Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Kissanhiekka

Kissanhiekka tarjous

Säästä vielä 5€ seuraavasta kissanhiekka tilauksesta, kun käytät kassalla alennuskoodia HIEKKA5

Tuotteita yhteensä 8 kpl.

Näytetään 1-8 yht. 8 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Kissanhiekat - valitse kissallesi laadukas hiekka

Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme kissanhiekkoja, jotka on suunniteltu täyttämään lemmikkisi tarpeet samalla kun ne helpottavat sinun arkeasi. Meiltä löydät korkealaatuiset ja monipuoliset kissanhiekat, jotka vastaavat erilaisiin käyttötarkoituksiin ja toiveisiin.

Käyttötarkoitus: Kissanhiekka on välttämätön tuote jokaiselle kissanomistajalle. Se ei ainoastaan pidä kissanvessaa siistinä, vaan myös auttaa hallitsemaan hajuja ja ylläpitämään hygieenistä ympäristöä kotona.

Käyttöohjeet: Kissanhiekan käyttö on helppoa. Valitse sopivan kokoinen kissanvessa ja levitä hiekkaa tasaisesti pohjalle. Hiekan paksuuden tulisi olla noin 5-7 cm, jotta se imee tehokkaasti nestettä ja hajuja. Puhdista kissanvessa säännöllisesti poistamalla kiinteät jätökset ja lisää tarvittaessa uutta hiekkaa. Vaihda hiekka kokonaan vähintään kerran kuukaudessa tai useammin, mikäli käytössä on useampi kissa.

Toivotut ominaisuudet: Valikoimamme kissanhiekat on valittu huolellisesti tarjotaksemme parhaita mahdollisia vaihtoehtoja. Ominaisuuksia, joihin olemme kiinnittäneet huomiota, ovat muun muassa:

Hajunhallinta: Tehokas hajunhallinta on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista kissanhiekassa. Tarjoamme hiekkoja, jotka neutraloivat hajuja ja pitävät kodin raikkaana.

Paakkuuntuminen: Paakkuuntuvat hiekat helpottavat puhdistusta, sillä ne muodostavat tiiviitä paakkuja, jotka on helppo poistaa ilman, että koko hiekkamäärää täytyy vaihtaa.

Pölyämättömyys: Pölyämättömät hiekat ovat ihanteellisia herkille kissoille ja niille, jotka haluavat välttää hiekan leviämistä ympäri asuntoa.

Ekologisuus: Valikoimamme kissanhiekat on valmistettu 100% luonnollisesta materiaalista, joka on turvallista kissallesi.

Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinun ja kissasi tarpeisiin sopiva kissanhiekka. Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja, jotka takaavat lemmikkisi hyvinvoinnin ja helpottavat päivittäistä hoitoa.