Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Pohjola Indoor Sähköpöydän Runko 71-121cm, Valkoinen

Tarjous voimassa23.6.saakka
  • Pohjola Indoor Sähköpöydän Runko 71-121cm, Valkoinen
  • Pohjola Indoor Sähköpöydän Runko 71-121cm, Valkoinen
Pohjola Indoor Sähköpöydän Runko 71-121cm, Valkoinen
search
Normaalisti: 359,95 € Säästä 150€!
Nyt vain: 209,95 €

Osamaksulla alkaen 10.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 209,95 €.
Sisältää alv:n

• Suositeltu pöytälevy 100-160cm
• Korkeus 71-121cm
• Nostokyky 70kg

Määrä
Loppu

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
close TILAPÄISESTI LOPPU
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tuotetiedot

Pohjola Indoor: Ergonomiaa ja Tyyliä Jokaiseen Työpäivään

Tutustu Pohjola Indoorin korkeussäädettäviin sähkö- ja veivipöytiin, jotka tuovat ergonomian ja skandinaavisen designin suoraan työtilaasi. Jokainen pöytämme on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen työntekijän tarpeita – tarjoamme mahdollisuuden vaihdella työasentoa istumisen ja seisomisen välillä helposti ja vaivattomasti, edistäen näin terveyttä ja hyvinvointia työpäivän aikana.

Skandinaavinen Estetiikka Kohtuuhintaan

Pohjola Indoor yhdistää laadukkaat materiaalit ja minimalistisen muotoilun, tuoden työtilaasi kestävää kauneutta. Olemme valinneet jokaisen komponentin huolella, varmistaen, että ne vastaavat pohjoismaisen muotoilun vaatimuksiin – puhtaat linjat, luonnonläheiset materiaalit ja ajattomuus. Tarjoamme kaiken tämän kilpailukykyiseen hintaan, jotta laadukas työympäristö olisi saavutettavissa jokaiselle.

Ergonomiaa ja Monipuolisuutta

Me Pohjola Indoorilla uskomme, että jokaisen tulisi voida työskennellä mukavasti ja ergonomisesti. Siksi tarjoamme kalusteita, jotka tukevat sekä istuvaa että seisovaa työskentelyä, auttaen välttämään pitkäaikaisen paikallaan istumisen aiheuttamia terveysongelmia. Meidän korkeussäädettävät pöytämme ovat täydellisiä niin toimistoon kuin kotiinkin, mahdollistaen joustavan työympäristön luomisen.

Kestävää Suunnittelua, Suunniteltu Suomessa

Pohjola Indoorin tuotteet on suunniteltu kestämään käyttöä ja aikaa, säilyttäen samalla tyylinsä ja toiminnallisuutensa vuodesta toiseen. Panostamme kestäviin materiaaleihin ja skandinaaviseen muotoiluun, jotta voimme tarjota sinulle tuotteita, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä vaan myös kestävät käytössä. Valitsemalla meidät saat kalusteita, jotka tukevat aktiivista työskentelyä ja elävät elämääsi mukana.

Pohjola Indoor – Kotimaisen työpisteen uudistaja. Me tuomme ergonomian ja tyylikkyyden osaksi jokaista työpäivääsi, kohtuulliseen hintaan.

Sähköpöydän runko valkoinen

Sähköpöydän avulla on helppo lisätä työergonomiaa kotona ja toimistolla. Myös pelisessioiden laatu kasvaa korkeussäädettävän tietokonepöydän ansiosta. Säädettävän korkeuden ansiosta pöytä voidaan säätää juuri sopivalle korkeudelle, jolloin istuma-asentosi pysyy ryhdikkäänä koko päivän. Sähköpöytä mahdollistaa myös erilaisten satulatuolien käytän, sekä tietenkin seisomatyöskentelyn. Sähkökäyttöisyyden ansiosta korkeus on helppo vaihtaa, ja voit välillä työskennellä istualteen, ja välillä seisten. Näin vähennät päätetyön aiheuttamaa kuormitusta kehollesi, ja pysyt pirteämpänä koko päivän.

Tätä sähköpöydän runkoa suositellaan käytettäväksi 100 - 160 cm levyisten pöytälevyjen kanssa, ja sen korkeutta voidaan säätää 71 - 121 cm välillä nappia painamalla. Sähköpöydän päälle voi asettaa useampiakin näyttöjä ja muita tarvittavia tavaroita, sillä pöytärungolla on jopa 70 kilon nostokyky.

Rungon korkeutta on helppo säätää säätönappia painamalla. Sähkömoottori ja kaksivaiheinen nostojärjestelmä takaa nopean ja hiljaisen liikkeen. 

Sähköpöydän rungolla ja moottorilla on 24kk takuu.

Ominaisuudet
  • SUOSITELLUT PÖYDÄLEVYT: Leveys: 100-160cm, Syvyys: 50-80cm
  • ERGONOMISEEN TYÖSKENTELYYN: Säädettävän pöydän äärellä voit työskennellä seisten ja istuen.
  • AUTOMAATTINEN VIRHETILA OHJELMISTA: Runko huomaa virhetilan ja korjaa sen
  • TARKKA NOSTO KORKEUS: Tarkan nostokorkeuden ansiosta virhemarginaali on 2mm, vaikka ylikuormitettuna.
Tekniset tiedot
Materiaali Teräs
Paino 23kg
Pöydän korkeus 71-121cm
Nostokyky 70kg
Tulojännite 100V-240V
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta

Saatat pitää myös

Kokemuksia Pohjola Indoor Sähköpöydän Runko 71-121cm, Valkoinen

4.2 /5


Yhteensä 5 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Tuote oli positiivinen yllätys hintaansa nähden. Pöytä tuntuu laadukkaalta ja oli helppo koota. Toimituksessa oli vähän säätöä, eli pöytälevy toimitettiin pari viikkoa ennen runkoa, koska rungot olivat loppuneet varastosta. Tästä sain pienen hyvityksen.

En suosittele alle 60cm pöytälevyä tähän runkoon: Pöytälevyn kokosuositus on myyjän mukaan syvyydeltä 50-80cm, mutta pöydän jalkojen syvyys on 68cm. Pöytälevy asettuu jalkojen keskikohtaan, eli pöytä tulee vähintään 60cm ulos seinästä kapeammasta pöytälevystä riippumatta. Runko itsessään oli helppo kasata ja säädöt toimivat hyvin.

Kauppiaan vastaus 2021-08-24
Kiitos arvostelusta! Paras pöytälevy tähän runkoon taitaa olla tuo 140 x 70 cm, mutta runkoon käy myös nuo hieman pienemmät. Onneksi pöytä kuitenkin saatiin kasaan ja säädöt kohdilleen, jos tulee ongelmia tai lisäkysymyksiä voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme oheisella lomakkeella https://preeco.fi/yhteyslomake. Mukavia työskentelyhetkiä! - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Sähköpöydän valkoinen runko. Erittäin tukeva, ei heilu eikä huoju vaikka pöydällä olisi hiukan enemmänkin painoa. moottori on hiljainen, ja sopivan nopea. Pöytätason saa riittävän alas ja ylös.

Paketissa ei ollut kaikkia pultteja sähköpöydän asennukseen. Onneksi kotoa löytyi.

Oli helpoa asioida ja tuote tuli ajallaan

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: