Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

OUTLET! POHJOLA MOTORS Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2022 12AH Punainen, VAATII HUOLTOA!

Tarjous voimassa21.4.saakka
  • OUTLET! POHJOLA MOTORS Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2022 12AH Punainen, VAATII HUOLTOA!
  • OUTLET! POHJOLA MOTORS Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2022 12AH Punainen, VAATII HUOLTOA!
  • OUTLET! POHJOLA MOTORS Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2022 12AH Punainen, VAATII HUOLTOA!
  • OUTLET! POHJOLA MOTORS Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2022 12AH Punainen, VAATII HUOLTOA!
  • OUTLET! POHJOLA MOTORS Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2022 12AH Punainen, VAATII HUOLTOA!
OUTLET! POHJOLA MOTORS Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2022 12AH Punainen, VAATII HUOLTOA!
search
Normaalisti: 1 099,95 € Säästä 450€!
Nyt vain: 649,95 €

Osamaksulla alkaen 26.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 649,95 €.
Sisältää alv:n

• Jopa 40km / lataus
• 1000W sähkömoottori
• Irroitettava akku

Määrä
Loppu

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
close TILAPÄISESTI LOPPU
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tuotetiedot

OUTLET! POHJOLA MOTORS Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2022 12AH Punainen, VAATII HUOLTOA!

Viallinen asiakaspalautus, eli sähköskootteri ja sen tuotepakkaus eivät vastaa täysin uutta tuotetta. Sähköskootteri myydään viallisena huoltoa vaativana/varaosiksi. Ajoneuvossa voi olla käytön jälkiä ja muuta kulumaa. Mukana tuleva akku on viallinen, sekä takajarrulevy hajonnut. Tuotteessa voi olla lisäksi muita puutteita. 

ENNEN KÄYTTÖÖNOTTOA SKOOTTERI TULEE HUOLTAA AMMATTILAISEN TOIMESTA. Varaosat eivät sisälly toimitukseen. 

OUTLET-tuotteet ovat yksittäiskappaleita eikä niillä ole takuuta.

Uusia upeita sähköskoottereita eri väreissä nyt Preecon sähköpotkulautavalikoimassa. Erotu muista ja tilaa suosituin menopeli suosikkivärissäsi! 

Tehokas moottori - Olemme valinneet sähköpotkulaudan 1000W moottorin joka tarjoaa reilusti tehoa isokokoisemmallekin kuskille. Lisäksi tehoa piisaa myös ylämäissä! Nopeus on rajoitettu 25km/h vauhtiin.

Loistava pysäytyskyky hydraulijarruilla -  Tehokkaat hydrauliset jarrut edessä ja takana sekä isot renkaat pitävät huolen siitä että pitoa löytyy, ja tarvittaessa myös pysäytysvoimaa. Sähköskootterissa on myös jousitus edessä ja takana, jonka ansiosta ajo on tasaista. 

Käyttäjäkokemukset - FAT sähköskootterit ovat erittäin suosittuja kaikenikäisten käyttäjien keskuudessa. Kaikki sähköskootterimme ovat saaneet erittäin positiivisia arvosteluja käyttäjiltään.

Paras hinta-laatusuhde -  Preeco ei karsi laadusta tarjotakseen sinulle lompakkoystävällisempiä hintoja. Tuomme sähköskootterit maahan itse, joten hintoihimme ei sisälly maahantuojien lisiä, tai turhia merkkilisiä.

Erotu joukosta uusilla väreillä - Uutuutena mallistossa nyt runsaasti eri värisiä sähköskootteri malleja, joista löytyy taatusti jokaisella oma lemppari.

Sähköpotkulauta FAT 1000W tarjoaa sinulle mahtavan ajokokemuksen helppo käyttöisyydellään sekä yksinkertaisella tyylikkyydellä!

Tehokkaan 1000w moottorin ansiosta voit ajella missä tahansa ajopinnasta riippumatta! Moottorin huippunopeus on  säädetty tieliikennelainsäädännön vaativan 25km/h mukaiseksi. Sähköpotkulauta FAT on varustettu etu- ja takajousilla, joten ajo epätasaisessa ajopinnalla on entistä mukavampaa eikä kynnyksen ylitykset tunnu.

60V, 12AH litium-ion akulla ajat jopa 40 km yhdellä latauksella ja latausaika akulle on 7-8 tuntia. Akku sijaitsee keskellä sähköpotkulautaa, jolloin sähköpotkulauta on vakaa ja turvallinen ajettava! Litium-ion akku on kevyempi, luotettavampi ja kapasiteetiltaan parempi kuin perinteinen lyijyakku. Akku on irrotettavissa.

Kuten kaikissa tieliikennekäyttöön tarkoitetuissa ajoneuvoissa, turvallisuus tulee ensin. Sähköpotkulauta FAT on varustettu etu- sekä takavaloilla. Tehokkaan etuvalon ansiosta voit ajaa myös hämärässä ja kanssaliikkujat näkevät myös sinut!

FAT potkulaudan käsittely on helppoa koska paino on keskellä lautaa, jolloin ajettavuus on erinomainen. Sähköpotkulauta on varustettu myös varashälyttimellä. Uusittu malli on varustettu takaistuimella, jonka voit helposti irroittaa mikäli et tarvitse sitä.

Leveät 18 x 9,5" renkaat takaavat hyvän pidon, jolloin jarrutusmatka on lyhyt ja pystyt turvallisesti ajamaan missä tahansa! Sähköpotkulauta FAT:lla on CE sekä ROSH sertifikaatit.

Tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön ja päällystämättömille pinnoille.

Rungolla, moottorilla ja akulla 12 kuukauden takuu, kun vahinko ei ole aiheutunut tahallisesti tai vääränlaisesta käytöstä

Pohjola Motors - suomalaisen suunnittelun ylpeys

Meidän sähköskootterimme on luotu juuri sinulle, joka arvostat suomalaisen suunnittelun laatua ja luotettavuutta. Yli 10 vuoden kokemuksella olemme kehittäneet tuotteen, joka on räätälöity kestämään Suomen ainutlaatuisissa sääolosuhteissa. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolellisesti, varmistaen, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen jokaisella ajomatkallasi.

Asiakkaidemme positiiviset arvostelut puhuvat puolestaan - Pohjola Motorsin sähköskootterit eivät ainoastaan täytä, vaan ylittävät odotuksesi. Meidän missionamme on tarjota sinulle laadukkaita, turvallisia ja ennen kaikkea edullisia tuotteita, jotka kestävät käytössä vuodesta toiseen.

Löydä Pohjola Motorsin sähköskootteri – suomalaisen suunnittelun mestariteos, joka on luotu yli 10 vuoden kokemuksella vastaamaan juuri Suomen ainutlaatuisiin olosuhteisiin. Meidän intohimomme on suunnitella kestäviä, turvallisia ja edullisia tuotteita, jotka täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. 

Pohjola Motorsin sähköskootteri on saanut laajalti kiitosta sen erinomaisesta suorituskyvystä, kestävyydestä ja luotettavuudesta. Asiakkaidemme positiiviset arvostelut ovat todisteena siitä, että olemme onnistuneet tehtävässämme luoda tuotteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

Valitsemalla Pohjola Motorsin, valitset enemmän kuin vain sähköskootterin. Valitset osan suomalaista suunnitteluperinnettä, joka tuo mukavuutta, turvallisuutta ja tyylikkyyttä jokapäiväiseen liikkumiseesi. Tutustu tähän ainutlaatuiseen tuotteeseen verkkokaupassamme, ja koe itse, miksi Pohjola Motors on suomalaisten suosikki. Tutustu valikoimaamme verkkokaupassamme ja löydä sähköskootteri, joka täyttää juuri sinun tarpeesi.

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Kokemuksia OUTLET! POHJOLA MOTORS Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2022 12AH Punainen, VAATII HUOLTOA!

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Erittäin helppo ajaa erittäin sujuvat ajot pehmeät iskunvaimentimet toimivat hyvin Olen tyytyväinen

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: