Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Ulkosohvaryhmä, puutarhasohva + 2 tuolia + puutarhapöytä, musta Joel

Tarjous voimassa16.6.saakka
  • Ulkosohvaryhmä, puutarhasohva + 2 tuolia + puutarhapöytä, musta Joel
  • Ulkosohvaryhmä, puutarhasohva + 2 tuolia + puutarhapöytä, musta Joel
  • Ulkosohvaryhmä, puutarhasohva + 2 tuolia + puutarhapöytä, musta Joel
  • Ulkosohvaryhmä, puutarhasohva + 2 tuolia + puutarhapöytä, musta Joel
  • Ulkosohvaryhmä, puutarhasohva + 2 tuolia + puutarhapöytä, musta Joel
  • Ulkosohvaryhmä, puutarhasohva + 2 tuolia + puutarhapöytä, musta Joel
Ulkosohvaryhmä, puutarhasohva + 2 tuolia + puutarhapöytä, musta Joel
search
Normaalisti: 399,95 € Säästä 150€!
Nyt vain: 249,95 €

Osamaksulla alkaen 11.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 249,95 €.
Sisältää alv:n

• Kahden istuttava sohva
• Kaksi puutarhatuolia
• 90 cm leveä puutarhapöytä

Määrä

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
VARASTOSSA – toimitus arviolta perjantaina 14.6.
PIKATOIMITUS jopa yhdessä arkipäivässä
Kotiinkuljetus vain 9,95 €!
Pikanouto Hollolan varastolta saatavilla
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tuotetiedot

Täydellinen terassikalustesetti

JOEL terassikalusteryhmä sisältää kaiken mitä tarvitset terassille tai parvekkeelle. Terassisohva ja kaksi tuolia tarjoavat runsaasti istumatilaa sinulle ja ystävillesi. 90 cm leveälle puutarhapöydälle mahtuu kaikkien kesäjuomat tai vaikka grilliruoat. Näyttävä kalusteryhmä on täydellinen illanviettoon ystävien kanssa. Modernin simppelin tyylikkään ilmeen ansiosta sohvaryhmä kestää aikaa, ja on helppo sijoittaa mihin tahansa. Ilmava muotoilu ja polywood käsinojat luovat sohvaryhmälle merellistä ilmettä.

Säänkestävä polyrottinkipunos

JOEL sohvaryhmässä on käytetty polyrottinkipunosta, jonka ominaisuudet ovat täydelliset suomalaiseen kesään. Säänkestävyytensä, vahvuutensa ja helppohoitoisuutensa ansiosta polyrottingista on nopeasti tullut suosituin kesäkalustemateriaali. Polyrottinki jäljittelee oikeaa rottinkia, antaen ulkokalusteille luonnollisen ulkonäön entistä paremmalla säänkestävyydellä. Sohvaryhmän ilmava  muotoilu narumaisine selkänojineen tarjoaa joustavuutta, sekä hyvän ilmankierron myös selkäpuolelta.

Polyrottinki kestää ulkona auringonpaisteet ja vesisateet, joten sen voi huoletta sijoittaa mihin tahansa, eikä sitä tarvitse suojata kuin kovimmilta pakkasilta. Vedenkestävänä materiaalina polyrottinkipenkki on myös helppo puhdistaa vaikka puutarhaletkulla.

Polyrottinki on myös huoltovapaa materiaali, eikä se vaadi vuosittaisia ylläpitotöitä ja uudelleen maalaamisia. Oikein käytettynä polyrottinkiset ulkokalusteet kestävät vuosikausia uuden veroisina.

Tukeva terärunko & nonwood käsinojat

Terärunko antaa sohvaryhmälle runsaasti tukevuutta, kestävyyttä ja painonkestoa. Teräs on yksi yleisimmistä runkomateriaaleista erilaisille ulkokalusteille ominaisuuksiensa ansiosta. Alumiiniin verrattuna teräs on painavampi materiaali, joten puutarhakalusteet pysyvät takuulla paikoillaan navakammassakin tuulessa. 

Sohvan ja tuolien puunväriset nonwood käsinojat antavat sohvaryhmälle mukavasti ilmettä joka erottuu. Nonwood on muovista valmistettua puujäljitelmää, joka kestää säätä huomattavasti paremmin kuin puu.

Mukavat pehmusteet

Täydelliseen sohvaryhmään kuuluvat myös mukavat 5 cm paksuiset pehmusteet, ja heittotyynyt selkänojia varten. Irralliset pehmusteet on helppo ottaa suojaan sateelta.

Pöytä lasilevyllä

Tilavan puutarhapöydän päälle on helppo ja turvallista asettaa kaikki kesäherkut käden ulottuville. Modernin puutarhapöydän päällä on 5 mm paksuinen musta lasilevy, joka on karkaistua lasia. Karkaistu lasi on moninkertaisesti tavallista lasia kestävämpää, ja vaatii kovan piikkimäisen iskun hajotakseen.

Ominaisuudet

✔ TÄYDELLINEN TERASSIKALUSTESETTI:  JOEL sohvaryhmä sisältää kaikki mitä tarvitset terassille, parvekkeell tai puutarhaan. Ulkosohva, 2 puutarhatuolia ja puutarhapöytä tarjoavat runsaasti tilaa kaikille kesästä nauttijoille. Moderni ja ilmava muotoilu on varma valinta kotiin ja mökille.

✔ SÄÄNKESTÄVÄT MATERIAALIT: Polyrottinki on säänkestävä materiaali, joka voidaan pestä vedellä, eikä se vaadi erillisiä huoltotoimenpiteitä. Käsinojat ovat non-woodia, joka on puuta jäljittelevä muovivalmiste.

✔ PITKÄIKÄINEN SOHVARYHMÄ:  Tukeva teräsrunko, laadukas polyrottinki, turvalasi, sekä laadukas kangas tekevät tästä todella pitkäikäisen sohvaryhmän.

✔ 5 CM PAKSUISET PEHMUSTEET:  Sohvaryhmään kuuluvat myös pehmoisat pehmusteet, joiden ansiosta sohvalla kelpaa viettää iltaa. Irralliset pehmusteet on helppo ottaa myös suojaan sateelta.

✔ TURVALLINEN PÖYTÄ LASILEVYLLÄ: Tilavan puutarhapöydän päällä on musta lasilevy karkaistusta lasista, joka on moninkertaisesti tavallista lasia kestävämpää.

Tekniset tiedot
Sohvan mitat 112 x 61 x 83 cm 
Tuolien mitat 56 x 61 x 83 cm
Pöydän mitat 90 x 50 x 42 cm
Materiaalit Polyrottinki, non-wood
Rungon materiaali Teräs
Väri Musta
Pehmusteen väri Musta
Pehmusteen paksuus 50 mm
Pakettien mitat 119 x 23 x 60 cm, 63 x 30 x 60 cm
Pakettien painot 21,6 kg, 15,5 kg

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Kokemuksia Ulkosohvaryhmä, puutarhasohva + 2 tuolia + puutarhapöytä, musta Joel

3 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Hintaan nähden hyvät.

Selkänijan ruuvit liian lyhyet, ei saanut ruuvattua vaan piti hakea uudet ruuvit kaupasta. Muutaman kuukauden käytön aikana kaikista tuoleista purkautui narut irti.

Tuote saapui rikkinäisenä ja hitsaukset väärin tehty, ruuvit ei sovi reikiin. Polyrottinki purkautui melkein heti.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: