Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Tietokonepöydät

Tietokonepöytä, työpöytä ja kirjoituspöytä nyt edullisesti meiltä. Laaja valikoima eri mallisia pöytiä. Tilaa tietokonepöytä nyt, ennen kuin tarjoukset loppuvat.

Tuotteita yhteensä 303 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 303 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Tietokonepöytä, työpöytä ja kirjoituspöytä kannattaa valita huolella

tietokonepöytäTietokonepöytä lisää ripauksen sivistyneisyyttä mihin tahansa kotiin tai toimistoon. Kuka tahansa kirjoittaja kertoo, että oikea työpöytä voi jopa inspiroida luovuuteen ja johtaa tuottavaan työskentely-ympäristöön. Tietokonepöydät eivät kuitenkaan ole pelkästään romaanin tai kirjeen kirjoittamista varten. Nämä pöydät ovat todella mukautuvia ja niitä pystyy käyttämään myös erilaisiin projekteihin ja askarteluihin. Niiden päälle voi asettaa kannettavan tietokoneen, tai ne tarjoavat mukavan istumapaikan kun päivität kalenteriasi.

Tietokonepöydät saa eri tyylisinä, kokoisina ja tyyppisinä ja ne vaihtelevat minimalistisista koristeellisiin. Koska ne ovat niin erilaisia keskenään, on olemassa paljon monipuolisia vaihtoehtoja joista valita. Tässä on muutamia suuntaa antavia ehdotuksia auttamaan valitsemaan minkälainen pöytä olisi parhaiten sopiva.

Meiltä löydät hinta-laatusuhteeltaan edulliset sähköpöytä vaihtoehdot, mikäli etsinnässä on säädettävä työpöytä.

Tietokonepöytä - Oikea työpöytä malli useista vaihtoehdoista

Pöytiä on tarjolla niin erilaisina tyyppeinä, -tyyleinä ja -vaihtoehtoina, joten ennen työpöydän ostamista täytyy päättää, millainen tietokonepöytä on parhaiten sopiva. Jos pöydälle varaamasi tila on rajoitettu, pieni sihteerinpöytä tai klaffipöytä on ehkä parhain tilansäästövaihtoehto. Toisaalta, jos haluat pöydän johon voit levittää paperisi, laaja tasainen kirjoituspöytä on parempi vaihtoehto.

Tavalliset tietokonepöydät

Tavalliset työpöydät ovat sekä käytännöllisiä että elegantteja. Niitä saa monenlaisissa eri muodoissa, koossa, materiaaleissa, viimeistelyissä ja tyyleissä. Ne muistuttavat pääasiassa tavallista pöytää ja niissä on suuri sileä työtaso. Ne voivat sisältää laatikoita riippuen valmistajasta ja tyylistä. Puusta tehty kirjoituspöytä on yleensä kevyt vanhanaikainen ilme, mikä tekee siitä ideaalin koristeen olohuoneeseen, kirjastoon, työhuoneeseen tai vierashuoneeseen. Työpöytä lisää kotiin tai työpaikalle selvää ilmettä, luoden samalla lisää työtilaa.

Sihteerinpöydät eli klaffipöydät

Sihteerinpöydät, joita kutsutaan myös klaffipöydiksi tai -kaapeiksi, ovat yleensä kompaktimpia kuin muut tietokonepöydät, mutta myös niitä on saatavilla monessa eri koossa. Ne ovat yleensä tehty puusta, niissä voi olla laatikoita ja niissä on alas laskettava kirjoitustaso. Nostamalla tason ylös työalue voidaan helposti piilottaa näkyvistä. Niissä pöydissä, joissa on laatikot, on paljon säilytystilaa, samalla kun itse pöytä vie vain vähän lattiatilaa. Hyllyköllinen sihteerinpöytä on yleensä korkea. Jos haluat tämän tyyppisen pöydän, varmista että se mahtuu tarkoitettuun paikkaansa niin, ettei se ole ikkunoiden edessä tai ettei se ole liian lähellä kattolamppua tai -tuuletinta.

Rulo-työpöydät

Rulo-työpöydällä on lisäetuna se, että voit piilottaa projektisi ja asiakirjasi pois silmistä. Rulo-työpöydän kansi rullaa alas yläosan sisältä. Näitä pöytiä saa monessa eri koossa, kompaktista tavallisen kokoiseen pöytään. Rulo-työpöydät ovat elegantteja ja tyylikkäitä. Ne tehdään yleensä puusta ja niissä on runsaat viimeistelyt. Pöydän sisäpuolella voi olla pieniä laatikoita, hyllyjä, paperilokeroita tai lomakelaatikko. Tietyntyyppiset rulo-työpöydät ovat suunniteltu tietokonetta ja sen oheislaitteita varten, mikä on erityisen kätevää jos haluat pitää näytön piilossa kun konetta ei käytetä. Vintage-olemuksensa ansiosta rulo-työpöytä on ideaali lisä huoneeseen, joka on sisustettu klassisesti tai maalaishenkisesti.

tietokonepöytä-hinta

Tietokonepöytä - Materiaalit

Teolliset puujalosteet tehdään kierrätetyistä puutuotteista. Nämä materiaalit sekoitetaan ja prosessoidaan käyttämällä lämpöä ja painetta niin että puukuidut liimautuvat toisiinsa. Teollisista puujalosteista puolikovaa kuitulevyä eli MDF:ää käytetään yleensä huonekalujen valmistukseen sen lujuuden ja monipuolisuutensa takia. MDF-levyn hinta on edullisempi, kuin oikea puu, koska se on tehty kierrätetyistä materiaaleista, mutta on silti yhtä vahvaa ja kestävää sekä vähemmän altis taipumiselle. MDF:stä tehty tietokonepöytä, varsinkin jos siinä on viilupinta, näyttää ja tuntuu aidolta kovapuulta.

Laminaatti

Laminaatit tehdään puristamalla esimerkiksi puu- ja muovikerroksia yhteen. Sen jälkeen ne kiinnitetään lämpökovetetulla hartsilla. Kun laminaattilevy on tehty, se lisätään huonekaluun joka on yleensä tehty jonkin tyyppisesta puujalosteesta. Laminaattia käytetään yleisesti viimeistelynä huonekaluissa, koska se on kestävää, helppohoitoinen ja yleensä likaa hylkivä. Laminaatti voi olla tasavärinen, kuviollinen tai puusyitä imitoiva.

Puuviilu

Puuviilu eli viilu tehdään sorvaamalla tukista ohuita levyjä. Nämä levyt liimataan puujalosteesta valmistettuun huonekaluun lämmön ja paineen avulla. Viilu on ekonominen tapa tehdä huonekaluja, koska sen pystyy kiinnittämään mihin tahansa tasaiselle sileälle pinnalle, jolloin työpöytä saa oikean puun tekstuurin ja ulkonäön.

Puu

Aitoa puuta pidetään kestävimpänä materiaalina, ja aidot puusta tehdyt huonekalut kootaan mänty-, mahonki- tai tammitukeista leikatuista laudoista. Puusta kasattujen työpöytien hinta on kalliimpi kuin teollisista puujalosteista tehdyt. Puutavara voidaan tehdä ”hardwood” eli lehti- tai ”softwood” eli havupuista. Englanninkielinen nimitys ei kerro puun kovuudesta mitään.

Työpöytä - Tyyli

tietokonepöytä-tarjousVälttääksesi ihastumasta tietokonepöytään, joka ei välttämättä sovi olemassa olevan sisustuksen kanssa, kannattaa olla mielikuva tyylistä ennen sen valintaa ja lopullisen oston tekoa. Jos kodin vaikutelma on kuin majatalosta, tyyli on todennäköisesti maalaisromanttinen. Jos huonekaluissasi on selkeät yksinkertaiset linjat, silloin tyyli on ehkä parhaiten kuvailtuna rento tai moderni. Toisaalta jos pidät siitä, että yksityiskohtia on paljon, klassinen tyyli on tyylisi.

Klassinen

Klassinen tietokonepöytä hankkii huomiota yksityiskohdillaan, sekä koristeellisilla ja rakenteellisilla elementeillään. Perinteiset huonekalut tehdään yleensä puusta, ja ne sisältävät elegantteja piirteitä, kuten veistettyjä yksityiskohtia, monimutkaisia listoja, kohokuvioita, sekä koristeelliset kaarretut tai nuolimaiset jalat. Monet eri klassiset alatyylit sisältävät myös kukka- tai käärökuvioita.

Moderni

Moderni työpöytä sisältää selkeät puhtaat linjat, ja niissä voidaan käyttää geometrisiä muotoja ainutlaatuisella tavalla. Vaikka painotus on toiminnallisuudessa ennemmin kuin estetiikassa moderni tyyli silti hyödyntää koristeellisia elementtejä esimerkiksi, metallisia yksityiskohtia, tai lasi- tai kangaspaneeleja jotka luovat tekstuuria. Modernin tyyliset huonekalut ovat usein tehty kevyemmästä puusta. Linjat ovat usein rennot, tuoden huoneeseen rauhallista ja selkeää ilmettä.

Vaikka maalaisromanttinen tyyli käyttää paljon klassisia elementtejä, pääpaino on silti käytännöllisyydessä ja yksinkertaisuudessa. Siinä voi olla tunnistettava aikakaudellinen tai alueellinen olemus. Maalaistyylin pöytä voi sisältää koristeellisia elementtejä, kuten pallolistoja, kaarevia pöydänhelmoja ja paneeleja. Vanhanoloinen ulkonäkö maalaistyylisessä huonekalussa on yleensä tehty joko patinoimalla pinta tai käyttämällä mänty- tai luonnollista viimeistelyä. Maalaistyylinen on hurmaavan rustiikkinen.

Tietokonepöytä & Työpöytä - Ennen tilausta

Päätä pöydän käyttötarkoitus, onko tarpeessa tietokonepöytä, työpöytä vai kirjoituspöytä. Jos pöytä on pääasiassa laskujen maksamiseen ja muuhun kirjeiden avulla tapahtuvaan viestimiseen, saatat tarvita pöydän jossa on lokeroita kirjeille ja lehtisille. Jos etsinnässä on pöytä, jolla voi kannettavalla tietokoneella tehdä projekteja kotona, valitse pöytä jossa on iso työtaso.

Mihin aiot laittaa tietokonepöytäsi? Paljonko tilaa on käytettävissä määrittää millainen ja minkä kokoinen on sopiva.

Miltä haluat pöydän näyttävän? Haluatko sen muistuttavan ruokailupöytää vai haluatko laatikoita, sisäänrakennettuja lokeroita tai lokerikkoja? Työpöydän väri kannattaa ottaa huomioon, sisustuksen kannalta.

Työpöytä on luultavasti tulossa huoneeseen, joka on jo kalustettu. Varmistaaksesi, että se sopii muuhun sisustukseen, hanki sellainen, joka täydentää huoneessa olevia muita huonekaluja tyyliltään.

Jos pöytä on tarkoitettu tietokoneellesi, varmista että pöydässä on näppäimistölle taso ja että pöytä on lähellä pistorasiaa. Valinnaisina ominaisuuksina ovat johdoille omat lokerot ja sisäänrakennettu pistorasia.

työpöytä

Tietokonepöydät, työpöydät ja kirjoituspöydät Preeco:lta

Preecon verkkokauppa sisältää hinta-laatu suhteeltaan parhaat työpöydät. Kaikki työpöydät sisältävät 30 päivän palautusoikeuden. Tuotteissa on laaja väri valikoima, työpöytä väreistä löytyy muun muassa valkoinen, musta, puun värinen ja monta muuta. Jos tarvitset lisätietoa tietokonepöytä valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9:00 - 17:00. Asiakaspalvelu tiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta.

Muita hyödyllisiä vinkkejä

Käytätkö lasinalusia? Osa tietokonepöydän viehättävyydestä kuuluu sen sileälle laajalle pinnalle, jossa on runsas kiiltävä viimeistely, joten jos on tapana laskea muki suoraan pöydälle, valitse sellainen tietokonepöytä, jossa on likaa ja tahroja hylkivä pinta.

Valitsemasi pöytä näyttää upealta, mutta älä unohda että tarvitset jotain minkä päällä istua. Valitse tuoli, joka sopii pöydän ulkonäköön ja olemukseen, ja joka on myös mukava.

Kun kodistasi löytyy työpöytä, korosta sen parhaita puolia työpöydälle tarkoitetuilla varusteilla. Et välttämättä tarvitse sulkaa ja mustepulloa, mutta työpöytäsetti ja muut varusteet, esimerkiksi yhteensopivat kirjatuet ja pöytäkello, esittelevät pöydän tehden siitä samalla käytännöllisemmän.

Jos aiot laittaa tietokoneen työpöydälle, valitse semmoinen joka on vähintään 60 cm syvä, jotta tietokoneen näyttö ja näppäimistö mahtuvat kunnolla pöydälle.