Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Suodata

Hinta

Hinta

  • 39,00 € - 4 560,00 €

Väri

Väri

Ominaisuudet

Ominaisuudet

Materiaali

Materiaali

Istuinmäärä

Istuinmäärä

Tyyppi

Tyyppi

Runko

Runko

Polyrottinkisohvat

Tuotteita yhteensä 100 kpl.

Näytetään 1-60 yht. 100 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

8-osainen puutarhan oleskeluryhmä tyynyillä polyrottinki musta

2 349,95 € 1 754,95 €
Säästä 595€!

Osamaksulla

alk.

67.95€ /kk

Ilmainen toimitus

  • -595,00 €
  • Väri: musta
  • Tyynyjen väri: kermanvalkoinen
  • Kestävä teräsrunko + muovijalat
  • Tyynyn materiaali: 100 % polyesteri
  • Mitat: katso kuva
  • Helppo koota
  • Toimitus sisältää: 3 x Kulmaistuin, 3 x Käsinojaton istuin, 1 x Jakkara, 1 x Kahvipöytä lasisella pöytälevyllä, 7 x Istuintyyny ja 9 x Selkätyyny.
Lisää ostoskoriin

Mihin tarkoituksiin polyrottinkisohva sopii?

polyrottinkisohvaKetkä käyttävät puutarhasi kalusteita ja mihin käyttötarkoituksiin? Onko haaveissasi kokonainen ruokailuryhmä vain ulkokäyttöä varten? Vai onko tarkoituksenasi hankkia rentoutumiseen ja oleiluun tarkoitetu mukava polyrottinkisohva tai -nojatuoli? Ymmärtämällä miten juuri sinä tykkäät viettää aikaa pihallasi, helpottaa puutarhakalusteiden, kuten polyrottinkisohvien, pöytien ja muiden istuimien valinnassa, kuten myös määrissä.

Kuinka paljon tilaa on käytettävissä?

Onko sinulla suurikokoinen puutarha laajalla tilalla? Vai ainoastaan pieni parveke? Minkä tahansa kokoinen ulkoilma-alue sinulla onkaan käytettävissä, löydät meiltä varmasti sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Jo varhaisessa vaiheessa on tärkeää olla määritettynä se, kuinka paljon tilaa sinulla on käytettävissäsi (tarkat mitat eivät ole tarpeellisia, paitsi aivan pienikokoisilla pihoilla), jotta et hanki pihallesi polyrottinkisohvaa tai muita kalusteita, jotka eivät sinne mahdu.

Minkälainen pääsy pihallesi on?

Miten kuljetat suurikokoiset sohvat, kuten polyrottinkisohvat, pihallesi? Esimerkiksi painavien ja ei-taitettavien kalusteiden valitseminen parvekkeelle ei ole paras valinta, sillä kalusteiden raahaminen ylös portaita ja sovittaminen oviaukoista voi olla hankalaa.

Missä kalusteita säilytetään?

Älä unohda harkita sitä, mitä kalusteille tehdään kun ne eivät ole käytössä – mihin kalusteet varastoidaan? Siirretäänkö kalusteet eri paikkaan vai onko pihallasi tarpeeksi tilaa niin, että kalusteita, kuten polyrottinkisohvia, voidaan pitää pihalla koko vuoden ympäri? Tietyt materiaalit ruostuvat helposti esimerkiksi kosteudessa tai talviolosuhteissa. Pienikokoiset ja kevytpainoiset kalusteet ovat helpommin siirreltävissä ja varastoitavissa omaan varastoon tai pihavajaan.

Kuinka paljon ylläpitoa polyrottinkikalusteet vaativat?

Mieti sitä, kuinka paljon vaivaa pystyt näkemään puutarhakalusteidesi ja polyrottinkisohvien ylläpitoon ja huoltoon. Jotkin materiaalit vaativat enemmän työtä kuin toiset. Onko sinulle ok esimerkiksi lakata kalusteiden pinta kerran vuodessa, vai etsitkö jotain vieläkin helppohoitoisempaa? Tämä on tärkeä harkinnan aihe, sillä haluat varmasti että hankkimasi puutarhakalusteet kestävät usemman vuoden ajan.

Polyrottinkisohva - Miksi polyrottinki?

Jos olet etsimässä tyylikkäitä, mutta helposti pihaan sopivia kalusteita, kannattaa käydä läpi polyrottinkikalustevalikoimamme, kuten polyrottinkisohvat. Polyrottingin luonnollinen ulkonäkö saa kalusteet sopimaan helposti suurimpaan osaan eri sisustustyylejä, sekä se sopii materiaalina sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Polyrottinki vaatii vain vähän ylläpitoa ja hoitoa – tarvittaessa pinnat voi pestä saippuavedellä – älä kuitenkaan käytä pesussa painepesureita tai letkuja, sillä voimakas vedenvirtaus voi vahingoittaa polyrottinkipintoja.

Polyrottinkikalusteita, kuten polyrottinkisohva, on yleensä saatavana kahdessa eri tyypissä – punottuna tai muovattuna.

Punottu polyrottinki on kestävää, mutta kevytpainoista materiaalia. Materiaali ei homehdu ja siihen ei kerry homepintaa, lisäksi se on UV-säteilyn kestävää ja tuotteen värit eivät haalistu. Tällaiset kalusteet kestävät hyvin eri lämpötilan muutokset, ja polyrottinkipinta sekä alumiinikehys kestävät hyvin rankat vesisateetkin. Nämä käsinvalmistetut kalusteet voi jättää pihalle vuoden ympäri ja ne näyttävät aina hyvältä.

Muovatut polyrottinkikalusteet ovat vaihtoehto punotuille malleille. Niissä ei ole metallikehystä. Tuotteet vaativat usein kasaamisen, mutta ne ovat hyvä ja edullinen vaihtoehto.

Puiset sohvat

polyrottinkisohva-tarjousTuo luonnollinen ja ajaton tyyli pihallesi puisilla puutarhakalusteilla. Kaunis raakamateriaali yhdistettynä klassiseen designiin, on turvallinen ja kestävä vaihtoehto.

Puiset puutarhakalusteet ovat usein saatavissa kolmessa eri materiaalissa – akasiassa, eukalyptuksessa ja tiikissä.

Akasia ja eukalyptus materiaaliset puutarhakaluseteet vanhenevat luonnollisesti ajan kanssa, tämän vuoksi on suositeltavaa, että kalusteiden pintoja huolletaan ainakin kerran vuodessa. Näin varmistetaan, että tuote pysyy hyvänä mahdollisimman pitkään.

Puutarhakalusteiden materiaalina tiikki kestää paremmin lämpöä ja se on muutenkin kestävämpää. Kovana puumateriaalina, se ei halkeile ajankaan myötä. Puu on myös hyvin öljyinen, joten se kestää paremmin vettä kuin muut puumateriaalit. Tiikkikalusteet eivät lahoa edes kosteissa olosuhteissa. Tiikki ei vaadi paljoa ylläpitoa, satunnaisesti pintaa voidaan pyyhkiä hiekkapaperilla pinnan lian poistamiseksi. Jos tuote jätetään pitkäksi aikaa aurinkoon, se saattaa vaihtaa väriään kullanruskeasta tyylikkääseen hopeanharmaaseen. Vaihtoehtoisesti, värinmuutosta voidaan estää lakkaamalla pinta suojalakalla säännöllisin väliajoin.

Tilaa polyrottinkisohvat meiltä

Sohva on täydellinen rentoutumispaikka puutarhassa. Katso laaja valikoimamme läpi ja löydä omasi. Valikoimassa 2- ja 3-istuttava polyrottinkisohva. Verkkokauppamme tarjoaa joustavat maksutavat. Voit maksaa tuotteet pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla.

Ilmainen toimitus

Tuotteiden toimitus alken 0€ ja saatavissa myös kotiinkuljetus. Tuotteet sisältävät 30 päivän palautusoikeuden. Tilaa uutiskirje ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin. Jos ostosta heräsi lisää kysyttävää, asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9 - 17. Yhteystiedot löydät sivun ylä- ja alalaidasta.