Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

BRYNOLF polyrottinki kulmasohvaryhmä, musta

Hinta voimassa23.5.saakka
Normaalisti: 659,95 € Säästä 130€!
Nyt vain: 529,95 €

Alkaen 22.95 €/kk

ENNAKKOTILAUSTARJOUS!
Arvioitu saapumispvm: 23.06.2021
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee
arkisin 09 - 17, La 09 - 15
Tuotetiedot

BRYNOLF polyrottinki kulmasohvaryhmä, musta

BRYNOLF on 2020 polyrottinkisohvamallistomme lippulaivoja! Uusi sohvamallisto tarjoaa entistä laadukkaammat sohvat parannelluin ominaisuuksin. BRYNOLF sohvaryhmään kuuluu polyrottinkinen sohva pehmeillä 8cm paksuisilla pehmusteilla ja tyylikäs pöytä komposiittipöytälevyllä. Polyrottinkinen kulmasohvaryhmä on katseet vangitseva kokonaisuus kaikille terasseille ja parvekkeille. Kätevä pöytä komposiittitasolla mahdollistaa myös ruokailun pöydän äärellä. Pöydässä on myös polyrottinkinen taso, johon on helppo säilöä lehdet, aurinkorasvat ja kaikki mitä ateriointiin tarvitsee.

Helposti kasattavan sohvaryhmän runko on terästä sekä tukevaa ja säänkestävää polyrottinkia. Yhdessä nämä materiaalit tekevät sohvasta jämäkän, mutta helposti siirrettävissä olevan. Polyrottinki on myös erittäin säänkestävä materiaali, joka kestää katetulla terassilla vaikka ympäri vuoden. Polyrottinki on myös erittäin helppo puhdistaa pelkällä vedellä. Pöydän päällä on komposiitista valmistettu pöytälevy, joka on myös erittäin pitkäikäinen materiaali. Se säilyy huoltovapaana kymmeniä vuosia, toisin kuin esimerkiksi puutasot. Komposiitti ei myöskään ime itseensä nesteitä, joten se on erittäin helppo puhdistaa.

Sohvaryhmän mukana toimitetaan erittäin mukavat 8cm paksuiset pehmusteet. Pehmusteet on päällystetty erittäin laadukkaalla 230g huonekalukankaalla, joka on UV-, lika-, kosteus- ja homesuojattua.

sohvaryhmä pöydällä

Ominaisuudet

✔ POLYROTTINKINEN KULMASOHVA:  BRYNOLF on huippulaadukas kulmasohvaryhmä teräsrungolla! Kahdessa osassa olevaa sohvaa voidaan käyttää myös erikseen.

✔ KOMPOSIITTI PÖYTÄLEVY: Tukeva pöytä komposiittitasolla on omiaan myös ruokailuunKomposiitti on erittäin pitkäikäinen materiaali, joka ei ime itseensä nesteitä. Pöydässä on myös taso säilytykseen. 

✔ PAKSU 8 CM PEHMUSTE:  Sohvaryhmän mukavat pehmusteet ovat 8cm paksuiset

✔ 5/5 HUONEKALUKANGAS:  Pehmeä pehmuste on päällystetty erittäin laadukkaalla 230g polyesterikankaalla. Kangas on UV, -lika, -kosteus ja homesuojattu. 

✔ HELPPO KASATA: Sohvaryhmä on helppo kasata mukana toimitettavien ohjeiden avulla.

Tekniset tiedot

Takuu 12 kuukautta
Vasen sohvapala mitat 179 x 66 x 73cm (PxLxK)
Oikea sohvapala mitat 169 x 66 x 73cm (PxLxK)
Pöydän mitat 145 x 80 x 71cm (PxLxK)
Istuinkorkeus (ilman pehmustetta) 35 cm
Pehmusteen paksuus 8 cm
Sohvan materiaali Polyrottinki
Rungon materiaali Teräs
Pöytälevyn materiaali Komposiitti
Kangas 230g polyesteri ( UV-, lika-, kosteus- ja homesuojaus)

Runko: Teräs
Materiaali: Polyrottinki
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Kokemuksia BRYNOLF polyrottinki kulmasohvaryhmä, musta

4.3 /5


Yhteensä 6 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä4 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Satu 17.05.2021

Hintaansa nähden hyvä.

Kirjoittaja: Nina 17.05.2021

Nopea toimitus! Edullinen laadukas tuote mitä markkinoilta löytyi. Hyvä luotettavuus.

Kirjoittaja: Mikko 17.04.2021

Kokoaminen oli hanurista

Kauppiaan vastaus 19.04.2021
Hei Mikko, kiitos arvostelustasi ja harmi kuulla että sinulla ei ole ollut mukavaa kasaamisen kanssa. Laitan heti eteenpäin viestiä ohjeitten parantamisesta. Mutta toivottavasti olet saanut tuotteen kasaan ja päässyt nauttimaan uudesta kulmasohvaryhmästä :) Mukavaa kevään jatkoa ja mukavia hetkiä kulmasohvaryhmän kanssa! yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja
Kirjoittaja: Merja 16.04.2021

Hyvä sohvaryhmä. Vähän oli vaikeuksia kokoamisessa, epäselvät ohjeet, vaikka oli piirustuslukemisen osaamistakin. Nopea toimitus, hyvää infoa koko ajan. Ma iltapäivällä tilasin, to jo toimitettiin!

Kauppiaan vastaus 19.04.2021
Hei Merja, kiitos arvostelustasi ja harmi kuulla että sinulla on ollut ongelmia kasaamisen kanssa. Laitan viestiä eteenpäin epäselvistä ohjeista. Mutta toivottavasti olet saanut tuotteen kasaan ja päässyt nauttimaan uudesta kulmasohvaryhmästä :) Mukavaa kevään jatkoa ja mukavia hetkiä kulmasohvaryhmän kanssa! yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja
Kirjoittaja: Anna-Maria 09.07.2020

Tosi

Kirjoittaja: Suvi 10.06.2020

hyvä tuote, tukeva ja sohvalla hyvä istua.

Kauppiaan vastaus 21.04.2021
Hei suvi, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla että olet tykännyt tuotteestamme. Mukavaa kesän jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: