Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

POHJOLA GARDEN Pressutalli 3,5X6M Luxus 500G, Vahva Autokatos, Harmaa

Tarjous voimassa30.6.saakka
  • POHJOLA GARDEN Pressutalli 3,5X6M Luxus 500G, Vahva Autokatos, Harmaa
  • POHJOLA GARDEN Pressutalli 3,5X6M Luxus 500G, Vahva Autokatos, Harmaa
  • POHJOLA GARDEN Pressutalli 3,5X6M Luxus 500G, Vahva Autokatos, Harmaa
  • POHJOLA GARDEN Pressutalli 3,5X6M Luxus 500G, Vahva Autokatos, Harmaa
  • POHJOLA GARDEN Pressutalli 3,5X6M Luxus 500G, Vahva Autokatos, Harmaa
  • POHJOLA GARDEN Pressutalli 3,5X6M Luxus 500G, Vahva Autokatos, Harmaa
  • POHJOLA GARDEN Pressutalli 3,5X6M Luxus 500G, Vahva Autokatos, Harmaa
POHJOLA GARDEN Pressutalli 3,5X6M Luxus 500G, Vahva Autokatos, Harmaa
search
Normaalisti: 499,95 € Säästä 185€!
Nyt vain: 314,95 €

Osamaksulla alkaen 14.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 314,95 €.
Sisältää alv:n

• 350 x 600 x 214 cm 
• Luxus 500g PVC pressu
• Helppo kasata

Määrä
Loppu

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
close TILAPÄISESTI LOPPU
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tuotetiedot

Pressutalli Luxus 500G

Preeco luxus talli on vahva pressutalli joka soveltuu loistavasti ajoneuvojen, puutarhatyökalujen tai vaikka halkojen säilytykseen. Pressutallissa tavarat ovat suojassa vesi ja lumisateelta sekä siitepölyltä ja muulta lialta. Tukeva runko on helppo pystyttää. Pressutallin pressu on laadukasta 500g PVC-muovia, ja se painaa 500g neliömetriä kohden. 

Pressutallia voidaan käyttää ympärivuotisesti. Talvella tallin katto tulee pitää puhtaana lumesta. Varmistathan myös että peite on aina kireällä, ettei siihen tulee pusseja joihin lumi pääsee kertymään. Lunta ei saa poistaa tallin sisältä työntämällä peitettä, se on hengenvaarallista! Lumi tulee poistaa tallin ulkopuolelta apuvälineellä joka ei vahingoita tallia. Takuu ei kata luminkuorman takia romahtanutta pressutallia.

Huom! Pressutallin pystyy avaamaan vain yhdestä päädystä. Toisessa päädyssä pressu on umpinainen. 

Pohjola Garden - Pitää aarteesi suojassa

Tervetuloa Pohjola Gardenin valikoimaan, missä suomalainen kestävyys ja käytännöllisyys kohtaavat pressutalleissa! Yli 10 vuoden kokemuksella suunnitellut tuotteemme tarjoavat vankan suojan suomalaisissa olosuhteissa. Asiakkaidemme ylistävät arvostelut kertovat tarinaa luotettavuudesta ja kestävyydestä.

Pohjola Gardenin pressutallit on suunniteltu kestämään aikaa ja säätä, tarjoten käytännöllisen ratkaisun kotisi pihaan. Meidän missiomme on tarjota laadukkaita ja edullisia pressutalleja, jotka täyttävät korkeimmatkin odotukset. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen pressutalli tarpeisiisi osoitteessa www.pohjolagarden.fi.

Ominaisuudet

 LUXUS PRESSUTALLI 500G PRESSULLA:  500g merkintä kertoo pressun painon neliömetriä kohden. Pressutalli siis painaa 500g neliömetriä kohden. 

✔ SUOJAA AJONEUVOT JA TARVIKKEET: Pressutalliin on helppo varastoida kaikki ajoneuvot sekä puutarhatyökalut. Pressutalli suojaa vesi- ja lumisateelta sekä siitepölyltä ja muulta lialta. 

✔ ERITTÄIN TUKEVA RUNKO:  Tukeva teräsrunko pysyy varmasti pystyssä.

✔ NOPEA KASATA:  Pressutalli on helppo laittaa kasaan, joten sitä on helppo käyttää myös tilapäisenä varastotilana.

Tekniset tiedot

Pressutallin ulkomitat 350 x 600 x 230cm
Putkien paksuudet 19 x 1,1mm ja 23 x 0,8mm
Pressu PVC 500 g, harmaa
Pakettien koot 65x55x19cm, 170x48x15cm
Pakettien painot 27 kg, 47,5 kg

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Kokemuksia POHJOLA GARDEN Pressutalli 3,5X6M Luxus 500G, Vahva Autokatos, Harmaa

3.4 /5


Yhteensä 14 tuotearvostelua

5 tähteä6 kpl

4 tähteä3 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä4 kpl

Jämäkkä kangas. Rungon osat oli merkitty selkeästi. Pressun levittäminen olikin työlästä kun ohjeet poikkesivat siitä, miten pressu oli taiteltu. Lopputulos silti hyvä. Toimitus ripeä.

Pressu heikkolaatuinen, pieniä reikiä siellä täällä , asiasta reklamoitava mutta aivan turhaan Talli käytössä ollut 6kk Hinta/laatu ei kohtaa

tallin runko heppoinen, telttakangas ei niin priima, siellä täällä ohuiempia kohtia. Halkeamia seinissä varmaan valmistus vika.

Runko on rimpula,sisällä Korkeus mitta hieman harhaan johtava ja se kannattaa huomioida. Hassua oli se että teltta tuli postiin ja hain sen, mutta runko tuli 5 pv päästä rahtina pihaan.

Pressu on ihan ok kestävä, mutta runko liian kevytrakenteinen. Ei kestänyt talvea, lumien sulaessa romahti auton päälle. Jokaisen lumisateen jälkeen harjattiin kattoa tyhjäksi, muttei riittänyt. Varaudu rakentamaan pressutallin runkoon merkittävä määrä vahvikkeita, jos valitset tämän mallin. Rakenne on niin harva, että katto pussittaa väkisin.

Ei kestä 10cm pakkaslumi kuormaa, eli Preeco laatua.

Kauppiaan vastaus 2021-01-29
10 cm lumikerros voi lumen kosteudesta riippuen painaa jopa 10 kg / m2. Tämän autoteltan lumenkestävyys on ilmoitettu lukuna 500G, eli sen lumenkestävyys on 500g / m2. Tämän takia on tärkeää että lunta käytäisiin poistamassa ettei liikaa kuormaa synny vahingossakaan.

En suosittele. Heikkoa tekoa. Älä osta jos ei ole aivan pakko

Kauppiaan vastaus 2021-04-19
Hei Tuomas, kiitos arvostelustasi ja ikävä kuulla että sinulla on ollut ongelmia tuotteen kanssa. Laitan heti eteenpäin viestiä tuotteen kestävyydestä. Lisäksi voit ottaa yheyttä asiakspalveluun ja katsotaan mitä asialle voidaan tehdä. Mukavaa talven jatkoa sinne:) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Nopea toimitus, rungon kasaus oli helppo, pressun asennukseen kannattaa pyytää kaveri avuksi. Jämäkän oloinen. Suosittelen.

Kauppiaan vastaus 2021-04-28
Hei Marko H, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa talven jatkoa sinne :) yt. Roni, Preecon asiakasneuvoja

Nopea toimitus. Runko oli helppo kasata. Pressun levitys onnistui helposti kaverin kanssa. Pelkästään autolle olisi 4m talli riittänyt, nyt mahtuu myös pari polkupyörääkin. Hyvä hinta-laatu, ja vankan oloinen. Suosittelen.

Kauppiaan vastaus 2021-04-28
Hei Make, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa talven jatkoa sinne :) yt. Roni, Preecon asiakasneuvoja

Ei tullut kotiovelle vaikka pitikin, järjestelivät sen sitten jälkikäteen tosin. Itse tuotteessa ei moittimista, kestää hyvin Suomen säitä ja yhden törmäyksenkin.

Ei mikään erikoinen, niinkuin ei kai tällainen tuote yleensäkkään ole. Hintalaatusuhde kunnossa.

Parin kuukauden käyttökokemuksen omaavana voinen sanoa, että oli hyvä ostos. Tavaraa on kertynyt jo paljon alle, eli tarpeeseen tuli. Parannusehdotuksena olisi, että väri olisi tummempi, meillä vaimo ei tykännyt väristä.

Ajaa asiansa.

Hoitaa hommansa hyvin. Laadukas kangas ja riittävä runko. 4/5 tähteä.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: