeet ja -aikavälit.

Kuinka voimavirta klapisirkkeli eroaa tavallisesta sähkökäyttöisestä mallista?

Voimavirta klapisirkkeli tarvitsee 400 voltin sähköliitännän ja sopii siten paremmin teolliseen tai raskaaseen käyttöön. Ne ovat tehokkaampia kuin tavalliset 230 voltin mallit ja niiden avulla voidaan käsitellä suurempia puunokareita.

Mistä tiedän, että klapisirkkeli on laadukas ja kestävä?

Laadukkaan klapisirkkelin tunnistaa vankasta rakenteesta, kestävistä materiaaleista, positiivisista käyttäjäarvioista ja luotettavan valmistajan tuotemerkistä. Varmista myös, että laitteella on takuu ja se täyttää nykyiset turvallisuusvaatimukset.