Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

POHJOLA GARDEN KIMI Puutarhakatos / Paviljonki Terassille 3x3m, Vaalea Beige

Tarjous voimassa31.3.saakka
  • POHJOLA GARDEN KIMI Puutarhakatos / Paviljonki Terassille 3x3m, Vaalea Beige
  • POHJOLA GARDEN KIMI Puutarhakatos / Paviljonki Terassille 3x3m, Vaalea Beige
  • POHJOLA GARDEN KIMI Puutarhakatos / Paviljonki Terassille 3x3m, Vaalea Beige
POHJOLA GARDEN KIMI Puutarhakatos / Paviljonki Terassille 3x3m, Vaalea Beige
search
Normaalisti: 229,95 € Säästä 100€!
Nyt vain: 129,95 €

Osamaksulla alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 129,95 €.
Sisältää alv:n

• 300 x 300 x 265cm (PxLxK)
• Teräsrunko
• Helppo kasata

Määrä

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
VARASTOSSA – toimitus arviolta tiistaina 2.4.
PIKATOIMITUS jopa yhdessä arkipäivässä
Kotiinkuljetus vain 49,90 €!
Pikanouto Lahden varastolta saatavilla
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tuotetiedot

★★★★★

"Hintansa arvoinen, kivan näköinen ja helppo kasata."

 - Laura

★★★★★

"Hyvä peruskatos terassillemme. Kangas hylkii hyvin vettä eikä vesi pääse läpi. Kulmat sai kätevästi ruuvattua kiinni terassiin, joten katos ei ihan pikku tuulesta heilu. Loistava hintalaatu suhde, hyvä ostos."

 - Päivi

Puutarhakatos KIMI on 3x3 metrinen tyylikäs paviljonki, jonka alle on helppo sijoittaa ulkokalusteet, ulkoporeallas tai vaikka ruokailupaikka kesäksi. Katos voidaan helposti asentaa puutarhaan tai terassille, jossa se tarjoaa mukavaa suojaa auringolta, tippuvalta lialta ja kevyiltä vesisateilta. 

Sirosti muotoiltu runko antaa myös mahdollisuuden ripustaa runkoon esimerkiksi kukkia tai juhlavalaistuksen. Paviljonkia koristamalla teet siitä hetkestä juhlallisen paikan jossa voit viettää kaikki kesän juhlat.

3x3 puutarhapaviljonki

Tyylikkään paviljongin alle mahtuu näppärästi sohvaryhmä tai ulkoruokailupaikka. Paviljonki voidaan asettaa puutarhaan tai terassille, niin kotipihaan kuin kesäkahvilaankin. Paviljongin katto on vettähylkivä, joten olet suojassa auringon ja lian lisäksi kevyiltä vesisateilta. 

Helposti koottava paviljonki on nopea ottaa käyttöön kaikkialla.

Katos teräsrungolla

Teräsrunkoinen paviljonki on kestävä valinta puutarhaan ja terassille. Sirosti muotoiltu teräsrunko on viimeistelty jauhemaalauksella. Jauhemaalaus antaa teräsrungolle extra kerroksen kestävyyttä säätä ja kolhuja vastaan. Laadukkaiden materiaalien ansiosta paviljonki kestää käytössä vuosia, eikä runko vaadi monimutkaisia huoltotoimenpiteitä, toisin kuin esimerkiksi puurungot.

Vettähylkivä paviljongin katto

Paviljongin katto on valmistettu 190g/m2 polyesteri kankaasta. Kestävä kangas on PA päällystetty, ja se voidaan helposti puhdistaa aina ennen käyttöä. Vettähylkivä katos torjuu kätevästi tihkusateen.

Huomioithan seuraavat seikat tuotteen käytössä:

Paviljongin kangasmateriaalit ovat vettähylkiviä, eivät vedenpitäviä. Kovalla sateella veden läpi pääseminen kankaasta on mahdollista.
Paviljonki ei kestä kovaa tuulta/suurempia myrskyjä. Mainituissa olosuhteissa suosittelemme paviljongin purkamista
Tuotetta ei ole tehty kestämään lumikuormaa. Tuote tulee talveksi purkaa tai huolehtia tarkasti siitä ettei lumikuormaa kerry katolle.

Myyjän vastuulla on tuotteelle soveltuvissa käyttöolosuhteissa tapahtuneet tuotevirheet.

Luo Tunnelmallinen Ulkotila Pohjolan Gardenin Paviljongilla – Suunniteltu Suomessa

Pohjolan Gardenin paviljonki on suunniteltu tuomaan suomalaiseen ulkotilaan sekä toiminnallisuutta että tyylikästä suunnittelua. Yli 10 vuoden kokemuksemme tarkoittaa, että olemme huomioineet kaikki Suomen olosuhteiden vaatimukset, tarjoten sinulle katoksen, joka kestää vuosia ja säilyttää kauneutensa vuosien käytön ajan.

Tuotteemme ovat saaneet asiakkailtamme valtavasti positiivista palautetta niiden laadun, kestävyyden ja muotoilun ansiosta. Pohjolan Garden pyrkii suunnittelemaan laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja, jotka ovat hinnaltaan edullisia ja sopivat niin arjen käyttöön kuin juhlahetkiinkin.

Kutsumme sinut vierailemaan verkkosivustollamme www.pohjolagarden.fi, jossa voit tutustua valikoimaamme. Pohjolan Gardenin paviljonki on täydellinen valinta, kun haluat luoda viihtyisän ja suojaisan tilan ulkona, oli kyseessä sitten rento perheillallinen tai juhlava vastaanotto.

Ominaisuudet
  • TUKEVA TERÄSRUNKO: Paviljongin tukeva runko on valmistettu teräksestä joka on viimeistelty tyylikkäällä pulverimaalauksella. Tyylikkäästi muotoiltuun runkoon voi myös ripustaa esimerkiksi kukkaruukkuja!

  • SUOJAA PAISTEELTA JA TUULELTA: Polyesteri katos suojaa sinua kevyeltä sateelta sekä puista tippuvalta lialta. Se on myös helppo puhdistaa!
Tekniset tiedot
Mitat 300 x 300 x 265cm (PxLxK) (rungon korkeus 210 cm)
Materiaali (runko) Jauhemaalattu teräs, harmaa
Materiaali (kangas) 190g/m2 PA päällystetty polyesteri, vaalea beige
Paino n. 25kg
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
    Saako Kimi paviljonkiin kattoa varaosana?

    Hei, ensi vuodeksi saa taas, kysymme tätä myöhemmin teiltä kun teemme tilauksen.


Saatat pitää myös

Kokemuksia POHJOLA GARDEN KIMI Puutarhakatos / Paviljonki Terassille 3x3m, Vaalea Beige

4.3 /5


Yhteensä 22 tuotearvostelua

5 tähteä15 kpl

4 tähteä4 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä2 kpl

Verkkokaupasta katoksen toimitus nopeasti kotiin. Katoksen materiaalit ovat laadukkaita. Katoksen kokoamisohjeet ovat selkeät, ja katos on helposti koottava. Hyvä ostos.

Olemme olleet tähän katokseen tyytyväisiä. Nyt kangas kuitenkin alkaa repeillä. Saako pelkän kangasosan hankittua?

Olen tyytyväinen tuotteeseen, katos on ollut käytössä monta vuotta, viime kesänä tuuli teki tuhoja kangaskatolle, onko saatavana pelkkää kangaskatto-osaa?

Hintansa arvoinen, kivan näköinen ja helppo kasata.

Kauppiaan vastaus 2021-08-23
Kiitos arvostelusta Laura! Mukava kuulla, että olet tyytyväinen ostokseesi. - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Hyvä peruskatos terassillemme. Kangas hylkii hyvin vettä eikä vesi pääse läpi. Kulmat sai kätevästi ruuvattua kiinni terassiin, joten katos ei ihan pikku tuulesta heilu. Loistava hintalaatu suhde, hyvä ostos.

Kauppiaan vastaus 2021-08-23
Kiva kuulla, että olet tyytyväinen ostokseesi! - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Tukeva rakenne. Helposti koottava. Väri yllätti iloisesti, ei ollutkaan kirkas vihreä, vaan lähinnä harmaa. Käytän katoksen pergolana ilman kangaskattoa.

Kauppiaan vastaus 2021-08-24
Kiva kuulla, että väri yllätti positiivisesti ja ostos vastasi odotuksia. - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Tosi nätti pergola, metalliosat hiukan huterat kootessa, vähän jouduttiin itse korjaamaan. Hinta-laatusuhde loistava.

Kauppiaan vastaus 2021-08-25
Kiitos arvostelusta. Kiva kuulla, että hinta- laatusuhde on kohdallaan :) -Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Siisti, ja ajaa asiansa mutta polyesterikatos on aivan susi -käytössä ollut kuukauden verran, ja parit sateet venytti katoksen rumasti pusseille. Surkeaa laatua, pitäisi kestää normaalit sääolosuhteet, kun ulkokäyttöön on tarkoitettu..

Hoitaa asiansa hyvin. Meillä ollut pergolan vieressä. Toimitus 2 päivää oli nopea.

Erittäin huono laatuinen. Ei kestä vesisadetta eikä tuulta. Kulmaputket taipuvat ja poikkeavat. Katos venyy vesipussiksi. Takuu ei kuulemma kata luonnon aiheuttamia vikoja. Mitä takuu sitten kattaa jos kyseessä ulos tarkoitettu tuote. Erittäin huono asiakaspalvelu.

Vastasi hyvin odotuksiani!

Paviljonki vastasi odotuksiani

Ensimmäiset sateet ja katoksen kangas venyi muodottomaksi koska katos keräsi vesikupit. Nyt kåyttökelvoton. Kangas venynyt liian suureksi. Sekä yksi kulma vääntyi poikki tuulessa. Aivan susi.

Kauppiaan vastaus 2021-04-20
Hei , kiitos arvostelustasi ja ikävä kuulla että sinulla on hajonnut tuote käytössä. Laitan heti viestiä eteenpäin tuotteen kestävyydestä, ettei näin enään tapahtuisi. Voit ottaa myös asiakaspalveluun yhteyttä niin katsotaan mitä voidaan tehdä asialle:) mukavaa kesän jatkoa sinne! yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Hyvä ja edullinen

Kauppiaan vastaus 2021-04-20
Hei Eira, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla että olet tykännyt tuotteestamme. Mukavaa kesän jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Oli hintaluokassaan 5 tähden ostos! Ohjeen mukainen selkeä kokoaminen muodosti itsessään jäykän rakenteen, joka terassiin ruuvattuna katoksineen kestää täkäläiset tuulet ja sateet. Kestää ripustaa kukka-amppeleita joka kulmaan ja sivuillekin. Tyylikäs ulkonäkö.

Kauppiaan vastaus 2021-04-21
Hei Pertti, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla että olet tykännyt tuotteestamme. Mukavaa kesän jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Paviljonki oli todella hyvä ja halpa

Kauppiaan vastaus 2021-04-21
Hei Antti, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla että olet tykännyt tuotteestamme. Mukavaa kesän jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Kim-paviljonki.Todella hieno ja jämäkän oloinen paviljonki.Ainut miinus että kuljetuksessa yksi kulmapylvään yläosan rauta oli vääntynyt,mutta saatiin se väännettyä suoraksi niin ettei se haittaa.Tuote vastaa hyvin kuvauksia

Kauppiaan vastaus 2021-04-21
Hei Sari, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla että olet tykännyt tuotteestamme. Mukavaa kesän jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Neljä tähteä. Katos vastaa hyvin kuvaustaan. Tarkennuksena, että jalkojen väli alle 3 m. Kangas ei ole kiinnitetty sinänsä runkoon millään, joten toivottavasti pysyy tuulella. Todella nopea toimitus ja hyvä palvelu siitä viisi tähteä.

Kauppiaan vastaus 2021-04-22
Hei Tarja, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Vaurioita ohuessa postipaketissa, mutta kuitenkin ehjä toimitus. Maalaus ok ja teräkset hitsattu vauhdilla. Hinta laatu kuitenkin huippua (99e). Suomessa tehtynä olisi varmasti moninkertainen hinta. Mitat oli harhaanjohtavat. Runko olikin 2.5x2.5, katto oli sen 3x3. Tukeva runko, ruuvasin terassin.

Kauppiaan vastaus 2021-04-22
Hei Mk, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

runko OK mut katto ei sovi ilman vippaskonsteja.

Olen tyytyväinen paviljonkiini .Ostin myös lapsenlapselle ulos polirottinki sohvan ja pöydän ja vaihto päällisen sohvaan

Kauppiaan vastaus 2021-04-27
Hei Irja, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa syksyn jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Helppo kasata, melko tukevan oloinen. Katos on aika heppoisesti kiinni rungossa, vain pienet taskut joihin putket laitetaan. Tämä oli erikoista. Toivottavasti pysyy. Runko on kivan värinen, ei niinkään vihreä vaan taittaa harmaaseen.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: