Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Preeco.fi kokemuksia

Asiakkaiden kirjoittamia arvosteluja tuotteista ja kokemuksia asioimisesta preeco.fi verkkokaupassa!

4.03 /5

Arvosteluita yhteensä: 2065

5 tähteä945 kpl

4 tähteä666 kpl

3 tähteä199 kpl

2 tähteä85 kpl

1 tähteä170 kpl


Kirjoittaja: Tyytyväinen asiakas 18.08.2019

Helppo kasata, siistit ja paksut tyynyt, nopea toimitus. Siisti runko , täysin kuvan mukainen.

Kirjoittaja: Virve Lappalainen 18.08.2019

Kaunis ja laadukkaan oloinen ryhmä. Tummanharmaa sävy sopii erittäin hyvin meidän parvekkeelle. Tyynyt olivat muhkeat ja kivat istua. Toimitus oli nopeaa, kahdessa päivässä tilauksesta.

Kirjoittaja: Kuvankärry jäi saamatta. 16.08.2019

Preeco toimi upeasti reklamaatio tapauksessa.<br /> Hyvää asiakaspalvelua, kiitos.

Kirjoittaja: Joku 16.08.2019

Ollut ok hyvä. välillä ollu korjattavaa. Pro mopo.

Kirjoittaja: Kuvankärry jäi saamatta. 16.08.2019

Oli erilaisilla renkailla kuin kuvassa, huonosti hitsattu (hitsilangan pätkiä saumoissa). Ohjeet huonot, tuli s.postiin paremmat mutta ei olleet samasta kärryssä.

Kirjoittaja: SNU 15.08.2019

Sain vihdoinkin kasattua kasvihuoneen, toki piti tehdä omia muutoksia että esim kattolevyt menivät paikoilleen. Keväällä ostin ja nyt loppukesästä kasattuna!

Kirjoittaja: Jaana J. 14.08.2019

Ihan täydellinen. Toimituskin tuli 2 päivässä kotia asti.

Kirjoittaja: Jaana J. 14.08.2019

Paljon hienompi oikeasti kuin kuvassa. Tilasin sunnuntaina ja tiistaina posti toimittikin jo paketin kotia. ihan loistavaa

Kirjoittaja: :((( 13.08.2019

Täyttä paskaa, katto vuotaa joka paikasta. Lähtee kaatopaikalle.

Kirjoittaja: Pettynyt 13.08.2019

Täysin surkea tuote!! Ohjeet puutteelliset ja osat liian pitkiä/lyhyitä. Puolessa välissä kasausta purettiin koko viritys ja pikalähetyksenä takaisin. En suosittele kenellekään!!

Kirjoittaja: Tixo 11.08.2019

Ok tuote. Hinta ja laatu kohtaa. Yhtä helppo kasata kuin ikean huonekalut.<br /> Plussaa vielä todella nopea toimitus kotiovelle.<br />

Kirjoittaja: Päkä 11.08.2019

Väri ei ole vaaleanharmaa vaan kuin harmaanruskeaa paskaa. Hirvittävä määrä pieniä nippeleitä ja osia. Pelti ohutta kuin paperi. Oviaukosta saa mennä melkein ryömimällä on niin matala. Tästä hökötyksestä 50 € olisi aivan riittävä summa. Hinta-laatusuhde kääntyy hinnan eduksi 100 - 0. En suosittele. Ei tällaisia pitäisi edes tehdä.

Kirjoittaja: Sakari _heinonen 10.08.2019

Meillä on jo yksi mutta haluun oman semmoisen<br />

Kirjoittaja: Lapsityövoimalla pystytetty 10.08.2019

Ohjeet hyvät, niiden avulla pystyy kokoamaan. Helpottaa, jos on kunnon työkalut, jolla koota. Ohjeiden mukaan tarvitaan kolme kokoajaa, joista työturvallisuuden takaaja pystyy hoitamaan myös talkooväen ruokahuollon. Btw. saattaa vaatia rakennusluvan kokonsa takia.

Kirjoittaja: Karolina 09.08.2019

Positiivista hyvännäköinen ja jämäkkä postilaatikko. Negatiivista, että tuulisella kelillä laatikon kansi aukeaa ja vesi menee laatikkoon. Liimasin luukkuun painon ja nyt pysyy kiinni, vaan vesisateella noukin laatikosta yhä likomärän postin. Menee laatikon päältä saumasta sisään, että se siitä Suomen sääolosuhteisiin suunnitellusta laatikosta. Ei jatkoon.

Kirjoittaja: Yee 09.08.2019

Kyvä

Kirjoittaja: Eitzu 08.08.2019

Suosittelen! Eilen tilattu ja nyt koottuna eli supermega nopea toimitus. Onneksi valitsin toimituksen kotiovelle, sillä paketti oli iso ja painava. Kiipeilypuu oli erittäin helppo koota, aikaa meni noin tunti. Selkeät ohjeet. Kissa tykkäsi ja hyppäsi heti uuteen "kotiinsa"

Kirjoittaja: Huoh 06.08.2019

Ensin tuli toinen osa tilauksesta väärässä värissä, aspasta kehotettiin kiikuttamaan 30-kiloinen paketti postiin. Soitin ja sain paketille kotinoudon, jonka järjestäminen työssäkäyvänä ihmisenä oli aivan oma lukunsa. Palautuksen jälkeen korvaavaa pakettia ei kuulunut, soitin taas, luvattiin lähettää heti seuraavana päivänä puuttuva paketti. Nyt yhtäkkiä tulossa kolme pakettia eli ilmeisesti koko sohvaryhmä lähetetty uudelleen puuttuvan paketin lisäksi… Jää ensimmäiseksi ja viimeiseksi hankinnaksi tästä lafkasta. <br /> <br /> Itse tuotteesta: oikeassa värissä saapuneet (vähäiset) osat vaikuttavat olevan hinta-laatusuhteeltaan ok, myös toimituksen nopeudesta plussaa. Kaikki muu mennytkin sitten päin mäntyä.

Kirjoittaja: Tj 06.08.2019

Pressu on erittäin hyvä. Runko voisi olla vähä isommasta tavarasta.

Kirjoittaja: 05.08.2019

Pöytä ollut 4kk käytössä ja aivan muodoton, pöytä notkolla ja kulmat irvistää, jalkojen alla olevat suojat ei pysy paikallaan. Yhteys otettu osaan, tylyn oloinen tyyppi vastasi eikä puheesta saanut kunnolla selvää. Odottelen hyvitystä....

Kirjoittaja: Janne Ranta 03.08.2019

Hyvä moottori jos haluaa tehoa enemmän. Puuvenekin kulkee riittävää vauhtia jo pienemmilläkin vaihteilla. Hyvä ja tehokas moottori halvalla.

Kirjoittaja: Sanis 02.08.2019

Todella huonoa tekoa. Viikon hyppimisten jälkeen jalat vääntyneet ja kääntyneet. Vaikka kuinka oikaisee niin heti vääntyy takaisin.

Kirjoittaja: 2 kissaa 02.08.2019

Todella kiva raapimispuu, kissamme rakastavat sitä! Laadukkaan oloinen. Kokoaminen oli helppoa.

Kirjoittaja: Santtu 30.07.2019

Op

Kirjoittaja: Miksen oo aikaisemmin ostanut 30.07.2019

Tosi näppärä ja helppokäyttöinen, helppo kasata

Kirjoittaja: Mc 29.07.2019

Huono

Kirjoittaja: Kaisa 29.07.2019

Tilattu huhtikuussa ja ei ole mitään hajonnut. Hyvä koti trampoliini jossa voi pomppia aikuiset ja lapset !

Kirjoittaja: Rottta 29.07.2019

Hyvä

Kirjoittaja: Britta 29.07.2019

Plussa:<br /> + nopea kuljetus, 1 vrk <br /> + hyvä hinta (tarjoushinta)<br /> + sopiva väri<br /> + mahdollisuus järjestää osia omalle sopivasti, vaikkapa kulmasohvaksi<br /> + aika helppoa kasata, jos on kokemuksia IKEAsta ;)<br /> + sopiva keskikokoiselle parvekkeelle<br /> <br /> Miinukset:<br /> - halvan näköinen<br /> - istuinsyvyys liian lyhyt<br /> - patjat vähän epämukavat ja huonot selälle, mutta saa lisätä omat pehmeät patjat selän taakse <br /> - jalat aika huononäköiset, muistuttavat erittäin halpoja muovisia leluja

Kirjoittaja: Katja Hämäläinen 28.07.2019

Tosi hyvä!

Kirjoittaja: Krishna 28.07.2019

on a smooth surface it makes noises?

Kirjoittaja: Teme 24.07.2019

Suosittelen! Hinta-laatusuhde kohdillaan. Täysin vastaava tuote tunnetussa huonekaluliikkeessä 585€(ja oli alennuksessa).<br /> Tulee osissa ja kokoamiseen menee pari tuntia.<br /> Nopea toimitus, Turun seudulle kesti alle 2vrk. Itselläni toisen laatikon osat tulivat väärän värisinä, mutta asiakaspalvelu vastasi toisella soitolla ja laittoivat oikeat kalusteosat tulemaan välittömästi. Toki pientä vaivaa kun raahasin väärät osat palautukseen takaisin postiin. Lisäksi tähän settiin kuuluu pöytä turvalasilla. Suosittelen kyllä!!!

Kirjoittaja: Mahtikissat 24.07.2019

Helppo koota, jykevän tuntuinen. Ehkä hieman pieni kolmelle täyskasvuiselle kissalle -ylätasot kun ovat kolmion malliset, pyöreisiin mahtuisi paremmin kerälle.

Kirjoittaja: PäinJaVastoin 22.07.2019

Tilasin sekä beigen Väinö-riipputuolin, että tämän bistro-ryhmän.<br /> Kummatkin oli helppo koota.<br /> Itselläni on vähän isompi parveke, jonka yhdessä reunassa tämä bistro-ryhmä nyt on. Jos jollain pienempi parveke, niin mittailin vähän, vinkkinä:<br /> 170 cm x 70 cm riittää. Siitä vielä hauskat, että näyttävät tlavammilta kuin ovatkaan.

Kirjoittaja: Katja 21.07.2019

Täysin kelvoton

Kirjoittaja: Löhö 20.07.2019

Olen ollut tyytyväinen tuotteeseen. Aurinkotuoli on kevyt ja pienikokoinen, koska siinä ei ole jalkoja. Kokoontaitettavuuden ansiosta sen saa helposti vietyä hissillä taloyhtiön kattoterassille. Omalla parvekkeellakin se on hyvä ja sen saa helposti siirrettyä pois tieltä. Tuolilla on kiva loikoilla. Selkänoja tuo kivan pystyasennon esim lukemiseen tai tabletin käyttöön, varsinkin kun laittaa vielä tyynyn niskan taakse. Kun selkänojan kääntää alas, siinä voi myös makoilla, vaikka siihen se ei taida olla ihan suunniteltu. Pakkauksen mukana tuleva istuinpäällinenkin on ihan hyvä. Ehdottomasti hintansa arvoinen!

Kirjoittaja: KiikkuuKaakkuu 19.07.2019

Tässä se on modernin mummun kiikkustuoli!<br /> Tavarat sain kotiovelle ja omin voimin kokosin niin tämän riipputuolin kuin bistrosetin.<br /> Helppo koottava, ja oikein tekee mieli mennä istuskelemaan ja vaikka lukemaan kirjaa.<br /> Hyvä ostos, josta jää tyytyväinen mieli, kiitos Preeco!<br /> Hyvää myös toimitus kotiovelle kympillä, vaan Posti tapansa mukaan sössi taas senkin: 4 laatikkoa tuli kolmena eri kertana, ja jouduin itse perumaan työvuoron toimituksia odottaessani. Mutta tuotteeseen olen erittäin tyytyväine.

Kirjoittaja: Taru M. 18.07.2019

Sopivan kokoinen ja mainio kolmen lokerointia ansiosta. Väliseinät puuttuivat, mutta tein ne itse näppäränä naisena. Rakenteeltaan todella hepponen. Ilma kiertää hyvin, eli multaa tulee vuoden välein. Eläimet eivät silti tänne pääse. Mökkikäytössä toimii mainiosti, kotiin ostaisin jykevämmän. On kuitenkin kestänyt talven ja kovien lumimassojen armoilla kolme talvea. Hintansa veroinen.

Kirjoittaja: Taina 18.07.2019

Tämä on aivan huippu! Todella hyvä ja tukeva. Meillä on näitä nyt kaksi, toinen sisällä ja toinen parvekkeella. Ja kissat tykkää. Voin todellakin suositella!

Kirjoittaja: Tunkki 17.07.2019

Erittäin pieni. Omassani oli pieniä vekkejä, joista maali lohkeillut. Ruostuu tämän seurauksena noin kuukaudessa. Reklamaatiokäsittely hidasta ja epäjoustavaa. En suosittele. Huonoa laatua sekä hinnoittelu hieman harhaanjohtavaa.

Kirjoittaja: Tapani Oikarinen 16.07.2019

Toimitus nopea. Ei tullut jalkaa. Näin lukee tuotetiedoissa: Ominaisuudet<br /> <br /> TUKEVA TERÄSRUNKO: Teräsrunko pitää korikeinun tukevasti ilmassa. Koska keinua ei tarvitse esimerkiksi porata kattoon, voit todella helposti siirtää sitä koska tahansa.<br />

Kirjoittaja: Aarre 15.07.2019

Hyvä ja laadukas tuote, suosittelen

Kirjoittaja: jomppu 14.07.2019

Todella laadukas ja kestävä kanoottikeinu! Käytössö toista kesää eikä mitään moitittavaa ole tullut ilmi. Pussimainen niin ei tipahda kyydistä, uskaltaa ottaa aikas reilut vauhdit ja tunne mahanpohjassa on kutkuttava. Aikuinenkin mahtuu keinumaan ja katselemaan taivaalle. Kokoaminen ohjeiden myötä helppoa.

Kirjoittaja: Kasausjuomaa meni 5 tölkkiä 12.07.2019

Tässä hinta- laatusuhde kyllä kohdillaan. Ainoa miinus todella halvan oloiset jalat, mitkä nyt voi halutessaan iroittaa ja vaihtaa toiset tilalle.

Kirjoittaja: Möi 11.07.2019

Liian kallis olisin maksanut tuosta vain 20-30euroa

Kirjoittaja: Sami M. 11.07.2019

Hyvin nasahtaa pölkyt halki, ja pienempikin näppäily onnistuu. Hyvä että on myös teräsuoja mukana.

Kirjoittaja: Sami 11.07.2019

On ollut hyvä ja riittävä meidän kahden hengen taloudessa. Kokaminen mutkatonta. Hyvä hinta-laatusuhde.

Kirjoittaja: Sami 11.07.2019

Todella mukavat tuolit ja hyvänkokoinen pöytä. On ollut kovassa käytössä ja vaikuttaa kestävältä.

Kirjoittaja: Emmi 11.07.2019

Täydellinen meidän pikku terassille! Kasaaminen kävi joutuisasti, ja koska sohva modulaarinen, saa siitä näppärästi lisäistuimia muuallekkin pihalle.

Kirjoittaja: piku 10.07.2019

nopea toimitus.

Kirjoittaja: saatanan muuli 09.07.2019

ihan söps crossi,tosijjaan kyyllä se kulkee ku putken vaihdoin mutta muutenkin kyllä kulkee hyvin,husky hoitaa eikä petä!

Kirjoittaja: Erehdyin ostamaan 08.07.2019

Kertakäyttöinen.

Kirjoittaja: Airi Laine 08.07.2019

Miksi mainostetaan 8x3x2 tilasin ja kuitenkin oli kokoa 6x3x2 ja hinta oli isomman koska tulee hyvitys t Airi Laine

Kirjoittaja: Santtu Pihlaja 08.07.2019

Toimiva pöytä ja hintaansa nähden oikein hyvä. Helppo kasata ja taittaa kokoon.

Kirjoittaja: Antero 07.07.2019

Hinta/laatusuhteeltaan loistava ensimmäinen trampoliini aloittelevalle pienokaiselle! Paketista puuttui muutama osa, mutta puuttuvat osat tulivat nopeasti asiakaspalvelun kautta.

Kirjoittaja: Testattu ja kylällä huomattu 07.07.2019

Koko kylä kyllä kuulee kun saavutte paikalle tällä hetekalla..... Kannattaa sijoittaa rahansa johonkin toiseen kärryyn

Kirjoittaja: Ilona 06.07.2019

Hyvä ja laadukas

Kirjoittaja: Anu 06.07.2019

Kerää vettä niin että romahtaa niskaan. Kangas vuotaa niskaan sateella. Täysin rimpula. Kangas ohutta ja haalistuu parissa viikossa. Purjerenkaat laitoimme katoksen sivuille, jotta vesi valuisi niistä ulos. En suosittele tätä kenellekään.

Kirjoittaja: Shahla 05.07.2019

Hinta/ laatu suhde on ihan hyvä

Kirjoittaja: Sirke 05.07.2019

Huippu palvelu! Nopea regointi.<br /> Tilatessa tuli väärä tuote perjaintai iltana. Laitoin ystävälliset viestit ja luovuin toivosta. Puhelin kuitenkin soi 1,5h päästä ja teltta oli seuraavana aamuna klo:10 pihassani. Saatiin pidettyä onnistuneet juhlat!<br /> Stemppii henkilökunnalle, ootte huippuja!

Kirjoittaja: Vihainen kuluttaja 04.07.2019

Mainoksessa hinta alle 50 € mutta kun klikkaa tuotetta niin hinta onkin 89 €. Melkoista huijausta

Kirjoittaja: Ei sulle kuulu saatana 03.07.2019

Monta kertaa moottori paskana. En suosittele, haistakaa pitkä paska.

Kirjoittaja: Mari 03.07.2019

Tuote tuli nopeasti, mutta osa kasaustarvikkeista puuttuu eikä asiakaspalveluun saa yhteyttä eikä vastausta. En suosittele.

Kirjoittaja: MJ 03.07.2019

Tilasin tuotteen. Tuli nopeasti, mutta puuttui kaikki kiinnitysruuvit. Asiakaspalveluun ei saa yhteyttä puhelimella eikä sähköpostilla. En Suosittele.

Kirjoittaja: Iines ja Minni 30.06.2019

Muuten hyvä, mutta noi 2 näköalapaikkaa on ihan liian pieniä aikuisille kissoille nukkuu.... Jos oisin tämän tienny niin en olis tilannu koko telinettä...

Kirjoittaja: Jykä 29.06.2019

Halvan oloinen mutta se lienee selvää tässä hintaryhmässä. Toinitus tuli nopeasti, jaklatassuja oli kolme säpäleinä joten ruuvasin ne irti ja korvasin pöydän tassuilla. Tein reklamaation mutta siihen ei kukaan viitsinyt vastata, siksi 2 tähteä, muuten varmaan kolme.

Kirjoittaja: E 28.06.2019

Turvaverkon vetoketjun klipsi hajosi viikon sisällä. Jousisuojan kiinnikenaruja revennyt kolme kuukauden sisällä. Turvaverkon pystypilarin yksi kiinnike oli jo uutena rikki. Normaalissa käytössä ollut.

Kirjoittaja: Heini 27.06.2019

Mitat olivatkin katon mittoja EIVÄT seinien mittoja. Ostimme siis sisämitoilta liian pienen. Oletimme värin olevan enemmän ruskea mutta olikin violetti / harmaa.

Kirjoittaja: Jeejee 26.06.2019

Älkää tilatko !!!!!!!!

Kirjoittaja: Jeejee 26.06.2019

Ei kannata tilata mitään, jos tuotteen palauttaa niin joutuu maksaa silti koko tuotteen! Eivät vastaa sähköposteihin tai puhelimiin

Kirjoittaja: Jari 25.06.2019

Toimitus oli nopea, mutta puuttuneita osia saikin odottaa sitten senkin edestä. Asiakaspalvelu ei vastaa puhelimeen, eikä sähköpostiinn. Lisäksi kokoamisohje on surkea, kuvat huonoja, eikä kerro olennaista. Kasaan saa kokeile ja erehdy menetelmällä. Hiukan heppoisen oloinen, nähtäväksi jää, kestääkö talven. Kuten aikaisempikin ehdotti, kennolevyjen mittatarkkuutta voisi myös parantaa.

Kirjoittaja: Shahla 25.06.2019

Vaunut liikkuvat todella ketterästi ja ovat kuvan mukaiset. Saa helposti kasaan ja ovat tukevan oloiset.

Kirjoittaja: Kuljetus ei toimi. 24.06.2019

Kaluste ok, mut postitus piti olla kotiin kuljetus(maksettu). Eipä tullut kotiin. Piti noutaa postista ja hommata erillinen kuljetus, kun oli niin isot laatikot. Asiakaspalvelu ei vastaa viesteihini eikä soittoihin.

Kirjoittaja: Pettynyt 24.06.2019

Hajoaa vuodessa, kertakäyttökamaa. Asiakaspalveluun ei saa yhteyttä ja rahat on menetetty.

Kirjoittaja: Peten vanhat autot / Petri Niemi 23.06.2019

kaksi päivää käytössä ja rikki. Preeco ei vastaile mitään enää... Älkää tilatko.

Kirjoittaja: Sofia Fernandes 23.06.2019

Meni hajalle ensimmäisessä tuulessa.

Kirjoittaja: M.A. 21.06.2019

Helppo kasata, melko tukevan oloinen. Katos on aika heppoisesti kiinni rungossa, vain pienet taskut joihin putket laitetaan. Tämä oli erikoista. Toivottavasti pysyy. <br /> Runko on kivan värinen, ei niinkään vihreä vaan taittaa harmaaseen.

Kirjoittaja: Satu 21.06.2019

Kivannäköinen ja siisti vaja valmiina. Toimitus tuli nopesti, myös kauas isoista kaupunkikeskittymistä. Mutta, Ihan hirvittävä koota!!! Ohjeet huonot, piti monta kertaa purkaa, kun ohjeet niin kehnot, että arvauksella meni, miten päin joku ripa tai muu osa tulee! Kaksi päivää kesti koota ja jotkut työvaiheet vaatii todellakin kaksi ihmistä. En suosittele vaikean kokoonpanonsa vuoksi, vaikka kaunis lopputulos onkin!

Kirjoittaja: NS 20.06.2019

Surkeaa laatua oleva pöytä, joka ei edes ole korkeakiiltovalkoinen, vaan jonkinlaista puujäljitelmää. Pinnoite monin paikoin irti ja ruskea mdf loistaa pohjalta. Ei ole millään tavoin hintasa väärti. Sääli, koska jos pöytä vastaisi kuvaa, olisi se kivan näköinen

Kirjoittaja: Tauski69 19.06.2019

Toimitus oli nopea mutta meni postiin vaikka maksoin kotiinkuljetuksen. Kasaaminen yhtä tuskaa mukana tulleiden ohjeiden avulla. Tyynyt ei pysy oikeen paikoillaan. Runko vaikuttaa suht hyvältä lukuunottamatta jalkoja jotka on muovia. 400€ hintaan ihan ok

Kirjoittaja: Paskaperse 19.06.2019

Paras

Kirjoittaja: Pauli Ahomaa 19.06.2019

Hajos kahden vuoden jäkeen, vahat pihalle.

Kirjoittaja: NS 19.06.2019

Pöytä ei ollut korkeakiiltovalkoinen, kuten tuotekuvauksessa sanotaan, vaan jonkinlainen valkoisen puun jäljitelmä. Pöydän pinnoite oli kulmista ja reunoista monista kohtaa kulunut ja ruskea mdf loisti. Tuotteen laatu ala-arvoinen.

Kirjoittaja: Maria 19.06.2019

Näpsäkkä hyvänkokoinen hierontapöytä, pieni miinus jalkojen kiristysruuveista, joista parin kiristys vaati hieman säätämistä. Kokoaminen helppoa, tosin vain saksankieliset kokoamisohjeet.<br /> PostNord toimitti suoraan kotiovelle, vaikka tilatessa ilmoitus postiin toimittamisesta.<br />

Kirjoittaja: Huh huh 18.06.2019

Tosi pettymys. Aivan rimpula ,pikku montusta kun ajaa niin lähtee kettingit ja sitten saa kaikki katteen ruuvit aukoa että saa ketjun laitettua etu hammasrattaaseen. Ja jarrut ei toimi ollenkaan.

Kirjoittaja: Pettynyt 18.06.2019

Oli väärin kasattu jo paketissaan. Pää-osa on jumissa väärässä paikassa. Rintatuki heiluu, eikä sitä saa kiristettyä paikoilleen.

Kirjoittaja: Nl 17.06.2019

Hyvä toimii<br />

Kirjoittaja: Toni 16.06.2019

Oli todella helppo ja nopea kasata! Sopi täydellisesti meidän 30v juhliin! Kesti hyvin sadetta ja tuulta!

Kirjoittaja: Kesä 16.06.2019

Runko on heikko.

Kirjoittaja: Saimi 14.06.2019

Menee -12 Audi A4:n paksiin kuin mittatilauksesta (todella hankalan kokoinen ja mallinen paksi) ja mahtuu isompikin sesse, vaikka koko on vain M.

Kirjoittaja: Panze 14.06.2019

Hyvä hinta/laatusuhde .Uskomattoman nopea toimitus.

Kirjoittaja: Seppo 13.06.2019

Hyvä ostos. Kasaaminen meinas vituttaa, mutta meni onneksi suht nopeasti.

Kirjoittaja: Miettinen 13.06.2019

Tukeva ja mukava istua, niinkuin keinun pitääkin olla. Ei ole ikävä puista narskuvaa keinua

Kirjoittaja: Jon 12.06.2019

Yhden kesän ihme. Osat hapertuvat poikki kesän sateista niin, että loppukesästä saa varastoon kantaa osat miljoonissa osissa. Seuraavana kesänä ei tämä tuote enää nouse yhtenä kappaleena pystyyn.

Kirjoittaja: Terris 12.06.2019

Itsessään kaunis paviljonki, mutta useasta kohdasta sauma rikki, joten vettä tulee sisälle. Joutuu siis kuivattamaan esim.mattoa ja tyynyjä. Sekin oli yllätys, että naruja pitää laittaa ympäriinsä kuten teltassa retkellä. Ulkonäöstä kova hinta

Kirjoittaja: Jonsbi 12.06.2019

En antaisi yhtään tähteä, matto löysä, marketeiden perustrampat antaa paljon paremmat pomput

Kirjoittaja: Tarmo Oinonen 11.06.2019

Kasaus kesti 20min uupui ruuveja sekä huonoja kierteitä muttereissa.<br /> Iskee käsille silloin tällöin todella kovasti sekä rattaat rolisee onko toimiva laite.

Kirjoittaja: abdi 11.06.2019

mä sain esimästä kertataa testatta totta se oli huppumagee kitos teille.

Kirjoittaja: Satu 11.06.2019

Tuote saapui nopeasti ja oli juuri odotusten mukainen. Suosittelen!

Kirjoittaja: Jei-Jei 11.06.2019

On hintansa arvoinen. Upea ja hyvä sohvaryhmä.☺

Kirjoittaja: Ja 11.06.2019

Huono ei pääse edes 6km. Pas

Kirjoittaja: JK 10.06.2019

Hintaisekseen hyvän oloinen. Vaihtoteriä tähän ei sitten ole saatavilla preecolta, siitä pitkä miinus.

Kirjoittaja: Salesman04 10.06.2019

Trampoliini tuli sovittuna aikana, vaikkakin eri lähetyksinä. Helppo olo kasata ohjeiden mukaan.

Kirjoittaja: Matami 09.06.2019

Kennolevyt saisivat olla 1-2 mm isompia molempiin suuntiin. Tuuli taivuttaa ja irrottaa niitä helposti. Joiltain osin kokoamisohjeet vähän puutteelliset, mutta myös joiltain osin helppo koota.

Kirjoittaja: Matami 09.06.2019

Kennolevyt saisivat olla 1-2 mm isompia molempiin suuntiin. Tuuli taivuttaa ja irrottaa niitä helposti. Joiltain osin kokoamisohjeet vähän puutteelliset, mutta myös joiltain osin helppo koota.

Kirjoittaja: Ville Juuasta 09.06.2019

Laitoin eilen 8.6. Keväällä tilaamani kyseisen pumpun ja se ei ensinkään lähtenyt pyörimään, vaan surisi vaan... Käänsin pistotulpan toisinpäin ja ei toiminut lainkaan

Kirjoittaja: Ville Juuasta 09.06.2019

Laitoin eilen 8.6. Keväällä tilaamani kyseisen pumpun ja se ei ensinkään lähtenyt pyörimään, vaan surisi vaan... Käänsin pistotulpan toisinpäin ja ei toiminut lainkaan

Kirjoittaja: Jussi 09.06.2019

Preecolle plussat nopeasta toimituksesta ja voin kyllä jatkossa suositella.Siihen positiiviset puolet loppuvat. <br /> <br /> Verkko aivan onneton. Kiinnikkeet vaikuttavat vaaralliselta koiralle. Yksi runkoputki kolhiintunut ja tämä vaati työstöä ennen kuin saatiin kokoon.<br /> <br /> Halvalla ei saa hyvää pitää tämän tuotteen kohdalla kuinsa. En ole tuotteeseen järin tyytyväinen.

Kirjoittaja: ELVIIRA 09.06.2019

Tuote tuli muutamassa päivässä. Mukavat istua. Kasaus ohjeissa parantamisen varaa. Esim. Osien numeroinnista olisi iso apu.

Kirjoittaja: krossimopo 08.06.2019

hyvin toimii. yllättävän painava/napakan oloinen.hyvät jarrut.ajajan pituus 135 cm; mennee vielä ensi vuonnakin

Kirjoittaja: Lomalainen 07.06.2019

Mukava aurinkovuode!

Kirjoittaja: Jaakko Vähämäki 07.06.2019

11v pojan unelma ensimmäinen mopo! Kuulemma todella rento ajella ja muutenkin hyvä, isoin ongelma ensimmäistä mopoa ostaessa on ollut istumakorkeus mutta tässä se on täydellinen! Suosittelen.

Kirjoittaja: Ihmettelee 07.06.2019

Miksi tätä ei teiltä saa enään?

Kirjoittaja: Lyhyt kokemus 06.06.2019

Mopo kanattava ostos jos haluaa kolmella sadalla pelkkiä ongelmia. Ei käynnisty, jarrun ei pidä mitään, valmiiksi rikki ja sillä voi ajaa huimat 500 metsiä ennen kuin kone leikkaa kiinni.(älkää ostako)

Kirjoittaja: Jarkko 06.06.2019

Tuote kasattu pari päivää sitten. Ohjeissa parissa kohdassa hieman tarkennettavaa, mutta vähän päättelemällä melko nopeasti kasassa.<br /> Nopea toimitus, sunnuntai iltana tilaus ja paketit kotiovella keskiviikkona.

Kirjoittaja: Carita 06.06.2019

Ei mahtunut 8 tuolia ympärille. 2 kpl mahtuu pitkille sivuille ja päätyihin yhdet. Vähän harhaanjohdettu olo tuli kaupanteosta, kun myydään 8 hlö ruokaryhmää mut pöydän ääreen ei mahdu kuin 6 hlö. Hintalaatu ok.

Kirjoittaja: Carita 06.06.2019

Ei mahtunut 8 tuolia ympärille. 2 kpl mahtuu pitkille sivuille ja päätyihin yhdet. Vähän harhaanjohdettu olo tuli kaupanteosta, kun myydään 8 hlö ruokaryhmää mut pöydän ääreen ei mahdu kuin 6 hlö. Hintalaatu ok.

Kirjoittaja: Bengali 05.06.2019

Käytännössä korkeus ei ole 260, silloin säätö on kokonaan ulkona ja on erittäin heppoinen. Lisäksi roikkuvat pallot ovat kuminauhan päässä ja ne on pitänyt leikata pois koska hirttäytyivät kissan jalan ympärille. Onneksi olimme kotona. Telinettä kun ei voi pistää kaappiin siksi aikaa kun on pois kotoa. Muuten kissa kyllä tykkää.

Kirjoittaja: Sami 05.06.2019

Asiallinen ja tukevan oloinen pressutalli joka on suhteellisen helppo laittaa kasaan ohjeet ihan ok ja hieman maalaisjärkeä mukaan niin selviää hommasta. Suosittelen jos tälläselle tarvetta.

Kirjoittaja: Jaakko 05.06.2019

Varsin pätevä kokonaisuus! Karkaistu lasi tosin oli kuljetuksen aikana mennyt säpäleiksi, ja asiakaspalvelu ei vastaa viesteihin eikä puheluihin. Toivottavasti asia vielä hoituu niin jää parempi fiilis.

Kirjoittaja: pena perälä 04.06.2019

hyvä mopo

Kirjoittaja: Seppo 01.06.2019

Huonolaatuinen tuote. Jalat halvimmat mahdolliset.

Kirjoittaja: J. L 01.06.2019

Se on hidas ruma ja painava

Kirjoittaja: Myös pettynyt 31.05.2019

Tänään kasattu preecon 457cm halkaisijalta oleva, ja luultiin ostavamme ison hyvillä pomppuominsisuuksilla olevan trampoliinin, vanhan sijaan, mutta valitettavasti kävi toisinpäin! 10 vuotta käytössä ollut on parempi!

Kirjoittaja: Myös pettynyt 31.05.2019

Tänään kasattu preecon 457cm halkaisijalta oleva, ja luultiin ostavamme ison hyvillä pomppuominsisuuksilla olevan trampoliinin, vanhan sijaan, mutta valitettavasti kävi toisinpäin! 10 vuotta käytössä ollut on parempi!

Kirjoittaja: Johanna 30.05.2019

Epäselvät ohjeet. UV suojasta ei mitään mainintaa tai ohjetta,joten sikinsokin meni. Kyllä harmitti. Mihin sitä silikoonia oli tarkoitus laittaa? Ensimmäinen kova tuuli vei paneleja ja sitten koko mökin. Ei onneksi särkynyt. Hyvänkokoinen ja riittävä kunhan saadaan uudelleen pystyyn.

Kirjoittaja: tuntematon 30.05.2019

hyvä hinta laatu suhde.

Kirjoittaja: Nopo 30.05.2019

Laatu erittäin heikkoa. Vaatii paljon työtä, että saa ajolle. Tuskin on kovin pitkäikäinen tuote.

Kirjoittaja: Markus 30.05.2019

Kaasutin oli viallinen, käynnistinnaru katkesi ennenkuin sai edes ensimmäistä kertaa käyntiin. Puolen tankin ajon jälkeen kytkimen jouset poikki. Uuden kaasuttimen ja käynnistimen sain takuuseen, mutta jousia ei ole tullut useista sähköposteista huolimatta. Eivät edes vastaa viesteihin. Mönkijä ollut käyttämättä jo liki kaksi kuukautta. En suosittele mönkijää enkä koko yrityksen kanssa toimimista.

Kirjoittaja: Veikko Olavi Sariola 30.05.2019

Hieno grilli. Toimitus tullut kuitenkin jonkun maanjäristys alueen kautta. Useat osat vääntyilleet pahasti. Tarvittiin tee se itse miehen toimenpiteitä ennen kasausta.

Kirjoittaja: Veikko Olavi Sariola 30.05.2019

LAPSILLE TOSI MAHTAVA KAJAKKI

Kirjoittaja: Veikko Olavi Sariola 30.05.2019

täytti odotukset.

Kirjoittaja: Veikko Olavi Sariola 30.05.2019

Täytti odotukset.

Kirjoittaja: joo 29.05.2019

jaa

Kirjoittaja: Ansku 29.05.2019

Todella hyvä polkypyörään perään, mutta vaikeuksia itsellä asentaa juoksusetti.

Kirjoittaja: Kalle 29.05.2019

Vaja oli yllättävän helppo kasata. Tosin kaksi henkilöä pitää hommassa olla. Kasauksen apuna kannattaa käyttää tukevia pyykkipoikia joilla saa väliaikaisesti seinät kohdalleen jos kädet loppuvat. Kasattuna vaja on kevyt, mutta tukeva.

Kirjoittaja: Veeti 28.05.2019

5/5 teho peli

Kirjoittaja: Mikko 27.05.2019

Ihan mahtava peli ei on kestänyt jo vuoden eikä oo kertaakaan pettänyt.

Kirjoittaja: Tarja Ahonen 27.05.2019

Vaikea koottava. Ei kestä kovaa tuulta, osat lentelevät pitkin pihoja. Talvella hajosi.

Kirjoittaja: Mopomies 26.05.2019

Hyvä<br />

Kirjoittaja: Tuulikki 26.05.2019

Aivan ihana!!! Laadukas tuote hintaansa nähden. Suosittelen lämpimästi ❤️

Kirjoittaja: Poika 10v 26.05.2019

Hyvä

Kirjoittaja: Make86 26.05.2019

Hyvö menopeli suosittelen mutta asiakaspalvelu ihan kuraa puhelinlinja oli kiinni ainakin 2 viikkoa ja sähköposteihin ei vastattu ikinä toimitus kesti noin 45 päivää

Kirjoittaja: Peequ 25.05.2019

Emme voi suositella tuotetta. Laatu oli heikko jo runkoa kasattaessa. (Turvaverkko on hyvä) Pomppuihin ei tule ilmavuutta, Muksut pomppivat ensimmäiset 6 vuotta motonetin 200€ hintaisella trapalla (laadukkaampi) ja taitoa alkoi tulla temppuihin joten päätin sijoittaa hyvään traboliiniin. Jos näin kallista tuotetta harkitsette niin ostakaa acon. Tämä menee itsellä hyllylle ensikenä...

Kirjoittaja: Jumalauta73 24.05.2019

Halpa, huonolaatuinen ja huonosti viimeistelty penkki. Selkänojassa ristikko on muovia, ei valurautaa! Ei rahansa arvoinen missään nimessä, eikä kannata ostaa!!! En antaisi yhtään tähteä, jos se olisi vaihtoehtona.

Kirjoittaja: Kerttu 24.05.2019

Juuri sellainen kun tilasinkin. Nopea toimitus.

Kirjoittaja: Jth 24.05.2019

Täydellinen susi

Kirjoittaja: Jth 24.05.2019

Täydellinen susi

Kirjoittaja: Jukka 23.05.2019

Tästä laatu ei enää huonone , miksi näitä rimpuloita yleensä saa myydä ???

Kirjoittaja: ** 23.05.2019

Erittäin nopea toimitus. Helposti kasattava ja tukeva raapimispuu. Iso suositus tälle!

Kirjoittaja: Ikealla on hyvät ohjeet 22.05.2019

Ihana.<br /> Mutta... ohjeet täysin puutteelliset osia ei merkitty mitenkään mikä kuuluu kenenkin kanssa. En suosittele jos aiot kasata tämän yksin kuten minä. Parit mutterit ja ruuvit myös puuttuivat.

Kirjoittaja: Jenzu 22.05.2019

Katto kangas meni rikki ensimäisen kerran kokoessa, alkoi kerämään vettä katokseen ja siitä syystä myös teräs runko on mennyt rikki kun vettä on pussittunut. Viimevuonna ostin ja mahtaako enään pienillä elvytyksillä tätä kesää nähä

Kirjoittaja: Mikko 21.05.2019

Kuvanmukainen kokonaisuus. Helppo kasata ja todella laadukkaan oloinen runko ja jämäkkä pehmuste. Näistä rakensin mieleisen kokonaisuuden. Nippusiteillä moduulit yhteen piiloon puolelta.

Kirjoittaja: Pettynyt 21.05.2019

Viime vuonna ostettu, samantien käyttökelvottomaksi havaittu. Matto niin löysä ettei lapsi saa siinä kunnon pomppua aikaiseksi. Asiasta reklamoitu preecolle videon kera. Vastasivat että ei oo vikaa ku ei kukaan muu ole reklamoinut. Nyt keväällä laitettiin uudestaan kokoon ja kokeiltiin josko sitä saisi vietereitä muuttamalla kuntoon. Ei saanut, maton löysyys edelleen ongelma. Takapihalla siis iso kasa romurautaa mitä ei viitti edes laittaa eteenpäin.

Kirjoittaja: Kusetusta 21.05.2019

Tilasin tällaisen viimekesäksi. Mitään ei ole saapunut, eikä liioin rahoja palautettu useista pyynnöistä huolimatta. Suosittelen hakemaan ostamaan luottavalta kauppilaalta.

Kirjoittaja: IraAsiakas 20.05.2019

Olen sama mieltä edellisen asikkaan kanssa. Sain maksimissa 8 km ajomatkaa asfaltilla. Myyjä ei vastaa minun reklamaatioon. Toimitus oli erittäin pitkä monista syistä, yhteensä noin 4 viikkoa, laatikko oli puoliksi auki, kun potkulauta ei vain mahtunut sinne.

Kirjoittaja: av 20.05.2019

Myytiin säänkestävänä ja poha/sivut piti olla muovia.. ovat kuitenkin lastulevyä..<br />

Kirjoittaja: Kte 19.05.2019

Oli semmoiset, kun ilmoituksessa mainostettiin, eli hyvät!<br />

Kirjoittaja: Janne 19.05.2019

Hintaansa nähden hyvänlaatuisia ja näköisiä tuotteita. Kasaaminen oli helppoa. Pöytä olisi saanut olla vähän painavampi. + nopeasta toimituksesta (2 pvä)!

Kirjoittaja: Pettynyt ostaja 19.05.2019

Vastaavan paviljonkin ostaneena en voi suositella. Kankaassa tarrat miten sattuu kiinnitetty, joten ei saa tiukaksi, sateella vesi kerääntyy pussiin ja venyttää kankaan. Ei noista vedenpoistorei'istä ole mitään hyötyä. Oma paviljonki oli kaksi kesää käytössä, jonka jälkeen kangas niin huonossa kunnossa ettei voinut enää käyttää, vein koko höskän juuri kaatopaikalle. <br /> <br /> Kankaita täytyisi olla ostettavissa KOHTUUHINNALLA varaosina, muuten melko kertakäyttöinen...

Kirjoittaja: $A€€E 18.05.2019

aivan loistava peli hankkia esimerkiksi lapselle syntymäpäivä lahjaksi<br />

Kirjoittaja: Vesku 17.05.2019

Preeco toimitti varjon luvatun nopeasti muutamassa päivässä! Helppo koota ja vsrjossa bonuksena led -lamput!

Kirjoittaja: MK 17.05.2019

Erittäin huono laatuinen!

Kirjoittaja: Työmatkailija 17.05.2019

Muutaman kymmenen kilometria ajellut, akku kestää vain 5-6 km tasaisesella asfaltilla. Asiakaspalvelu ei tunnu vastaavan tiedusteluihin.

Kirjoittaja: Laadutonta 16.05.2019

Pitää jotain vastuuta ottaa myyjällä kun tämmöstä paskaa myy. Vähintäänkin rahat takaisin ostajille. Kuluttajaneuvontaan yhteyttä!

Kirjoittaja: Ihminen 15.05.2019

Onko ikärajaa?

Kirjoittaja: Bee 15.05.2019

Paha arvostella tuotetta, kun ei ole 2 vkon odottelun (ja toimituslupausten) jälkeen vieläkään saapunut! Asiakaspalvelu hyvin heikkoa.

Kirjoittaja: Sami 14.05.2019

Olen nyt tilannut kahtena peräkkäisenä keväänä preecolta puutarhakalusteet ja olen ollut todella tyytyväinen, hinta/laatusuhde hyvä :)<br /> Toimitus on todella nopea, parissa päivässä kotipihaan.<br /> Suosittelen<br /> <br /> <br />

Kirjoittaja: Birgitta 14.05.2019

Hienon näköinen sohva. Toimitus oli salamannopea.

Kirjoittaja: Marjo S 13.05.2019

Tänään käytiin muksujen kanssa koeajolla, olen tyytyväinen tuotteeseen! Helppo kasata ja on turvallisen oloinen kulkupeli. Hyvä hinta/laatusuhde. Suosittelen lämpimästi. Ps. Nopea kotiinkuljetus oli muuten, perjantaina tilasin ja maanantaina tuli perille.

Kirjoittaja: Hansuli 12.05.2019

Hinta laatu suhteeltaan kelpo tuote. Kasaus ohjeet voisivat olla selkeämmät, ja pari lukkomutteria uupui onneksi oli omasta takaa. Kuitenkin tärkeintä että vaimo oli tyytyväinen

Kirjoittaja: Reapo 12.05.2019

Ostimme kuljetusrattaat kahden iäkkään koiran kuljettamiseen. Toimii loistavasti ! Lisäsimme vanerisen sisäpohjan niin koirat voivat maata kärryissä.

Kirjoittaja: Liisa 12.05.2019

Tuotetiedot eivät pidä paikkaansa 12.5.2019. Istuinkorkeus on satulan alimmalla tasolla lähes 90 cm. Pyörät ovat 37 cm eli 14 tuumaa. Tämä ei ole keskikokoisen suomalaisnaisen malli.

Kirjoittaja: Pettynyt 11.05.2019

Tuote on täydellisen huono, levyjen paksuuden piti olla 4 mm ja kestää jopa haravanvarren isku tai jalkapallon osuma voi hyvänen aina mitä soopaa.<br /> Levyt ovat korkeintaan 1,2 mm vahvoja ja vääntyvät pelkästä hengittämisestä.<br /> Koontaohjeella voi heittää naapurin erkkiä ja mitkään alumiiniosista eivät sovi toisiinsa.<br /> Aionkin ottaa yhteyttä kuluttaja-asiamieheen ja kysyä mitä voi tehdä.<br /> Preeco ei vastaa yhteydenottoihin. <br /> Eli ei voi antaa yhtäkään tähteä..

Kirjoittaja: Virittäjä 11.05.2019

Hyvä mööpeli

Kirjoittaja: "mummeli" 11.05.2019

Kiitos,meno peli saapui kotiin vajaassa kuukaudessa ja pelittää käheesti.Sekä asiakaspalvelusta isot plussat +++++

Kirjoittaja: Pasi 11.05.2019

Onko näitä tulossa lisää varastoon?<br /> Näyttää eioota nyt!

Kirjoittaja: Ajelia 10.05.2019

Laatikko oli myös minulle tullessa rikkinäinen, ajettavuus hyvä mutta kilometrejä en ehtinyt yli 7km ajamaan kunnes akku loppui. Olen asiakaspalveluun reklamoinut, mutta vastausta ei ole vielä tullut. Toivon että päästään asiasta yhteisymmärrykseen.

Kirjoittaja: Jeba 10.05.2019

Aika halapa

Kirjoittaja: Faija88 09.05.2019

Ensituntuma on ollut hyvä. Paketista ajokuntoon laittoon olisin kaivannut enemmän ohjeita ja suomenkielisen ohjeen käännös on luokkaa google translate. <br /> <br /> Penkistä puuttui mutterit mutta onneksi selllaiset löytyi omasta takaa. Rengaspaineet olivat alle 1 barin ja missään ei ollut mainintaa niiden täyttöpaineista.<br /> <br /> Voin ehdottomasti suositella laitetta lyhyille työmatkoille tai huvikruisailuun. Toivoisin parempaa käyttöönotto ja kasausohjetta tuleville ostajille. Itsellä onneksi tietotaitoa mekaanisista laitteista mutta en kyllä usko että näillä ohjeilla pärjää kokemattomampi.<br /> <br /> Hallintalaitteiden napeista ei myöskäön ollut ohjeita ja yksi punainen nappi on jäänyt mysteeriksi. <br /> <br /> Tämä on enemmänkin skootteri kuin potkulauta joten kannattaa varmistaa mahtuuko tätä säilyttää missään

Kirjoittaja: Robert72 09.05.2019

Tuote tuli nopeasti, laatikko oli rikkinäinen mutta potkulauta kunnossa. Hieman matalalla ohjaustanko mutta sitä sain onneksi nostettua 4cm niin ihan riittävä. Akun tasoa ei voi seurata, joka on ikävää mutta oppii tuntemaan milloin alkaa heikkenemään.

Kirjoittaja: Kipa 09.05.2019

Sivuseinä ei ole tarpeeksi tukeva, muutoin malli hyvä.

Kirjoittaja: SR 08.05.2019

Varmaan ihan kiva trampoliini olisi, jos sen joskus saisi. Toimitus viivästynyt huomattavasti, eikä minkäänlaista yhteydenottoa ole tullut, eikä asiakaspalveluun saa yhteyttä.

Kirjoittaja: Kymmenen euron valmistuskustannuksilla ei hyvää saa. 08.05.2019

Tämä on ihan vitsi kyllä.. myyntikuva ei vastaa muutakuin alumiiniosilta toimitettua tuotetta.. Ja ohjeet tai siis ei ohjeita käytännössä... Ei taida yhtä kesää nähdä tämä vehje... ***tu mitä ***kaa

Kirjoittaja: markku 08.05.2019

Aivan surkea ohjeiden mukaan koottu ei kestä neljäkymmenkiloista hyppijää jalat taittuu

Kirjoittaja: Teija Haaksi 07.05.2019

tolpat käyttökelpoiset verkon heitin romulavalle ja ostin oikeen rautakaupasta verkon mikä ei ole ihan solmussa

Kirjoittaja: Nina Luoma 07.05.2019

Todella huono puun laatu :( laudat homeisia ja puut halkeilee monesta paikasta mistä pitäisi kantaa.. ei mielestäni todellakaan vastaa hintaansa.

Kirjoittaja: Vuori Juuso 07.05.2019
Tuote: Puolapuut

Runkotolppien syvyys (14cm) on liian kapea, jonka seurauksena seinään kiinnitettäessä seinäin ja puolan väliin ei jää riittävästi tilaa. Pieni lapsi tuossa pystyy vielä auttavasti kiipeämään käsien puolesta mutta jo heilläkin on varsinkin jaloilla todella huonosti tilaa, koska varpaan kärjet osuvat heti seinään ja joutuu kiipeämään ns. varpaiden varassa. Aikuiselle tai teini-ikäiselle ei sovellu, muutakuin leukojen vetoon.

Kirjoittaja: Johanna 06.05.2019

Nopea toimitus, kärrystä en pysty sanomaan vielä kun ei olla vielä kasattu.

Kirjoittaja: Susanna 05.05.2019

Aivan ihana sohvaryhmä, juuri sopiva meidän pihaan. Kasaaminen ei ehkä helpommasta päästö, mutta siitäkin selvittiin.

Kirjoittaja: Elina 05.05.2019
Tuote: Koiranhäkki

Meidän pentu loukkasi itsensä tähän pariin otteeseen rymistellessä laitoja vasten. Yhdellä kertaa tassu jäi paloja toisissaan kiinnipitäviin koukkuihin. Myös heppoisten laitojen ryminä saa pennun vaan riehaantumaan entisestään eikä.ainakaan rauhottuminen tänne häkkiin onnistunut. Nyt portilla rajattu alue ja hyvin pyyhkii.

Kirjoittaja: Luke 05.05.2019

Runko on hieman rimpulan oloinen, mutta pressu kohtalaisen vahvaa, joskin työn laatu ei ole mitään priimaa. Pressu jää alareunastaan noin 15cm auki. Mutta on varmasti vähintään hintansa arvoinen ja soveltuu käyttötarkoitukseeni hyvin. Itselle ratkaiseva tekijä oli tallin leveys, sillä kaipasin mahdollisimman leveää, 3m pitkää tallia.

Kirjoittaja: Krisse 05.05.2019

Hinta-laatusuhde mainio, tuote yllätti positiivisesti! Toimitus oli nopea, kuten kasauskin.

Kirjoittaja: Janne 04.05.2019

Helppo kasata, laadukas grilli edulliseen hintaan. Olen todella tyytyväinen tähän ja voin lämpimästi suositella muillekin. Hyvin ja nopeasti valmistuu grilliruoat!

Kirjoittaja: Palokunnan Hevonen 03.05.2019

Kokoonpano-ohjeet luokattoman huonot. Kattoluukut hajosivat ensimmäisenä tuulisena päivänä. Paska värkki 0/5

Kirjoittaja: Palokunnan Hevonen 03.05.2019

Kokoonpano-ohjeet luokattoman huonot. Kattoluukut hajosivat ensimmäisenä tuulisena päivänä. Paska värkki 0/5

Kirjoittaja: Palokunnan Hevonen 03.05.2019

Kokoonpano-ohjeet luokattoman huonot. Kattoluukut hajosivat ensimmäisenä tuulisena päivänä. Paska värkki 0/5

Kirjoittaja: Juha Pekka 03.05.2019

Tilasin tällaisen kulmasohvan ja siihen kahden istuttavan Ellen-sohvapalan.<br /> Tilaus sisään sunnuntaina ja sohvapaketit kotona tiistaina. Nopeaa!<br /> Sohvien kokoaminen ei vienyt kovinkaan kauan ja mukana oli kaikki tarvittavat osat, ruuvit, rikat ja kuusikulma-avaimet, siististi pikku pussukassa. Ohjeet taiteltuna paketin sisällä.<br /> Tukevalta tuntuu ja on aika komea kokonaisuus parvekkeella!<br /> Tämä oli eka kerta, kun tilasin Preecolta ja ei ole mitään valittamista. Hinnat kohdillaan ja toimitus pelaa!

Kirjoittaja: Kalle 02.05.2019

Ei asetettu riiputuolin jalka,lommo,väri pois.

Kirjoittaja: Pettynyt 02.05.2019

Tää sama maksaa 20€ biltemassa aina niin missä se alennus on ?

Kirjoittaja: Fredrik 02.05.2019

Hyvä ostos, hintalaatusuhde erinomainen.

Kirjoittaja: Jud 01.05.2019

Helvetti hyvä

Kirjoittaja: Piiuska 01.05.2019

Pöytä on kivan näköinen, mutta osia puuttui,<br /> useampi ruuvi ja kahdesta isommasta vetolaatikosta osa joka pitää laatikot paikallaan.<br />

Kirjoittaja: Kaisukka 30.04.2019

Helppo koota ja tukevan oloinen ja varmasti asiansa ajava :) Muutenkin siistin näköinen ja tilava kasvihuone korkeudessakin!

Kirjoittaja: Julkm 30.04.2019

Tämä taitaa olla sama kun "Kugoo S1" maksaa vaan yli puolet enemmön?

Kirjoittaja: Terassille 29.04.2019

Tyylikkäät, helposti koottavat kalusteet. Toimitus kotiinkuljetuksella oli nopea: tilaus tehtiin ke-illalla ja paketit tulivat kotiin perjantaina. Olen tyytyväinen!

Kirjoittaja: Ukonilma 28.04.2019

Kaunis,helppo kasata, kasauksen yhteydessä metallituki katkesi katosta. Tosi heiveröistä metalliseosta. Saa nähä pysyykö kesän pystyssä. En suosittele.

Kirjoittaja: Tyytymätön 27.04.2019

Huonosti valmistettu piti palauttaa

Kirjoittaja: Ei niinkään hyvä 26.04.2019

Olin aluksi hyvin tyytyväinen. todella hyvä esivaikutelma kun tukevaa puuta ja tyylikkään näköinen. Meidän kissalla tämä oli vain nukkumapaikkana eikä siihen kynsiä teroottanutkaan joten tämä ei ollut suurella käytöllä. Kerkesi kiipelypuu olla n.puoli vuotta, kun alataso rämähti rikki ruuvineen. oli suuri pettmys kun ei pyty itse korjaamaan.. <br /> <br /> Tosiaan meillä pentu kissalla käytössä

Kirjoittaja: Turhautunein mutta ystävällisin terveisin, Iida 26.04.2019

Kasvihuonekaappia kootessa olisi hyvä olla rakennusalan kokemusta ettei tuotetta tarvitsisi purkaa ja koota seitsemään kertaan. Ohjeista on vaikea päätellä ja mahdoton nähdä miten päin osat tulevat. Monet alumiiniosista olivat vääntyneet niin että minun piti pihdeillä oikaista niitä. Esimerkiksi hahlot joihin kennolevyn reunan tulisi mennä oli taipunut paikoin niin että levyä ei olisi saanut paikalleen.<br /> <br /> Ostin tuotteen ”alesta” 189€ (ovh oli tuolloin yli 200). Nyt muutama viikko myöhemmin hinta oli ”pompsahtanut” alehintaan 129€, ovh:n ollessa 169€. <br /> <br /> Toki kokoajassakin on on varmasti vikaa mutta tunne tuotetta kohtaan on pettymys. Vähän tuntuu myös taloudellisesti riistetyltä.

Kirjoittaja: Eeva 26.04.2019

Miksi kaksi pakettia kulki eri matkaa? Toinen toimitettiin kotiin ja toinen pitää noutaa postista, joka on auki ma-ke, eikä mm. tänään perjantaina, kun toinen paketti tuli kotiin. Sama lähettäjä, saman tuottedn paketit, ja kaksi eri reittiä jousta toinen huonosti toimiva aukioloaikojen vioksi - ärsyttää- muuten toimitus oli nopea. Tuotteesta laitan arvion myöhemmin kun kaikki kasassa.

Kirjoittaja: Kamal 26.04.2019

Se näyttää upealta. Mieheni ja hänen ystävänsä viettivät koko päivän sen asentamisen, mutta sen arvon. Terassi näyttää nyt kauniimmin. yksi meidän napuri myös osti sen meidän viittauksemme ja toinen kysyy. ehdottomasti kannattaa kokeilla.

Kirjoittaja: Theo 26.04.2019

Tuolissa kuuluu olla takajalat lyhemmät,tai samanmittaiset. Koettaa lukea ohjeet jalat säädettävät

Kirjoittaja: Elli 25.04.2019

Kelpaa lokoilla leveästi!

Kirjoittaja: Erittäin tyytyväinen 25.04.2019

Hyvännäköinen kulmasohva erinomaisella hintalaatu suhteella.<br /> Kokoomisvaiheessa haasteita muutamien ruuvireikien kanssa.<br /> Nopea toimitus

Kirjoittaja: Roosa 25.04.2019

Todella mukava ja kivannäköinen tuoli parvekkeelle! Hinta-laatusuhde hyvä! Toimitus oli tosi nopea (pari päivää) ja tuotiin kotiovelle. Kokoaminen oli myös helppoa, suosittelen siis :)

Kirjoittaja: Utelias 25.04.2019

@Ylläpito, onko tässä harjallinen vai harjaton moottori?

Kirjoittaja: Seppo 25.04.2019

Halkomakone toimi todella nopeasti ja halkaisi oksaisenkin puun, jos ei mennyt ihan ensimmäisellä kerralla, niin parilla seuraavalla kerralla halkesi. Kirvestä en apuna tarvinnut kertaakaan. Tosin ihan toivottoman oksaista visakoivua ei kohdalleni osunut.

Kirjoittaja: av 24.04.2019

Kahden vuoden kokemuksella pressu on ala-arvoista laadultaan. Repeilee herkästi ja runsaasti "viiruja" ilmaantunut. Toki ei ole hinnallakaan pilattu.<br /> <br /> Runko ja kasattavuus todella hyvät!

Kirjoittaja: Jari Venetvaara 23.04.2019

Minulla on ollut nyt viime kesästä saakka tämä koiran kuljetus-häkki. Olen todennut sen käytössä hinta-laatusuhteeltaan hyväksi ostokseksi. Kun pohjalle laittaa alimmaiseksi liukuestematon (esim. Bilteman venematon) ei lattia ole enää liukas koiran alusmatolle. Häkki oli yksin hieman aikaa vievä koota, mutta lopulta se onnistui ihan hyvin. Ohje ei ollut selkein mahdollinen.

Kirjoittaja: Tero 23.04.2019

Halottiin pääsiäisenpyhinä yksi valmiiksi pätkitty mänty preeco halkomakoneella.<br /> Kolmeen Pekkaan aikaa meni noin tunti.<br /> Tunnin käyttökokemuksella 1-5 asteikolla<br /> voi 5 kyllä antaa. Toimii niinkuin pitääkin.<br /> On nopea ja hiljainen. Kestävyyshän sitten selviää vasta ajan kanssa mutta takuuhan <br /> on sitä varten.

Kirjoittaja: Teuvo 23.04.2019

Arvosanaksi 4 äskeiseen arvosteluun.

Kirjoittaja: Lekottelija 23.04.2019

Nopea toimitus, tilasin tiistai-iltana paketti tuli kotiovelle torstaina puoliltapäivin. Heti käyttöön, ei tarvinnut koota.

Kirjoittaja: Kristiina 22.04.2019

Erittäin huonot kokoomisohjeet.<br /> Ei täyttänyt odotuksia.

Kirjoittaja: Enna 19.04.2019

Todella hyvä tuote.Helppo ja nopea kasata.Kestää aikuisenkin hypyt.

Kirjoittaja: Laura 19.04.2019

Lapset viihtyivät kärryssä mielellään. Kevyt ja tukeva!

Kirjoittaja: Santa 19.04.2019

Tosi nopea toimitus! Olen todella tyytyväinen

Kirjoittaja: Anja 18.04.2019

Juuri sellainen kuin pitikin

Kirjoittaja: Teuvo 18.04.2019

Tehoton ja tulee selkäkipiäksi

Kirjoittaja: Päivi 17.04.2019

Olen todella tyytyväinen. Vaikuttaa jämäkältä ja kestävältä. Toimitus oli todella nopea. Suosittelen.

Kirjoittaja: Turhautunut 17.04.2019

Alusta alkaen pelkkää sutta. Renkaiden pinnat irtoaa hitsauksistaan sekä keskiöstä. Kumeissa ei pysy ilma. Ontot tapit taitoskohdassa korvattava pulteilla, alkuperäiset katkeavat heti. Jarru vempottaa renkaan vierellä ihan miten sattuu.

Kirjoittaja: Matti 17.04.2019

Kyllä tuote on hyvä ja toimitus meni kuten pitikin. Ei valittamista.

Kirjoittaja: Tapani 17.04.2019

Pikahalkomakone oli hintalaatusuhdeltaan oikein hyvä ainut minus on että se on niin matala. Saisi olla jalat jotta tulisi oikealle työskentelykorkeudelle.

Kirjoittaja: jokumies82 17.04.2019

Trampoliinin halkaisija 366. Pehmuste ei meinaa millään riittää. Kuminauhat irtoilevat ompeleistaan. Heikkolaatuinen.

Kirjoittaja: Joanna 16.04.2019

Laatu - -<br /> Ulkonäkö +<br /> Kestävyys - -

Kirjoittaja: Kimmo 16.04.2019

Alkukolemuksen perusteella toimiva laite, hakkaa nopeudellaan perinteiset halkomakoneet

Kirjoittaja: 1allekolmenkilon katti 16.04.2019

Ihan hyvä hintaan nähden. Jonkinverran huojuu, oli kyllä odotettavissa korkeuden puolesta. Meidän piti jättää ylemmät raput pois, kun ei kissa muuten ois päässy ylemmäs. Tasojen reunat oli niin lytyssä pakattu,että on ihan muodottomaksi menny, käytännössä vähänkuin ei laitoja ollenkaan kun taittuu sisälle. Muuten ihan ok perus puu.

Kirjoittaja: Tapio 16.04.2019

Oikeastaan yllätti kuinka hyvin se toimii. ei ihan yhtä nopea kuin kirves ja autonrenkaan sisällä puut, mutta eipä ole kädet kipeänä. Hieman se oli matala, tein siihen sitten pöydän alle joten ei tarvii kumartua aivan maahan asti. Helppo käyttää ja kun on huolellinen niin erittäin turvallinen, ei niinä kahtena päivänä kun enemmän tein niin ollut yhtään vaaratilannetta.Oikein tyytyväinen. Ainut on, että se remmi joskus luistaa ja kumin käryä hieman kun ei menekään suoraan puu halki. Ei vissiin kovin vaikea vaihtaa jos remmi liikaa venyy. En oo ite vielä perehtynyt asiaan.Puusavotta on kunnolla pian alkamassa, ens talven puut metsässä oottelee noutamista.

Kirjoittaja: Petri 16.04.2019

Kone on nopea ja voimaa on tarpeeksi ja nopea toimitus antaisin kouluarvosanan 9.

Kirjoittaja: Kari 16.04.2019

Koiratarha oli hyvä ostos. Meillä tarha tuli kissalle ja asumme<br /> rivitalossa. Tarha oli suhteellisen helppo kasata... ainoastaan verkon<br /> asennuksessa piti olla apuhenkilö. Arvosanaksi antaisin 4 (asteikko<br /> 1-5) Ainut miinus tuli niistä rautalanka pätkistä, jotka tuli paketin<br /> mukana ja oli tarkoitettu sen verkon kiinnitämiseen runkoon, niin niitä<br /> en käyttänyt, vaan käytin nippusiteitä. Ne oli jotenkin jäykkiä ja<br /> hankalia käyttää ne rautalangat.

Kirjoittaja: Reijo 15.04.2019

Koiratarha tuli hyvin nopealla toimituksella. Tilasin sunnuntai-iltana ja tarha oli minulla jo torstaina kotona, postin jakeluautosta<br /> kuljettaja soitti vielä ja varmisti osoitteen ja paikan mihin voi tarhan jättää.<br /> Tarhan kasaaamiseen meni n.3h kahdelta kasaajalta. Tarha oli helppo kasata autotallin lattialla ja siirtää sieltä sitten varatulle paikalle.<br /> Kasaamisohjeet olivat hyvät ja selkeät, joskin saisivat olla hieman isommalla tekstillä ja kuvilla.<br /> Tarhan on ainakin aluksi sen asukille (10vk metsästyskoira)sopivan kokoinen ja helppo hoitoinen, mahdollisten siirtojen takia se on myös erittäin<br /> helppo ja kevyt siirrettävä.<br /> Hinnallakaan tuote ei ole pilattu, mielestäni varsin hyvä ostos ensi tarhaksi. Arvosana 4,5.

Kirjoittaja: Leena Kuokkanen 15.04.2019

Lumikuorma pudotti kattolevyn molemmista. Kupumutterit ruosteessa ensimmäisen talven jäljiltä.<br />

Kirjoittaja: Leena Kuokkanen 15.04.2019

Huonolla kielellä tehdyt ohjeet. Minkähänlaiset valot ovat tarpeen? Akkukäyttöiset? Asia ei ole vielä selvinnyt Googlen avullakaan.

Kirjoittaja: Lari väönänen 14.04.2019

.<br /> .<br />

Kirjoittaja: Jarno 14.04.2019

Nopea toimitus ja helppo kasata! Kyllä piisaa juniorilla iloa tuotteesta

Kirjoittaja: Heini 13.04.2019

Edullinen ja laadukas tuote. Nopea toimitus.

Kirjoittaja: Siru 13.04.2019

Hyvä tuote, jarruja piti säätää ettei jarrupalat ota renkaaseen kiinni.

Kirjoittaja: Mari Karabey 12.04.2019

Tilasin tämän 2 viikkoa sitten. Tuote on hyvä ja lapset tykkää. Meillä tosin nyt pieni rengas ongelma, mutta eiköhän tuokin selviä.

Kirjoittaja: MnM 11.04.2019

Ihana pöytä ja todella helppo laittaa auki

Kirjoittaja: Miia 10.04.2019

Edullinen, kevyt ja toimitus todella nopea.

Kirjoittaja: Ah 09.04.2019

Toimtus oli huippuluokkaa, nopea ja edullinen. Portin salpa on himmeli, muuten hyvä.

Kirjoittaja: Mika 09.04.2019

Helpottunut että koiratarha oli sellainen kuin kuvista voi päätellä ja että koirat pysyvät vihdoin paikallaan.

Kirjoittaja: Riittavaan 09.04.2019

Yllättänyt positiivisesti. Itse etsin aina hintalaatusuhdetta ja tässä se oli kohdillaan.miinuksena oli Rullattava muovisuojassa oli halkeema kulmassa

Kirjoittaja: Riittavaan 09.04.2019

Yllättänyt positiivisesti. Itse etsin aina hintalaatusuhdetta ja tässä se oli kohdillaan.Miinuksena oli että rullattavassa muovissa oli kulmasta halki

Kirjoittaja: Minä 07.04.2019

Hyvä

Kirjoittaja: Minä 07.04.2019

Hyvä

Kirjoittaja: Jani K 07.04.2019

Ok laatuinen ja olen tyytyväinen. Suosittelen

Kirjoittaja: Ari 07.04.2019

Pari hitsaussaumaa piti tehdä uusiks, epäilin niiden kestävyyttä. Muuten työnjälkeä voisi sanoa hyväksi. Kasaus oli helppoa. Yt. Diplomiinsinööri

Kirjoittaja: Kal-lis 04.04.2019

Perus terassirottinki. Vaikea kokoaminen - ohjeet vajaavaiset. Kiinnitysosat - helposti ruostuvia, terassin pesua siis tiedosta tämän jäljiltä kun ruostevedet siihen valuvat. Kallis tuote laatuun nähden.

Kirjoittaja: Joel 01.04.2019

Helppo kasata, nopea toimitus. Laatikko oli todella rikkinäinen kun saapui, mutta onneksi lauta oli kunnossa, eli kannattaisi panostaa laatikkoonkin... 20km kokemuksella.

Kirjoittaja: Mirka 01.04.2019

Mukava ryhmä, mies kasasi, joten en tiedä siitä tarkemmin :) hyvät pehmusteet ja muutenkin.

Kirjoittaja: Harju J 01.04.2019

Mukavat istua ja tyylikkään näköiset. Toimitus 1 päivässä ja kotiovelle(tosin lisähinnasta mutta kumminkin).

Kirjoittaja: Mikke Ha 01.04.2019

Kasattu ja pohjatyöt tehty. Kasaus onnistui epäilyistä huolimatta suht. hyvin ja itse kasvi huone vaikuttaa kestävältä.

Kirjoittaja: Pettynyt 31.03.2019

Ensimmäisellä käyttö kerralla irtosi sähkömoottorista jäähytys siipi rämisemään, sen niittasin meisselillä ja vasaralla. Viiden käyttökerran jälkeen alkoi vinkumaan, vauhtipyörät oli irti sekä laakereissa ei ollut rasvaa, korjasin itse. Kymmenen kuution jälkeen hihna alkoi luistamaan ja katkesi, sain uuden hihnan takuuseen. Loppujen lopuksi pyörä pääty irtoamassa rungosta kun 6mm ruuvilla kiinni, korjaus hitsasin pitkän putken päätyjen väkiin jäykisteeksi. Nyt tyydyttävä kone puiden halkomiseen. Laatua pitäisi parantaa!

Kirjoittaja: Kirsi 30.03.2019

Hei, onko kätisyys vaihdettavissa?

Kirjoittaja: LasArt 30.03.2019

Hyvin mahtuu Toyota Rav4 perälle tämä M kokonen. On kyllä hinnaltaan ja laadultaan hyvä! Kevyt ja jämyn oloinen.

Kirjoittaja: mj 29.03.2019

Tuplaseinät, toimivuus -20 asti???

Kirjoittaja: TinnaH 29.03.2019

Mukavan oloiset sohvat. Juuri sellaiset kun hain. Pieni miinus puutteellisista kasaamisohjeista

Kirjoittaja: Jaana R 28.03.2019

Just sellanen ku pitikin! Hienoo. Ja toimitus oli nopeeta. Luotettavasti kotiovelle asti

Kirjoittaja: sähköfättäri 28.03.2019

Tuote oli juuri sitä mitä odotin tällä rahalla saavan. Tuote oli helppo kasata ilman ohjeitakin. Jarru vaati säätöä toimiakseen, mutta jarru voima on mitätön. Kärry rullaa pyörän perässä nätisti, kyytiläinenkin tykkää olla kyydissä. <br /> <br /> Miinuksenä kankaiden hepponen kiinnitys tarroilla, Jarru on aikalailla turha. Eturenkaalle ei ole kunnollista säilytyspaikkaa jos sen jättää kärryn kyytiin pyörälenkin ajaksi.<br /> <br /> Mutta kaikenkaikkiaan ajaa asiansa kodin ja päiväkodin välin ajamiseen, kankaiden kestävyyttä pakkaskelissä epäilen,

Kirjoittaja: Elli 27.03.2019

Tukevan tuntuinen, kankaat ihanan pehmoiset. Kissa löysi välittömästi mielipaikkansa ylätasollta

Kirjoittaja: Äiti 27.03.2019

Hinta-laatu ei kohdillaan.

Kirjoittaja: qanu 27.03.2019

Juuri maksimi kokoinen Subaru outback vm. 2010<br /> Nopea oli kasata, yksi popniitti vähän rujosti puoliksi vaan kiinni mutta tarvittaessa nopea korjata.

Kirjoittaja: Jeri 27.03.2019

Vastaa kuvaa, kasaus oli haastavahko, mutta lopputulokseen erittäin tyytyväinen. Kiva kun edullisestikin löytyy designia.

Kirjoittaja: TeeSeItse 26.03.2019

Tukevan tuntuinen teräksisillä runkoputkilla varustettu korjaus/huoltoteline. Säätömahdollisuudetkin riittävät. Toimituksesta puuttui 1 musta M6 pultti muttereineen. Toimitusaika pitkä, lähes 2 vkoa.

Kirjoittaja: Josu 25.03.2019

Laatua edulliseen hintaan! Päälliset ovat pestävät eikä lika tartu helposti. Kokoaminen on IKEA- tasoista, mutta lopputulos täysi 10! suosittelen

Kirjoittaja: Jani V 25.03.2019

Pari viikkoa päässyt täällä Helsingissä jo ajelemaan ja hyvin mennyt. Helppo ja nopea lataus, ja työreissut menevät paljon mukavammin nykyään.

Kirjoittaja: Miia 25.03.2019

Mukava istua ja ei muutakun kesää odottelemaan :)

Kirjoittaja: Erja 25.03.2019

Täälläkin ollaan tyytyväisiä trampoliiniin. Kannatti maksaa hieman enemmän, viimeksi ostamamme trampoliini oli alusta alkaen susi.

Kirjoittaja: Luxusta arkeen 25.03.2019

Kerrankin tarpeeksi iso grillausala, jota tarvitsen ihan jo ku grillaan 5lle hengelle ja haluan ajoittaa ruuat samaan aikaan. Kasauksessa meni tunnin verran.

Kirjoittaja: Väyrynen 25.03.2019

Isä ei ole joutunut korjailemaan ja lapset tykkää, eli hyvä mopo.

Kirjoittaja: Ari 22.03.2019

Olen erittäin yllättynyt ja tyytyväinen tuotteesta. Hyvä hinta/ laatu suhde. Suosittelen!

Kirjoittaja: Pettynyt ostaja 21.03.2019

Tuote oli mielestäni aika kallis mutta ei laadultaan vastannut hintaa. Parin viikon käytön jälkeen oven kahvat, seinien/katon kiinnityspidikkeet alkoivat ruostua - vaikka häkki on ollut sisätiloissa koko ajan. En suosittele näitä kenellekään...

Kirjoittaja: 2pawsome 21.03.2019

Tukeva mutta helppo kasata, kestää ainakin meidän kahden villin kissan leikit helposti! Plussaa vielä tuotteen paketista, koko 180cm puu oli taiteiltu kivasti melko pieneen pahvilaatikkoon mikä helpotti kuljettamista!

Kirjoittaja: Ninni 21.03.2019

Oikein tukeva vaikka ei kiinnitä kattoon. Ainoa miinus on melko pienet riippumattopesät, jotka isoille kolleille ahtaat.

Kirjoittaja: Ilu 20.03.2019

Aivan paska! Ei mulla muuta

Kirjoittaja: mika_79 19.03.2019

todella loistava paketti

Kirjoittaja: Kolli 19.03.2019

Maaliskuun grillailut alkaneet jo ja toimii. Laadukas.

Kirjoittaja: anne 16.03.2019

Pettymys kyllä,hyllyt ei tahdo pysyä paikallaan,sanoisin jopa ruma. :(

Kirjoittaja: Veera 14.03.2019

Tässä tuotteessa on hinta-laatusuhde kohdallaan. Pöytä saapui nopeasti (tilasin perjantaina, oli Postissa jo tiistaina) ja valmiina käytettäväksi eikä vaatinut muuta kokoamista kuin lisäosien (helpon) kiinnittämisen. Korkeuden säätö oli yllättävän näppärä. Pöytä on tukeva, mutta liukkaiden jalkojen alle kannattaa laittaa ainakin parketilla käytettäessä jonkinlaiset pehmustetassut. Materiaali vaikuttaa kohtuullisen laadukkaalta eikä ainakaan lyhyen käytön jälkeen ole löytynyt mitään valittamista. Oman ergonomian kannalta pöytä voisi olla kapeampi, mutta omaan epäsäännölliseen käyttööni tämäkin passaa.

Kirjoittaja: Jokke 14.03.2019

Toimii opiskelijan tarpeisiin.

Kirjoittaja: Tero 13.03.2019

Toimi paremmin kuin odotettiin, tuli nopeasti

Kirjoittaja: Esa 13.03.2019

Paketit saapuneet kotiin ja ensimmäinen fiilis niistä on laadukas. Painavia ovat, mikä tietysti lupaa hyvää. Lisäksi ohjeet näyttivät selkeiltä.

Kirjoittaja: Masa 13.03.2019

Pätevä kapistus. Kasaus nopea. Tulinkahdessa paketissa ja eripäivinä, mikä aiheutti hämmennystä.

Kirjoittaja: Karvakorva 12.03.2019

Meidän karvakorva oli aluksi hieman epäileväinen, mutta pienellä houkuttelulla siitä tuli hänen lempipaikka.

Kirjoittaja: Karvakorva 12.03.2019

Meidän karvakorva oli aluksi hieman epäileväinen, mutta pienellä houkuttelulla siitä tuli hänen lempipaikka.

Kirjoittaja: Krisu 12.03.2019

Ostimme pojalle lahjaksi(18vuotiaalle) ja hyvin jaksaa kuljettaa häntä. Hidas toimitus, 3 päivää.

Kirjoittaja: Veera 11.03.2019

Raapimapuu on hyvä ja tukeva. Kasaaminen oli helppoa ja ohjeet selkeet. Kissa rakastui siihen samantien.

Kirjoittaja: Heli 11.03.2019

Tähän hintaan huikea tuote! Suosittelen lämpimästi! <br /> Kun kasaa oikein, ei keiku eikä kiiku.<br /> <br /> Kirsikkana erittäin nopea toimitus.

Kirjoittaja: Marjo 11.03.2019

Riittävän leveä isommallekin ihmiselle. Aina ei tarvitse käsilevikkeitö laittaa, kun on riittävän leveä hierontapöytä.<br /> Niskatuki hieman hutera.

Kirjoittaja: Mira 11.03.2019

Hyvä puu. Helppo kasata.

Kirjoittaja: Jouni 11.03.2019

Helppokasata,15min. 20km ajoja takana ja tyytyväinen.

Kirjoittaja: Kake1 11.03.2019

Muurattu

Kirjoittaja: Vuokko 10.03.2019

Suomenkieliset kokoamisohjeet, numeroidut osat ja oikeat ruuvit helposti löydettävissä. Kaiken kaikkiaan yllättävän helppo koota, vain parin tunnin työ, Jykevän oloinen, iso grillausalue, hyvä työskentelykorkeus, odotan innolla grillausilmoja

Kirjoittaja: Jari K 09.03.2019

Yllättävän tukevan oloinen pöytä, ensikokemukset erittäin positiivisia. Hinta-laatusuhde erittäin hyvä!

Kirjoittaja: Ihaa 09.03.2019

2 viikkoa käytössä....Ensimmäinen sade ja katto romahti. Todella heikkoa materiaalia.

Kirjoittaja: Sakke 08.03.2019

Hyvä ostos ja helppo kasata.

Kirjoittaja: Minde 08.03.2019

Kasaamisen jälkeen aivan ihana :) Viime kesänä monet unet otettu! Kasaaminen tosiaan oli hieman haastava.

Kirjoittaja: Tramppaperhe 08.03.2019

Ekat pomput hypitty ja olemme olleet tyytyväisiä. Ohjeet puuttuivat, mutta lähettivät ne sitten jälkikäteen ja kasaus onnistui sen jälkeen OK. Erityisesti plussaa laadukkaan tuntuisista osista.

Kirjoittaja: Seppo Mikkonen 06.03.2019

Rosy todella hyvä kesäkaluste ulos.

Kirjoittaja: Toimii 06.03.2019

Ekat ajot ajettu ja toimii hyvin. Uskallan jo suositella :)

Kirjoittaja: Kiitos 05.03.2019

Todella hieno ja lämmittää kivasti. Paljon paremman näköinen kun kuvassa.

Kirjoittaja: Marianna 28.02.2019

Tuote itsestään aivan ihana ja oli viime kesänä suosikkipaikkamme ulkina . Runko ei kuitenkaan kestä kovempaa tuulta. Ainakin meidän kappaleesta katkesi heti osa, mitä ei saa korjattua ja teki paviljongista käyttökelvottoman. Jos pysyy ehjänä niin aivan ihana!

Kirjoittaja: Vailla feikkitakkaa 28.02.2019

Näitti kuin sika pienenä. Mutta ei toimi pakkasella. Pittää olla lämpöisessä et toimii.

Kirjoittaja: Ajureita 28.02.2019

Oli todella hyvä ostos. Erikoistarjouksessa olivat reiluun 550 euroon. Siistin näköiset elementit hintaansa nähden ja kestää koirat sisällä. Kiinnityslappuihin tulevat mutterit vaihdettiin laadukkaimpiin, alkuperäiset ei kestäneet kiristää. <br />

Kirjoittaja: Kollikissan emäntä 27.02.2019

Hyväntuntuiset rakenteet vrt moni muu kiipeilypuu. Kopit olivat kangasta neljän kulmaan ruuvattavan palikan varassa...Kokoamisohje epäselvä...vaatii tuumaustauon

Kirjoittaja: Juha K 26.02.2019

Tilava ja helppo käyttöinen. Miinusta tulee ruostumisesta alle puoli vuotta käytössä ja ruosteessa.

Kirjoittaja: veneilijä 22.02.2019

täyttää saappaat.vähintään yhtä hyvä kuin zodiac,saman kokoinen.

Kirjoittaja: Tyytyväinen kissa ja minä! 22.02.2019

Kiipeily/raapimapuu saapui hyvissä ajoin, oli helppo ja nopea koota, kaikki ruuvit oli mukana, jopa kaksi ylimääräistä. Olen erittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen ja niin on kissakin, joka on iso ja painaa melkein yhdeksän kiloa, mutta puu kestää eikä edes heilu! Todella turvallinen ja hyvin tehty puu! Kiitos siitä! Sen lisäksi tuntuu hyvältä tukea hienoa Suomalaista työtä!

Kirjoittaja: Henri 22.02.2019

2 tuntia kasaukseen, vitutti. Syksyn kerkesin kyrsiä käryttelemään ja toimi hyvin käytössä.

Kirjoittaja: Satu 22.02.2019

Kasaamisesta minäkin annan noottia, mutta onneksi se tarvii tehdä vain kerran. Muuten oikein hyvä koira tarha.

Kirjoittaja: Terhi 22.02.2019

Tilasin viime viikon perjantaina ja nyt kasattuna käytössä. Mies kasasi noin tunnissa ja nyt talvitakit päällä loikoillaan sängyllä. Asiakaspalvelunin vastasi 2 päivän päästä kyselyyni, mikä vie yhden tähden pois!

Kirjoittaja: Iloinen minä ja kissa! 21.02.2019

Olemme, minä ja kissa, erittäin tyytyväisiä tähän kippeily/raapimapuuhun! Saapui aikataulussa, oli helppo ja nopea koota, kaikki ruuvit mukana. Ja mikä myös erittäin hienoa: oli todella tukeva ja turvallinen. Meidön kissa on nimittäin iso ja painava, melkein 9 kiloinen, mutta kiipeilypuu ei edes heilunut! Sen lisäksi tuen mielelläni Suomalaista hienoa työtä!

Kirjoittaja: Hanna 19.02.2019

Sopi kuin nenä päähän meidän talon kanssa :) Tekee tehtävänsä

Kirjoittaja: Kalle H 19.02.2019

Hyvä ostos. Ei kokoamista jne. 2 viikon kokemus

Kirjoittaja: Turkulainen 18.02.2019

Viikonloppuna kasattu ja toistaiseksi tyytyväisiä. Vanhana huonekalumyyjänäkin laatuun olen tyytyväinen.

Kirjoittaja: Kata 15.02.2019

Muutaman käyttökerran kokemuksella vaikuttaa ihan kelpo vaihtoehdolta ensimmäiseksi pöydäksi. Helppo kasata ja kevyt käsitellä.

Kirjoittaja: Terada68 15.02.2019

Tuote aivan ihana ja tyylikäs. Hyvä istua.<br /> Hankala kasata, ei osu kohdalleen reiät mihin ruuvit tulee. Sain kasattua mutta teetti työtä paljon.

Kirjoittaja: Terada68 15.02.2019

Aivan ihana tuote. Tosi tyylikäs. Sopii hyvin parvekkeelle.<br /> Helppo kasata

Kirjoittaja: Anneli 15.02.2019

Hyvälaatuinen ja edullinen!

Kirjoittaja: EpätoivonRypäle 12.02.2019

Työtuolissa hakusessa ja tämän löytäessäni totesin että tuote on kaikinpuolin kaunis ja sellainen olisi aikomuksena tilata. Pettymyksekseni kuitenkin huomasin että tuote on ”tilapäisesti” loppunut. Nyt epätoivoisena mietin kannattaako odottaa että tuotetta tulee lisää vai päädynkö johonkin muuhun vaihtoehtoon. Olisi hyvä jos sivulla olisi mahdollisuus saada esim sähköpostiin viestiä kun tuotetta on taas saapunut valikoimaan tai edes jonkinlainen ilmoitus siitä kuinka kauan voi minimissään ja maximissaan mennä että tuotetta taas tulee valikoimaan. Ulkonäöllisesti tuotteelle arvosana 5 tähteä mutta valitettavasti tilanne sakottaa lopullisesta pistemäärästä pari pois.

Kirjoittaja: Markku 12.02.2019

Tehoa on aivan riittävästi päijän venettä liikuttelemaan ja varmasti voittaa soutunopeuden. Asennuskin helppoa ja hinta kohdillaan, eli hintalaatusuhde ok.

Kirjoittaja: Hanski 12.02.2019

Hanski. Suosittelen, hintalaatusuhde kunnossa.

Kirjoittaja: Jani H 12.02.2019

Ostettiin maalle ja ollut pojan käytössä. Toiminnassa ei ole ollut ongelmia. Plussaa, että tämä on korotettu malli, pidemmän päälle kumartuminen alas alkaisi tuntua selässä.

Kirjoittaja: Erika 12.02.2019

Hyvältä ja tukevalta pöydältä vaikuttaa. Olen tyytyväinen

Kirjoittaja: HV 11.02.2019

Taitaa olla ihan täysi huijaus firma! Saapumisaika vaihtuu koko ajan ja vastaukset ympäripyöreitä!! <br /> HUIJAREITA!!!

Kirjoittaja: HV 11.02.2019

Taitaa olla ihan täysi huijaus firma! Saapumisaika vaihtuu koko ajan ja vastaukset ympäripyöreitä!! <br /> HUIJAREITA!!!

Kirjoittaja: HV 11.02.2019

Taitaa olla ihan täysi huijaus firma! Saapumisaika vaihtuu koko ajan ja vastaukset ympäripyöreitä!! <br /> HUIJAREITA!!!

Kirjoittaja: Memmus 11.02.2019

Tuolit oli alkuun loistavan oloiset, mutta ajan kanssa alkoi istuin osa keikkua, piti kiriä pohjan ruuveja monesti ja viimein ne ei enää pysyneet ollenkaan vanerissa ja nyt on hitsauskin antanut periksi. Käyttäjät painoltaan 55-75 kiloisia. Nyt tuolit käyttökelvottomia.

Kirjoittaja: Tanja M 10.02.2019

Ihan toimiva katos. Helppo koota, tehtiin miehen kanssa kahdestaan. Toivotaan että kestää tämän talven lumikuormat hyvin.

Kirjoittaja: Hyväosyos 06.02.2019

20 päivää nököttänyt nyt pihalla ja pärjännyt lumenkin kanssa oikein hienosti. Tänään käyn tiputtelemessa paskat päältä pois. Kasaus oli suht helppoa, tosin vittumaista pakkasasen takia.

Kirjoittaja: Kalle 05.02.2019

Suosittelen 4 viikon kokemuksella. Toimii talvella.

Kirjoittaja: Tuntuu 05.02.2019

Materiaalit tuntuvat jämäkiltä ja kerran kasattu ja purettu sisätapahtumassa ja toimihienosti.

Kirjoittaja: Tuomo 03.02.2019

Kytkimen jouset hajoavat jatkuvasti, ja jo vajaan 10h ajon jälkeen ketjut niin löysät ettei voi ajaa, eikä katjun kireyttä voi edes säätää.

Kirjoittaja: Kalu 01.02.2019

Hintalaatusuhde kunnossa. Isompi kuon tuotekuvassa, mutta pitäähän se olla jotta ei kaadu.

Kirjoittaja: Kimmo 01.02.2019

Helppo käsitellä, helpompi kuin puu. Suosittelen

Kirjoittaja: Miia 01.02.2019

Näppärä pöytä, helppo koota ja kasata, käytössä toimiva. Hintaansa nähden oikein mainio pöytä! Alkuun joutui tosin tuulluttamaan pöytää ulkona parina päivänä, että uudentuoksu kaikkosi, mutta sen jälkeen ei ole ollut senkään suhteen moittimista.

Kirjoittaja: Kaisa 31.01.2019

Tekee sen minkä pitääkin :)

Kirjoittaja: Esuli 29.01.2019

Työn jälki hyvä, kelpaa vanhalle asentajalle. Ruuveja vaihdoin ruostumattomiin ja hiukan vaseliiniä sinnetänne.<br /> Laukuksi vaihdan ortliebin ja takarenkaaksi continental ride tour.<br /> Preecon palvelu aivan huippua.(jo toinen peräkärry)

Kirjoittaja: Esuli 29.01.2019

Työn jälki hyvä, kelpaa vanhalle asentajalle. Ruuveja vaihdoin ruostumattomiin ja hiukan vaseliiniä sinnetänne.<br /> Laukuksi vaihdan ortliebin ja takarenkaaksi continental ride tour.<br /> Preecon palvelu aivan huippua.(jo toinen peräkärry)

Kirjoittaja: Minna H 29.01.2019

Super hyvä :) Helppo kasata ja kukat saavat hyvin aurinko.

Kirjoittaja: Riku 29.01.2019

Kesän käytössä ilman ongelmia. Hyvä ostos.

Kirjoittaja: Urpo 29.01.2019

Tukeva työtuoli, jonka kasaamisessa meni hetki

Kirjoittaja: Katariina 29.01.2019

Muuten hyvä, mutta toinen lukko pitää hakkia. Koira saattaa avata lukon suht helposti, kun hyppii ovea vasten.

Kirjoittaja: Ok 29.01.2019

Ok hyvä ostos.

Kirjoittaja: Henry 29.01.2019

Eipä tästä paljoa voi sanoa, vittumainen laittaa niinkuin styroksi täyte yleensäkkin. Tyytyväinen olen.

Kirjoittaja: Jenna S 28.01.2019

Hintaansa nähden hyvä tuote. Myös hyvä ettei tarvinnut erityisemmin koota, vain laittaa kasaan.

Kirjoittaja: Hanski 28.01.2019

Yllätti positiivisesti ja parvekkeella kestänyt ainakin nämä paukkupakkaset.

Kirjoittaja: Mira H 28.01.2019

Ostettiin polkupyörän peräkärryksi mutta käytettykin rattaina jopa enemmän :) Erittäin tyytyväinen hankintaan.

Kirjoittaja: Jeremias 28.01.2019

Positiiviset fiilikset, toiminut hyvin talvella ja pakkasella. Kesää odotellessa :)

Kirjoittaja: Jussi 25.01.2019

Jäätävän nopea kone!<br /> Tällä homma hoituu teholla. Halkoo hyvin pienemmät puut. Jos on isompaa oksaa, niin pari laakia lisää niin halkeaa. Epäilin itsekin ensin, mutta kone yllätti positiivisesti. Koska liike-energiat on isompia, niin turvaseikoista on syytä huolehtia. Kun konetta käyttää selvin päin ja ohjeen mukaan, niin riski on pieni. Ostin 7t koneen. Tuore tai kuiva puu, niin 30 cm pitkänä käy ja kukkuu.

Kirjoittaja: Arvaa kuka 24.01.2019

Hinta/ laatusuhde varmasti kohdallaan. Epäilin hieman kepuliksi ostaessani muttta on osoittautunut kelpo pöydäksi. Hämää noissa tuotetiedoissa olevat ristiriitaisuudet. mm. alumiini vai puujalat.... molemmat loytyy tiedoista.

Kirjoittaja: Heps 24.01.2019

Kissa tykkäsi

Kirjoittaja: Heini 24.01.2019

Vihdoin ostin ja en ole katunut :) Ihanaa kun saan vihdoin koruni järjestykseen. Kaappiin itsessään erittäin tyytyväinen. Tähti pois 5 päivän toimitusajasta.

Kirjoittaja: Joni 20.01.2019

Hierontatuoli:<br /> Laadukas ja tukeva. <br /> + CE-sertifioitu<br /> + Kevyt <br /> + Kantolaukku mukana<br /> ------------------------<br /> Preeco: Nopea toimitus ja suomalainen verkkokauppa<br /> + MobilePay maksu mahdollista<br /> <br />

Kirjoittaja: Ville 19.01.2019

Tukevan tuntuiset, kevyet työntää ja ihan kohtuullisen laadukkaan oloiset eli viimeistelykin ihan ok. Hintaan nähden varmasti yksi paras kokonaisuus mikä löytyy. On käyty työntelemässä 1200 euron vaunuja eikä nämä niille yhtään häoeä. Hoito/tarvikelaukkuun tosin toivoisi vetoketjua kun nyt laukku avoinna. Tavarakorissa voisi takaosan saada esim nepparilla kiinni/auki kun nyt hieman ahdas tila laittaa vaikka kauppakassia sinne. Suosittelen näitä ehdottomasti!

Kirjoittaja: Anne 18.01.2019

Aivan mahtava, juuri sellainen kuin luvattiinkin. Vanhan hoitopöytäni jälkeen, tämä tuntuu super kevyeltä roudata mukana. Ihan pienen pieni miinus siitä, että kantohihnan metalliosa sanoi itsensä irti eikä kestänyt. Tähtiä itse pöydästä 5. <br />

Kirjoittaja: Teijan Pysäkki 17.01.2019

Kahden hieronnan jälkeen hieman ongelmia päätuen kanssa, ei pysynyt siinä asennossa missä haluttiin. Luulin jo sen kokonaan hajonneen, mutta ruuvimeisselillä sain korjattua ja toivon nyt että seuraavassa hieronnassa pysyy paikallaan, kun kiristin sitä. Toivoisin että alkaisitte valmistaa kapeampaa mallia myös, helpottaisi hierojan työskentelyä.

Kirjoittaja: Teijan Pysäkki 17.01.2019

Kahden hieronnan jälkeen hieman ongelmia päätuen kanssa, ei pysynyt siinä asennossa missä haluttiin. Luulin jo sen kokonaan hajonneen, mutta ruuvimeisselillä sain korjattua ja toivon nyt että seuraavassa hieronnassa pysyy paikallaan, kun kiristin sitä. Toivoisin että alkaisitte valmistaa kapeampaa mallia myös, helpottaisi hierojan työskentelyä.

Kirjoittaja: Marko H. 15.01.2019

Nopea toimitus, rungon kasaus oli helppo, pressun asennukseen kannattaa pyytää kaveri avuksi. Jämäkän oloinen. Suosittelen.

Kirjoittaja: Klaus 15.01.2019

Toimitus saaristoon ei meinannut onnistua- ei sitten millään. Laudat olivat niinkuin pitikin olla ja nyt noin 15m2 terassiala on katettu.

Kirjoittaja: Veeva 13.01.2019

Erittäin tukeva ja hieno puu! Pikkukissamme rakastavat tätä. Huippu laadukas!

Kirjoittaja: Samu H 13.01.2019

Helppo asentaa, hyvän olloiset muutenkin.

Kirjoittaja: Satu 12.01.2019

Huomattavasti massiivisempi, kuin miltä kuvissa näyttää. Vaikuttaa oikein passelilta viiden kissan talouteen, tasoja ja nukkumapaikkoja riittää kaikille.

Kirjoittaja: Make 11.01.2019

Nopea toimitus. Runko oli helppo kasata. Pressun levitys onnistui helposti kaverin kanssa. Pelkästään autolle olisi 4m talli riittänyt, nyt mahtuu myös pari polkupyörääkin.<br /> Hyvä hinta-laatu, ja vankan oloinen. Suosittelen.

Kirjoittaja: Lille 11.01.2019

Parempi kuin luulin. Laatu ei ihan parhaimmasta päästä, mutta tohon hintaan nähden hyvä tuote. Siinä on kaikki tarvittavat. Eniten tykkään valoista, ku niitä värivaihtoehtoja on aika paljon. Oon tosi tyytyväinen. Suosittelen.

Kirjoittaja: Santtu 11.01.2019

Aivan ihana on! Tukeva ja kivan värinen

Kirjoittaja: Birgitta 10.01.2019

Helppo asentaa ja laadukkaan tuntuinen. Emme ostaneet ruuveja tähän, normaali riivit käy hyvin asennukseen.

Kirjoittaja: Päivi 10.01.2019

Turvaistuimen minkä ostin teiltä viimeksi oli huippu ostos! <br /> <br /> Kiitos teille hyvästä palvelusta ja erittäin nopeasta toimituksesta!<br /> Asioin teillä jatkossakin ja mainostan teitä ystävillenikin.

Kirjoittaja: Jarmo 10.01.2019

Oikeasti hyvä ja hyvään hintaan vielä. Ainoa mitä huomasin eroksi oli, että lukko ei ole sama kuin ovessani, mutta sillä ominaisuudella en itse tee oikein mitään, tämä avain on kuitenkin sen verran pieni.

Kirjoittaja: Sacari 09.01.2019

Pitkään pohdin, että ostanko tätä, vertailin jne. mutta hyvä ostos oli :)

Kirjoittaja: Mirva 09.01.2019

Ei ole ollut ongelmia. Toimitus tuli nopeasti ja hierontapöytä on tehnyt tehtävänsä. Kantokassi tosi meni rikki ja siitä on pitänyt reklamoida.

Kirjoittaja: Heini 09.01.2019

Meillä 17m2 ala katettu tällä ja hyvin meni asennus ja toiminutkin :)

Kirjoittaja: Riitta 08.01.2019

Tuote on helppo kasata, tukeva, kissat tykkäävät.

Kirjoittaja: Leila 08.01.2019

Todella helppo kasata ja nopea toimitus. Kokonaisuus hieno ja kissoille viihdyttävä.<br /> Yksi ruuvattava osa oli osakseen ilman jengoja.

Kirjoittaja: Matti 08.01.2019

Hyvin on pelannut ainakin toistaiseksi ja metallirunko tuntuu kestävältä. Koko hieman yllätti, olin mieltänyt mopon matalammaksi mutta tämä olikin tossumopoa korkeampi.

Kirjoittaja: Jaana 08.01.2019

Tuote oli juuri sellainen kuin kuvailussa, lämmittää kivasti 7 neliöisen saunamökin pukuhuoneen. Tuollaiseen tilaan ei yhtään isompaa laitetta voisi kuvitellakkaan ja sen pystyy sijoittamaan hyllyyn. Ääni lämmityksen ollessa päällä, voisi olla hiljaisempi. <br /> Miinuksena myös oli käyttöohjeesta puuttuva suomen kielinen versio. Kääntämiseen olisin saanut apua asiakaspalvelusta, mutta se ei ollut tarpeen lopulta.

Kirjoittaja: Mari 08.01.2019

Olemme olleet tyytyväisiä tilaamaani kissan kiipeilypuuhun. Tuote oli helppo kasata, kaikki tarvittavat ruuvit ja kuusiokoloavaimetkin löytyivät paketista. Varsin nopea toimitus (3 päivää) yllätti positiivisesti. Kissatkin ovat tykänneet kun omaa tilaa on reilusti. <br /> Pieni huono puoli oli vain se kun paketti oli niin ison kokoinen että sitä noutaessa en pystynyt kantamaan sitä eikä mitään kantokahvoja ollut mistä saisi kiinni.

Kirjoittaja: Pauli H 04.01.2019

Ei tullut kotiovelle vaikka pitikin, järjestelivät sen sitten jälkikäteen tosin. Itse tuotteessa ei moittimista, kestää hyvin Suomen säitä ja yhden törmäyksenkin.

Kirjoittaja: Miksu 04.01.2019

Plussat: tulevuus, hinta ja nahka<br /> Miinukset: laatu ei ole 1000e hierontapödän tasoa(testasin kaverin pöytää)

Kirjoittaja: Henri 04.01.2019

Ei moitittavaa. Hinta laatu erittäin kohdillaan

Kirjoittaja: Sonette 03.01.2019

Todella hyvä ostos

Kirjoittaja: Tapio 02.01.2019

Laatu ok ja teho riittää vittumaisempiinkin pölleihin, hidas toimitus 7 päivää.

Kirjoittaja: Sariella 02.01.2019

8 tuintia olen hieronut asiakkaita pydällä. Ja arvosanaksi antaisin 9.

Kirjoittaja: Pietari 02.01.2019

OK, 4 tähteä.

Kirjoittaja: Kari 02.01.2019

Kesän pomput pompittu ja lapset ovat tykänneet. Laitoin trampan vielä kasaan talveksi ja hyvin onnistui. Suosittelen, edullisempi ainakin viime kevänää kuin samanlainen toisilla

Kirjoittaja: Sakari R 02.01.2019

Tekee lehdistä multaa. Kasaamisessa meni 30min. Uskallan suositella

Kirjoittaja: Petsku 02.01.2019

3kk kokemuksella hyvä ostos. Ei kasattavaa, eli heti käyttöön. Preecon asiakaspalvelun @vastaamksessa tosin kesti 2 päivää, mikä vitutti, mutta eipä siitä voi tuotetta rankaista

Kirjoittaja: Rauno V 02.01.2019

Hyvin toimii. Kannattaa hommata tehoa koneeseen, kerran tullut jo hyvä mieli kun naapurin linko sakkasi märästä lumesta tämä vaan murisi eteenpäin.

Kirjoittaja: Pekka 02.01.2019

Suurin epäilys tämän ostamisessa oli tehon riittävyys ja itselle tämä on riittänyt hyvin. Oikein oksaisessa pölkyssä pitää löydä kahdesti mutta se on aina riittänyt. Suosittelen

Kirjoittaja: Kissafani! 28.12.2018

Ihan hyvä tuote helppo koota

Kirjoittaja: pikkukolllin omistaja 28.12.2018

Todella hyvä ja mukava kiipeilypuu! Kissa tykännyt aivan alusta asti ja kestää kovaakin käyttöä. Keskimmäiseen piilottelupaikkaan ei kissamme ole mennyt kertaakaan mutta pehmustettu lokottelupaikka ylempänä on ollut paras kaikista. On sekä kissan että perheen suosikki!<br /> Aiemmassa kuvauksessa oli mainittu riippumatto, jota ei tuotteessa kuitenkaan ollut ja jota jäimme miehen kanssa ihmettelemään.

Kirjoittaja: Tiina 27.12.2018

Alennushintaan aivan kelpo tuote :D <br /> Suosittelen!!

Kirjoittaja: Harju 27.12.2018

Hinta/laatu OK.

Kirjoittaja: Heinonen 27.12.2018

Halot menee halki poikki ja pinoon. Meni ekan kerran jälkee paskaks, mutta takuu korjasi hyvin eikä ongelmia sen jälkeen.

Kirjoittaja: Katju 27.12.2018

Olen todella tyytyväinen! Ensimmäisestä peili oli rikki, mutta hoiditte asian hienosti ja nopeasti, arvostan! <br /> Suosittelen! Ihana korurakkaille ihmisille! Kaappiin mahtuu kaikki korut siististi ja korut on löydettävissä helposti. Korukaappi on mielestäni hyvin laadukas, mutta edullinen. Mikä parasta korukaappi on kaunis ja sopii hyvin kaikenlaisiin sisustuksiin! <br /> Kiitos nopeasta toimituksesta ja hyvästä asiakaspalvelusta! Tilaan teiltä varmasti myös jatkossakin

Kirjoittaja: Sami 27.12.2018

Kesän olleet käytössä ja hyvin toimineet. Talvella ei ole tullut vielä kunnon pakkasia niin en ole voinut koittaa pakkaskestävyyttä.

Kirjoittaja: Visa 27.12.2018

Ei moitittavaa, tuli perille tosin 3 päivässä(arkipäivää). Hintalaatusuhde OK

Kirjoittaja: Susanna 27.12.2018

Kissojen kiipeilypuu oli oikein mieluinen karvahaitareille ja käyttöön meni heti.<br /> Annan täydet 5 pistettä tuotteesta, palvelusta ja toimituksesta. Kokoaminenkin oli helppo ja nopea toimenpide vaikka karvanaamat avustivatkin kovasti kokoamisen ajan. :)

Kirjoittaja: Mika 27.12.2018

Ei mikään erikoinen, niinkuin ei kai tällainen tuote yleensäkkään ole. Hintalaatusuhde kunnossa.

Kirjoittaja: Tonttu 26.12.2018

Tähän hintaan ei ihmeitä odottanut, mutta ei ihan näin surkeaa kuitenkaan. Yhden kerran pystyi ajamaan, sen jälkeen rikki.

Kirjoittaja: Joulu saapui... 24.12.2018

No kahtotaan mikä on vehje.. pukki toi ja saa sit kahtella loput pultit varastosta. Ei ollu kaikki mutterit mukana eikä jouda oottaan (vinkuminen korvisa) lapsilta olevaa riemua varaosien toivossa. No kahtotaan huomena miten sit tuo pelaa.. jotenkin ei niin toiveekkaat ootukset mut eipä tuo hintakaan päätähuimannu nii ei korkoalta putoa jos aivan romu on.

Kirjoittaja: Fanni 24.12.2018

Pöytä on helppo koota ja kasata! Myös haku onnistui nopeasti ja näppärästi!

Kirjoittaja: 23.12.2018

Vastaa kuvaa, liekki ihmeen aidon oloinen. Varsinkin hiljasella. Pieni surina ilman lämmitystä häiritsee täysin hiljaisessa tilanteessa mutta muuten oikein hyvä hinta laatu suhde.

Kirjoittaja: Termu 22.12.2018

Onhan tuossa jousitus oikeasti, mutta se on vaan säädetty noin sata kiloiselle. Muuten toimii hyvin.

Kirjoittaja: Jenni 20.12.2018

Laadukkaan oloinen. Kasaus helppo. Mahtuu pieneen tilaan kokoon taitettuna. Tilava pienelle 5kg ja noin 30 cm korkealle koiralle.

Kirjoittaja: Alana 20.12.2018

Tasojen pieni koko yllätti, vaikka olinkin lukenut muut arvostelut. Ovat siis todella pienet. Mahtuu kissa niissä istumaan, mutta ei makaamaan. Muuten kiva ja tukevan tuntuinen.

Kirjoittaja: minä 19.12.2018

Kissan nukkumapaikka liian pieni,vaikka meilläkin on pieni kissa.

Kirjoittaja: Mika V. 18.12.2018

Kaikki mitä tarvitsee ja helppo kasata. Hyvä ostos tällä kertaa

Kirjoittaja: Markku 18.12.2018

Hintalaatusuhde ok. Kasaamisessa meni noin 30min ja kaksi kaljaa ;)

Kirjoittaja: Milja 18.12.2018

Sopiva meidän autoon ja laadukkaan tuntuinen. Suosittelen, varsinkin hintalaatusuhteelta

Kirjoittaja: Jari 18.12.2018

Ihan tyytyväinen takkaan. Tuli näyttää aidolta, lämpenee nopeasti, vastaa kuvaa.

Kirjoittaja: Eerika 18.12.2018

Tykkään paljon :)