Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Sähköpotkulauta 1000W

Ale voimassa29.3saakka
Normaalisti: 649,95 € Säästä 100€!
Nyt vain: 549,95 €

Alkaen 22.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot
Sähköpotkulaudat, segwayt, tasapainoskootterit ja muut erilaiset sähkökulkuneuvot ovat saavuttaneet jo suurta suosiota. 
Sähköpotkulautojen suosio piilee niiden helpossa ajettavuudessa sekä siinä, että ne sopivat kaiken ikäisille käyttäjille. Ajaminen ei vaadi käyttäjältään ylimääräistä tasapainottelua. Lauta tarjoaa helpon ja edullisen vaihtoehdon liikkumiseen kaupungilla. Lisäksi sähköpotkulautailu on hauskaa ja ekologista!

Sähköpotkulautaa kuljettaa 1000W moottori sekä 36 voltin akku ( 3 x 12H ). Yhdellä latauksella pääset jopa 30km! Akun laturi kuuluu pakettiin mukaan. Akun latausaika on noin 6-7 tuntia. Sähköpotkulaudassa on kaksi vaihdetta. Ensimmäinen vaihde kuljettaa 5km/h vauhdilla ja toinen jopa 25km/h.

Satula kuuluu pakettiin ja on pikakiinnityksellä. Sähköpotkulauta on myös helppo laittaa kasaan varastointia ja kuljettamista varten.

Sähköpotkulaudat eivät ole tarkoitettu vain vapaa-ajan käyttöön, vaan ne voivat tarjota myös suurta apua yrityksille. Esimerkiksi messuille, tehtaisiin tai varastoihin. Laudan kyljissä ja rungossa on jonkin verran hyvää mainospinta-alaa vaikka yrityksesi logoille. Tapahtumissa, kuten messuilla, sähköpotkulauta huomataan varmasti ja yrityksesi näkyvyys on taattu!

TIELIIKENNELAKI

 • Suojakypäränkäyttö ajaessa on suositeltavaa!
 • Sähköajoneuvoilla saa ajaa pääsääntöisesti pyöräteillä. Käyttö myös jalkakäytävillä sallittu, kun ajonopeus ei ylitä kävelynopeutta. Yleisesti ottaen sähköpotkulautoja koskevat polkupyöräilijän liikennesäännöt.
 • Alittaa laissa säädetyn maksimitehon (1000W, 1kW)
 • Nopeus saa olla enintään 25 km/h
 • Äänimerkit: Tieliikennelain mukaan polkupyörissä sekä sähkökäyttöisissä kulkuneuvoissa tulisi olla äänimerkinantolaite. Tässä potkulaudassa se ei ole vakiovarusteena.
 • Liikennevakuutus: Toistaiseksi ei vaadita.

Ominaisuudet

 • Skootterin edessä on etu- ja takaiskunvaimennin ja sillä onkin mukava ajaa myös kuoppaisemmassa maastossa! Skootterissa on myös virtalukko, joka estää sen varastamisen.
 • Kaksi takajousta
 • Yksi etujousi
 • Tehokas 1000 W moottori
 • 36V akku (3x12V)
 • Irrotettava istuin
 • Satula
 • Istuimen korkeuden säätö pikavaihtokytkimellä
 • Kromihaarukka
 • Sivuseisontatuki
 • Kaksi vaihetta
 • Virtalukko estää luvattoman käytön

Tekniset tiedot

Takajarru:  Levyjarru
Eturengas: 2.50 - 10"
Takarengas: 2.50 - 10"
Mitat: 132x25x114 cm (PxLxK)
Ohjaustangon leveys: 63 cm
Istuinkorkeus: Säädettävissä 80-94 cm
Tyhjä paino: 38 kg
Max. kantavuus: 100 kg
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

3.8 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: akku 24.04.2018

Onko akku irrotettava?

Kirjoittaja: Miksu 24.06.2016

Hieno peli,paketteja aukoessa tuli heti laadukas vaikutelma laite kuitenkin kohtuullisen vankkaa tekoa.Akut nähtyäni meinasi päästä itku kun ymmärsin että tua 30km kantama ei näillä pattereilla toteudu edes puoliksi.Nyt jonkin verran testiä takana ja sanoisin että hauska laite.itselle 110kg ei ehkä kaikkein näppärin kulkine mutta jotain kertonee se että kulkee kuitenkin kohtuu jyrkät mäetkin minun ohjastamana mutta kovin kauas en sillä lähtisi.Tytär ei vielä kokeillut mutta sanoisin että alle 80kg kuljettajaa peli vie varmasti aika moitteetta ja kohtuu pitkälle.Suosittelen alle 80 kiloisille kuljettajille,oiva peli käydä naapurissa kylässä tai muuten vaan pyörähtää kylällä,menee jousituksen ansiosta myös kuoppaisella hiekkatiellä todella hyvin.

Kirjoittaja: mietiskelijä 21.06.2016

Akun kesto 30 km taitaa olla ainakin 30% yläkanttin. 80 kg kaveri pääsee tasaisella 15 km ja 35 kg lapsi 19 km. Lamppuihin ei kannata luottaa. Vihreä palaa kun 25% jäljellä. Oranssi ja keltainen vielä kun akku on jo tyhjä. Paras tapa on laittaa matka & nopeusmittari ajopeliin, jolloin ei tule yllätyksiä. Kokonaisuutena kuitenkin tosi kiva laite. Arvosana akun keston vuoksi.

Kirjoittaja: J 10.06.2016

Kaksi pakettia saapui eri päivinä mutta sovitun aikataulun mukaisesti. Kokoaminen onnistui hyvin, kiitos Saksan kielen taitojeni. Suomenkielisiöä ohjeita ei ollut mukana. Koeajo tehty, makeaa menoa. Kulkee hienosti. Vankkaa tekoa. Kun kiinnitin laturin 'potkulaudan' pistokkeeseen ja toisen pään virtapistokkeeseen lähti lataus käyntiin, pienen hetken latasi ennenkuin laturi kärähti, pieni pamaus ja pirunmoinen savu. Pelottavaa hetkellisesti. Toivottavasti oli maanantaikappale ja saan tilalle nopeasti uuden.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: