Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

RUSKA ruokailuryhmä 6+1, vaalea tammi

Hinta voimassa7.6.saakka
Normaalisti: 399,95 € Säästä 100€!
Nyt vain: 299,95 €

Alkaen 13.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

&
Yhteensä =

Tämä tuote
sisältää:

6 x 1 x
Tuotetiedot

Ruska ruokailuryhmä 6+1, vaalea antiikkitammi

Ruokailuryhmä pihalle

Preecon uutus kaudelle 2020! RUSKA ruokailuryhmä tuo iätöntä upeutta puutarhaan, terassille sekä mökille. 205cm pitkä pöytä sekä 6 polyrottinkista tuolia takaavat että pöydän ääreen mahtuu isompikin joukko väkeä. RUSKA ruokailuryhmä on valmistettu pitkäikäisistä ja helppohoitoisista materiaaleista jotka kestävät pihalla kesällä satoi tai paistoi. Kalusteet voivat olla pihalla kuitenkin ympäri vuoden vahingoittumatta! Käyttöiän maksimoimiseksi suosittelemme kuitenkin suojaamaan tai varastoimaan tuotteet talvella.

Puutarhakalusteet on erittäin helppo koota, joten ruokailuryhmän saa käyttöön todella nopeasti. Se on myös tarvittaessa helppo purkaa ja varastoida pienempään tilaan.

Tuolit kestävää antiikkiharjattua polyrottinkia

RUSKA ruokailuryhmän 6 tuolia on on valmistettu kestävästä polyrottingista. Polyrottinki on materiaalina erittäin helppohoitoista, ja se voidaan puhdistaa käyttämällä vain vettä. Parhaan mahdollisen tuloksen saat kuitenkin SoftCare vahapesuaineella. Polyrottinkisia tuoleja Tukevuuttaa tuoleille tuo teräsrunko. Mahtavan näköiset tuolit on antiikkiharjattuja. Harjattu polyrottinki antaa mukavan tekstuurin tuoleille, eikä se ole liukas, kuten perinteinen polyrottinki. Polyrottinkituoli kestää hyvin pihalla koko kesän, eikä pieni sadekaan haittaa.

Huoltovapaa ruokapöytä puutarhaan

205cm RUSKA ruokapöydän ääreen mahtuu paljon ruokailijoita ja kesäpäivästä nautiskelijoita. Pöydän Non-wood-puujäljitelmä pöytälevy on kuin oikeaa puuta, mutta helppohoitoista ja kestävää kuin muovi. Pöydän voi helposti pestä käyttäen vain vettä. Lisäksi voit käyttää SoftCare polywood suoja-ainetta, ja pidentää pöydän käyttöikää. Pöydän runko on alumiinia, joten se ei ruostu, vaikka olisi pihalla koko kesän ja pitkälle syksyyn. Alumiini on järkivalinta pöydän rungon materiaaliksi, sillä se tuo saman tukevuuden kuin teräskin, mutta on huomattavasti kevyempi materiaali. Pöydän siirtäminen siis onnistuu helposti.

sohvaryhmä pöydällä

Ominaisuudet

✔ TILAA JOPA 8 HENKILÖLLE:  205cm pituisen ruokapöydän ääressä mahtuu illallistamaan isompikin porukka! Sopii erittäin hyvin koko perheen illallisille, sekä illanviettoon ystävien kanssa.

✔ ANTIIKKIHARJATTUA POLYROTTINKIA: Tuolien antiikkiharjattu polyrottinki on tukeva ja säänkestävä materiaali, joka on helppo puhdistaa vedellä. Harjattu polyrottinki ei ole niin liukas, kuin tavallinen polyrottinki.

✔ SÄÄNKESTÄVÄ NON-WOOD PÖYTÄ: Alumiinirunkoinen pöytä on tukeva, mutta kevyt siirtää. Non-wood puujäljitelmä pöytätaso on helppo puhdistaa vedellä.

✔ HELPPO KOOTA:  RUSKA pöytäryhmän saa käyttöön todella nopeasti, sillä kasaaminen on tehty erittäin helpoksi.

✔ TOIMITUKSEN SISÄLTÖ: Toimitukseen kuuluu RUSKA ruokapöytä sekä 6 ROOMA polyrottinkituolia.

Tekniset tiedot

Mitat tuolit 48 x 61 x 89cm (PxLxK)
Pöytä 205 x 80 x 74cm (PxLxK)
Materiaalit pöytä Nonwood (antiikkitammi), alumiini (musta)
Materiaalit tuolit Harjattu polyrottinki (musta)
Materiaali: Nonwood
Materiaali: Polyrottinki
Materiaali: Alumiini
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Olga 17.03.2020

Tilasin kombinaation mökin terassille, oli juuri semmoinen mitä tarvitsin! :)

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: