Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

EILA Ruokailuryhmä 6+1

Ale voimassa5.4saakka
Normaalisti: 479,95 € Säästä 180€!
Nyt vain: 299,95 €

Alkaen 13.95 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta tiistai, 7. huhti
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Vain muutama jäljellä!

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

& &
Yhteensä =

Tämä tuote
sisältää:

1 x 6 x
Tuotetiedot

EILA Ruokailuryhmä 6+1

Suosituin ruokailuryhmä

Yksi Preecon suosituimmista malleista on nyt uusittu! Ruokailuryhmä sisältää tutun ja turvallisen 150cm EILA polywood pöydän alumiinirungolla, sekä uudet ROOMA polyrottinkituolit. Polywood, joka myös Nonwoodina tunnetaan, on pitkäikäinen puuta jäljittelevät muoviseos materiaali. Se, sekä polyrottinkiset tuolit, kestävät säätä kuin säätää, ja ovatki siksi omiaan suomalaiseen pihaan. Laadukas ja huoleton antiikkiharjattu polyrottinkipunos. Kaikki tuotteet on myös erittäin helppo puhdistaa.

Tilava nonwood ruokailupöytä

150cm pitkässä ruokailupöydässä on säänkestävä ja tukeva musta alumiinirunko. Pöytälevyjen materiaali on puuta jäljittelevää nonwoodia, joka on tunnettu erittäin pitkäikäisestä kestosta. Nonwood näyttää puulta, mutta siinä on muovinkaltaisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä huomattavasti kestävämmän. Nonwood pöytä on myös erittäin helppo puhdistaa pelkällä vedellä. Tilavan pöydän ääreen mahtuu jopa 6 ruokailijaa, mutta kokonsa ansiosta se soveltuu loistavasti myös pienempään tilaan.

ROOMA polyrottinkituolit

Uusitut polyrottinkituolit ovat erittäin mukavan tuntuisia myös ilman pehmusteita. Antiikkiharjattu polyrottinki antaa tuoleille tyylikkään ulkonäön, eikä se ole yhtä liukas materiaali kuin tavallinen polyrottinki. Materiaalina polyrottinki on myös erittäin säänkestävää, joten se on täydellinen valinta suomalaiselle pihalle, terassille ja parvekkeelle. Tuolit on helppo puhdistaa pelkällä vedellä, mutta parhaan lopputuloksen saa Softcare vahapesuaineella. Oikein puhdistettu tuote kestää entistä kauemmin.

ruokailuryhmä puutarha

Ominaisuudet

✔ SUOSIKKIMALLI PUUTARHAAN:  EILA ruokailuryhmä on myydyimpiä mallejamme.

✔ PITKÄIKÄINEN RUOKAILURYHMÄ: Laadukkaiden ja säänkestävien materiaalien ansiosta ruokailuryhmä on erittäin pitkäikäinen. Oikein huollettuna pöytä ja penkit kestää vuosikausia!

✔ SÄÄNKESTÄVÄ NON-WOOD PÖYTÄ: Alumiinirunkoinen pöytä on tukeva, mutta kevyt siirtää. Non-wood puujäljitelmä pöytätaso on helppo puhdistaa vedellä.

✔ 6 MUKAVAA POLYROTTINKITUOLIA:  Helppohoitoinen ROOMA polyrottinkituoli on erittäin tyylikkään näköinen, ja taatusti säänkestävä. Voidaan puhdistaa pelkällä vedellä.

✔ TOIMITUKSEN SISÄLTÖ: Toimitukseen kuuluu 150cm EILA ruokapöytä sekä 6 ROOMA polyrottinkituolia.

Tekniset tiedot

Mitat tuolit 57 x 64 x 90cm (PxLxK)
Pöytä 150 x 80 x 74cm (PxLxK)
Materiaalit pöytä Nonwood (musta), alumiini (musta)
Materiaalit tuolit Harjattu polyrottinki (musta)
Materiaali: Alumiini
Materiaali: Polyrottinki
Materiaali: Nonwood
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: