Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 päivän palautusoikeus

Toimitus lähipostiin 0€

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Lumilinko

Tilaa paras lumilinko meiltä. Lumilingot jopa 50% alennuksella, hinta alk. 199,95. Saatavilla useita eri malleja niin halvin lumilinko kuin laadukas kaksivaiheinen lumilinko. Hyödynnä tarjous nyt.

25 tuotetta.
Aktiiviset suodattimet

Paras Lumilinko juuri sinun tarpeisiisi

lumilinko-hintaTalven kanssa askeleen edellä pysymisessä tärkeintä on hyvä valmistautuminen. Mikä onkaan ärsyttävämpää kuin piha täynnä lunta, jolloin tuleekin ensimmäisenä mieleen että kunpa minullakin olisi lumilinko. Riippuen keskivertoisesta lumisateesta ja maaperästä, jonka haluat puhdistaa, tulee sinun valita juuri sinun tarpeisiisi sopiva lumilinko. Samalla sinun koko vapaa-aika ei mene talvisin lumitöihin.

Lumilinkoon voi käyttää noin 200 €, jolloin se hoitaa kevyen pyyhkimisen. 1000 €:lla saa mallin, joka hoitaa myös raskaammat lumisateet ja jonka työleveys on todella suuri. Missä ikinä asutkaan, tämä lumilingon osto-opas auttaa sinua valitsemaan oikean lumilinko mallin. Huomaa, että työkalut ovat turhia jos osaat osta linkosi oikeasta paikasta.

Katso tämä ohje tarkasti ja tee tämän jälkeen valintasi, että mikä tyyppi sopii sinulle parhaiten. Onko se sitten Ryobi, Mtd, Preeco vai Seon lumilinko? Huomaa myös meidän ilmainen lumilingot toimitus.

Lumilingot - Näin valitset sinulle sopivan mallin

Et tarvitse jättimäistä lumilinko mallia puhdistaaksesi lumen tehokkaasti. Löydät kompaktin kokoisia, helpommin käsiteltäviä laitteita, jotka toimivat hyvin pienillä ajoteillä, kun taas keskikokoiset mallit pystyvät puhdistamaan satunnaisen rankankin lumimyrskyn jäljet. Suurikokoiset tai mäkiset pihatiet vaativat lumen puhdistukseen kuitenkin suuremman lumilingon, jossa on voimakkaat renkaat.

Moottorin voimaa tärkeämpi tekijä on lumilingon toimivuus ja suorituskyky. Suuremmat moottorit (kuutiometreissä mitattuna) ja laajemmat puhdistusurat ovat mahtavia, mutta nämä tekijät eivät ole kaikki kaikessa. Pienikokoisemmat laitteet voivat olla yhtä tehokkaita ja ennen kaikkea edullisempia. Tässä muutamia asioita, joita sinun tulisi tietää.

Jotkin valmistajat ja jälleenmyyjät tarjoavat suosittuja brändejä kuten Honda, Ryobi, Stanley, MTD tai mcculloch. Näistä suosituin on Stanley mallina, mutta myös honda lumilinko on perinteinen lumilinko. Honda lumilingot ovat varmasti yksi ensimmäisistä lingoista Suomessa. Lisäksi MTD lumilingot ovat olleet todella suosittuja. MTD lumilinkoja myy monet kivijalkakaupat.

Näiden brändien lisäksi tulee tietenkin mainita lumilinko stiga st, joka on yksi tällä hetkellä kovasti nousevista lumilinkomalleista. Meillä Preecolla ei kuitenkaan ole tällaisia brändi lumilinkoja, vaan tarjoamme samoilla tehtailla tehtyjä lumilinkoja, mutta paljon halvempaan hintaan. Lisäksi meillä Preecossa on ilmainen toimitus, joka on voimassa rajoitetun ajan.

Lumilinko ja sen erilaiset tyypit

Sähkökäyttöinen yksivaihteinen lumilinko

lumilinkoNämä ovat parhaita lyhyisiin ja tasaisiin pihateihin, terasseille ja kävelykaduille, johon lunta on kerääntynyt maksimissaan 15 cm. Pienenkokonsa ansiosta nämä lumilingot ovat kevyimpiä ja helpoiten käytettäviä malleja. Lisäksi mikä ihmisiä kiinnostaa eniten: hinta. Nämä ovat usein hinta luokassaan selvästi halvin lumilinko.

Perinteinen tekniikka: muovinen kaira nostaa lunta ja heittää sen ulos kuilusta. Kairaan voi joutua myös maaperän aineksia, joten muut ihmiset ja lemmikit kannattaa pitää turvallisella etäisyydellä. Elektroninen moottori vapauttaa sinut tankkaamiselta ja moottorin huollolta, mutta virtajohto rajoittaa työntekoa. Kaksiakkuiset mallit ovat yhtä heikkoja, koska akut eivät kestä.

Yksivaiheinen ja kaksivaihteinen bensiini lumilinko

Tämä lumilinko on toimiva vaihtoehto tasaisilla, keksikokoisilla, asfaltoiduilla pihateillä ja kävelyteillä, jossa lunta on maksimissaan kertynyt noin 22 cm.

Nämä lumilingot vapauttavat sinut sähköjohdon rajoituksista. Ne ovat melko kevyitä ja helppokäyttöisiä ja ne vievät suunnilleen samanverran varastointi tilaa kuin ruohonleikkurit. Niillä pystytään puhdistamaan myös laajempia uria ja niissä on elektroninen käynnistys.

Niiden bensamoottorit ovat nelitahtisia, ja vaativat ainoastaan käynistyspolttoainetta. Mutta aivan kuin elektroniset mallit, nämäkin ovat huono valinta soraisille maaperille. Niiden kairat tarjoavat ainoastaan kohtuullista vetovoimaa.

Hinta yksivaiheisilla lumilinko malleilla on hieman sähkökäyttöisiä veljiään kalliimpii, mutta silti hinta on erittäin kilpailukykyinen(noin 50% kalliimpi), ottaen huomioon niiden monikäyttöisyytensä. Kannattaa huomioida että meillä Preecossa on ilmainen Postin toimitus.

Meillä myös tässä mallissa löytyy kätevät lumiketjut, joiden avulla pääset sankemmassakin lumessa. Kannattaa lisäksi katsoa meidän lumilinko tarjoukset läpi, jotka on voimassa rajoitetun ajan.

Kaksivaiheinen bensiini linko

Nämä mallit ovat parhaita pitkille ja leveille pihateille, johon lunta on kertynyt maksimissaan 40 cm. Puhdistusura on noin 76 cm leveä.

Kuten pienemmätkin mallit, tämä lumilinko käyttää kairoja lumen nostamiseen ja heittämiseen, mutta niissä on myös tuulettimen tyyppinen juoksupyörä, joka heittää lumen pois kuilusta.

Tällaiset lumilinkomallit ovat parhaita lumen tai soran puhdistamiseen, kun kairat eivät kosketa maata. Nämä laitteet ovat kuitenkin melko painavia ja kalliita verrattuna pienempiin malleihin. Ne vievät myös yhtäpaljon tilaa kuin pihatraktorit.

Hinta näillä lumilinko malleilla on noin 20% kalliimpi kuin 1yksivaihteisilla, mutta myös kohteena oleva piha voi olla huomattavasti suurempi näiden tehokkuuden vuoksi.

Kolmivaiheinen bensiini linko

Tämä malli on uusin lisäys lumilinkoihin. Se on suunnattu kodinomistajille, joilla on n. 45 cm paksu lumikerros puhdistettavana. Kiihdytin on se tekijä, joka erottaa tämän lumilingon perinteisistä kaksivaiheisista laitteista. Aivan kuten sen nimi kertoo, ne nopeuttaa lumen puhdistamista.

Aivan kuten kaksivaiheiset vastaavat lingot, kolmivaiheinen linko pystyy puhdistamaan 76 cm leveitä lumiuria tai jopa enemmän. Laitteet ovat kuitenkin kalliita ja painavia ja ne vievät todella paljon säilytystilaa.

Hinta on näissä lumilingoissa ainoa huonopuoli. Hinta mielessä nämä ovat selvästi kalliimpia kuin muut mallit. Jos hinta ei sinulle ole ongelma ja rahaa riittää niin tämä voi sinulle oikea vaihtoehto!

Lumilinko - Interaktiivinen video-osto-opas

Netistä löytää aiheesta enemmän kertovia oppaita, joissa käydään läpi laitteiden perusteet, ongelmakohdat ja muita tärkeitä aiheita.

Lumilinko ja sen tärkeät osat

lumilinko-tarjousJopa hyvin huolletussa lumilingossa on ongelmansa. Pidä nämä lisätarvikkeet käden ulottuvilla, jos satut tarvitsemaan niitä:

Hihnat. Tarvitset yhden ajohihnan yksivaiheiseen laitteeseen ja kaksi kaksivaiheiseen laitteeseen.

Pultit. Kaksivaiheisissa malleissa, ne suojaavat moottoria ja vaihteistoa, jos kaira osuu johonkin liian kovaa. Pidä muutama ylimääräinen saatavilla.

Polttoainevakautuin. Jos käytät lumilinkoasi viikoittain, et tarvitse tätä ennen kevättä. Mutta kun laite on paikallaan, polttoainetankki ja sen sisältö paksuuntuu. Lisäämälllä vakautinta tankkiin hidastat tätä prosessia.

Lumilingot - Harkittavia piirteitä

Hyvä lumilinko kerää lunta tasaisesti ja se lentää kuilusta pois mihin tahansa valittuun suuntaan. Jälleenmyyjillä on usein muutama mallikappale, joita voit tarkastella tarkemmin. Tarkista, että työntökahvan korkeus on sopiva, samoin kuilun säätömahdollisuudet. Tässä muutama muu tärkeä piirre.

Turvallisuusohjaus

Ohjaus sammuttaa kairojen pyörimisen, kun päästetään irti työntökahvasta.

Tarvitsetko talonmiestä työhön?

Lumilingon osatmisen sijaan, voit harkita palkkaavasti jonkun tekemään työn pihallasi.

Ostamassa lumilinkoa? 9 yleistä virheitä, joita välttää ja usein kysyttyä kysymystä

Liian iso lumilinko

Isompi työleveys ei ole aina parempi. Liian isokokoisen lingon ostaminen voi olla ongelmallista varsinkin jos pihasi on pieni. Tarkista lumilingon ja sen puhdistusuran koko ennen ostopäätöksen tekemistä. Myös hinta on tällöin liian iso.

Varaosat

Kannattaa varmistaa että saat toimittajaltasi myös varaosia muut tarvikkeet lumilinkoosi.

Epäsopiva jyrkkiin maastoihin

Yksi tärkeä asia pitää mielessä, kun ostetaan lumilinkoa,on pihan jyrkkyys. Kaikki lumilingot eivät ole valmistettu tällaiseen käyttöön.

Epäsopiva painavalle tai märälle lumelle

Märkä ja painava lumi voi tukkia lingon ja pysäyttää tai jopa rikkoa sen. On siis tärkeää harkita ympäristön tekijöitä linkoa hankkiessa. Näin säästyt vaivalta ja voit unohtaa työkalut ja kalliit remontit.

Ei sovellu kasaantuneen lumen linkoamiseen

Kasaantunut lumi voi muodostua myös ongelmaksi. Mieti millaisella alueella asut ja kuinka paljon sielä kasaantuu lunta keskimäärin.

Lumilinko on vaikea käynnistää

Jos lumilinkoa säilytetään kylmässä, voit törmätä ongelmiin sitä käynnistäessä. Hyvä neuvo on säilyttää lumilinkoa esimerkiksi autotallissa.

Ajattelutapa, että kalliimpi on parempi

Kaikki kalliit mallit eivät ole välttämättä parhaita ja joskus ne eivät edes ole rahankäytön arvoisia. Tosin esim Led ajovalo on kätevä lisä lumilinkoon.

Lumilinko ja sen öljyt

Jos lumilingosta loppuu öljy, se voi hajota. Jos et halua vaihtaa laitteen öljyjä, voit aina hankkia elektornisen mallin, johon ei tarvita öljyä. Tällainen malli on ideaali puutarha tai muuhun vähäiseen käyttöön ja näin käyttöön ei tarvita polttoainetta tai öljyä. Ylläpito on myös helppo.

Hinta

Ostat omaan käyttöön tarpeisiisi vääränlaisen lumilinko tyypin. Jos sinulla ei ole iso piha niin katso hinta edellä lumilinkoja ja sijoita rahasi muualle. Älä lisäksi maksa toimituksesta - meillä toimitus on aina ilmainen. Tarjoukset kannattaa katsoa myös läpi. Usein esim. Mtd tuotteet ovat hieman kalliimpia.

Vältä näitä virheitä lumilinkoa ostaessa ja selviät tulevasta talvesta hyvin valmistuneena.

Lumilingot - Yhteenveto

Kannattaa vertailla eri lumilinko brändejä, kuten SEON/Preeco lumilinkoja ryobi, mtd ja mcculloch brändeihin ja tehdä oma valintansa. Olemme yksi Suomen nopeimmin kasvavista lumilinkojen jälleenmyyjistä ja pyrimme siihen että meiltä saatavat tuotteet ovat aina hintalaatusuhteeltaan parhaimmistoa! Jos ostat siis lumilingon meiltä voit olla huoletta ja tiedät että olet sijoittanut rahasi oikein. Meidän verkkokauppa on siitä hyvä, että tuote kuuluu aina "ilmainen toimitus" -tarjouksemme alle. Meiltä saat lisäksi kaikki tarvikkeet linkoihimme, joten katso kaikki lumilinkomme nyt.

Jos sinulla herää kysymyksiä tai haluat lisätietoja, meidän asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään. Meillä on 2 henkilöä jotkat ovat erittäin perehtyneitä lumilinkojen maailmaan, joten paina vain Preeco asiakaspalvelu linkistä, niin voit esittää kysymyksiä. Meiltä löytyy myös muut tarvitsemasi palvelut.

Voit järjestää verkkokaupassamme tuotteemme kallein ensin tai edullisin ensin asetuksilla, mikä helpottaa tuotteiden selaamista.