Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Kissan kiipeily-/raapimispuu 170 cm, Beige

Tarjous voimassa2.4.saakka
  • Kissan kiipeily-/raapimispuu 170 cm, Beige
  • Kissan kiipeily-/raapimispuu 170 cm, Beige
  • Kissan kiipeily-/raapimispuu 170 cm, Beige
  • Kissan kiipeily-/raapimispuu 170 cm, Beige
  • Kissan kiipeily-/raapimispuu 170 cm, Beige
Kissan kiipeily-/raapimispuu 170 cm, Beige
search
Normaalisti: 169,95 € Säästä 70€!
Nyt vain: 99,95 €

Tai osamaksulla alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 99,95 €.
Sisältää alv:n
close TILAPÄISESTI LOPPU

• Paljon leikkimismahdollisuuksia!
• 4 iloista hiirilelua ja 2 mukavaa luolaa
• Pehmeä ja turvallinen - ei teräviä osia!

Määrä
Loppu

30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

% 36kk maksuaikaa osamaksulla

% Pieni varastoerä saatavilla

% Toimitus alkaen 0€

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee
ma-pe 9-17
Tuotetiedot

Kiipeily ja kynsien teroitus on kissoille luontainen tarve. Tämän laadukkaan raapimispuun avulla kissa voi toteuttaa nämä tarpeensa ja säästää siinä samalla huonekalujasi kissan aiheuttamilta vaurioilta. Tämän miellyttävän pehmeän raapimispuun korkeus on 170 cm, mutta lattiatilaa se vie kuitenkin vain vähän. Raapimispuun hauskat roikkuvat hiiret viihdyttävät kissaa ja miellyttävän pehmeillä tasoilla kissan on mukavaa levätä, kiipeillä tai vaikka ottaa nokoset. Raapimispuussa on tilaa useammallekin kissalle!

Iloiset hiirilelut

Kissat ovat leikkisiä eläimiä ja ne tarvitsevat useita virikkeitä päivän aikana. Hauskat roikkuvat hiirilelut tarjoavat virikettä ja viihdettä kissalle ja niiden parissa kissa saa viettää lukuisia iloisia hetkiä!

Näköalapaikat

Kissoille on tärkeää löytää kodistaan monta mieluisaa lepopaikkaa. Varsinkin rauhalliset, aurinkoiset paikat ovat erityisesti kissan mieleen ja siitä syystä ihanteellinen sijainti kissan raapimispuulle on esimerkiksi aurinkoisen ikkunan vieressä. Tässä raapimispuussa on useampi näköalapaikka, joista kissa voi valita mieluisan mielialan mukaan. Kissat tarvitsevat yksityisyyttä ja sitä löytääkseen ne yleensä hakeutuvat korkealle paikalle. Tässä raapimispuussa on useita näköalapaikkoja ja siihen mahtuu useampikin kissa!

Kynnenteroituspaikat

Kissat teroittavat kynsiään, sillä se lievittää stressiä, auttaa niitä venyttelemään levon jälkeen ja merkkaamaan reviiriä ja tietysti hoitaa kissan kynsiä. Kynsien teroitus on luontaista kissoille eikä sen perimmäisenä tarkoituksena ole tehdä tuhoja huonekaluille. Kissalle on siis tärkeää tarjota paikka, jossa kynsien hoitaminen onnistuu turvallisesti ilman vahinkoja kissalle tai huonekaluille.

Leikkimismahdollisuudet

Kissat saattavat olla joskus luonteeltaan etäisiä, mutta niillä on kuitenkin tarvetta iloiseen leikkimiseen. Tämä kissan raapimispuu tarjoaa erilaisia leikkimismahdollisuuksia kissalle eikä sen parissa tule aika pitkäksi!

2 luolaa

Kissat rakastavat piiloutua pieniin koloihin ja laatikoihin. Raapimispuun kaksi mukavaa luolaa tarjoavat kissalle vaihtoehtoja piilopaikoille.

Ominaisuudet
  • Luxusta kissallesi: Myös kissat tarvitsevat viihtyisän kodin, jossa ne voivat leikkiä, nukkua tai hyppiä: tämä raapimapuu vastaa myös luxusta vaativan kissan tarpeisiin!
  • Monitasoinen: Kissasi voi levätä 2 luolassa tai 3 muhkealla reunustetulla tasolla, mistä on helppo tarkkailla taloa
  • Tukevuus on tärkein: Vankka massiivipuualusta pitää raapimapuun tukevasti paikallaan kissasi leikkiessä sillä
  • Luonnonmukainen Sisal-köysi: Entisestään tukevampi 9cm rungon ympärille on kääritty sisal-köysi, jota vasten kissasi on mukavaa ja turvallista raapia kynsillään
  • 100% tyytyväisyystakuu: Olemme varmoja, että tykkäät kissan raapimapuusta, joten annamme sille extra-pitkän 30 päivän palautusoikeuden
Tekniset tiedot
Pakkauksen kokonaispaino 18 kg
Väri Beige
Pakkauksen koko 51 x 51 x 31 cm
Tuotteen koko 50 x 50 x 170 cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Kokemuksia Kissan kiipeily-/raapimispuu 170 cm, Beige

4.3 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä3 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kissa tykkäsi uudesta raapimispuusta todella paljon. Helppo kasata ja selkeät ohjeet mukana.

Tilaamani beige kiipeilypuu tuli nopeasti. Se oli helppo koota, joskin ohjeen kuvat eivät täysin vastanneet todellisuutta, sovellettiin itse. Meidän kaksi kissaamme tykkäävät puusta kovasti, nukkuvat pesissä ja toinen kissoista tykkää nukkua myös korkeimmalla oleskelupaikalla. Sijoitin puun ison ikkunan eteen, joten siitä on hyvä tiirailla ulkona tapahtuvia asioita. puun kankaasta irtoaa paljon nöyhtää. Toinen miinus on liian olemattomat raapimiskohdat. Miksi pitempiä alhaalla olevia pylväitä ei ole voitu päällystää sisalnarulla? Muutoin vaikuttaisi olevan aika tukeva, vielä on ainakin pysynyt pystyssä, vaikka kissat juoksevat peräkanaa ylös asti.

Kauppias vastannut 2017-03-21

Kiitoksia arvostelusta ja positiivisesta palautteesta. Alapylväisiin ei ole laitettu narupäällystä, jotta voidaan varmistaa kantavien runkopalkkien kestävyys tämän avulla. Mukava kuulla, että kissanne ovat olleet tyytyväisiä. Terkkuja myös kissoille! :)

Toimitettiin parissa päivässä, kasausohjeet olivat selkeät ja kaikki osat oli mukana. Hieman tukevampi saisi olla, mutta kaikin puolin olen tyytyväinen (harmitamaan jäi, kun olisin halunnut valkoisen, mutta sillä oli liian pitkä toimitusaika.)!

Tuote tuli ajallaan, toimitus sujui hyvin, puu oli nopeasti koottu, ja kissat tykkäävät! Puu on malliltaan tukeva, ja väri sekä kangas kauniit, sellaiset kuin toivoimmekin. Tarkkailutasoja riittää kaikille. Olisi mukavaa, jos joku tasoista olisi pehmustettu ja vähän isompi, mutta tiesimme tilatessa mitä saamme, joten turha valittaa. Hyvä ja kestävän oloinen kissojen suosikki on kyllä tämä puu. Erityiskiitos superhalvasta hinnasta!

Kauppias vastannut 2017-03-14

Kiitokset arvostelustanne. Ystävällisin terveisin, J-M

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: