×

lahjakorttiarvonta

Voita 1000€ Lahjakortti!

Tilaa uutiskirjeemme, niin osallistut arvontaan, jonka palkintona on 1000 euron arvoinen lahjakortti preeco.fi verkkokauppaan!

Sähköpostiosoitteesi ja muut tietosi ovat turvassa, emmekä koskaan luovuta niitä ulkopuolisille. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Kisa päättyy 31.7.2015 ja voittaja arvotaan 1.8.2015. Otamme voittajaan yhteyttä sähköpostitse ja voittajan nimi julkaistaan myös facebook-sivuillamme.

×

 • Ilmainen kotiinkuljetus
 • Aina halvat hinnat
 • 14pv:n palautusoikeus
 • Nopea asiakaspalvelu
 • Lasku- ja osamaksu
 • Asiakaspalautteet ja -arvostelut :
  Kunert lastenvaunut

  Keskiarvo: 4 / 5
  Perustuu 157 tuotearvosteluun

  Ota meihin yhteyttä

  Asiakaspalvelumme palvelee arkisin 8.00 - 16.00. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

  045-8413355

  info@preeco.fi

  Lähetä viesti

  Kunert lastenvaunut

  Kunert lastenrattaita on valmistettu jo yli 15 vuotta. Tuotemerkki on tunnettu useimmissa Euroopan maissa ja nyt Kunert lastenvaunut ovat saatavilla myös Suomessa. Vuosien kokemus lastenvaunujen valmistuksessa on kehittänyt Kunert lastenrattaista ainutlaatuisella muotoilulla ja nykyaikasella teknologialla varustetut lastenvaunut.

  Kunert tuotteet on valmistettu vain laadukkaimmista materiaaleista ja kankaista, jotka täyttävät asianmukaiset EU:n asettamat turvallisuus- ja laatustandardit. Pintamateriaalit kestävät erilaisia sääolosuhteita sateesta ja tuulesta paahtavaan auringonpaisteeseen. Monipuolisilla säätömahdollisuuksilla kärryt voi muokata suljetuiksi suojelemaan lasta huonolta säältä tai kauniilla kelillä avoimeksi, jolloin lapsi voi nauttia ympäristöstä esteettä.

  Mallistosta löytyy sarja jokaiseen tarpeeseen. Kaikkiin sarjoihin kuuluu lastenrattaat ja vaihtoehtoisia lisävarusteita: irroitettava lapsen kantokori, auton turvaistuin ja erinäisiä pientarvikkeita. Kaikissa sarjoissa on yli 40 värivaihtoehtoa!