Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Suodata

Hinta

Hinta

 • 249,00 € - 580,00 €

Väri

Väri

Renkaat

Renkaat

Nostokyky

Nostokyky

Pumppukärryt

Tuotteita yhteensä 20 kpl.

Näytetään 1-20 yht. 20 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Pumppukärry: Tehokkaan Varastonhallinnan Perustyökalu

Pumppukärry, tai haarukkavaunu, on tehokas ja käytännöllinen työväline raskaiden kuormien käsittelyyn. Sen avulla voit siirtää lavallisia tavaroita tai muita raskaita esineitä vaivattomasti ja turvallisesti. Yleensä pumppukärryt ovat manuaalisia, ja ne toimivat hydraulisen mekanismin avulla: kun pumppaat kahvaa, haarukat nousevat ja voit liikuttaa lastia. Pumppukärryn suunnittelussa korostetaan käyttömukavuutta ja ergonomiaa.

Pohjola Garden pumppukärry varastoon

Laadukkaat pumppukärryt tuotteet ovat tunnettuja lujuudestaan ja pitkäikäisyydestäan. Pumppukärryt ovat yksinkertaisia käyttää: haarukat työnnetään kuorman alle, pumppaamalla kahvaa kuorma nousee ja kuljetus on valmis aloitettavaksi. Pumppukärryn kääntökulma ja huoltovapaa hydrauliikkayksikkö ovat keskeisiä ominaisuuksia, jotka tekevät laitteen käsittelystä sujuvaa.

Kun olet hankkimassa pumppukärryä, on tärkeää valita laite, joka sopii käyttötarkoitukseesi – oli se sitten päivittäinen työskentely varastoissa, tehtaissa tai myymälöissä. Pumppukärryjä on saatavilla eri kantavuuksilla ja mitoilla, joten kannattaa valita malli, joka vastaa juuri sinun kuormiesi ja tilojesi vaatimuksia. Esimerkiksi 2000 kg kantavuuden omaavat pumppukärryt sopivat raskaiden lastien siirtelyyn, ja telipyörillä varustettu malli helpottaa liikkumista epätasaisillakin alustoilla.

Pumppukärryn valitseminen

Kun valitset pumppukärryä, mieti ensin käyttötarpeitasi. Pumppukärryt voivat kantaa eri painoisia kuormia, tyypillisesti välillä 2000-5000 kg. Useimpiin varastotöihin sopivat mallit, joiden kantavuus on 2500 kg. Painon lisäksi huomioi haarukoiden pituus mikäli tyypillinen kuormasi poikkeaa tavallisesta eurolavasta.

Vertaile pumppukärryjen hintoja. Hinta voi vaihdella mallin, kestävyyden ja lisäominaisuuksien perusteella. Arvioi myös laatu ja takuuehdot, jotta löydät rahoillesi vastinetta erittäin pitkällä aikavälillä.

Tarkasta pumppukärryn ominaisuudet ennen ostoa. Valitse tuote, joka tukee ergonomista käyttöä ja on kestävä. Jotkut mallit tarjoavat lisävarusteina erikoispyöriä tai voimansiirron helpotusta kuormien siirtämiseen.

Pumppukärryn käyttökohteet

Teollisuus ja varastot

Teollisuuden ja varastojen käyttöympäristöissä pumppukärry on välttämätön työkalu, joka sujuvoittaa tuotteiden ja raaka-aineiden siirtelyä. Voit käyttää pumppukärryä esimerkiksi tuotantolinjoilla tai varastoissa siirtäessäsi kuormia paikasta toiseen.

 • Lastin käsittely: Nopea ja ergonominen lastien siirto.

 • Tehokkuus: Tuotteiden järjestely ja hyllytys helpottuvat huomattavasti.

Myymälätilat

Myymälätiloissa pumppukärryt helpottavat tavaran vastaanottoa ja hyllytystä. Niiden avustuksella siirrät helposti erilaisia kuormia.

 • Tavaran vastaanotto: Pumppukärryllä tavara siirtyy nopeasti varastosta hyllyyn.

 • Tuotteiden liikkuvuus: Tuotteet siirtyvät myös kätevästi asiakaspalvelupisteelle.

Muut sovellukset

Myös muilla sektoreilla pumppukärryt ovat käytössä. Voit löytää ne esimerkiksi rakennustyömailla materiaalien siirrossa tai tapahtumien järjestelyissä lavasteiden ja kalusteiden käsittelyyn.

 • Työmaiden materiaalinsiirto: Pumppukärryt sopivat helpottamaan raskaiden rakennusmateriaalien liikuttelua.

 • Tapahtumalogistiikka: Kalusteiden ja lavasteiden nopea järjestely on mahdollista hyvin suunnitellun logistiikan ansiosta.

Pumppukärry 2500 kgPumppukärryt

Pumppukärryn huolto ja ylläpito

Pumppukärryn kunnon ja suorituskyvyn varmistamiseksi on tärkeää suorittaa päivittäinen huolto sekä tarvittaessa erikoishuollot ja korjaukset. Säännöllinen ylläpito pidentää pumppukärryn käyttöikää ja varmistaa turvallisen toiminnan.

Päivittäinen huolto käsittää toimenpiteitä, joilla varmistetaan pumppukärryn toimintakunto päivästä toiseen:

 • Tarkista renkaiden kunto.

 • Voitele liikkuvat osat ja rasvanipat korkealaatuisella rasvalla.

 • Puhdista pumppukärry liasta ja roskista, erityisesti haarukkavaunun liikkuvat osat.

Erikoishuollot ja korjaukset

Kun pumppukärryä käytetään intensiivisesti tai ilmenee ongelmia, erikoishuollot ja korjaukset tulevat ajankohtaisiksi:

 • Vaurioituneet tai rikkoutuneet osat, kuten pyörät tai haarukat, vaativat joskus korvaamista. Tämä ei tarkoita, että koko pumppukärry tarvitsee uusia.

 • Ammattilaisen suorittama määräaikaishuolto ja tarkastus ovat suositeltavia, varsinkin jos tuotetta käytetään päivittäin kuorman siirtämiseen.

Muista noudattaa vain valmistajan antamia huolto-ohjeita ja käyttää laadukkaita tuotteita ja varaosia, jotta pumppukärrysi säilyttää luotettavuutensa ja turvallisuutensa.

Lisävarusteet ja mukautukset

Pumppukärryäsi voi täydentää erilaisilla lisävarusteilla ja mukautuksilla, jotka lisäävät laitteiston monipuolisuutta ja soveltuvuutta, ja saat siitä kaiken irti.

Valitessasi lisävarusteita pumppukärryyn, kiinnitä huomiota siihen, miten ne vaikuttavat työskentelyn sujuvuuteen ja laitteen käyttöikään. Lisää mukautuksia ja varusteita voidaan hankkia myös jälkikäteen, mikäli tarpeesi muuttuvat.