Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

KAJO sähkötakka, musta

Ale voimassa01.03.2020saakka
Normaalisti: 299,95 € Säästä 60€!
Nyt vain: 239,95 €

Alkaen 11.95 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta maanantai, 2. maalis
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

HUOM! NYT SAAT VIELÄ 10% EXTRA-ALENNUKSEN!

Ostamalla tämän tuotteen ja ottamalla siitä 10 kuvaa saat 10% hyvityksen tuotteesta! Summa hyvitetään sinulle kuvien vastaanoton jälkeen. Ota kuvat vaikka puhelimesi kameralla ja lähetä ne meille sähköpostilla osoitteeseen j-m@ptg.fi. Etu on voimassa vain nopeimmalle!

Muutama vaatimus kuville:

- Saamme täyden käyttöoikeuden kuville

- Kuvien tulee olla hyvälaatuisia

- Ota kuvat eri kulmista

- Tuote aseteltuna käyttöpaikkaan

Lähetä kuvat meille sähköpostilla osoitteeseen j-m@ptg.fi

SISUSTUSTAKKA

KAJO Sähkötakka on klassisesti muotoiltu sisustustakka, jonka avulla voit nauttia takan loimusta ilman kommervenkkejä! Tyylikkäästi suunniteltu takan mantteli sisältää yksityiskohtia jotka tekevät tästä sähkötakasta kauniin sisustuselementin myös silloin kun se on pois päältä. Täydellisen takan ilmeen viimeistelee takan edessä oleva teräksinen suoja. Liekkiefekti kivipesällä antaa kauniin kajon huoneeseen.

Sisustustakka on valmistettu käyttäen vain parhaita mahdollisia materiaaleja, kuten ruostumatonta terästä. Takan vankka runko ja kestävät osat tekevätkin tästä takasta todella pitkäikäisen kumppanin, joka on helppo ottaa mukaan muutossakin! Sisustustakka on helppo asentaa, ja se on käytössä hetkessä. Sähkötakka ei kuitenkaan ole vain kaunis sisustuselementti, vaan myös hyödyllinen lisälämmön lähde. Takkaa voidaan käyttöö kahdella eri lämmitysteholla: 1000W & 2000W. Se lämmittää tehokkaasti ja turvallisesti huoneen. Takka on varustettu automaattisella sammutustoiminnolla, ja ehkäisee ylikuumenemisen.

Ominaisuudet

✔ KLASSINEN MUOTOILU:  Tyylillä muotoiltu sähkötakka on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä ja MDF:stä. Takassa on paljon kauniita yksityiskohtia.

✔ TULIEFEKTI KIVIPESÄLLÄ:   KAJO sisustustakka luo tunnelmallisen ja realistisen tuliefektin huoneeseen. Takka on varustettu tyylikkällä kivipesällä.

✔ 1000W & 2000W LÄMMITYSTEHO:  Sähkötakka on paitsi kaunis sisustuselementti, myös kätevä lisälämmönlähde. Lämmitysteho on helposti säädettävissä.

✔ AUTOMAATTINEN SAMMUTUSTOIMINTO:  Turvallinen sähkötakka on varustettu automaattisella sammutustoiminolla ylikuumenemisen ehkäisemiseksi. Takka on GS, CE, EMC ja RoHS hyväksytty.

✔ NOPEA ASENNUS:  Sisustustakan asennus käy käden käänteessä!

Tekniset tiedot

Mitat 94-100 x 25,5 x 86cm (LxSxK)
Teho 1000W/2000W
Materiaalit MDF, ruostumaton teräs
Tyyppi: Sähkötakka
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: