Toimitus jopa 1pv

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Pohjola Indoor Sähköpöytä 120 x 60cm laatikolla Musta/Musta

Tarjous voimassa20.10.saakka
  • Pohjola Indoor Sähköpöytä 120 x 60cm laatikolla Musta/Musta
  • Pohjola Indoor Sähköpöytä 120 x 60cm laatikolla Musta/Musta
  • Pohjola Indoor Sähköpöytä 120 x 60cm laatikolla Musta/Musta
  • Pohjola Indoor Sähköpöytä 120 x 60cm laatikolla Musta/Musta
  • Pohjola Indoor Sähköpöytä 120 x 60cm laatikolla Musta/Musta
  • Pohjola Indoor Sähköpöytä 120 x 60cm laatikolla Musta/Musta
  • Pohjola Indoor Sähköpöytä 120 x 60cm laatikolla Musta/Musta
  • Pohjola Indoor Sähköpöytä 120 x 60cm laatikolla Musta/Musta
Pohjola Indoor Sähköpöytä 120 x 60cm laatikolla Musta/Musta
search
Normaalisti: 469,95 € Säästä 140€!
Nyt vain: 329,95 €

Osamaksulla alkaen 14.95 €/kk

Sisältää alv:n

• 2 USB-paikkaa
• 1 tilava laatikko
• 4 muistipaikkaa korkeudelle

Määrä

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
VARASTOSSA – toimitus arviolta tiistaina 22.10.
PIKATOIMITUS jopa yhdessä arkipäivässä
Kotiinkuljetus vain 49,90 €!
Pikanouto Hollolan varastolta saatavilla
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Ominaisuudet

✔ PREMIUM SÄHKÖPÖYTÄ: Premium sähköpöytä tarjoaa entistä monipuolisemmat ominaisuudet, ja helpomman käytön ja käyttöönoton. 2022 uutuus joka ei jätä kylmäksi!

✔ ERGONOMINEN TYÖSKENTELY: Sähköpöydän avulla paannat työergonomiaa vaivattomasti. Paremman ergonomian ansiosta työskentelet kivuttomasti, ja voit arjessa paremmin.

✔ KORKEUDENSÄÄTÖ 4 MUISTIPAIKALLA:  Laadukas sähkömoottori nostaa ja laskee työtasoa hiljaisesti. Neljän muistipaikan avulla tallennat helposti suosikkikorkeutesi, ja pöytä vaihtaa korkeutta automaattisesti nappia painamalla.

✔ SOVELTUU USEILLE NÄYTÖILLE:  Työpöytä tarjoaa tilaa useammallekin näytölle, sekä kaikille tarvittaville tavaroille. Työpöydän nostokyky on 45 kg.

✔ 2 USB-PORTTIA: Sähköpöydän ohjauspaneelissa on myös 2 USB-porttia (1x USB-C, 1x USB-A), joihin kytket helposti puhelimen tai läppärisi ladattavaksi.

✔ TILAVA LAATIKKO: PREMIUM sähköpöydässä on tilava laatikko, johon varastoit helposti tarvikkeita käden ulottuville.

✔ TUKEVA TUPLAPUTKIRUNKO: Teräksinen tuplaputkirunko tarjoaa tukevuutta korkeammillakin käyttökorkeuksilla.

Tekniset tiedot
Pöytälevyn mitat 1204 x 604 mm
Pöytälevyn materiaali MDF
Pöytälevyn paksuus 6,45cm
Pöydän korkeus 72-122cm
Nostokyky 45 kg
Tulojännite 100V-240V
Nostonopeus 25 mm / s
Äänenvoimakkuus < 50 dB
Väri Musta
Paketin mitat 1310 x 713 x 160 mm
Paketin paino 38 kg
Tuotetiedot

Pohjola Indoor: Ergonomiaa ja Tyyliä Jokaiseen Työpäivään

Tutustu Pohjola Indoorin korkeussäädettäviin sähkö- ja veivipöytiin, jotka tuovat ergonomian ja skandinaavisen designin suoraan työtilaasi. Jokainen pöytämme on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen työntekijän tarpeita – tarjoamme mahdollisuuden vaihdella työasentoa istumisen ja seisomisen välillä helposti ja vaivattomasti, edistäen näin terveyttä ja hyvinvointia työpäivän aikana. 

Skandinaavinen Estetiikka Kohtuuhintaan

Pohjola Indoor yhdistää laadukkaat materiaalit ja minimalistisen muotoilun, tuoden työtilaasi kestävää kauneutta. Olemme valinneet jokaisen komponentin huolella, varmistaen, että ne vastaavat pohjoismaisen muotoilun vaatimuksiin – puhtaat linjat, luonnonläheiset materiaalit ja ajattomuus. Tarjoamme kaiken tämän kilpailukykyiseen hintaan, jotta laadukas työympäristö olisi saavutettavissa jokaiselle.

Ergonomiaa ja Monipuolisuutta

Me Pohjola Indoorilla uskomme, että jokaisen tulisi voida työskennellä mukavasti ja ergonomisesti. Siksi tarjoamme kalusteita, jotka tukevat sekä istuvaa että seisovaa työskentelyä, auttaen välttämään pitkäaikaisen paikallaan istumisen aiheuttamia terveysongelmia. Meidän korkeussäädettävät pöytämme ovat täydellisiä niin toimistoon kuin kotiinkin, mahdollistaen joustavan työympäristön luomisen. 

Kestävää Suunnittelua, Suunniteltu Suomessa

Pohjola Indoorin tuotteet on suunniteltu kestämään käyttöä ja aikaa, säilyttäen samalla tyylinsä ja toiminnallisuutensa vuodesta toiseen. Panostamme kestäviin materiaaleihin ja skandinaaviseen muotoiluun, jotta voimme tarjota sinulle tuotteita, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä vaan myös kestävät käytössä. Valitsemalla meidät saat kalusteita, jotka tukevat aktiivista työskentelyä ja elävät elämääsi mukana. 

Pohjola Indoor – Kotimaisen työpisteen uudistaja. Me tuomme ergonomian ja tyylikkyyden osaksi jokaista työpäivääsi, kohtuulliseen hintaan.

Uutuus PREMIUM sähköpöytä! 

Uusi PREMIUM sähköpöytämme on valmistettu laatua vaativille käyttäjille! Sähköpöytä sisältää huikeita ominaisuuksia, jotka tekevät sähköpöydän käyttämisestä todella vaivatonta. Simppelin modernin ulkonäkönsä ansiosta sähköpöytä on helppo sijoittaa kaikenlaisiin sisustuksiin. PREMIUM malli on varustettu myös tilavalla laatikkolla, johon mahtuu runsaasti tavaraa, ja ne ovat aina helposti ulottuvilla.

Upeiden ominaisuuksien ja tyylikkään ulkonäön lisäksi sähköpöytä myös lisää työergonomiaa niin kotona kuin toimistollakin. Istuma-asento on helppo säätää oikeanlaiseksi työtason korkeutta säätämällä, ja tukeva sähköpöytä on helppo säätää myös seisomatyöskentely korkeudelle. Näin vähennät päätetyön aiheuttamaa kuormitusta kehollesi, ja pysyt pirteämpänä koko päivän.

Korkeudensäätö 4 muistipaikalla

Yksi moottorisen sähköpöydän korkeudensäätö käy näppärästi ja hiljaisesti pöydän etureunaan sijoitetun paneelin kautta. Pehmeästi korkeutta vaihtava työtaso liikkuu 25 mm/s nopeudella, ja tehokkaan moottorin ansiosta nostaa jopa 45 kg kuormaa. Pöydän päälle on siis turvallista asentaa useampikin näyttö sekä paljon muuta tavaraa. 

PREMIUM sähköpöytä on varustettu myös neljällä muistipaikalla, joihin voit tallentaa pöydän korkeusasetuksia. Tämän ominaisuuden ansiosta sinun ei tarvitse joka kerta etsiä täydellistä korkeutta, vaan pöytä palautuu halutulle korkeudelle automaattisesti napin painalluksella. Äärimmäisen hyvä ominaisuus kun haluat työskennellä välillä seisten, tai pöydällä on useita käyttäjiä. 

Ohjauspaneeli on varustettu myös näytöllä, joka kertoo millä korkeudella pöytä on. Gyroskooppipohjainen törmäyksenestojärjestelmä ehkäisee pöytää vahingoittumasta korkeutta säädettäessä.

2 USB-porttia

PREMIUM pöydän ohjauspaneelista löydät myös 2 USB-porttia ( 1x USB-A, 1x USB-C ), joihin saat helposti kytkettyä esimerkiksi puhelimen lataukseen! Näin puhelin, ja muut virtaa tarvitsevat laitteet, on helppo pitää lähettyvillä koko työpäivän.

Tukeva runko kaikilla korkeuksilla

Sähköpöydän runko on valmistettu teräksestä. Suorakulmaiset tuplaputki jalat on suunniteltu antamaan maksimaalisen vakauden myös korkeimmille käyttökorkeuksille. 

Sähköpöytä toimitetaan yhdessä laatikossa, ja se on erittäin helppo koota vain kolmen eri vaiheen avulla. Uusi tukeva sähköpöytäsi on siis nopeasti käytössä, ilman monimutkaisia kokoonpanoja ja kytkentöjä.

Rungolla ja moottorilla 24 kk takuu.

Kokemuksia Pohjola Indoor Sähköpöytä 120 x 60cm laatikolla Musta/Musta

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: