Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

TINKA Polyrottinkinen Aurinkotuoli, Harmaa

Hinta voimassa27.9.saakka
Normaalisti: 189,95 € Säästä 90€!
Nyt vain: 99,95 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

TINKA aurinkotuoli

TINKA aurinkotuoli ihastuttaa keveydellään ja simppelin tyylikkäällä muotoilullaan. Pääosan korkeutta voidaan helposi säätää 31 - 89 cm välillä. Säädettävyyden ansiosta aurinkotuolissa on äärimmäisen mukava paitsi ottaa aurinkoa, myös vaikkapa lukaista kirja. Aina löytyy sopiva, itselle täydellinen, asento. Kiitosta TINKA saa myös kokoontaitettavuudestaan. Aurinkotuoli on erittäin helppo varastoida pieneenkin tilaan kun sitä ei tarvita, tai ota vaikka mukaan rannalle!

Luonnolisen, antiikkiharjatun, polyrottingin ansiosta TINKA aurinkotuoli on helppo sijoittaa mihin tahansa. Se näyttää mahtavalta parvekkeella, terassille ja puutarhassa. Antiikkiharjattu polyrottinki on kulutettu näyttämään entistä luonnollisemalta. Polyrottinki kestää myös sadetta, joten aurinkotuolia ei tarvitse kantaa suojaan aina sateen sattuessa. Nappaa vain pehmusteet turvaan! Pehmusteet on päällystetty polyesterikankaalla, joka kestää hyvin hankausta. Pehmoisten pehmusteiden ansiosta nautit aurinkoisista päivistä tuntikaupalla, mukavasti makoillen.

Polyrottinkikalusteet ovat säänkestävyyden lisäksi erittäin helppoja puhdistaa. Lian poistamiseen et tarvitse kalliita pesuaineita, vaan tavallinen saippuavesi riittää.

Ominaisuudet

✔ SIMPPELIN TYYLIKÄS AURINKOTUOLI: Suosittu TINKA aurinkotuoli hurmaa kevyellä ja yksinkertaisella muotoilullaan. Täydellinen aurinkotuoli parvekkeelle, terassille ja puutarhaan.

✔ SÄÄNKESTÄVÄT MATERIAALIT: Polyrottinki on säänkestävä ja huoltovapaa materiaali, joka on helposti puhdistettavissa.

✔ AURINKOTUOLIN PEHMUSTEET: Todella mukavat ja pehmeät pehmusteet on päällystetty polyesterikankaalla. Pehmusteet on helppo irrottaa aurinkotuolista.

✔ KALLISTUKSEN SÄÄTÖ: Selkänojan kallistuksen säädön ansiosta löydät aina täydellisen asennon juuri itsellesi.

✔ KOKOONTAITETTAVA AURINKOTUOLI: Kokoontaitettava aurinko tuoli on erittäin helppo varastoida pieneen tilaan.

Tekniset tiedot

Mitat 192 x 63 x 31-89 cm
Materiaalit Polyrottinki, polyesteri
Väri Musta
Max. kantavuus 150 kg
Materiaali: Polyrottinki
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Mimmi C 17.03.2020

Komppaan alapuolella olevaa kaveria, ainostaan sen lisään että pidemmän oleskelun jälkeen tarvitset jonku peiton tohon alle. Materiaalin kovuus käy rankaksi pitkien sessioden jälkeen.

Kirjoittaja: Löhö 20.07.2019

Olen ollut tyytyväinen tuotteeseen. Aurinkotuoli on kevyt ja pienikokoinen, koska siinä ei ole jalkoja. Kokoontaitettavuuden ansiosta sen saa helposti vietyä hissillä taloyhtiön kattoterassille. Omalla parvekkeellakin se on hyvä ja sen saa helposti siirrettyä pois tieltä. Tuolilla on kiva loikoilla. Selkänoja tuo kivan pystyasennon esim lukemiseen tai tabletin käyttöön, varsinkin kun laittaa vielä tyynyn niskan taakse. Kun selkänojan kääntää alas, siinä voi myös makoilla, vaikka siihen se ei taida olla ihan suunniteltu. Pakkauksen mukana tuleva istuinpäällinenkin on ihan hyvä. Ehdottomasti hintansa arvoinen!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: