Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Kasvihuone 5,4m2 + sokkeli, 4mm 600g/m2 kennolevyt

Tarjous voimassa2.4.saakka
 • Kasvihuone 5,4m2 + sokkeli, 4mm 600g/m2 kennolevyt
 • Kasvihuone 5,4m2 + sokkeli, 4mm 600g/m2 kennolevyt
 • Kasvihuone 5,4m2 + sokkeli, 4mm 600g/m2 kennolevyt
 • Kasvihuone 5,4m2 + sokkeli, 4mm 600g/m2 kennolevyt
 • Kasvihuone 5,4m2 + sokkeli, 4mm 600g/m2 kennolevyt
 • Kasvihuone 5,4m2 + sokkeli, 4mm 600g/m2 kennolevyt
Kasvihuone 5,4m2 + sokkeli, 4mm 600g/m2 kennolevyt
search
Normaalisti: 999,95 € Säästä 500€!
Nyt vain: 499,95 €

Tai osamaksulla alkaen 21.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 499,95 €.
Sisältää alv:n
VARASTOSSA – toimitus arviolta torstaina 30.3.
PIKATOIMITUS jopa yhdessä arkipäivässä
Kotiinkuljetus vain 49,95 €!
Pikanouto Lahden varastolta saatavilla

• Vahva alumiinirunko
• Kätevä ovi, kattoikkuna ja räystäskourut
• Mitat n. 180 x 302 x 195 cm

Määrä

30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

% 36kk maksuaikaa osamaksulla

% Pieni varastoerä saatavilla

% Toimitus alkaen 0€

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee
ma-pe 9-17
Tuotetiedot

Preecon vuoden 2023 kasvihuonemallisto

Lanseerasimme vuonna 2014 Preecon kasvihuonemalliston - joka oli huippumenestys! Kasvihuoneet myytiin loppuun nopeasti ja seuraavina vuosina olemmekin kasvaneet Suomen yhdeksi suurimmaksi kasvihuonemyyjäksi. Kasvihuoneisiin on vuosien varrella tehty edelleen muutoksia, joiden avulla ne ovat entistä laadukkaampia ja helpompia käyttää, turvallisuutta unohtamatta!

Uutta 2023 kasvihuonemallistossa

- Tukevampi runko: Lisäsimme rungon tukevuutta 

Kasvihuone 5,4m²

Tähän pakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset, jotta pääset kasvattamaan kasveja puutarhaan! Pakettiin kuuluu: laadukas alumiinirunko, UV suojatut kennolevyt (4mm, 600g/m² entistä 30% painavemmat ja tukevammat), sokkeli maa-ankkureilla(mahdollista tehdä korkeammatkin esim. harkoista tai puusta perustukset ja kiinnittää kasvihuoneen sokkeli korkeampaan perustukseen), rännit sadevesin ohjaamiseen ja tuuletusikkuna. Tämän lisäksi voit hankkia juuri tätä kasvihuonetta varten suunnitellun automaattisen ikkunan avaajan

Kasvihuone on suunniteltu helposti koottavalla alumiinirungolla, jossa kennot liu'utetaan uriin, jolloin kennojen kiinnitys on erittäin helppoa. Alumiinirunko voidaan koota helposti pitkistä alumiinipaloista. Pidemmät alumiiniset rungonosat takaavat tukevamman rungon ja näin se kestää paremmin. Lisäksi se on entistä nopeampi koota.

Seinä- ja kattopaneelit on valmistettu 4mm (600g/m²) ontosta polykarbonaattilevystä. Sen etuina on sen lämpöeristävyys ja iskunkestävyys. Näin kasvihuone pitää paremmin lämpönsä kylmemmissäkin oloissa! Kasvihuone ei myöskään vioitui pienemmistä kolhuista, esimerkiksi lasten leikeistä lentävä pallo tai heilahtava haravanvarsi ei tee minkäänlaista jälkeä kennon pintaan.

Kasvihuoneen kattoon on suunniteltu kätevä tuuletusikkuna. Tämän avulla voit itse säädellä helposti kasvihuoneen lämpötilaa niin, että kasveillaisi on koko ajan optimi lämpötila.

Kasvihuonepaketti sisältää valmiiksi sadevesille ränniputket, joten voit ohjata sadet vedet sinne minne haluat! 

Kasvihuoneen kennot on valmistettu laadukkaasta polykarbonaatista ja runko kestävästä alumiinista.

Päivitys 2021 - lisäpalkki tuomaan lisätukevuutta kennoille.

Kasvihuoneen kennot on valmistettu laadukkaasta polykarbonaatista ja runko kestävästä alumiinista.

Kasvihuoneen asentaminen on entistä helpompaa interaktiivisten ohjeiden avulla. Video-ohjeista voit valita erikseen eri osien kasaamisen, tai katsoa koko kasvihuoneen asennuksen alusta loppuun. Videon voi tarvittaessa pysäyttää, ja voit ohjailla näkymää hiirelläsi.

KATSO INTERAKTIIVISET KASAUSOHJEET


Ikkunanavaaja

Kiinteä ikkunan avajaaOminaisuudet
 • 2023 mallissa entistä tukevampi runko!
 • Kestävä alumiinirunko
 • Helposti säädettävä tuuletusikkuna
 • Räystäskourut sekä ränniputket
 • Sivuuttais- ja ristikkäistuet
 • UV-suojaus
 • Helposti koottava!

Preeco Kasvihuoneen kokoaminen

Tekniset tiedot
Pinta-ala: 5,4m²
Tilavuus: 10,6 m³
Mitat: 178cm x 302 cm (huom: rännien kanssa leveys ylhäältä 188cm)
Paneelit: 4mm - polykarbonaatti
Harjakorkeus: 195 cm
Laidan korkeus: 140 cm
Ikkunoiden määrä: 1

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta

Saatat pitää myös

Kokemuksia Kasvihuone 5,4m2 + sokkeli, 4mm 600g/m2 kennolevyt

4.2 /5


Yhteensä 25 tuotearvostelua

5 tähteä12 kpl

4 tähteä9 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä3 kpl

1 tähteä0 kpl

Kolmiopalat takapään epäsopivat , (takapään) Samoin takapään poikki lista ja toinen pystytolppa mittavirheellinen, Oven keskimmäinen poikkilista puuttui tai oli 10 sm liian lyhyt Ohjeet kasauksesta oli selkeät ,tarttee vain olla tarkkana minkä minnekin laittaa.

Kasvihuone oli helppo kasata ja hyvät oli ohjeet. Itse kasasin tallissa noin 5h. Maja vaikutti tukevalta kun kaikki ruuvit oli saatu kiristettyä. Ainut pieni miinus, muutama kuusiokantaruuvi puuttui(voi myös olla että itte hukkasin). Suosittelen.

Nopea toimitus, nätti pikkuinen kasvihuone, kokoaminen sujui suht.hyvin. Rännien kohdalla vaikeuksia, ei tuo sateella vettä rännien kautta putkiin vaan vesi valuu seinälle. Tässä ehkä meillä vielä asennus virhe?

Talvi 2022 koitui kasvihuoneen kohtaloksi. Kattoranka ei kestänyt lumen painoa , keskijatko petti ja katto romahti. Kattorangan keskijat kannattaisi vahvistaa.

Mitat heittivät jonkin verran kuvatusta, joten perustuksia jouduttiin muokkaamaan. Räystäskourun kiinnityksestä puuttui kaksi ruuvia.

Kasaus onnistui ongelmitta. Kannatta huomioida, että ei kiristä ruuveja liian aikaisin. Rännien pidikkeiden kiinnikkeet väljät ja heppoinen kiinnitys(tarra). Kiinnikkeet pitää kiinnittää ruuveilla tai vaihtaa.

Kasvihuoneen kokoamisen alkuvaiheessa huone vaikutti heppoisalta, mutta kun kokoaminen eteni, alkoi kasvihuonekin tuntua jämäkämmältä.

Hyvä kasvihuone

Tuote vastasi odotuksia, kasausohjeissa voisi olla joistakin liitoksista selkeämpi detaljikuva, nopeuttaisi kokoonpanoa, joka onnistui suurimmaksi osaksi myös yksin.

Kauppiaan vastaus 2021-04-20
Hei Urho, kiitos arvostelustasi ja harmi kuulla että sinulla on ollut ongelmia kasaamisen kanssa. :) Laitan heti viestiä eteenpäin huonoista ohjeista Mukavaa kesän jatkoa! yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

oli kyllä 5

Kauppiaan vastaus 2021-04-21
Hei Riitta, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla että olet tykännyt tuotteestamme. Mukavaa kesän jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Kaikki osat on. Kasaaminen rauhalliseen tahtiin onnistuu hyvin. Ripustimille saisi olla enemmän paikkoja. Hyvältä näyttää.

Kauppiaan vastaus 2021-04-22
Hei MasaK, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla että olet Pitänyt tuotteestamme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Tuote vastasi kuvausta, mitään ei puuttunut, ja osien yhteensopivuus oli hyvä. Kokoaminen sujui ohjeiden mukaan helposti. Suosittelen että kasataan 2 henkilön voimalla. Laatu vastaa hintaa, mutta kovin tuuliseen paikkaan suosittelisin hiukan tukevampaa vaihtoehtoa.

Hyvä jos osaa lukea kasaus ohjeet. Todella toimiva ja ok

Kasvihuone tuntuu hyvältä Hintaansa nähden. Kasauksessa meni noin 4 päivää josta 2 päivää oli pohjan valmistusta ja 2 päivää mökin kasausta. Oli todella hyvä kun mukana oli ruuvit jolla plexit sai kiinni ja huomasin myös että rauta hakaset kannatti vääntää antamaan lisä jännitystä sillä alkuperäiset klipsit kyllä kiinnittyi hyvin runkoon mutta ne ei kiristä pleksiä runkoa vasten. Ja kattoluukkuun tein lukon nimittäin tuuli repi yöllä luukun auki. Kattoon sahasin alumiini U palkkia joilla tuin katto pleksit tulevaa talvea varten. Suosittelen sellasille joilla on perus rakennus taidot. Mokin saa kasattua hyvin kun seuraa ohjeita järjästyksessä ja osaa käyttää perus työkaluja

Kauppias vastannut 2017-06-07

Kiitos arvostelusta ja vinkeistä :) Kiva kuulla, että olit tyytyväinen kasvihuoneeseen!

Ihan Ok. Yksin kasasin ja aikaa meni paripäivää. Ohjeet voisivat olla selkeämmätkin, jouduin parikertaa muutaman kohdan kokoamaan uusiksi, mutta kaiken kaikkiaan selvisin mielestäni hyvin. Kasassa on pysynyt, ruuvit varmaan tässä kohdassa auttaneet sillä luulen että pelkät klipsit ei pidä kennoja paikoillaan. Kaiken kaikkiaan positiivinen tunne jäi huoneesta, vaikka alussa toki epäilin huoneen tukevuutta, niin lopputulos on mielestäni yllättävänkin tukeva.

En voi suositella kenellekään tätä kasvihuonetta. Osat ei sovi yhteen, ruuvinreijät jossain muualla missä pitäisi, pleksit ei pysy paikallaan vaikka ei tuuliskaan. Huoh, tuntuu siltä, että oli tyystin hukkaostos. 2 miestä kasannut sitä viikon, runko sentään on jo pystyssä. Ikkunat on laitettava rimoilla kiinni ylhäältä ja alhaalta sekä keskivaiheille vielä tukirima. Katto, valmistuneeko koskaan. Nekin kappaleet on tuettava monella eri rimalla, kiinittäen runkoon. KÖKKÖ koko laitos. Muuta hyvää tässä ei kuin se, että on alumiinia. Ei ainakaan mätäne.

Tuli viime syksynä ostettua kyseisen kasvihuoneen ja koska pohajtyöt tuli tehtyä vimpan päälle ja kokoaminen tälle keväälle. Huone ollut nyt viikon pysyssä ja tänään tuuli pientä puuskatuulta, niin seinä- ja kattopaloja oli pitkin pihaa. Miten enään erotan UV-suojatun puolen? Klemmareita ei ollut niin paljoa että olisi saanut 6 klemmaria/levy. Liekkö riittää nekään. Miten käy kun tulee myräkkä, onko minulla mitään pihalla?

Ensimmäinen vähänkin leppeää kesätuulta kovempi tuuli ja seinä ja kattopaneleita lentelee läheisellä pellolla... Vaatii todennäköisesti pientä lisätuunausta tämä mökki, että pysyy kasassa. Talveksi ainakin täytynee purkaa koko systeemi, sen verran hepposta tavaraa ainakin meille tullut kasvihuone on. Pikkuinen pettymys siis..

Kauppias vastannut 2016-01-26

Kiitokset palautteestanne. Olethan meihin yhteydessä asian tiimoilta. 2016 malleihin on lisätty silikooni sekä ruuvit mikäli paneelit sijoituspaikan takia tarvitsevat lisäkiinnitystä.

Ihan hyvähän siitä tuli. Video-ohje auttoi mukavasti. Laitoimme videon mukaisesti levyt kiinni silikonilla ja pulttasimme huoneen kiinni tekemäämme harkkosokkeliin. Varmistimme sivulevyjen pysyvyyden vielä alumiinilistoilla ylä- ja alareunoista. Lopputulos on tukeva huone eivätkä levyt väpätä tuulessa.

Ei valittamista kasvihuoneesta. Hyvin toimi viime kesän.

Tyytyväinen tähän saakka! Kasvihuone on selvinnyt parista tuulisesta päivästä hyvin ja vaikuttaa tukevalta. Kasaukseen meni kaverin kanssa 3 tuntia. Perustukset kannattaa tilata kanssa, pääsin paljon helpommalla kuin kaverini.

Hyvät selkeät suomenkieliset ohjeet. Suht. nopea kasata ja hinta/laatusuhde erittäin hyvä!

Kasaus kesti 3h, hinta laatusuhde kohdillaan. Naapurikin osti samanlaisen.

Kasvihuone on ollut nyt noin kaksi kuukautta käytössä ja olen ollut tyytyväinen siihen.

Sopivan kokoinen aloittaa harrastus omakotitalon pihalla. Aluksi vaikutti huteralta, mutta lopputulos samanlainen kuin kalliimmatkin . Kaksin helppo pystyttää kun oli selkeät ohjeet. Automaatti avaajan otin myös ettei tarvitse aukoa ikkunaa itse. Tyytyväinen olen ja varmasti kurkutkin tykkää.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: