Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Voinko palauttaa tuotteen jota olen kokeillut?


Palautettavan tuotteen, tuotepakkauksen sekä tuotteen mukana toimittavien käyttöohjeiden ja tarvikkeiden tulee olla oleellisesti muuttumaton ja vähentymätön. 30 vuorokauden aikana tuotteeseen ja sen ominaisuuksiin voi tutustua samaan tapaan kuin myymälässä tuotetta ostaessa ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä. Tuotepakkaus on osa tuotetta ja pakkaukset tulee aina avata varoen itse pakkausta vaurioimatta. Tuotetta ei saa ottaa käyttöön. Käyttöönotoksi katsotaan esimerkiksi ajoneuvon koeajaminen, koottavan huonekalun tai piharakennelman kokoaminen.

Hygieniatuotteilla, joiden alkuperäinen toimituspakkaus on avattu ei ole palautusoikeutta. Tieto tuotteen hygieniamääritelmästä löytyy ko. tuotteiden tuotesivulta. 

Jos palautettu tuote on asiakkaan toimesta menettänyt myyntiarvoaan, niin asiakas on velvollinen korvaamaan tuotteen myyntihinnan ja arvonalentumisen välisen erotuksen. Tuotteen arvon aleneminen käsitellään tapauskohtaisesti. Jos palautettu tuote osoittautuu kokonaan myyntikelvottomaksi, niin tuotteesta ei palauteta asiakkaan maksamaa hintaa, vaan arvonalentuminen on 100 prosenttia asiakkaan maksamasta tuotteen hinnasta.