Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

KAARNA non-wood ruokailuryhmä

Hinta voimassa16.8.saakka
Normaalisti: 499,95 € Säästä 200€!
Nyt vain: 299,95 €

Alkaen 13.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Tämä tuote
sisältää:

2 x 1 x
Tuotetiedot

KAARNA non-wood ruokailuryhmä

Ajaton ruokailuryhmä penkillä

KAARNA ruokaryhmän valmistuksessa ei ole tingitty ulkonäössä eikä materiaaleissa! Pöytä pitkillä penkeillä on ajatonta suomalaista muotoilua, ja nyt se on yhdistetty todella pitkäikäisiin ja säänkestäviin materiaaleihin. Pitkä 205 cm pöytä tarjoaa runsaasti tilaa isollekkin joukolle vieraita, ja penkiltä löytyy varmasti tilaa kaikille. Pöydän päihin voidaan lisätä vielä istuimet, ja tilaa saadaan jopa 10 henkilölle. Varma valinta puutarhaan, mökille tai vaikka ravintolan terassille.

Huoltovapaat non-wood pöytä ja penkit

Non-woodia parempaa materiaalia on vaikea löytää puutarhakalusteisiin. Materiaali jäljittelee puuta, ja siinä on todella luonnollinen puunkaltainen ulkonäkö. Materiaalina siinä on kuitenkin muovin ominaisuudet, eli se on äärimmäisen kestävää ja helppohoitoista. Läpivärjätyt laudat takaavat että pienet naarmutkaan eivät haittaa, ja kalusteita voidaan huoletta säilyttää pihalla läpi kesän satoi tai paistoi.

Ruostumaton alumiininen X-runko on erittäin tukeva, ja soveltuu erinomaisesti suomalaiseen kesään. Alumiini on kuitenkin esimerkiksi terästä kevyempää, joten pöytä ja penkki on helppo tarvittaessa siirtää. 

Pöytä sekä penkit on helppo puhdistaa pelkällä vedellä. Suosittelemme tuotteille myös Softcare polywood suoja-ainetta. Softcare polywood suoja on kehitetty ulkokalusteiden muovipuupintojen suojaamiseen rasvaa, likaa, öljyä, ja ruoka- ja siitepölytahroja vastaan. Se estää myös kuumien ruoka-tahrojen tarttumisen pinnoille. Suoja on helppokäyttöinen ja kestää 1-2 vuotta kertakäsittelyllä. Kalusteesi pysyvät hyvännäköisinä ja helppohoitoisina pitkään.

pöytä ja penkki puutarhaan

Ominaisuudet

✔ UUDISTETTU KLASSIKKO:  KAARNA ruokapöytä ja kaksi penkkiä on suomalainen klassikkomalli, joka on uudistettu erittäin kestävillä materiaaleilla.

✔ JOPA 10 HENKILÖLLE: Ruokaryhmään kuuluu 2 pitkää penkkiä, joille sopii paljon istujia. Pöydän päihin voi lisätä istuimet, joilloin pöydän ääreen mahtuu jopa 10 henkilöä.

✔ SÄÄNKESTÄVÄ NON-WOOD: Alumiinirunkoiset kalusteet ovat tukevia, mutta kevyitä siirtää. Non-wood puujäljitelmä on helppo puhdistaa pelkällä vedellä.

✔ HELPPO KOOTA:  Toimitus jopa parissa päivässä sekä nopea kasaus: ruokailuryhmä on käyttövalmis hetkessä tilauksen jälkeen!

✔ TOIMITUKSEN SISÄLTÖ: Toimitukseen kuuluu 205 cm KAARNA pöytä ja 2 KAARNA penkkiä.

Tekniset tiedot

Mitat penkit 185 x 39,5 x 45cm (PxLxK)
Pöytä 205 x 80 x 74cm (PxLxK)
Materiaalit pöytä Nonwood (luonnonpuu), alumiini (ruskea)

Materiaali: Teräs
Materiaali: Nonwood
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

3.7 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Kirjoittaja: Allu 08.06.2020

Tukevat ja kauniin väriset kalusteet.

Kirjoittaja: LauriJ 16.04.2020

Tuote on TERÄSTÄ ei alumiinia. Pari kuljetuksessa tullutta kolhua oli jo saapuessa ruosteessa :(<br /> <br /> Muuten yllättävänkin hyvä setti.

Kirjoittaja: Jari S 17.03.2020

Kodan ulkopuolelle tämä setti sopi erinomaisesti, vähän tarvitsi tummaa lakkaa. HIENO, mutta ehkä vähän heiveröinen.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: