Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Lumilinko

Tilaa paras lumilinko meiltä. Lumilingot jopa 50% alennuksella. Saatavilla useita eri malleja niin halvin lumilinko kuin laadukas kaksivaiheinen lumilinko. Hyödynnä tarjous nyt.

Tuotteita yhteensä 18 kpl.

Näytetään 1-18 yht. 18 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Lumilinko vertailu: Markkinoiden tehokkaimmat mallit arvioituina

lumilinko

Talven tullen lumi tuo mukanaan kauneuden lisäksi myös vastuun lumitöistä. Lumilinko on tehokas työväline, joka helpottaa tässä tehtävässä merkittävästi. Olipa kyseessä sitten kotipiha tai suurempi alue, lumilingon avulla voit nopeasti ja vaivatta siirtää lumen tieltä. Lumilinko kerää lumen sisäänsä ja heittää sen haluttuun suuntaan, mikä vähentää tarvetta raskaalle kolaamiselle ja fyysiseen ponnistukseen.

Kun harkitset lumilingon hankintaa, kannattaa ottaa huomioon muutamia tärkeitä seikkoja. Tarvitsetko lumilinkoa kapeille kulkuväylille, vai onko sinulla suurempi alue, josta lumi on poistettava? Markkinoilla on erikokoisia lumilinkoja, joiden teho ja toiminnot vaihtelevat. Pienen lumilingon avulla voit siistiä pienet alueet ja kävelytiet, kun taas tehokkaampi malli selviää vaivattomasti suuremmista lumi massoista.

Valikoimaa löytyy lukuisilta merkeiltä ja hintaluokissa on paljon vaihtelua. Hyvä lumilinko on kestävä ja luotettava, joten kannattaa tarkastella myös tuotearvioita ja valmistajien tarjoamaa vastuullisuustietoa. Panostus korkealaatuiseen lumilinkoon on pitkäaikainen satsaus, joka tuo helpotusta talvisiin olosuhteisiin ja tekee lumitöistä vähemmän vaivalloisia.

Lumilingot ja niiden brändit

Jotkin valmistajat ja jälleenmyyjät tarjoavat suosittuja brändejä kuten Honda, Ryobi, Stanley, MTD tai mcculloch. Näistä suosituin on Stanley mallina, mutta myös honda lumilinko on perinteinen lumilinko. Honda lumilingot ovat varmasti yksi ensimmäisistä lingoista Suomessa. Lisäksi MTD lumilingot ovat olleet todella suosittuja. MTD lumilinkoja myy monet kivijalkakaupat.

kaksivaiheinen lumilinkoNäiden brändien lisäksi tulee tietenkin mainita lumilinko stiga st, joka on yksi tällä hetkellä kovasti nousevista lumilinkomalleista. Meillä Preecolla ei kuitenkaan ole tällaisia brändi lumilinkoja, vaan tarjoamme samoilla tehtailla tehtyjä lumilinkoja, mutta paljon halvempaan hintaan. Lisäksi meillä Preecossa on ilmainen toimitus, joka on voimassa rajoitetun ajan.

Sopiva lumilinko sinulle

Katso seuraavat tyypit ja vertailut läpi ja tiedät varmasti, mikä on sinulle sopiva lumilinko. Lumilingot voidaan jakaa eri tyyppeihin niiden vaihteiden perusteella. Markkinoille on tullut myös uudenlaisia sähköllä toimivia ego power lumilinkoja, joka on akkukäyttöinen. Sellainen voi olla hyvä vaihtoehto jos lunta on vähemmän ja tarvitset sitä harvemmin. Bensalla toimiva linko on kuitenkin hyvin pieni investointi. Mieti siis tarkkaan kuinka iso tai pieni lumilinko sinulle sopii parhaiten.

Lumilingon Tyypit

Kun valitset lumilinkoa, on tärkeää ymmärtää ero yksivaiheisten ja kaksivaiheisten lumilinkojen välillä. Tämä tietämys auttaa sinua löytämään tarpeisiisi sopivan mallin. Lumilinko moottori on on tietenkin suuressa osassa lingon kyvykkäättä ja helpottavat mikäli lunta tulee pihalle lisää enemmän. Löydät näiden tietojen perusteella sinulle varmastin parhaan vaihtoehdon, suomi on kuitenkin siitä erityinen maa, että lunta voi tulla joskus todella paljon.

Yksivaiheinen lumilinko

Yksivaiheiset lumilingot ovat suunniteltu kevyempään käyttöön. Ne keräävät ja heittävät lumen poispäin yhdellä liikkeellä. Yleensä ne ovat edullisempia ja helpompia käsitellä, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan pienille ja tasaisille pihoille, joissa lumimäärä ei ole erityisen suuri. Niiden kompakti koko mahdollistaa myös helpon säilytyksen.

Kaksivaiheinen lumilinko

Kaksivaiheiset lumilingot ovat tehokkaampia, ja niiden suunnittelu soveltuu paremmin suurten lumimäärien ja isompien alueiden puhdistukseen. Ensimmäisessä vaiheessa lumi kerätään ja murskataan, kun taas toisessa vaiheessa murskattu lumi heitetään ulos lingosta. Nämä mallit ovat usein varustettu suuremmilla renkailla, mikä parantaa liikkuvuutta haastavammilla ja epätasaisilla pinnoilla. Kaksivaiheinen lumilinko on tehokas työkalu, kun käsittelet paksua tai kosteaa lunta ja kun sinun on puhdistettava suuria pihamaa-alueita tai kaltevia ajoja.

Kolmivaiheinen lumilinko

Sopiva lumilinkoTämä malli on uusin lisäys lumilinkoihin. Se on suunnattu kodinomistajille, joilla on n. 45 cm paksu lumikerros puhdistettavana. Kiihdytin on se tekijä, joka erottaa tämän lumilingon perinteisistä kaksivaiheisista laitteista. Aivan kuten sen nimi kertoo, ne nopeuttaa lumen puhdistamista.

Aivan kuten kaksivaiheiset vastaavat lingot, kolmivaiheinen linko pystyy puhdistamaan 76 cm leveitä lumiuria tai jopa enemmän. Laitteet ovat kuitenkin kalliita ja painavia ja ne vievät todella paljon säilytystilaa.

Hinta on näissä lumilingoissa ainoa huonopuoli. Hinta mielessä nämä ovat selvästi kalliimpia kuin muut mallit. Jos hinta ei sinulle ole ongelma ja rahaa riittää niin tämä voi sinulle oikea vaihtoehto!

Lumilinko - Interaktiivinen video-osto-opas

Netistä löytää aiheesta enemmän kertovia oppaita, joissa käydään läpi laitteiden perusteet, ongelmakohdat ja muita tärkeitä aiheita.

Lumilingon Valinta

Valitessasi lumilinkoa, tärkeimpiä tekijöitä ovat pihan koko ja lumimäärän sekä lumilingon tehon ja työleveyden huomioiminen.

Pihan Koko ja Lumimäärä

Pienille ja tasaisille piha-alueille, kuten kaupunkitalojen pihoille ja jalkakäytäville, sopii yleensä yksivaiheinen lumilinko, joka on kevyt ja helppo käyttää. Isompien alueiden, joiden lumimäärä on suurempi, puhtaanapitämiseen tarvitaan tehokkaampi lumilinko.

Lumilingon Teho ja Työleveys

Lumilingon tehokkuus määrittää, kuinka nopeasti ja vaivattomasti saat lumen poistettua pihaltasi. Tehon ohella työleveys on avainasemassa: mitä suurempi työleveys, sitä nopeammin suuremmatkin alueet puhdistuvat lumesta. Valitse lumilinko, joka vastaa sekä pihan kokoa että lumimäärää; liian pienitehoinen kone suurelle pihalle tekee työstä turhauttavaa, kun taas liian suuri kone pienelle alueelle on tehokkuudeltaan tarpeeton.

Muista hankkia lumilinko, joka on sopiva omiin käyttötarpeisiisi; näin lumityöt sujuvat joutuisasti ja turvallisesti.

Lumilingon Käyttö

Lumilingon käyttäessäsi on tärkeää ymmärtää laitteen toimintaperiaatteet sekä sen käyttöominaisuudet, jotta voit heittää lumen tehokkaasti ja turvallisesti.

Lumilinko heittää lumen

Kun käytät lumilinkoa, laitteen tehokkuus ilmenee kyvyssä heittää lumi pois käsiteltävältä alueelta. Lumilingon kaira tai kairat keräävät lumen ja syöttävät sen torveen, joka heittää lumet pois. Heiton etäisyyteen voivat vaikuttaa useat tekijät,

Huolto ja Hinta

Huolellinen huolto varmistaa lumilingon toimivuuden ja pidentää sen käyttöikää, kun taas hinta-laatusuhde määrittää investointisi arvon.

Lumilinkojen Ylläpito

Lumilingon säännöllinen ylläpito on oleellista, jotta laitteesi pysyy käyttökunnossa ja valmiina toimintaan silloin, kun tarve yllättää. Huollon peruspalveluihin kuuluu esimerkiksi moottoriöljyn ja suodattimien vaihto, kiilahihnan tarkistus tai vaihto sekä terien ja ruuvien kunnon tarkastus. Omatoiminen puhdistus ja voitelu ovat myös ylläpidon kulmakiviä. Joissakin palveluissa nouto ja palautus sisältyvät hintaan, mikä helpottaa huollon järjestämistä.

Hinta-laatusuhde

Laadukas lumilinko voi olla merkittävä investointi, mutta hyvä hinta-laatusuhde tarkoittaa, ettei kalliimpi hinta ole turhaan. Panosta lumilingon ostossa tunnettuihin merkkeihin ja huomioi huoltopalveluiden saatavuus sekä varaosien yleisyys. Kiinteät huoltohinnat ja mahdolliset maksuvaihtoehdot voivat tuoda lisäsäästöjä ja turvaa investoinnille pitkällä aikavälillä. Vertaile palveluita ja niiden kattavuutta huolellisesti valitaksesi paras mahdollinen vaihtoehtosekä käyttöön että budjettiin nähden.

Ostamassa lumilinkoa? 9 yleistä virheitä, joita välttää ja usein kysyttyä kysymystä

Liian iso lumilinko

Isompi työleveys ei ole aina parempi. Liian isokokoisen lingon ostaminen voi olla ongelmallista varsinkin jos pihasi on pieni. Tarkista lumilingon ja sen puhdistusuran koko ennen ostopäätöksen tekemistä. Myös hinta on tällöin liian iso.

Varaosat

lumilinko-tarjous

Kannattaa varmistaa että saat toimittajaltasi myös varaosia muut tarvikkeet lumilinkoosi.

Epäsopiva jyrkkiin maastoihin

Yksi tärkeä asia pitää mielessä, kun ostetaan lumilinkoa,on pihan jyrkkyys. Kaikki lumilingot eivät ole valmistettu tällaiseen käyttöön.

Epäsopiva painavalle tai märälle lumelle

Märkä ja painava lumi voi tukkia lingon ja pysäyttää tai jopa rikkoa sen. On siis tärkeää harkita ympäristön tekijöitä linkoa hankkiessa. Näin säästyt vaivalta ja voit unohtaa työkalut ja kalliit remontit.

Ei sovellu kasaantuneen lumen linkoamiseen

Kasaantunut lumi voi muodostua myös ongelmaksi. Mieti millaisella alueella asut ja kuinka paljon sielä kasaantuu lunta keskimäärin.

Lumilinko on vaikea käynnistää

Jos lumilinkoa säilytetään kylmässä, voit törmätä ongelmiin sitä käynnistäessä. Hyvä neuvo on säilyttää lumilinkoa esimerkiksi autotallissa.

Ajattelutapa, että kalliimpi on parempi

Kaikki kalliit mallit eivät ole välttämättä parhaita ja joskus ne eivät edes ole rahankäytön arvoisia. Tosin esim Led ajovalo on kätevä lisä lumilinkoon.

Lumilinko ja sen öljyt

Jos lumilingosta loppuu öljy, se voi hajota. Jos et halua vaihtaa laitteen öljyjä, voit aina hankkia elektornisen mallin, johon ei tarvita öljyä. Tällainen malli on ideaali puutarha tai muuhun vähäiseen käyttöön ja näin käyttöön ei tarvita polttoainetta tai öljyä. Ylläpito on myös helppo.

Hinta

Ostat omaan käyttöön tarpeisiisi vääränlaisen lumilinko tyypin. Jos sinulla ei ole iso piha niin katso hinta edellä lumilinkoja ja sijoita rahasi muualle. Älä lisäksi maksa toimituksesta - meillä toimitus on aina ilmainen. Tarjoukset kannattaa katsoa myös läpi. Usein esim. Mtd tuotteet ovat hieman kalliimpia.

Vältä näitä virheitä lumilinkoa ostaessa ja selviät tulevasta talvesta hyvin valmistuneena.

Usein Kysytyt Kysymykset

Kun harkitset lumilingon hankintaa tai sen käyttöä, saatat törmätä usein kysyttyihin kysymyksiin, jotka auttavat sinua ymmärtämään lumilingon valinnan, käytön ja ylläpidon perusteet.

Miten valita oikean lumilingon?

Valinta riippuu lumitöiden määrästä ja alueen koosta. Pienille alueille riittää usein kevyempi yksivaihelinko, mutta suuremmille ja vaativammille alueille suositellaan tehokkaampaa kaksivaihelinkoa.

Mitä eroa on yksi- ja kaksivaiheisella lumilingolla?

Yksivaihelinko kerää ja heittää lumen pois yhdellä liikkeellä, mikä sopii kevyemmille lumisateille ja pienemmille alueille. Kaksivaihelinko kerää ensin lumen ruuvillaan ja sitten heittää sen ulos torvesta, mikä tekee siitä voimakkaamman ja sopii raskaampaan lumeen ja laajemmille alueille.

Kuinka lumilinkoa huolletaan säännöllisesti?

Säännöllinen huolto sisältää terien tarkistuksen, moottoriöljyn vaihdon, sytytystulpan tarkastuksen ja vaihdon tarvittaessa, sekä ilmansuodattimen puhdistuksen tai vaihdon.

Mikä tekee lumilingosta itsevetävän?

Itsevetävyys tulee lumilingon voimansiirtomekanismista, joka mahdollistaa laitteen liikkumisen ilman, että sinun tarvitsee työntää sitä. Tämä vähentää fyysistä rasitusta ja nopeuttaa lumitöitä.

Miten lumilinko toimii?

Lumilinko käyttää moottoria, joka pyörittää kairaa tai kairoja lumikeräykseen. Tämän jälkeen lumi siirtyy torveen, joka heittää lumet pois lingon tieltä.

Millaisia ominaisuuksia kannattaa etsiä ostaessa käytettyä lumilinkoa?

Tarkista lumilingon yleinen kunto, kuten terät ja ruuvit, varmista että kaikki mekanismit toimivat oikein. Etsi myös tunnettujen valmistajien malleja, ja tarkasta että huoltohistoria on asianmukainen ja että koneella ei ole ulkoisia vaurioita.