Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Polyrottinkinen riipputuoli, Musta

Hinta voimassa19.7.saakka
Normaalisti: 259,95 € Säästä 60€!
Nyt vain: 199,95 €

Alkaen 9.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

&
Yhteensä =
Tuotetiedot

Polyrottinkinen riipputuoli, Musta

2020 uutuustuote! Kestävästä polyrottingista ja teräksestä valmistetun riipputuolin kanssa sinun ei tarvitse huolehtia kuin siitä, ehditkö ensimmäisenä istumaan siihen! Riipputuolista tulee ehdottomasti suosituin paikka rentoutua parvekkeellasi, puutarhassasi tai mihin sen päätätkään asettaa. Pehmoisilla istuintyynyillä on mukavaa keinahdella pitkiäkin aikoja. Tukeva teräsrunko pitää keinun takuuvarmasti paikoillaan. Koska keinua ei tarvitse asentaa kiinteästi paikoilleen, sitä on myös helppo siirrellä tilanteen niin vaatiessa. Keinun korkeutta on helppo säätää kiinnitysketjun lenkkien avulla.

Polyrottinki on suosituin materiaali puutarhakalusteille. Se on paitsi todella säänkestävä, myös erittäin helppo puhdistaa. Polyrottinkikalusteita voit säilyttää pihalla ympäri vuoden, mutta voit pidentää niiden ikää siirtämällä ne suojaan kovimpien pakkasten ajaksi. Polyrottingin putsaamiseen voidaan käyttää siihen tarkoitettua pesuainetta, tai ihan vaan saippuavettä.

Huom. Lähetys toimitetaan kahdessa eri osassa, joista toinen saapuu rahtikuljetuksena ja toinen normaalina postikuljetuksena.

Ominaisuudet

✔ HUOLETON POLYROTTINKIKORI: Polyrottingista valmistettu keinun kori on säänkestävä. Luonnollisen näköinen polyrottinki myös sopii kaikkiin käyttökohteisiin.

✔ EI VAADI KATTOKIINNITYSTÄ: Tukeva teräsrunko kannattelee riipputuolia turvallisesti. Riipputuolia ei tarvitse kiinnittää kiinteästi, joten se on helposti siirrettävissä.

✔ RIIPPUTUOLIN PEHMUSTEET: Riipputuolin mukana toimitetaan mukavat ja pehmoisat pehmusteet, joilla kelpaa istua pidempäänkin.

✔ HELPPO KORKEUDEN SÄÄTÖ: Riipputuolin korkeutta on helppo säätää ketjun lenkkien avulla.

✔ HELPPO KASATA: Riipputuoli on äärimmäisen helppo kasata, ja sen saa käyttöön hetkessä! HUOM! Pienet osat saattavat olla laitettu runkoputken sisään turvaan kuljetuksen ajaksi.

Tekniset tiedot

Väri Musta
Mitat 67 x 86 x 196(125 kori) (L x S x K)
Materiaalit Polyrottinki, 180G polyesteri
Istuintyynyn paksuus 8cm
Paino 25kg
Painoraja 150kg
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: