Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

VÄINÖ polyrottinkinen riipputuoli Musta/Harmaa

Normaalisti: 299,95 € Säästä 80€!
Nyt vain: 219,95 €
ENNAKKOTILAUSTARJOUS!
Arvioitu saapumispvm: 07.02.2020
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

VÄINÖ riipputuoli, musta/harmaa

Kestävästä polyrottingista ja teräksestä valmistetun riipputuolin kanssa sinun ei tarvitse huolehtia kuin siitä, ehditkö ensimmäisenä istumaan siihen! Riipputuolista tulee ehdottomasti suosituin paikka rentoutua parvekkeellasi, puutarhassasi tai mihin sen päätätkään asettaa. Pehmoisilla 6cm paksuilla istuintyynyillä on mukavaa keinahdella pitkiäkin aikoja. Koska keinua ei tarvitse asentaa kiinteästi paikoilleen, sitä on myös helppo siirrellä tilanteen niin vaatiessa.

Polyrottinki on suosituin materiaali puutarhakalusteille. Se on paitsi todella säänkestävä, myös erittäin helppo puhdistaa. Polyrottinkikalusteita voit säilyttää pihalla ympäri vuoden, mutta voit pidentää niiden ikää siirtämällä ne suojaan kovimpien pakkasten ajaksi. Polyrottingin putsaamiseen voidaan käyttää siihen tarkoitettua pesuainetta, tai ihan vaan saippuavettä.

Tukeva teräsrunkoinen VÄINÖ riipputuoli on lasten ja aikuisten suosikkipaikka. Talvella se tarjoaa mukavan löhöilypaikan myös sisätiloissa! 

Ominaisuudet

✔ TUKEVA TERÄSRUNKO:  Teräsrunko pitää korikeinun tukevasti ilmassa. Koska keinua ei tarvitse esimerkiksi porata kattoon, voit todella helposti siirtää sitä koska tahansa.

✔ HUOLETON POLYROTTINKI: Polyrottinki on helppo puhdistaa vaikka pelkällä saippuavedellä. Ajaton luonnolisen polyrottingin ja mustan sekoitus sopii kaikkiin sisustuksiin ja ympäristöihin.

✔ PANOSTAMME MUKAVUUTEEN:  6cm paksuiset pehmusteet tuovat istumismukavuutta joka suunnasta.

✔ KORKEUDENSÄÄTÖ:  Kestävässä ketjussa on säätövaraa, joten voit asettaa riipputuolin haluamaasi korkeuteen! Jousi tuo extra pehmeyttä keinumiseen.

✔ YMPÄRIVUOTINEN: Tyylikäs riipputuoli on talveksi helppo asettaa myös sisälle!

Tekniset tiedot

Väri Musta
Mitat 110 x 101 x 196cm (L x S x K)
Materiaalit Polyrottinki, teräs
Istuintyynyn paksuus 6cm
Painoraja 120kg
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: