Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

POHJOLA GARDEN Kasvihuone 5,4m2 + Sokkeli & Rännit, Extra kestävä 600g/m2 kennolevy

Tarjous voimassa16.6.saakka
 • POHJOLA GARDEN Kasvihuone 5,4m2 + Sokkeli & Rännit, Extra kestävä 600g/m2 kennolevy
 • POHJOLA GARDEN Kasvihuone 5,4m2 + Sokkeli & Rännit, Extra kestävä 600g/m2 kennolevy
 • POHJOLA GARDEN Kasvihuone 5,4m2 + Sokkeli & Rännit, Extra kestävä 600g/m2 kennolevy
 • POHJOLA GARDEN Kasvihuone 5,4m2 + Sokkeli & Rännit, Extra kestävä 600g/m2 kennolevy
 • POHJOLA GARDEN Kasvihuone 5,4m2 + Sokkeli & Rännit, Extra kestävä 600g/m2 kennolevy
 • POHJOLA GARDEN Kasvihuone 5,4m2 + Sokkeli & Rännit, Extra kestävä 600g/m2 kennolevy
POHJOLA GARDEN Kasvihuone 5,4m2 + Sokkeli & Rännit, Extra kestävä 600g/m2 kennolevy
search
Normaalisti: 999,95 € Säästä 570€!
Nyt vain: 429,95 €

Osamaksulla alkaen 18.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 419,95 €.
Sisältää alv:n

• Vahva alumiinirunko
• Kätevä ovi, kattoikkuna ja räystäskourut
• Mitat n. 180 x 302 x 195 cm

Määrä

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
VARASTOSSA – toimitus arviolta perjantaina 14.6.
PIKATOIMITUS jopa yhdessä arkipäivässä
Kotiinkuljetus vain 9,95 €!
Pikanouto Hollolan varastolta saatavilla
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tuotetiedot

Preecon kasvihuonemallisto, jossa 2023 päivityksen myötä 600g Extra kestävä paneeli!

Lanseerasimme vuonna 2014 Preecon kasvihuonemalliston - joka oli huippumenestys! Kasvihuoneet myytiin loppuun nopeasti ja seuraavina vuosina olemmekin kasvaneet Suomen yhdeksi suurimmaksi kasvihuonemyyjäksi. Kasvihuoneisiin on vuosien varrella tehty edelleen muutoksia, joiden avulla ne ovat entistä laadukkaampia ja helpompia käyttää, turvallisuutta unohtamatta!

Uutta  kasvihuonemallistossa

- Tukevampi runko: Lisäsimme rungon tukevuutta 

Kasvihuone 5,4m²

Tähän pakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset, jotta pääset kasvattamaan kasveja puutarhaan! Pakettiin kuuluu: laadukas alumiinirunko, UV suojatut kennolevyt (4mm, 600g/m² entistä 30% painavemmat ja tukevammat), sokkeli maa-ankkureilla(mahdollista tehdä korkeammatkin esim. harkoista tai puusta perustukset ja kiinnittää kasvihuoneen sokkeli korkeampaan perustukseen), rännit sadevesin ohjaamiseen ja tuuletusikkuna. Tämän lisäksi voit hankkia juuri tätä kasvihuonetta varten suunnitellun automaattisen ikkunan avaajan

Kasvihuone on suunniteltu helposti koottavalla alumiinirungolla, jossa kennot liu'utetaan uriin, jolloin kennojen kiinnitys on erittäin helppoa. Alumiinirunko voidaan koota helposti pitkistä alumiinipaloista. Pidemmät alumiiniset rungonosat takaavat tukevamman rungon ja näin se kestää paremmin. Lisäksi se on entistä nopeampi koota.

Seinä- ja kattopaneelit on valmistettu 4mm (600g/m²) ontosta polykarbonaattilevystä. Sen etuina on sen lämpöeristävyys ja iskunkestävyys. Näin kasvihuone pitää paremmin lämpönsä kylmemmissäkin oloissa! Kasvihuone ei myöskään vioitui pienemmistä kolhuista, esimerkiksi lasten leikeistä lentävä pallo tai heilahtava haravanvarsi ei tee minkäänlaista jälkeä kennon pintaan.

Kasvihuoneen kattoon on suunniteltu kätevä tuuletusikkuna. Tämän avulla voit itse säädellä helposti kasvihuoneen lämpötilaa niin, että kasveillaisi on koko ajan optimi lämpötila.

Kasvihuonepaketti sisältää valmiiksi sadevesille ränniputket, joten voit ohjata sadet vedet sinne minne haluat! 

Kasvihuoneen kennot on valmistettu laadukkaasta polykarbonaatista ja runko kestävästä alumiinista.

Päivitys 2021 - lisäpalkki tuomaan lisätukevuutta kennoille.

Kasvihuoneen kennot on valmistettu laadukkaasta polykarbonaatista ja runko kestävästä alumiinista.

Kasvihuoneen asentaminen on entistä helpompaa interaktiivisten ohjeiden avulla. Video-ohjeista voit valita erikseen eri osien kasaamisen, tai katsoa koko kasvihuoneen asennuksen alusta loppuun. Videon voi tarvittaessa pysäyttää, ja voit ohjailla näkymää hiirelläsi.

Preeco Kasvihuone on turvallinen ostos - saat sille 12 kk takuun!

KATSO INTERAKTIIVISET KASAUSOHJEET


Ikkunanavaaja

Kiinteä ikkunan avajaa

Kasvata Unelmiesi Puutarha Pohjolan Gardenin Kasvihuoneessa – Suunniteltu Suomessa

Pohjolan Gardenin kasvihuone on suunniteltu huolella Suomen olosuhteisiin, yhdistäen yli kymmenen vuoden asiantuntemuksen ja innovatiivisen suunnittelun. Meidän kasvihuoneemme tarjoavat optimaalisen ympäristön monipuoliseen kasvatukseen, oli kyseessä sitten vihannekset, yrtit tai kukat.

Asiakkaamme ympäri Suomea ovat antaneet tuotteillemme positiivista palautetta niiden kestävyydestä, toimivuudesta ja helppokäyttöisyydestä. Pohjolan Gardenin missio on luoda laadukkaita, kestäviä ja hinnaltaan edullisia kasvihuoneita, jotka kestävät käytössä vuosia, tarjoten samalla iloa ja tyydytystä puutarhanhoidosta.

Kutsumme sinut tutustumaan tarkemmin valikoimaamme verkkosivustollamme www.pohjolagarden.fi. Pohjolan Gardenin kasvihuoneen avulla voit nauttia puutarhanhoidon iloista, riippumatta säästä, ja tuoda pienen palan suomalaista luontoa omaan pihaasi.Ominaisuudet
 • 2023 mallissa entistä tukevampi runko!
 • Kestävä alumiinirunko
 • Helposti säädettävä tuuletusikkuna
 • Räystäskourut sekä ränniputket
 • Sivuuttais- ja ristikkäistuet
 • UV-suojaus
 • Helposti koottava!
 • Pitkä 12 kk takuu

Preeco Kasvihuoneen kokoaminen

Tekniset tiedot
Pinta-ala: 5,4m²
Tilavuus: 10,6 m³
Mitat: 178cm x 302 cm (huom: rännien kanssa leveys ylhäältä 188cm)
Paneelit: 4mm - polykarbonaatti
Harjakorkeus: 195 cm
Laidan korkeus: 140 cm
Ikkunoiden määrä: 1
Takuu 12 kk

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta

Saatat pitää myös

Kokemuksia POHJOLA GARDEN Kasvihuone 5,4m2 + Sokkeli & Rännit, Extra kestävä 600g/m2 kennolevy

4.2 /5


Yhteensä 33 tuotearvostelua

5 tähteä16 kpl

4 tähteä11 kpl

3 tähteä3 kpl

2 tähteä3 kpl

1 tähteä0 kpl

Vähän hankala koota,

Siistin näköinen, kun kasattua sai. Muutamia osia oli numeroitu väärin ja vesi kourun ruuvien reijär olivat väärissä paikoissa. Keskelle jäi monen sentin rako, josta kaikki vesi tietenkin olisi valunut pois. Ruuveja puuttui ja toisia oli ylimääräisiä. Kokoamiseen tarvitaan siis myös poraa ja enemmän osaamista, kuin pelkkien ohjeiden mukaan kasaaminen vaatisi. Lisäksi pitää olla kaksi kun kasaa.

Muutama reikä puuttui

Hintansa arvoinen.

ikkunan avaaja ei toimi. Aika hankalat kokoamis ohjeet.

Hyvä ja helppo kasattava kasvihuone. Sopivan kokoinen.

Hyvä tuote, osat sopivat hyvin yhteen

Kkennolevyt saisi olla parempaa tekoa eka lähti ensimmäisen tuulen mukaan onneks löytyi oman kunnan alueelta

Kolmiopalat takapään epäsopivat , (takapään) Samoin takapään poikki lista ja toinen pystytolppa mittavirheellinen, Oven keskimmäinen poikkilista puuttui tai oli 10 sm liian lyhyt Ohjeet kasauksesta oli selkeät ,tarttee vain olla tarkkana minkä minnekin laittaa.

Kasvihuone oli helppo kasata ja hyvät oli ohjeet. Itse kasasin tallissa noin 5h. Maja vaikutti tukevalta kun kaikki ruuvit oli saatu kiristettyä. Ainut pieni miinus, muutama kuusiokantaruuvi puuttui(voi myös olla että itte hukkasin). Suosittelen.

Nopea toimitus, nätti pikkuinen kasvihuone, kokoaminen sujui suht.hyvin. Rännien kohdalla vaikeuksia, ei tuo sateella vettä rännien kautta putkiin vaan vesi valuu seinälle. Tässä ehkä meillä vielä asennus virhe?

Talvi 2022 koitui kasvihuoneen kohtaloksi. Kattoranka ei kestänyt lumen painoa , keskijatko petti ja katto romahti. Kattorangan keskijat kannattaisi vahvistaa.

Mitat heittivät jonkin verran kuvatusta, joten perustuksia jouduttiin muokkaamaan. Räystäskourun kiinnityksestä puuttui kaksi ruuvia.

Kasaus onnistui ongelmitta. Kannatta huomioida, että ei kiristä ruuveja liian aikaisin. Rännien pidikkeiden kiinnikkeet väljät ja heppoinen kiinnitys(tarra). Kiinnikkeet pitää kiinnittää ruuveilla tai vaihtaa.

Kasvihuoneen kokoamisen alkuvaiheessa huone vaikutti heppoisalta, mutta kun kokoaminen eteni, alkoi kasvihuonekin tuntua jämäkämmältä.

Hyvä kasvihuone

Tuote vastasi odotuksia, kasausohjeissa voisi olla joistakin liitoksista selkeämpi detaljikuva, nopeuttaisi kokoonpanoa, joka onnistui suurimmaksi osaksi myös yksin.

Kauppiaan vastaus 2021-04-20
Hei Urho, kiitos arvostelustasi ja harmi kuulla että sinulla on ollut ongelmia kasaamisen kanssa. :) Laitan heti viestiä eteenpäin huonoista ohjeista Mukavaa kesän jatkoa! yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

oli kyllä 5

Kauppiaan vastaus 2021-04-21
Hei Riitta, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla että olet tykännyt tuotteestamme. Mukavaa kesän jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Kaikki osat on. Kasaaminen rauhalliseen tahtiin onnistuu hyvin. Ripustimille saisi olla enemmän paikkoja. Hyvältä näyttää.

Kauppiaan vastaus 2021-04-22
Hei MasaK, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla että olet Pitänyt tuotteestamme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Tuote vastasi kuvausta, mitään ei puuttunut, ja osien yhteensopivuus oli hyvä. Kokoaminen sujui ohjeiden mukaan helposti. Suosittelen että kasataan 2 henkilön voimalla. Laatu vastaa hintaa, mutta kovin tuuliseen paikkaan suosittelisin hiukan tukevampaa vaihtoehtoa.

Hyvä jos osaa lukea kasaus ohjeet. Todella toimiva ja ok

Kasvihuone tuntuu hyvältä Hintaansa nähden. Kasauksessa meni noin 4 päivää josta 2 päivää oli pohjan valmistusta ja 2 päivää mökin kasausta. Oli todella hyvä kun mukana oli ruuvit jolla plexit sai kiinni ja huomasin myös että rauta hakaset kannatti vääntää antamaan lisä jännitystä sillä alkuperäiset klipsit kyllä kiinnittyi hyvin runkoon mutta ne ei kiristä pleksiä runkoa vasten. Ja kattoluukkuun tein lukon nimittäin tuuli repi yöllä luukun auki. Kattoon sahasin alumiini U palkkia joilla tuin katto pleksit tulevaa talvea varten. Suosittelen sellasille joilla on perus rakennus taidot. Mokin saa kasattua hyvin kun seuraa ohjeita järjästyksessä ja osaa käyttää perus työkaluja

Kauppias vastannut 2017-06-07

Kiitos arvostelusta ja vinkeistä :) Kiva kuulla, että olit tyytyväinen kasvihuoneeseen!

Ihan Ok. Yksin kasasin ja aikaa meni paripäivää. Ohjeet voisivat olla selkeämmätkin, jouduin parikertaa muutaman kohdan kokoamaan uusiksi, mutta kaiken kaikkiaan selvisin mielestäni hyvin. Kasassa on pysynyt, ruuvit varmaan tässä kohdassa auttaneet sillä luulen että pelkät klipsit ei pidä kennoja paikoillaan. Kaiken kaikkiaan positiivinen tunne jäi huoneesta, vaikka alussa toki epäilin huoneen tukevuutta, niin lopputulos on mielestäni yllättävänkin tukeva.

En voi suositella kenellekään tätä kasvihuonetta. Osat ei sovi yhteen, ruuvinreijät jossain muualla missä pitäisi, pleksit ei pysy paikallaan vaikka ei tuuliskaan. Huoh, tuntuu siltä, että oli tyystin hukkaostos. 2 miestä kasannut sitä viikon, runko sentään on jo pystyssä. Ikkunat on laitettava rimoilla kiinni ylhäältä ja alhaalta sekä keskivaiheille vielä tukirima. Katto, valmistuneeko koskaan. Nekin kappaleet on tuettava monella eri rimalla, kiinittäen runkoon. KÖKKÖ koko laitos. Muuta hyvää tässä ei kuin se, että on alumiinia. Ei ainakaan mätäne.

Tuli viime syksynä ostettua kyseisen kasvihuoneen ja koska pohajtyöt tuli tehtyä vimpan päälle ja kokoaminen tälle keväälle. Huone ollut nyt viikon pysyssä ja tänään tuuli pientä puuskatuulta, niin seinä- ja kattopaloja oli pitkin pihaa. Miten enään erotan UV-suojatun puolen? Klemmareita ei ollut niin paljoa että olisi saanut 6 klemmaria/levy. Liekkö riittää nekään. Miten käy kun tulee myräkkä, onko minulla mitään pihalla?

Ensimmäinen vähänkin leppeää kesätuulta kovempi tuuli ja seinä ja kattopaneleita lentelee läheisellä pellolla... Vaatii todennäköisesti pientä lisätuunausta tämä mökki, että pysyy kasassa. Talveksi ainakin täytynee purkaa koko systeemi, sen verran hepposta tavaraa ainakin meille tullut kasvihuone on. Pikkuinen pettymys siis..

Kauppias vastannut 2016-01-26

Kiitokset palautteestanne. Olethan meihin yhteydessä asian tiimoilta. 2016 malleihin on lisätty silikooni sekä ruuvit mikäli paneelit sijoituspaikan takia tarvitsevat lisäkiinnitystä.

Ihan hyvähän siitä tuli. Video-ohje auttoi mukavasti. Laitoimme videon mukaisesti levyt kiinni silikonilla ja pulttasimme huoneen kiinni tekemäämme harkkosokkeliin. Varmistimme sivulevyjen pysyvyyden vielä alumiinilistoilla ylä- ja alareunoista. Lopputulos on tukeva huone eivätkä levyt väpätä tuulessa.

Ei valittamista kasvihuoneesta. Hyvin toimi viime kesän.

Tyytyväinen tähän saakka! Kasvihuone on selvinnyt parista tuulisesta päivästä hyvin ja vaikuttaa tukevalta. Kasaukseen meni kaverin kanssa 3 tuntia. Perustukset kannattaa tilata kanssa, pääsin paljon helpommalla kuin kaverini.

Hyvät selkeät suomenkieliset ohjeet. Suht. nopea kasata ja hinta/laatusuhde erittäin hyvä!

Kasaus kesti 3h, hinta laatusuhde kohdillaan. Naapurikin osti samanlaisen.

Kasvihuone on ollut nyt noin kaksi kuukautta käytössä ja olen ollut tyytyväinen siihen.

Sopivan kokoinen aloittaa harrastus omakotitalon pihalla. Aluksi vaikutti huteralta, mutta lopputulos samanlainen kuin kalliimmatkin . Kaksin helppo pystyttää kun oli selkeät ohjeet. Automaatti avaajan otin myös ettei tarvitse aukoa ikkunaa itse. Tyytyväinen olen ja varmasti kurkutkin tykkää.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: