Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Miten saan rahat takaisin palauttamistani tuotteista?


Rahanpalautus tapahtuu tilauksen yhteydessä valitun maksutavan mukaan. Jos olet maksanut tilauksen verkkopankkimaksuna, niin summa palautuu suoraan tilillesi. Mikäli olet suorittanut maksun luottokortilla, niin summa palautetaan automattisesti käyttämällesi kortille. MobilePayn kautta maksetuissa tilauksissa takaisinmaksu tapahtuu MobilePay maksutapaan liitetylle tilille tai kortille.

Jos olet valinnut maksutavaksi Avardan Preeco laskun tai tilin, niin saat päivitetyn laskun sähköpostitse tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos olet jo maksanut laskun, niin Avarda lähettää sinulle kyselyn tilinumerosta sähköpostitse maksun palautusta varten. Kirjautuneet palautukset näet myös Avardan OMAT SIVUT -palvelun kautta: https://omatsivut.avarda.fi/

Huomioithan että rahat voidaan palauttaa vasta kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet palautuksen. Rahanpalautus näkyy noin 2-5 arkipäivän kuluessa siitä, kun olet saanut sähköpostiisi ilmoituksen meiltä, että palautuksesi on käsitelty.

Palautettuasi tuotteen pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakastilisi kautta, jos et ole saanut 14 arkipäivän kuluessa ilmoitusta, että palautuksesi on käsitelty.

Avardan asiakaspalvelu auttaa kaikissa maksamiseen ja laskutukseen liittyvissä kysymyksissä:

asiakaspalvelu@avarda.fi
09 2532 7100 (mpm/pvm)
avoinna ma–pe klo 9–19