Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Puolapuut

Tarjous voimassa24.3.saakka
  • Puolapuut
  • Puolapuut
  • Puolapuut
  • Puolapuut
Puolapuut
search
Normaalisti: 229,95 € Säästä 60€!
Nyt vain: 169,95 €

Osamaksulla alkaen 8.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 169,95 €.
Sisältää alv:n

• 195 x 80 x 14 cm
• Kantavuus 100kg
• Klassikko!

Määrä

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
TILATTAVISSA – toimitus arviolta perjantaina 29.3.
ILMAINEN toimitus saatavilla
Kotiinkuljetus vain 9,95 €!
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tuotetiedot

HUOM! Tälle tuotteelle ei valitettavasti ole saatavilla kotiinkuljetusta! Tuote toimitetaan veloituksetta lähimpään Postnordin noutopisteeseen.


Preeco.fi KLASSIKKO! Seinään kiinnitettävät puolapuut sopivat monipuolisesti monenlaiseen urheiluun ja kuntoiluun. Lihaskunnon ja kestävyyden lisäksi kehität koordinaatikykyäsi. Mukava lapsille ja aikuisille!

Liikuntatunneilta tutut puolapuut nyt edullisesti kotiin

Alakoulun liikuntatunneilta ovat varmasti puolapuut kaikille tuttuja. Niitä käytetään kasvavien lasten motoriikan ja lihasten harjoittamiseen, mutta ne soveltuvat loistavasti myös aikuisille. Puolapuut eroavat muista kuntoiluvälineistä, ne eivät vie yhtä paljon tilaa ja ovat hauskempi tapa kuntoilla. Niillä voi jokainen tehdä tasoisensa treenin, oli sitten aloittelija tai ammattilainen. 

Puolapuut soveltuvat liikunta- ja kuntosalien lisäksi myös, kotiin huoneisiin tai autotalleihin. Plussa puolia puolapuiden hankinnassa ovat esimerkiksi seuraavia, ne eivät vie paljoa tilaa, ovat esteettisesti näyttäviä ja sopivat minkälaiseen tilaan tahansa. Niiden avulla voi venytellä, lisätä liikkuvuutta ja treenata voimaa. Ne soveltuvat kehonpainon harjoituksiin jokaisiin lihaksiin. Puolapuut kotiin kestävät mallista ja materiaalista riippuen 100 - 300 kiloa.

Puolapuut soveltuvat monenlaiseen käyttöön

Puolapuita voidaan käyttää niin monenlaiseen venyttelyyn, treenaamiseen kuin leikkimiseenkin. Seuraavaksi muutamia tapoja, miten puolapuita voidaan käyttää.

Venyttely

Puolapuissa on helppo venytellä varsinkin ylävartaloa, esimerkiksi roikkumalla. Puolapuut kuitenkin soveltuvat koko vartalon venytykseen. Esimerkiksi selkää voi venyttää roikkumalla käsillä ja jalkoja nostamalla niitä eri korkeuksilla oleville tangoille.

Voimatreeni

Puolapuilla onnistuu vartalon monipuolinen treenaus. Vain mielikuvitus on rajana miten puolapuita käyttää eri lihasten treenaamiseen. Lisävarusteilla saat puolapuista vieläkin monipuolisemmat, esimerkiksi lisäkahvoilla helpotat roikkumiseen liittyvien harjoitusten tekemistä, kuten leuanvedot ja jalkojen nostot. Lisää tietoa treenausharjoituksista puolapuiden kanssa löydät helposti netistä.

Lapsille

Puolapuut ovat loistava laite kehittämään lasten voimaa ja motoriikkaa. Niissä kiipeily on hauskaa ja lapset voivat leikkimällä kehittää fyysistä kuntoa. Puolapuihin voi myös kiinnittää liukumäkiä, koripallokoreja, kiipeilyköysiä ja voimistelurenkaita, millä lapset voivat leikkiä.

Mitä huomioida ennen kuin ostaa puolapuut

Ennen kuin puolapuut siirtyvät ostoskoriin, on suositeltavaa ottaa seuraavia asioita huomioon.

Puolapuissa käytetyt materiaalit - Puolapuut ovat yleensä valmistettu joko puusta tai teräksestä. Puiset puolapuut antavat paremman tuntuman kädelle ja ovat ulkonäöltään hienompia kuin metalliset. Puu on hyvä valinta kotiin tai autotalliin, mutta siinä on painorajoituksensa. Puiset puolapuut eivät kestä yhtä paljon painoa, kuin teräksiset. Parhaimmat teräksiset kestävät jopa 300 kg.

Korkeus ja leveys - Puolapuiden korkeuteen kannattaa ottaa huomioon huoneen korkeus ja käyttäjän pituus. Esimerkiksi jos puolapuissa tekee leukoja, on suositeltavaa jättää tilaa yläpuolelle, ettei pää osu kattoon. Leveydessä huomioitavaa on niiden vievä tila. Tietenkin leveämmillä puolapuilla pystyy tekemään helpommin ja monipuolisemmin liikkeitä. On suositeltavaa hankkia ainakin 80 cm leveät puolapuut.

Hinta - Puolapuut kannattaa kilpailuttaa eri kauppojen kesken. Verkkokaupoissa on helppo verrata hintoja keskenään, löytääkseen parhaimman hinta-laatusuhteen.

Miten tuote kannattaa kiinnittää turvallisesti?

Puolapuut on suositeltavaa kiinnittää kunnolla seinään. Kunnollisella kiinnityksellä puolapuissa pystyy kiipeilemään ja roikkumaan annetun painorajan mukaan turvallisesti. Ne voidaan asentaa betoni-, tiili-, kivi- ja puunrunkoiseen seinään. Puurunkoisessa kannattaa valita puolapuiden leveys sen mukaan, että niiden kiinnityskohdat osuvat runkojen kohdille. Tiilirunkoisessa huomioi, että kiinnitys on itse tiilissä, eikä saumoissa. Monissa tuotteissa tulee mukana niihin kuuluvat kiinnitys tarvikkeet, tarkista tuotetiedoista kuitenkin, että ne soveltuvat seinän materiaaliin.

Saatavilla olevat lisävarusteet

Puolapuihin on saatavilla monenlaisia lisävarusteita kiinnitettäviksi. Treenaamisen monipuolistamiseksi on tarjolla leuanveto- ja dippi osat. Leuanveto-osaan voi kiinnittää vielä voimistelurenkaat monipuolistamaan treenaamista ja venyttelyä.

Erilaiset kiinnitettävien lautojen avulla puolapuita voidaan myös käyttää vatsalihasten ja askelnousujen tekemiseen. Puolapuut voidaan muuttaa jopa työtasoksi, niihin kiinnitettävällä levyllä.

Ominaisuudet
  • KESTÄVÄÄ MASSIIVIPUUTA: Puolapuut on valmistettu laadukkaasta männystä.
  • HAUSKAA KOKO PERHEELLE: Puolapuut ovat hauskaa ja terveellistä ajanvietettä paitsi lapsille, myös aikuisille.

Tekniset tiedot
Mitat 195 x 80 x 14 cm (PxLxK)
Materiaali Massiivipuu (mänty)
Kantavuus 100kg
Puolien määrä 10
Paino: n.10kg
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta

Hierontatarvikkeet

Hierontapöytien suojaliinat, hierontaöljyt, voiteet ja puhdistusaineet

Tuotteet ammattilaisille, jotka arvostavat korkeaa hygieniatasoa ja pintojen huolellista hoitoa.

Katso hierontapöytien tarvikkeet
Kokemuksia Puolapuut

3.5 /5


Yhteensä 6 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä1 kpl

Tuote vastasi erinomaisesti tuotekuvausta.

Tuote ok, vähän tuota kantavuutta epäilen kun jo alle 50kg kuormalla taipuu puolat. Asennusohje todella huono, osa osista olisi sen mukaan jäänyt käyttämättä, mm pultti jolla yhdistetään runkopuut toisiinsa. Toisaalta on helppo kasata ilman ohjetta hieman pähkäilemällä. Ylimmät kiinnitysruuvit hankala kiinnittä kun jäävät ylimmän puolan taakse.

Kauppiaan vastaus 2021-04-20
Hei Jarkko, kiitos arvostelustasi ja harmi kuulla että sinulla ei ole ollut mukavaa kasaamisen kanssa. Laitan heti eteenpäin viestiä ohjeitten parantamisesta. Mukavaa kesän jatkoa ja mukavia hetkiä puolapuitten kanssa! yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Erittäin hyvä tuote. Kiitos!

Kauppiaan vastaus 2021-04-22
Hei Eila, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Joo saman huomasin tuon seinän välin suhteen, että ei toimi käytössä.

Noin vinkkinä että sinnehän saa puutavaraa alle, jolloin jää isompi väli seinän ja puolien väliin.

Runkotolppien syvyys (14cm) on liian kapea, jonka seurauksena seinään kiinnitettäessä seinäin ja puolan väliin ei jää riittävästi tilaa. Pieni lapsi tuossa pystyy vielä auttavasti kiipeämään käsien puolesta mutta jo heilläkin on varsinkin jaloilla todella huonosti tilaa, koska varpaan kärjet osuvat heti seinään ja joutuu kiipeämään ns. varpaiden varassa. Aikuiselle tai teini-ikäiselle ei sovellu, muutakuin leukojen vetoon.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: