Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

Trampoliini Premium 457cm turvaverkolla

Ale voimassa5.4saakka
Normaalisti: 539,95 € Säästä 150€!
Nyt vain: 389,95 €

Alkaen 16.95 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta tiistai, 7. huhti
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Vain muutama jäljellä!

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

& & &
Yhteensä =
Tuotetiedot

Trampoliini Ø 457cm turvaverkolla

Tähän pakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset trampoliinilla hyppymiseen: tukeva runko, laadukas trampoliini, turvallisuutta lisäävä turvaverkko, tolpat ja suomenkieliset ohjeet.

Trampoliini on helppo kasata ja se käy todella nopeasti vain noin 1 tunnissa. Lisäksi siinä on galvanoitu runko, joka takaa sen säänkestävyyden Suomen olosuhteissa. Galvanoitu runko ei myöskään ruostu!

Trampoliini on valmistettu vain laadukkaista materiaaleista, joka takaa sen turvallisuuden ja pitkän käyttöiän vuosiksi ja vuosiksi eteenpäin! Trampoliinissa on pehmeät ja leveät PVC reunapehmusteet, jotka lisäävät entisestään turvallisuutta ja takaavat sen, että trampoliinille on mukava siirtyä.

Trampoliinin turvallisuudesta on pidetty erityistä huolta! Se on tehty laadukkaista materiaaleista. Sitä on testattu lukemattomia kertoja. Se täyttää EU:n asettamat vaatimukset ja tämän lisäksi Suomen omat erityisvaatimukset. Trampoliinin mukana tulevat selkeät käyttöohjeet ja siihen turvaverkko ja turvatolpat.

Preecon trampoliineissa on panostettu myös hauskuuteen - niiden pomppuominaisuudet ovat erinomaiset!

Trampoliinien suuresta koosta johtuen niiden toimitusaika on hieman arviota pidempi. Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetystunnuksen, joka toimii Postin sivuilla.

Ominaisuudet

  • 3 U-muotoista jalkaa: Jalat asennetaan tasaisin välimatkoin trampoliinin ympärille. Ne tarjoavat tasaisuuden ja tuen koko trampoliinille.
  • Suojaverkko ja pehumustetut toppaukset: Suojaverkko liitetään tarkasti trampoliinin 20mm topattuihin suojaputkiin, jolloin se pysyy tukevasti paikallaan. Tämän lisäksi jousien päällä on 20mm pehmustetoppaus, joka suojaa, että maton ja verkon väliin ei pääse esimerkiksi jalka. -voimaa
  • Kaikki mitä tarvitset: Trampoliinin mukaan kuuluu vahva galvanoitu teräsrakenne, laadukas PP-mesh matto ja tuvallisuus varusteet. Ne on helppo asentaa suomenkielisten ohjeiden avulla, etkä tarvitse asennukseen erikoistyökaluja.
  • Korkea painorajoitus: Trampoliinilla voi pomppia jopa 100kg henkilö, vahvojen jousien ansiosta
  • Tukeva runko: Trampoliinin runko rakentuu paksun galvanoidun teräksen ympärillä, joka on ruosteen kestävä. Laadukkaat osat mahdollistavat trampoliinin pidemmän käyttöiän ja hauskemman ja turvallisemman kokemuksen.
  • Aukossa vetoketju ja klipsilukitus: helppoa ja turvallista

Sisältää:

  • 1 x Runko
  • 1 x Trampoliini
  • 1 x Turvaverkko ja tolpat
  • 1 x Ohjeet

Tekniset tiedot

Runko: Galvanoitu teräs
Trampoliinimatto: PP-Mesh
Halkaisija (cm): 457
Kokonaiskorkeus (cm): 260
Trampoliinin korkeus (cm): 80
Turvaverkon korkeus(cm): 183cm
Jousien lkm: 90(mitat: 130mmX3.0mm )
Jalkojen lkm: 5

Maksimi käyttäjän paino(kg):
150
Paino (kg): 89

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (1.91M)
Halkaisija: 457 cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

3 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä2 kpl

Kirjoittaja: Jonsbi 12.06.2019

En antaisi yhtään tähteä, matto löysä, marketeiden perustrampat antaa paljon paremmat pomput

Kirjoittaja: Pettynyt 21.05.2019

Viime vuonna ostettu, samantien käyttökelvottomaksi havaittu. Matto niin löysä ettei lapsi saa siinä kunnon pomppua aikaiseksi. Asiasta reklamoitu preecolle videon kera. Vastasivat että ei oo vikaa ku ei kukaan muu ole reklamoinut. Nyt keväällä laitettiin uudestaan kokoon ja kokeiltiin josko sitä saisi vietereitä muuttamalla kuntoon. Ei saanut, maton löysyys edelleen ongelma. Takapihalla siis iso kasa romurautaa mitä ei viitti edes laittaa eteenpäin.

Kirjoittaja: Isukki 29.05.2018

Toimii, kaikki tarvittava mukana ja Lapset kiittää.

Kirjoittaja: P.S 20.04.2018

Hinta laaitusuhde todella kohdallaan! Naapurissa 750€ samankokoinen tramppa ja tämä ei häpeä sille yhtään. Helppo kasata, ainoastaa jalkojen ruuvien vasta jengat melko heikot ja laitoin muutaman ruuvin tilalle paksut peltiruuvit. Kaikinpuolin hyvä ostos ja lapset kehuvat sitä kilpaa! Kiitos ja mukavat kesän alut Järvenpäästä.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: