Tiedot

 • 0458413355
 • info@preeco.fi
 • Ilmainen toimitus
 • 14 pv:n palautusoikeus
 • Tiedot

  Tuotteiden toimitus

  Toimitus

  Suuri osa tuotteista lähetetään päävarastoltamme Saksasta, mutta joitain tuotteita on saatavilla myös suoraan Suomen varastoltamme. Vihreällä huutomerkillä merkityt tuotteet ovat saatavilla 1-5 päivän toimitusajalla Suomen varastoltamme. Muilla tuotteilla toimitusaika on normaalisti 5-14 arkipäivää.

  Kaikki hinnat sisältävät toimituskulut lähimpään postiin / kuljetusyhtiön varastolle. Tavarat voidaan noutaa postin toimipisteestä kahden viikon ajan niiden saapumisesta ja kuljetusyhtiöden toimipisteestä viikon ajan niiden saapumisesta. Tuotteiden saapumisesta lähetetään ilmoitus postitse tai puhelimitse. Kuljetusyhiö saattaa myös yrittää toimitusta osoitteeseen, vaikkei kotiinkuljetusta ole erikseen valittu. Mikäli et saa yhteydenottoa kuljetusyhtiöltä, vaikka pakettin on saapunut paikkakuntasi terminaaliin, 3-4 neljän päivän kuluessa niin ota yhteyttä kuljetusliikkeeseen sopiaksesi toimituksesta.

  Tuotteet toimitetaan UPS:n, DPD:n, DHL:n tai Postin väliltyksellä. Saat lähetyksesi seurantakoodit sähköpostiisi, kun tilaus on lähtenyt matkaan.

  Kotiinkuljetus

  Kaikille tuotteille on mahdollista ostaa erikseen kotiinkuljetus. Kuljetusyhtiö yrittää yleensä ottaa asiakkaaseen yhteyttä ennen toimitusyritystä. DPD yrittää toimitusta arkisin klo 8 ja 16 välillä. Pikatoimitustuotteet lähetetään Postin kautta ja saat puhelimeesi tekstiviestin sopivan toimitusajankohdan valitsemiseksi. Mikäli asiakkaaseen ei saada yhteyttä tai tuotteita ei saada toimitettua, jäävät tuotteet kuljetusyhtiön varastolle säilöön kahdeksi viikoksi. Kuljetusyhtiön ollessa DPD, paketteja säilytetään seitsemän vuorokautta. Pyydämmekin sinua ottamaan meihin yhteyttä, mikäli toimituksessa on kulunut yli kaksi viikkoa, koska todennäköisesti tuotteet ovat jääneet toimitusongelmien vuoksi kuljetusyhtiön varastoon.

  Ennakkotilaustuotteet

  Jotain tuotteita voi tilata ennakkoon, jolloin tuotteet lähetetään sitten kun ne saadaan varastoon. Ennakkotilaustuotteet on merkitty niin tuotelistauksessa kuin tuotesivulla. Ennakkotilaustuotteilla on yleensä arvioitu saapumispäivämäärä, joka on näkyvillä tuotesivulla. Aina arvioitua saapumispäivämäärää ei ole tiedossa, mutta tilaaminen on silti mahdollista. Tällöin toimitusaika on korkeintaan 8 viikkoa ja ennakkotilauksen voi perua mikäli tuotetta ei tämän ajan sisällä saada varastoon.

  Sain vain osan tavaroistani

  Jos tavara lähetetään useammassa kuin yhdessä laatikossa, laatikot saattavat karata toisiltaan matkan aikana ja saapua näin ollen useamman päivän aikana. Jos saat vain yhden paketin, joka ei sisällä kaikkea tilaamaasi, ovat loput tavarat todennäköisesti vielä matkalla erillisessä paketissa.

  Haluan palauttaa tilaukseni

  Jos haluat palauttaa tilauksesi tai sinulla on reklamoitavaa tilauksesta, löydät toimintaohjeet täältä: http://preeco.fi/sisalto/14-palautusohjeet

  Mikäli asiakas kieltäytyy vastaanottamasta tuotetta tai jättää tuotteen noutamatta, tuote palautuu varastollemme. Noutamaton lähetys ei ole kuluttajansuojalain mukainen palautus, vaan se katsotaan sopimusrikkomukseksi ostajan puolelta. Näissä tapauksissa veloitamme asiakkaalta palautuneen tuotteen posti- ja käsittelykuluista aihetuneet kulut. Verkkokaupalla on oikeus vaatia ostajalta korvauksia aiheutuneista kuluista sopimusrikkomuksen johdosta. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 & 28 §).