Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Pohjola Indoor Sähköpöytä 140 x 70 cm, Valkoinen

Tarjous voimassa21.4.saakka
  • Pohjola Indoor Sähköpöytä 140 x 70 cm, Valkoinen
  • Pohjola Indoor Sähköpöytä 140 x 70 cm, Valkoinen
  • Pohjola Indoor Sähköpöytä 140 x 70 cm, Valkoinen
  • Pohjola Indoor Sähköpöytä 140 x 70 cm, Valkoinen
  • Pohjola Indoor Sähköpöytä 140 x 70 cm, Valkoinen
  • Pohjola Indoor Sähköpöytä 140 x 70 cm, Valkoinen
  • Pohjola Indoor Sähköpöytä 140 x 70 cm, Valkoinen
Pohjola Indoor Sähköpöytä 140 x 70 cm, Valkoinen
search
Normaalisti: 359,95 € Säästä 150€!
Nyt vain: 209,95 €

Osamaksulla alkaen 10.95 €/kk

Hinnan 224,90 € sijasta

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 209,95 €.
Sisältää alv:n

• Pöytälevy 140 x 70 cm
• Korkeudensäätö 71 - 116 cm
• Nostokyky 70kg

Pakkaus sisältää

Määrä

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
VARASTOSSA – toimitus arviolta tiistaina 23.4.
PIKATOIMITUS jopa yhdessä arkipäivässä
Kotiinkuljetus vain 49,90 €!
Pikanouto Lahden varastolta saatavilla
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tuotetiedot

Pohjola Indoor: Ergonomiaa ja Tyyliä Jokaiseen Työpäivään

Tutustu Pohjola Indoorin korkeussäädettäviin sähkö- ja veivipöytiin, jotka tuovat ergonomian ja skandinaavisen designin suoraan työtilaasi. Jokainen pöytämme on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen työntekijän tarpeita – tarjoamme mahdollisuuden vaihdella työasentoa istumisen ja seisomisen välillä helposti ja vaivattomasti, edistäen näin terveyttä ja hyvinvointia työpäivän aikana.

Skandinaavinen Estetiikka Kohtuuhintaan

Pohjola Indoor yhdistää laadukkaat materiaalit ja minimalistisen muotoilun, tuoden työtilaasi kestävää kauneutta. Olemme valinneet jokaisen komponentin huolella, varmistaen, että ne vastaavat pohjoismaisen muotoilun vaatimuksiin – puhtaat linjat, luonnonläheiset materiaalit ja ajattomuus. Tarjoamme kaiken tämän kilpailukykyiseen hintaan, jotta laadukas työympäristö olisi saavutettavissa jokaiselle.

Ergonomiaa ja Monipuolisuutta

Me Pohjola Indoorilla uskomme, että jokaisen tulisi voida työskennellä mukavasti ja ergonomisesti. Siksi tarjoamme kalusteita, jotka tukevat sekä istuvaa että seisovaa työskentelyä, auttaen välttämään pitkäaikaisen paikallaan istumisen aiheuttamia terveysongelmia. Meidän korkeussäädettävät pöytämme ovat täydellisiä niin toimistoon kuin kotiinkin, mahdollistaen joustavan työympäristön luomisen.

Kestävää Suunnittelua, Suunniteltu Suomessa

Pohjola Indoorin tuotteet on suunniteltu kestämään käyttöä ja aikaa, säilyttäen samalla tyylinsä ja toiminnallisuutensa vuodesta toiseen. Panostamme kestäviin materiaaleihin ja skandinaaviseen muotoiluun, jotta voimme tarjota sinulle tuotteita, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä vaan myös kestävät käytössä. Valitsemalla meidät saat kalusteita, jotka tukevat aktiivista työskentelyä ja elävät elämääsi mukana.

Pohjola Indoor – Kotimaisen työpisteen uudistaja. Me tuomme ergonomian ja tyylikkyyden osaksi jokaista työpäivääsi, kohtuulliseen hintaan.

 

Sähköpöytä  140 x 70 cm, valkoinen

Koe ergonomisen muotoilun ja toiminnallisuuden huippu sähköpöydän avulla. Tämä vaativalle ammattilaiselle suunniteltu työpöytä muuttaa minkä tahansa työtilan mukavuuden, tyylin ja tehokkuuden keitaaksi.

Huippuluokan säädettävyys: Sähköpöytämme korkeutta voi säätää 71 - 116 cm välillä, joten se sopii kaikenikäisille käyttäjille. Halusitpa sitten seistä, istua tai mitä tahansa siltä väliltä, löydät optimaalisen työskentelykorkeuden vaivattomasti yhdellä napin painalluksella.

Poikkeuksellinen vahvuus: Ei kompromisseja. Huikea 70 kg:n nostokapasiteetti mahdollistaa sen, että voit huoletta kuormittaa työpöytäsi useilla monitoreilla, painavilla kirjoilla, teknisillä vempaimilla ja muulla vastaavalla. Työpöytämme takaa vakauden ja kestävyyden kuormasta riippumatta.

Tyylikäs ja tilava työtaso: Tässä pöydässä on reilu 140 cm x 70 cm:n työpinta-ala, joten siinä on runsaasti tilaa kaikille tärkeimmille työkaluille ja tarvikkeille. Tarkkuudella valmistettu työtaso tarjoaa saumattoman yhdistelmän estetiikkaa ja hyödyllisyyttä.

Innovatiivinen muotoilu kohtaa kestävyyden: Työpöytämme runko ei ole hyvän näköinen, vaan se on myös suunniteltu pitkäikäiseksi. Se on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista ja huipputeknologiasta, ja se takaa tasaiset ja hiljaiset säädöt kerta toisensa jälkeen.

Sähköpöydän rungolla ja moottorilla on 24kk takuu.

Ominaisuudet

✔ SÄHKÖSÄÄDETTÄVÄ TYÖPÖYTÄ: Rungon korkeutta on helppo säätää nappia painamalla 71 - 116 cm välillä.

✔ ERGONOMINEN TYÖSKENTELY: Sähköpöydän avulla parannat työergonomiaa vaivattomasti. Paremman ergonomian ansiosta työskentelet kivuttomasti, ja voit arjessa paremmin.

✔ HILJAINEN KORKEUDENSÄÄTÖ:  Laadukas sähkömoottori nostaa ja laskee työtasoa hiljaisesti. 

✔ SOVELTUU USEILLE NÄYTÖILLE:  Työpöytä tarjoaa tilaa useammallekin näytölle, sekä kaikille tarvittaville tavaroille. Työpöydän nostokyky on 70 kg.

✔ TYYLIKÄS MUOTOILU: Moderni mutta simppeli ulkonäkö tarkoittaa että työpöytä on helppo sijoittaa kaikkiin sisustustyyleihin. Pöytälevyn reunat ovat tyylikkäästi pyöristetty.

Tekniset tiedot
Pöytälevyn mitat 140 x 70cm
Rungon korkeus ilman pöytälevyä 71-116cm
Nostokyky 70kg
Tulojännite 100V-240V
Nopeus 15 m / s
Äänenvoimakkuus < 50db
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Kokemuksia Pohjola Indoor Sähköpöytä 140 x 70 cm, Valkoinen

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: