Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Ruokailuryhmä ulos

Ruokailuryhmä ulos meiltä edullisesti. Laaja valikoima erilaisia ruokailuryhmiä. Tilaa ruokailuryhmät ulos nyt, ennen kuin tarjoukset päättyvät.

Tuotteita yhteensä 367 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 367 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Ruokailuryhmä ulos puutarhaan - Osto-opas

ruokailuryhmä-ulosUnelmien kesä aurinkoisilla grillijuhlilla, virkistävillä juomilla ja omalla rauhalla lempikirjasi kanssa voi toteutua. Paras tapa valmistua kesään on hankkia unelmiesi puutarha ruokailuryhmä, jotta pääset todenteolla nauttimaan näistä kesän mukavuuksista.

Seuraavaksi kerromme parhaat vinkit aina puutarhatuoleista, valoihin ja pehmusteisiin, jotta sinä pystyt tekemään parhaat puutarhakalusteostokset. Seuraa ohjeitamme ja vinkkejämme varmistaaksesi, että saat pihallesi pitkäikäiset ja parhaimmalla hinta-laatusuhteella löytyvät ruokailuryhmät.

Puutarharyhmä - Valinta

Puutarhakalusteet, kuten ruokailuryhmää ulos, ruokapöydät, sohvat ja muut toimivat puutarhan selkärankana. Ne ovat hyviä investoinnin kohteista kestäessään useiden vuosien ajan. Tämän vuoksi kannattaa valita ajattomasti suunniteltuja kalusteita, joita rakastat ikuisesti. Kaikki lähtee laadusta, kun valitaan puutarharyhmää ulos. Ruokailuryhmän tulee kestää kaikenlaisia sääolosuhteita, eteenkin täällä Suomessa. Aivan kuten sisäkalusteiden, ulkokalusteiden tulee olla mukavia käyttää. Jos tarvitset tilansäästäjää, katso taittopöytä kategoria.

Tarjolla on useita erilaisia vaihtoehtoja. Kannattaa valita omaa silmää miellyttävät kalusteet, mutta kiinnittää myös huomiota siihen, mistä materiaaleista puutarharyhmä on valmistettu. Eri materiaalien hyviä ja huonoja puolia kannattaa harkita tarkkaan.

Metallinen

Metalliset kalusteet luovat klassisen mutta esteettisen ilmapiirin. Niissä on myös oma teollinen tyylinsä. Saatavilla näitä tuotteita on useissa värivaihtoehdoissa ja erilaisilla pinnoilla. Metallin monipuolisuus mahdollistaa sen erilaiset käyttötarkoitukset aina perinteisistä ruokailutuoleista minimalistisiin pöytiin.

Hyödyt

Vahva materiaali, joka on todella kestävää. Metalli materiaalina kestää helposti kovatkin ilmaston vaihtelut. Monipuolisuutensa vuoksi, metalliset kalusteet voivat olla hyvinkin hienostuneita ja siroja, mutta silti tuuli ei puhalla niitä mukanaan. Alumiininen ruokailuryhmä on kevyt vaihtoehto. Kannattaa valita puuterimaalattu malli, välttääksesi korroosion ja ruostumisen.

Haitat

Metalliset kalusteet voivat tuntia kylmiltä ja epämukavilta. Toisaalta tämän ongelman pystyy helposti korjaamaan pehmusteilla. Tarjolla on myös edullisempia vaihtoehtoja, jotka eivät luonnollisesti ole yhtä pitkä ikäisiä kuin laadukkaammat versiot. Ei kannata siis aliarvioida sään mahdollisia vaikutuksia ulkokalusteisiin. Useat halvat metallimateriaalit ruostuvat hyvin helposti, haalenevat ja tulevat hauraammiksi auringonvalosta tai kylmistä ja kosteista öistä. Valitse siis metalliset ruokailuryhmät, joilla on takuu ja joiden pinta on käsitelty oikeaoppisesti.

Puinen

Rikkaat värit ja uniikit pinnat, puiset kalusteet ovat luonnostaan kauniita. Tämä materiaali on säilyttänyt suosionsa kalusteiden valmistuksessa. Puiset puutarhakalusteet näyttävät rennoilta, mutta ne edustavat myös perinteistä tyyliä.

Hyödyt

Kestäviä puumateriaaleja on käytetty puutarharyhmien valmistukseen niiden luonnollisen kestokyvyn vuoksi. Puinen ruokailuryhmä kestää hyvin ulkoilmaa. Laajaa puuvalikoimaa edustavat muun muassa eukalyptus, setripuu ja punapuu. Suosikkimme on tiikki. Se on luonnollisesti öljyinen puu, joka on väriltään hunajaisen ruskea ja kestää todella hyvin vuosikymmeniä ja vettä.

Haitat

Kaikki puumateriaalit ovat alttiita mädäntymiselle ja sienikasvustolle. Ei niin vedenkestävät puut saattavat myös turvota ajan myötä. Vuosia kestävät materiaalit, kuten tiikki muuttaa luonnollisesti värinsä hopeiseksi musta harmaa sävyiseksi. Tämä ikääntymisen tuoma värimuutos on joillekin ihmisille bonuspuoli. Toisille se saattaa taas aiheuttaa harmia, eteenkin niille jotka haluavat tuoreen ja uudennäköiset puutarhakalusteet. Trooppisia puumateriaaleja voidaan tarvittaessa käsitellä itse erilaisilla lakoilla tai pinnoitteilla, joka pidentää puun käyttöikää.

Polyrottinkinen

Rottinkikalusteet valmistettiin alun perin käyttämällä puisia vitsoja, mutta nykyään ne valmistetaan säänkestävistä synteettisistä materiaaleista. Polyrottinki tyyli luo kausaalisen tyylin. Se on täydellinen materiaali istuinratkaisuksi ja rentoutumiseen. Ja niiden synteettisten materiaalien ansiosta, saatavilla on useita värivaihtoehtoja.

Hyödyt

Rottinkisten puutarharyhmien etu on siinä, että se tarjoaa luonnollisen näköisen tuotteen, joka on tarkoitettu ulkokäyttöön. Materiaali on kestävää lämpötilan vaihtelujen varalta. Luvattua on, että se ei murene ajan myötä ja sen ylläpito ja huolto on hyvin helppoa. Polyrottinki on myös kevyttä, jolloin puutarharyhmän paikan vaihto ja uudelleen järjestely käy vaivattomasti.

Haitat

Rottinkiset kalusteet ovat usein muotoiltu siten, että niiden säilytys talven aikana voi tuottaa päänvaivaa. Ne vievät paljon tilaa varastoituna. Joka sään kestävät suojapeitteet ovat hyvä investointi, jos sinulla on pulaa säilytystilasta. Polyrottinkisten kalusteiden hinta on yleensä muita materiaaleja korkeampi.

Ruokailuryhmä ulos - Vinkit hankintaan

ruokailuryhmä-ulos-hintaMittasuhteet ovat kaikki kaikessa. Aivan kuten mittaat puutarharyhmän kalusteet ennen ostopäätöstä, tulisi sinun mitata myös terassi. On käytössäsi sitten suuri takapiha patioineen tai kompaktin kokoinen kaupunkiasunnon parveke, mittaa aina tila. Ota nämä mitat huomioon ruokapöydän, tuolien ja sohvien kokoa miettiessäsi. Näin varmistetaan, että ruokailuryhmä sopii täydellisesti.

Puutarhavalaistus ja koristukset

Koriste- ja valaisinvalinnat tekevät pihasta juuri näköisesi. Salaisuus pihakoristeiden stailaamiseen: vähemmän on enemmän – pidä valinnat hienostuneina, mutta rentoina. Ei kannata sekoitella erilaisia pintoja ja keskittyä vain suuriin ja näyttäviin valaisimiin. Isoja ja värikkäitä tyynyjä voidaan käyttää rentoutumiseen esim. nurmikolla. Ylimääräiset viltit luovat pehmeyttä ja suurikokoisella korilla tai tarjottimella saadaan luettavat ja virkistävät juomat kannettua puutarhaan.

Ruokailuryhmä ulos - Veistokset ja ruokailuvälineet

Luonnon materiaaleista valmistetut veistokset ja koristeet sopivat täydellisesti pihan koristamisen. Kestävät keraamiset astiat, kovat puiset yksityiskohdat ja bambooasetelmat sopivat upeasti pihakäyttöön, älä kuitenkaan pelkää käyttää hienompiakin materiaaleja. Lasiset koristeet sopivat hienosti pihaympäristöön. Investoi laatu ruokailuryhmä designiin.

Iskunkestävät juomalasit ja ruokailuvälineet ovat hyvä idea, jos aikomuksena on pitää paljon puutarhakutsuja. Haluttaessa, pihalla voidaan käyttää myös hienompia ruokailuvälineitä ja astioita, kunhan niiden kanssa ollaan varovaisia, aivan kuten sisätiloissa. Kauniisti katettu pöytä upeilla posliiniastioilla sopii hienosti erityisiin pihatapahtumiin.

Ulkokäyttöön tarkoitetut tekstiilit

Kestävät, synteettiset ruokailuryhmä materiaalit ovat ratkaisu ulkokäyttöön. Etsi tyynyjä ja pehmusteita, joissa on vaahtotäyte ja kestävä pinta. Päällysteen on hyvä olla konepestävä ja kestettävä myös säätä, UV-säteitä ja hometta. Sunbrella-kankaat esimerkiksi on hyvä valinta ja erityisen toimiva ulkokäyttöön.

Ulkotiloissa voidaan tehdä rohkeampia ruokailuryhmä valintoja. Yleisesti ihmiset uskaltavat valita kirkkaampia värejä ja rohkeampia kuvioita ulos, kuin mitä sisätiloihin. Saatavilla on iso valikoima ulkokäyttöön sopivia kankaita, mutta kannattaa valita yhtä pehmeitä kuin sisätiloihinkin.

Erilaisten sisätilakoristeiden yhdistäminen ruokailuryhmät sisustukseen voi saada aikaa kauniin lopputuloksen. Ulkona voi käyttää sisätiloihin tarkoitettuja tekstiilejä, kunhan ne muistaa nostaa sisään käytön jälkeen. Esimerkiksi kashmirvillaiseen vilttiin on ihana kääriytyä takapihalla kesäiltana. Matot ovat hyvä tapa luoda eri tiloja ja lisätä pehmeyttä koville pinnoille.

Ruokailuryhmä ulos - Valaistus

Ulkotiloihin saa lisävaloa kynttilöillä tai nuotioilla, jolloin pystyt nauttimaan pihastasi myöhempään iltaan asti.

Kun valitaan isompia valaisinratkaisuja, kannattaa huomio kiinnittää laadukkaisiin metallisiin valaisimiin, joka takaa usean vuoden nautinnon. Esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet vahatulla pinnalla ovat pitkäikäisiä pihakäytössäkin. Säänkestävät materiaalit ovat fiksu valinta. Myös säänkestäväksi tehdyt pinnat voivat näyttää upeilta, samalla kun ei tarvitse huolehtia niiden ruostumisesta tai muusta haurastumisesta.

Lisäksi, muista kiinnittää huomiota siihen, kuinka pölyn- ja vedenpitävä ruokailuryhmä valaisin on. Tässä auttaa IP-luokitus (Ingress Protection). Se koostuu kahdesta luvusta. Ensimmäinen kertoo kuinka valaisin kestää kiinteitä aineita, kuten pölyä. Toinen luku kertoo vedenkestävyyden. Korkeampi numero tarkoittaa parempaa kestävyyttä.

Suositeltu IP-luokitus on riippuvainen siitä, mihin ja millaiseen paikkaan aiottu ulkovalaisin aiotaan kiinnittää. Yleisesti luokitus on hyvä 43 ylöspäin, eteenkin ulkokäytössä.

Ruokailuryhmä - Ennen ostoa

Ennen kuin ostoskori saa täydennystä ruokailuryhmästä, kannattaa ottaa ainakin seuraavia asioita huomioon.

Tyyli

ruokailuryhmä-ulos-tarjousRuokailuryhmä toimii katseenvangitsijana kohteessa, joten on tärkeää huomioida, että se sopiva tyyliltään. Valitse sijaintiin sopiva ryhmä materiaalin, muodon ja värin mukaan. Suosituimmat värit ovat harmaa, musta, ruskea ja valkoinen.

Koko

Ruokailuryhmissä on hyvä miettiä, kuinka ison tarvitsee. Riittääkö 2 tuolia, 4 tuolia, vai pitääkö olla jopa 6 tuolia? Tuolien lukumäärä on hyvä laskea pöydän koon mukaan. 2 hengen pöytään on sopiva määrä varmasti 2 tuolia ja 4 hengen pöytään 4, mutta 6 hengen tai 8 hengen pöydässä voi miettiä, tarvitseeko ihan niin montaa tuolia, vai riittääkö vähempi.

Sijainti

Ruokailuryhmän voi sijoittaa minne vain ulkotiloihin, esimerkiksi terassille, parvekkeelle tai pihalle. Sijainnin mukaan on huomioitava tarvitseeko ruokailuryhmä tuotteet olla kuinka säänkestäviä. Huolehdi, että valitsemassa paikassa on tarpeeksi tilaa koko ryhmälle, mitat voi tarkistaa tuotetiedoista.

Hinta

Kannattaa miettiä onko laadukkaampi pitkäikäinen ruokailuryhmä parempi vaihtoehto, edulliseen ja huonompi laatuiseen verrattuna. Ruokailuryhmät on hyvä verrata verkkokauppojen kesken, löytääkseen parhaimman hinta-laatusuhteen. Tuotteita on hyvä tarkastella molemmista päistä, ensin kallein ja sitten hivuttautua edullisempaan, kunnes löytää sopivan suhteen.

Kesäkalusteet Preeco:lta

Preeco:n verkkokauppa sisältää edulliset ja laadukkaat ruokailuryhmät. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivia ruokailuryhmiä. Ruokailuryhmien hinta on edullinen, mutta laatu silti loistava.

Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Ruokailuryhmä voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Meiltä myös mahdollisuus ostaa ruokailuryhmä Preeco-tilillä tai -laskulla.

Tilaa uutiskirje

Tuotteiden toimitus alkaen 0€ ja saatavilla myös toimitus suoraan kotiin. Kaikissa tuotteissa on 30 päivän palautusoikeus. Mahdollisen palautuksen yhteydessä ruokailuryhmä on oltava alkuperäisessä kunnossa. Tilaa uutiskirje nyt ja lue lisää tarjouksista sieltä. Uutiskirjeen mukana tulee tietoa tarjouksista ja kampanja koodeja suoraan sähköpostiisi.

Sivuiltamme löydät asiakkaidemme ruokailuryhmä arvosteluita. Lue arvostelut läpi ennen valinnan tekoa. Jos tarvitset lisätietoa ruokailuryhmä valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9:00 - 17:00. Asiakaspalvelu tiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta.