Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Air Track ilmavolttirata 5 x 1m, Sininen

Hinta voimassa7.3.saakka
Normaalisti: 259,95 € Säästä 60€!
Nyt vain: 199,95 €

Alkaen 9.95 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Lähetetään Lahden varastoltamme
Saapuu arviolta maanantai, 8. maalis
14 päivän palautusoikeus

Vain muutama jäljellä!

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

& &
Yhteensä =
Tuotetiedot

AirTrack 5 x 1m

Valtavan suosion saavuttanut AirTrack on monipuolinen treeni- ja leikkialusta kotiin. Ilmatäytteinen AirTrack mahdollistaa voimistelun, volttien tekemisen ja paljon muuta helposti myös sisätiloissa. Kestävästä materiaalista valmistettua AirTrack ilmavolttirataa voidaan käyttää myös ulkona, kunhan tarkastaa ettei maassa ole teräviä pintoja jotka voisivat vahingoittaa tuotetta. 

AirTrack on turvallinen alusta jonka päällä voidaan harjoitella erilaisten voimistelu, cheerleading ja parkour temppujen tekemistä. Se toimii permannon tavoin antaen joustavan ja pehmeän alustan. Ilmatäytteisen AirTrack volttiradan joustavuutta voidaan säätää helposti lisäämällä tai vähentämällä ilmamäärää. Hurjien temppujen lisäksi alustaa voidaan käyttää myös venyttelyyn ja jumppaamiseen, sekä mukavana alustana lasten leikeille. Sisällä käytettäessä alusta myös vähentää hyppimisestä aiheutuvaa meteliä.

Volttiradan saa käyttöön hetkessä sisällä ja ulkona. Myös sen tyhjentäminen sujuu nopeasti, ja tyhjennettynä se vie todella vähän tilaa, ja varastoituu pieneenkin tilaan. Tuotteessa on 4 kantokahvaa, joten sitä on helppo siirtää myös täytettynä.

Airtrack ilmavolttirata

Ominaisuudet

✔ MONIPUOLINEN AIRTRACK ILMAVOLTTIRATA: AirTrack volttirataa voidaan käyttää esimerkiksi cheerleadingin, parkourin ja voimistelun harjoitteluun, mutta se toimii myös tukevana venyttely alustana.

✔ AIRTRACK SISÄ- JA ULKOKÄYTTÖÖN: Laadukkaista materiaaleista valmistettua AirTrack ilmavolttirataa voidaan käyttää niin sisällä kuin ulkonakin. Kantokahvojen ansiosta paikkaa on helppo vaihtaa lennosta.

✔ NOPEA OTTAA KÄYTTÖÖN:  Ilmatäytteinen ilmavolttirata on todella nopea täyttää ja tyhjentää. Radan joustavuutta voidaan säätää lisäämällä tai vähentämällä ilmaa.

✔ TÄYDELLINEN AIRTRACK-SETTI:  Toimitukseen kuuluu AirTrack ilmavolttiradan lisäksi jalkapumppu, jolla volttirata on helppo täyttää.

Tekniset tiedot

Mitat 500 x 100 cm (P x L)
Paksuus 10 cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: