Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Puutarhakeinu

Puutarhakeinu nyt meiltä edullisesti. Pihakeinut tarjouksessa vain rajoitetun ajan. Katso laaja puutarhakeinu valikoima läpi ja löydä omasi.

Tuotteita yhteensä 113 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 113 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Puutarhakeinu ja pihakeinu - Paras paikka nauttia kesästä

puutarhakeinuKauniista kesäpäivästä kannattaa nauttia puutarhakeinussa keinuen. Mikään ei ole rentouttavampaa kuin rauhallisesti keinuen samalla kuin lukee kirjaa tai juttelee tuttavien kanssa. Pihakeinut sopivat niin puutarhaan, terassille kuin myös parvekkeelle. Jos haluat nauttia kesästä täysin, on puutarhakeinu tärkeä hankinta pihalle.

Puutarhakeinuihin on saatavilla katoksia, joiden kanssa keinuminen ja ulkoilmasta nauttiminen onnistuu jopa vesisateessa. Katos myös suojaa keinua säältä ja puista tippuvilta roskilta, joten sen käyttöikä kasvaa. Katosten hinta ei ole kallis ja niitä on saatavilla kangas- tai huopakattoina. Keinuihin saatavat pehmusteet lisäävät istumamukavuutta. Pehmusteet kannattaa suojata, kun puutarhakeinu ei ole käytössä. Jos hyttyset häiritsevät ulkoilmasta nauttimista, on joihinkin pihakeinu malleihin saatavilla hyttysverkkoja.

Puutarhakeinu ja pihakeinu - Mallit

Piha- ja puutarhakeinuja on saatavilla eri malleina. Helpottaaksemme oikeanlaisen keinun valintaa, olemme listanneet seuraavaksi niitä.

pihakeinu-ale

Perinteinen puutarhakeinu 

Kahden- tai kolmen istuttavat kestävät pihakeinut ovat klassikko pihoilla. Ne ovat valmistettu puusta tai metallista, ja niitä on saatavana niin monessa eri tyylissä, joten ne soveltuvat varmasti jokaiseen pihaan ja puutarhaan.

Vastakkain istuttava

Yleensä kerrostalojen pihoilta tuttu, vastakkain istuttava pihakeinu on loistava paikka ajanviettoon tuttavien kanssa. Nämä keinut soveltuvat myös omakotitalojen pihaan, mutta ne vaativat suuremman tilan, ison kokonsa takia.

Ripustettava

Pienemmän mahdollisen tilan viemiseksi, on olemassa ripustettavia keinuja. Ketjuilla roikkuva keinu on asennettava tukevasti kiinni, että se kestää painoa ja keinumista. Roikkuvan keinun liikerata on vapaampi, kuin perinteisissä. Ripustettavan keinun hinta, on yleensä muita malleja edullisempi.

Puutarhakeinujen materiaalit

Puu

pihakeinutpihakeinuPerinteisemmät pihakeinut ovat yleensä rakennettu puusta. Painekyllästetty puinen keinu on pitkäikäinen ja kestää säässä kuin säässä. Puukeinut ovat yleensä valmistettu männystä.

Metalli

Metalliset puutarhakeinut eivät tarvitse niin paljon hoitoa kuin puiset. Metallisten keinujen väri valikoima on myös laajempi kuin puisten. Metalliset ovat myös yleensä kevyempiä kuin puiset, joten niitä on mahdollista siirtää helpommin tarvittaessa.

Ennen pihakeinujen ostoa

Ennen kuin siirrytään tilaamaan puutarhakeinua, kannattaa ottaa seuraavia asioita huomioon.

Koko

Eri mallien takia pihakeinuja on saatavilla eri kokoisina. Ripustettava keinu tarvitsee vähiten tilaa, kun taas vastakkain istuttava eniten. Valitse suurempi kokoinen keinu, jos on tiedossa, että keinussa tulee olemaan enemmän henkilöitä samaan aikaan. Isoimmissa keinuissa mahtuu olemaan jopa 6 henkilöä samaan aikaan.

Sijainti

Keinun paikan valinta kannattaa suunnitella ennen ostoa. Jotkin pihakeinut vaativat paljon tilaa ympäriltään, laajan keinumisliikkeen takia. Omakotitalon puutarhasta kannattaa varata reilusti tilaa keinulle, jotta keinuminen on mahdollista ilman, että keinu osuu johonkin. Puutarhakeinu voi olla myös hankala siirtää, joten valitse keinun sijainti, ennen sen kokoamista.

Hinta

Puutarhakeinujen hinta kannattaa kilpailuttaa myyjien kesken. Verkkokaupoissa on helppo katsoa keinujen hinnat ja verrata niitä keskenään. Pihakeinujen materiaalit ovat suurin piirtein samanhintaisia, joten hintojen seurannassa riittää vain tiettyjen mallien vertailu.

puutarhakeinu-hintapuutarhakeinu-tarjous

Tilaa puutarhakeinu ja pihakeinu Preeco:lta

Preeco:n verkkokauppa sisältää edulliset ja laadukkaat puutarhakeinut. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivan pihakeinun. Näytä tuttaville kaunis piha pihakeinusta. Puutarhakeinujen hinta on edullinen, mutta laatu silti loistava.

Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Puutarhakeinu voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Meiltä myös mahdollisuus ostaa pihakeinut Preeco-tilillä tai -laskulla.

Toimitukset alkaen 0€ ja saatavilla myös toimitus suoraan kotiin. Kaikissa keinuissa on 30 vuorokauden palautusoikeus. Mahdollisen palautuksen yhteydessä pihakeinu on oltava alkuperäisessä kunnossa. Tilaa uutiskirje, saadaksesi parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.

Sivuiltamme löydät asiakkaidemme arvosteluita. Lue arvostelut läpi ennen valinnan tekoa. Jos tarvitset lisätietoa valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu palvelee arkipäivinä klo 9:00 - 17:00. Asiakaspalvelu tiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta. Kun olet löytänyt sopivan tuotteen, lisää se ostoskoriin ja siirry tilauksen tekoon.