Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Eikö asia selvinnyt?

Maksutavat

Mitä maksutapoja on saatavilla?

Meillä voit maksaa ostoksesi kaikkien suomalaisten pankkien kautta, monilla eri maksukorteilla, mobiilimaksulla ja Preeco-laskulla -tai tilillä. Yritykset voivat maksaa tilauksen myös yrityslaskulla. Yrityslaskua ei voida myöntää henkilöasiakkaille.

Käytettävissä olevat pankit: Nordea, Osuuspankki, Säästöpankki, POP-pankki, Danske Bank, Handelsbanken, S-pankki, Ålandsbanken ja Lähitapiola. Pankkimaksujen maksutavoista vastaa Paytrail Oy. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Käytettävissä olevat maksukortit: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard. Maksukorttien maksutavoista vastaa Nets Finland.

Maksaminen Preecossa on turvallista 256-bittisen SSL suojauksen ansiosta. Emme myöskään tallenna pankki- tai luottokorttitietojanne. Verkkokaupassamme on käytössä kansainväliset Verified by Visa ja MasterCard SecureCode todentamispalvelut.


Kulut laskulla tai osamaksulla tilatessa

Preeco-lasku tai -tili

Preeco - Lasku

 • Maksat vasta saatuasi tuotteen
 • Laskutusmaksu 2,95 €
 • Korotonta maksuaikaa jopa 50 päivää
 • Kaikki laskutuskuukauden aikana toimitetut tuotteet kerätään yhdelle koontilaskulle
 • Lasku lähetetään kuukauden 17. päivä ja eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä
 • Laskun saatuasi voit itse päättää, maksatko useammassa erässä

Tarjoamme laskun yhteistyössä Avardan kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Luoton myöntää Avarda. Avarda on TF Bank AB, Suomen sivuliikkeen rekisteröity aputoiminimi. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €. Yleiset lainaehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät tästä linkistä.

 

Preeco - Tili

 • Joustava ja turvallinen maksutapa
 • Kaikki laskutuskuukauden aikana tehdyt tilaukset kootaan yhdelle laskulle
 • Maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • Valitset itse, kuinka paljon maksat kuukaudessa. Laskulla kerrotaan maksettava vähimmäiserä.
 • Ei tilinavausmaksua
 • Tilinhoitomaksu 2,95 € / kk (riippumatta kuukauden ostomäärästä)
 • Lasku lähetetään kuukauden 17. päivä ja eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä

Tarjoamme laskun yhteistyössä Avardan kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Luoton myöntää Avarda. Avarda on TF Bank AB, Suomen sivuliikkeen rekisteröity aputoiminimi. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €. Preeco Tilin vuosikorko on 19,90 %. Todellinen vuosikorko on 29,35 %, todelliset luottokustannukset 146,44 € ja kokonaiskustannus 1146,44 €, kun takaisinmaksuaika on 12 kuukautta ja luoton suuruus 1000 €. Yleiset lainaehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät tästä linkistä.

Collector lasku tai osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka. Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)

Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.  

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.


Miksi en ole saanut laskuani?

Jos olet valinnut maksutavaksi Preeco-laskun tai -tilin:

Laskutus tapahtuu kerran kuukaudessa, kuukauden 17. päivänä. Lasku lähetetään sähköpostiisi tuotteen toimituksen jälkeen.

Jos siis esimerkiksi teet tilauksen 16.5., ja tuote toimitetaan 18.5., lasku lähetetään sinulle 17.6. Eräpäivä on aina seuraavan kuukauden 3. päivä.

Jos olet valinnut maksutavaksi Collector-laskun tai -osamaksun:

Collector lähettää laskun tilauksessa antamaanne sähköpostiosoitteeseen. Laskua ei toimiteta paperisena. Tarkastattehan myös roskapostikansion. Myös mahdollisista muutoksista laskuun ilmoitetaan teille sähköpostitse antamaanne sähköpostiosoitteeseen. Omat laskusi voit tarkastaa myös Collector bankin omilta sivuilta: https://www.collector.fi/asiakaspalvelu/maksa-laskulla/

Jos olet valinnut maksutavaksi yrityslaskun:

Yrityslasku lähetetään tilauksessa antamaanne sähköpostiosoitteeseen. Tarkastathan sähköpostiin saamastanne tilausvahvistuksesta sähköpostiosoitteen oikeellisuuden. 

Lasku saattaa joissain tapauksissa mennä myös sähköpostin roskapostikansioon. Tarkastathan kaikki kansiot sähköpostilaatikosta. Viesti lähetetään otsikolla “Tilauksen lasku”. Voit etsiä viestiä

Jos et ole saaneet yrityslaskua 3 arkipäivän kuluessa, olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeella https://preeco.fi/yhteyslomake