Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

OUTLET! POHJOLA MOTORS Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2023, VAATII HUOLTOA!

Tarjous voimassa14.4.saakka
  • OUTLET! POHJOLA MOTORS Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2023, VAATII HUOLTOA!
  • OUTLET! POHJOLA MOTORS Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2023, VAATII HUOLTOA!
  • OUTLET! POHJOLA MOTORS Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2023, VAATII HUOLTOA!
  • OUTLET! POHJOLA MOTORS Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2023, VAATII HUOLTOA!
  • OUTLET! POHJOLA MOTORS Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2023, VAATII HUOLTOA!
  • OUTLET! POHJOLA MOTORS Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2023, VAATII HUOLTOA!
  • OUTLET! POHJOLA MOTORS Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2023, VAATII HUOLTOA!
  • OUTLET! POHJOLA MOTORS Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2023, VAATII HUOLTOA!
OUTLET! POHJOLA MOTORS Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2023, VAATII HUOLTOA!
search
Normaalisti: 1 099,95 € Säästä 400€!
Nyt vain: 699,95 €

Osamaksulla alkaen 28.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 699,95 €.
Sisältää alv:n

• 1000W sähkömoottori
• Varashälytin
• Irroitettava akku

Määrä
Loppu

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
close TILAPÄISESTI LOPPU
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tuotetiedot

OUTLET! POHJOLA MOTORS Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2023, VAATII HUOLTOA!

Viallinen asiakaspalautus, eli sähköskootteri ja sen tuotepakkaus eivät vastaa täysin uutta tuotetta. Sähköskootteri myydään viallisena huoltoa vaativana/varaosiksi. Ajoneuvossa voi olla käytön jälkiä ja muuta kulumaa. Tuotteessa voi olla lisäksi muita puutteita. 

ENNEN KÄYTTÖÖNOTTOA SKOOTTERI TULEE HUOLTAA AMMATTILAISEN TOIMESTA, LAITE EI TOIMI SELLAISENAAN. Varaosat eivät sisälly toimitukseen. 

OUTLET-tuotteet ovat yksittäiskappaleita eikä niillä ole takuuta.

Tästä ei sähköpotkulauta parane! Olemme myyneet tätä mallia vuodesta 2019 alkaen tehden siihen vuosittain päivityksiä ja tässä se on, vuoden 2023 malli on tilattavissa!

Olemme pyrkineet kehittämään sähköpotkulaudasta mukavan ajettavan turvallisuutta unohtamatta. Käymme seuraavaksi läpi syitä, miksi juuri sinun kannattaa miettiä tämän sähköskootterin ostamista:

Tehokas moottori: Olemme valinneet sähköpotkulaudan 1000W moottorin joka tarjoaa reilusti tehoa isokokoisemmallekin kuskille. Maksimi käyttäjän paino onkin tässä mallissa 150kg, joten esim 80kg kuski ja 70kg kaverisikin pääsee hyvin kyytiin! Lisäksi tehoa piisaa myös ylämäissä! Nopeus on rajoitettu 25km/h vauhtiin.

Turvallisuus: Tehokkaat levyjarrut(EDESSÄ ja TAKANA) ja ISOT renkaat pitävät huolen siitä että pitoa löytyy ja tarvittaessa myös pysäytysvoimaa. Sähköskootterissa on myös jousitus, jonka takia ajo on tasaista. Muista kuitenkin kypärä aina ajaessasi!

Käyttäjäkokemukset: kuten tämän sivun alalaidasta näet, asiakkaamme todella pitävät tästä tuotteesta, yhteensä 44 arvostelua ja erityisesti tämä meidän päivitetty versio on kerännyt käytännössä pelkästään 4 ja 5 tähden arvosteluita.

Suomen Halvin Hinta: Kuten olet varmasti huomannutkin, tämä sähköskootteri on hinnaltaan Suomen halvin. Onko halpuus saavutettu heikentämällä laatua? EI, meidän tavoitteemme on yrityksenä myydä paljon sähköpotkulautoja, jolloin meille riittää yksittäiselle laudalle pienempi kate. Meillä ei myöskään ole jälleenmyyjiä, joiden katteita meidän tarvitsee suojella(normaalisti sähköpotkulaudat myydään jälleenmyyjille) vaan me myymme sähköpotkulaudat suoraan tukkuhinnalla sinulle!

Todellinen katseenkääntäjä: Kun ajat tällä kruiser tyylisellä sähköpotkulaudalla, varaudu siihen, että ihmiset tulevat kysymään kokemuksia sähköpotkulaudasta ja kaverisi haluavat päästä koeajamaan sitä.

Mitä asiakkaamme sanovat tästä sähköpotkulaudasta:
- "Helppo ottaa mukaan reissulle asuntoauton kanssa ja helpottaa kulkemista määränpäässä. Akunkesto hyvä ja lataus nopea."
- "Hyvin on pelannut, eikä suurempia ongelmia ole ollut. Tyytyväinen siis laitteeseen."
- "On toiminut hyvin ja todella tyytyväinen olen ollut. Lyhyillä matkoilla erittäin kätevä peli."
- "Olen tyytyväinen, tuotteen kantavuus riittää isommallekin kaverille."
- "Ajaminen onnistuu missä tahansa maastossa ja jousitus toimii hyvin. Käyttö myös lapselle turvallista, mistä plussaa!"
- "Helppokäyttöinen. Takarengas hajosi hieman yli vuoden käytön jälkeen, mikä ainoa miinus."
- "Iha hyvä kampe"
- "Toimii isompikokoisemmallakin kaverilla hyvin. Ei suurempia moitteita!"

Sähköpotkulauta FAT 1000W tarjoaa sinulle mahtavan ajokokemuksen helppo käyttöisyydellään sekä yksinkertaisella tyylikkyydellä!

Tehokkaan 1000w moottorin ansiosta voit ajella missä tahansa ajopinnasta riippumatta! Kokonaiskuorma kulkee mukana 150kg, jolloin esimerkiksi kauppakassi tulee helposti mukana! Moottorin huippunopeus on  säädetty tieliikennelainsäädännön vaativan 25km/h mukaiseksi. Sähköpotkulauta FAT on varustettu etu- ja takajousilla, joten ajo epätasaisessa ajopinnalla on entistä mukavempaa eikä kynnyksen ylitykset tunnu!

60V, 12AH litium-ion akulla ajat jopa 40km yhdellä latauksella ja latausaika akulle on 7-8 tuntia. Akku sijaitsee keskellä sähköpotkulautaa, jolloin sähköpotkulauta on vakaa ja turvallinen ajettava! Litium-ion akku on kevyempi, luotettavampi ja kapasiteetiltaan parempi kuin perinteinen lyijyakku. Akku on irrotettavissa.

Kuten kaikissa tieliikennekäyttöön tarkoitetuissa ajoneuvoissa, turvallisuus tulee ensin! Sähköpotkulauta FAT on varustettu etu- sekä takavaloilla ja tehokkaan etuvalon ansiosta voit ajaa myös hämärässä ja kanssaliikkujat näkevät myös sinut! FAT potkulaudan käsittely on helppoa ja paino on keskellä lautaa, jolloin ajettavuus on erinomainen. Sähköpotkulauta on varustettu myös varashälyttimellä. Uusittu malli on varustettu takaistuimella, jonka voit helposti irroittaa mikäli et tarvitse sitä.

Sähköpotkulauta FAT 1000W on varustettu etu- sekä takalevyjarruilla. Leveät 18 x 9,5" renkaat takaavat hyvän pidon, jolloin jarrutusmatka on lyhyt ja pystyt turvallisesti ajamaan missä tahansa! Sähköpotkulauta FAT:lla on CE sekä ROSH sertifikaatit.

Tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön ja päällystämättömille pinnoille.

Rungolla ja moottorilla takuu 12 kk. Akulla 6 kk.

Pohjola Motors - suomalaisen suunnittelun ylpeys

Meidän sähköskootterimme on luotu juuri sinulle, joka arvostat suomalaisen suunnittelun laatua ja luotettavuutta. Yli 10 vuoden kokemuksella olemme kehittäneet tuotteen, joka on räätälöity kestämään Suomen ainutlaatuisissa sääolosuhteissa. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolellisesti, varmistaen, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen jokaisella ajomatkallasi.

Asiakkaidemme positiiviset arvostelut puhuvat puolestaan - Pohjola Motorsin sähköskootterit eivät ainoastaan täytä, vaan ylittävät odotuksesi. Meidän missionamme on tarjota sinulle laadukkaita, turvallisia ja ennen kaikkea edullisia tuotteita, jotka kestävät käytössä vuodesta toiseen.

Löydä Pohjola Motorsin sähköskootteri – suomalaisen suunnittelun mestariteos, joka on luotu yli 10 vuoden kokemuksella vastaamaan juuri Suomen ainutlaatuisiin olosuhteisiin. Meidän intohimomme on suunnitella kestäviä, turvallisia ja edullisia tuotteita, jotka täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. 

Pohjola Motorsin sähköskootteri on saanut laajalti kiitosta sen erinomaisesta suorituskyvystä, kestävyydestä ja luotettavuudesta. Asiakkaidemme positiiviset arvostelut ovat todisteena siitä, että olemme onnistuneet tehtävässämme luoda tuotteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

Valitsemalla Pohjola Motorsin, valitset enemmän kuin vain sähköskootterin. Valitset osan suomalaista suunnitteluperinnettä, joka tuo mukavuutta, turvallisuutta ja tyylikkyyttä jokapäiväiseen liikkumiseesi. Tutustu tähän ainutlaatuiseen tuotteeseen verkkokaupassamme, ja koe itse, miksi Pohjola Motors on suomalaisten suosikki.

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta

Saatat pitää myös

Kokemuksia OUTLET! POHJOLA MOTORS Sähköskootteri / Sähkö Cruiser 1000W FAT 2023, VAATII HUOLTOA!

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: