Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

ILARI Riipputuoli / Korituoli Telineellä ja Jalustalla, Polyrottinki, Valkoinen

Tarjous voimassa28.4.saakka
  • ILARI Riipputuoli / Korituoli Telineellä ja Jalustalla, Polyrottinki, Valkoinen
  • ILARI Riipputuoli / Korituoli Telineellä ja Jalustalla, Polyrottinki, Valkoinen
  • ILARI Riipputuoli / Korituoli Telineellä ja Jalustalla, Polyrottinki, Valkoinen
ILARI Riipputuoli / Korituoli Telineellä ja Jalustalla, Polyrottinki, Valkoinen
search
Normaalisti: 389,95 € Säästä 200€!
Nyt vain: 189,95 €

Osamaksulla alkaen 9.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 189,95 €.
Sisältää alv:n

• Polyrottinkinen riipputuoli
• Täydellinen riipputuoli terassille
• Käyttöönotto 10 minuutissa!

Määrä

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
VARASTOSSA – toimitus arviolta torstaina 25.4.
PIKATOIMITUS jopa yhdessä arkipäivässä
Kotiinkuljetus vain 9,95 €!
Pikanouto Lahden varastolta saatavilla
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tuotetiedot

Nyt ilari riipputuoli todelliseen varastontyhjennys hintaan! Tilaa nyt ja säästä!

Kestävästä polyrottingista ja teräksestä valmistetun riipputuolin kanssa sinun ei tarvitse huolehtia kuin siitä, ehditkö ensimmäisenä istumaan siihen! Riipputuolista tulee ehdottomasti suosituin paikka rentoutua parvekkeellasi, puutarhassasi tai mihin sen päätätkään asettaa. Pehmoisella istuintyynyllä on mukavaa keinahdella pitkiäkin aikoja, ja nauttia auringon lämmöstä.

Riipputuolin korin reilun syvyyden ansiosta riipputuoli soveltaa erittäin hyvin niin aikuisilla kuin lapsillekin.

POLYROTTINKINEN RIIPPUTUOLI ON SÄÄNKESTÄVÄ

Polyrottinki on suosituin materiaali puutarhakalusteille. Se on paitsi säänkestävä, myös erittäin helppo puhdistaa. Polyrottinkikalusteita voit säilyttää pihalla ympäri vuoden, mutta voit pidentää niiden ikää siirtämällä ne suojaan kovimpien pakkasten ajaksi. Polyrottingin putsaamiseen voidaan käyttää siihen tarkoitettua pesuainetta, tai ihan vaan saippuavettä.

Polyrottingin lisäksi tässä mallissa on käytetty narua, joka antaa riipputuolille sen upean, rennon, ilmeen. Polyrottingin ja narun sekoitus sopii erittäin hyvin myös luontoon, joten riipputuoli voidaan helposti sijoittaa myös puutarhaan.

TUKEVA TERÄSRUNKO UUDELLA JALKAMALLILA

Teräsrunko antaa riipputuolille kestävyyttä ja reilusti tukevuutta. Uudistetun jalkamallin ansiosta riipputuoli on helppo sijoitaa myös hieman epätasaisempaan maastoon ilman keikkumista. Riipputuolin kori roikkuu rungosta ketjun ja jousen avulla. Jousen ansiosta keinuminen on entistä mukavampaa. Keinun joustaessa kyyti on pehmeää.

Jalallinen riipputuoli on erittäin monipuolinen kaluste, sillä sitä ei tarvitse kiinnittää pysyvästi esimerkiksi kattoon. Tämän ominaisuuden ansiosta riipputuoli on helppo siirtää esimerkiksi olohuoneeseen talveksi, ja voit nauttia riipputuolistasi ympäri vuoden!

PEHMEÄT PEHMUSTEET

8 cm paksuiset pehmusteet tyylikkäällä harmaalla ja erittäin mukavan tuntuisella kankaalla tekevät keinumisesta luksusta! Pehmusteet voidaan sitoa kiinni koriin, jolloin ne pysyvät takuulla paikoillaan.

KÄYTTÖÖNOTTO 10 MINUUTISSA

ILARI riipputuoli on erittäin helppo ottaa käyttöön. Tuote toimitetaan 1 paketissa, joka mahtuu hyvin pienemmänkin auton takaluukkuun. Riipputuolin kori on kokoontaittuva, joten se mahtuu pieneen pakettiin, ja on siis helppo myös varastoida tarvittaessa.

Mukana tulevan 6 kohtaisen asennusohjeen sekä toimitukseen sisältyvien työkalujen avulla riipputuolin saa kasattua jopa 10 minuutissa yhden henkilön toimesta. 

Ominaisuudet

✔ HUOLETON POLYROTTINKIKORI: Polyrottingista valmistettu keinun kori on säänkestävä. Luonnollisen näköinen polyrottinki myös sopii kaikkiin käyttökohteisiin. Riipputuolin muotoilussa käytetty myös narua, joka antaa sille rennon ja luonnollisen ulkonäön.

✔ EI VAADI KATTOKIINNITYSTÄ: Tukeva teräsrunko kannattelee riipputuolia turvallisesti. Riipputuolia ei tarvitse kiinnittää kiinteästi, joten se on helposti siirrettävissä. Sen voi siis tuoda helposti vaikka olohuoneeseen tai eteiseen talveksi.

✔ RIIPPUTUOLIN PEHMUSTEET: Riipputuolin mukana toimitetaan mukavat ja pehmoisat 8cm paksuisest pehmusteet, joilla kelpaa istua pidempäänkin.

✔ JOUSTAVAA KEINUTTELUA: Jousen ja pehmusteiden ansiosta riipputuolissa oleskelu on kuin pilvellä istuskelua. Hyvän istumasyvyyden ansiosta riipputuoli on mukava istua niin aikuisille kuin lapsillekin.

✔ HELPPO KASATA & VARASTOIDA: Riipputuoli on äärimmäisen helppo kasata, ja sen saa käyttöön 10 minuutissa! Kokoontaittuvan korin ansiosta riipputuoli mahtuu yhteen kompaktiin pakettiin, joten se on helppo myös varastoida pieneen tilaan. 

Tekniset tiedot
Rungon väri Valkoinen
Punoksen väri Valkoinen
Korin mitat 109 x 104 x 59 cm (K x L x S)
Telineen mitat 196 x  104 x 120 cm (K x L x S)
Painoraja 150 kg
Materiaalit Polyrottinki, naru
Istuintyynyn paksuus 8cm
Paketin mitat 114 x 67 x 21
Paketin paino 27 kg

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Kokemuksia ILARI Riipputuoli / Korituoli Telineellä ja Jalustalla, Polyrottinki, Valkoinen

4.3 /5


Yhteensä 9 tuotearvostelua

5 tähteä5 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Oli tosi ksunis ja mahtva.. Kiitos paljon teille.. Kiitos. Kaikki oli hyvin

Kiva ja tarpeeksi korkea tuoli 175cm ihmiselle. Lyhyemmillä voi olla vaikeuksia istua tuoliin. Pehmusteet ovat aika heppoiset eli tarvii omia lisäpehmusteita että tuolin rakenteet eivät tunnu läpi istuessa

Ei valittamista, hiljainen ja tankokin on suora, mitä muissa malleissa ei ole aina.

Kiitos.

Täydellinen lepotuoli, jonka pieni, keinuva liike rentouttaa ihanasti. Helppo koota. Miellyttävän tukeva rakenne. Erinomainen hankinta. Suosittelen!

Tuote oli hajonnut kuljetuksessa

Muotirottinkinauha oli hajalla kun avasin pakkauksen. Se oli irronnut yläosan kärjessä. Toistaiseksi teipillä kiinitin :(

Erinomainen

Oikein hyvä hinta-laatu suhde! Kaunis ja helppo koota myös yksin. Ohjeet selkeät ja kaikki tarvittava tuli mukana. Ainoat minukset omalla kohdalla ovat seuraavat: 1. Tuotteen mukana tulleet 2 ketjua, joista tuote roikkuu, olisivat saaneet olla hiukan pidemmät. Olen 163cm pitkä ja joudun hiukan hyppäämään (taaksepäin) jotta pääsen tuoliin istumaan. Pidemmillä ketjuilla olisi voinut itse säätää korkeuden sopivammaksi. 2. Osa tuolin pienistä muttereista ylhäältä ja alhaalta olivat todella löysät! Tarkistakaa kootessa ne ja kiritkää tarvittaessa ettei satu vahinkoja! 3. Kuljetus ei tullut nopeasti. Vantaalta Kuopioon päivässä, kyllä, mutta lähetys jäi jumiin Kuopioon moneksi päiväksi, koska kuljetusyhtiö ei ottanut mitään yhteyttä minuun sopiakseen kuljetusajankohdasta. Oli pakko ottaa Schenkeriin itse yhteyttä eilen ja sain tuotteen aamupäivästä tänään kotiovelle. Muuten voin suositella tuotetta lämpimästi :)

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: