Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Trampoliini Premium 457cm turvaverkolla

Hinta voimassa19.7.saakka
Normaalisti: 539,95 € Säästä 220€!
Nyt vain: 319,95 €

Alkaen 14.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Trampoliini Ø 457cm turvaverkolla

Tähän pakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset trampoliinilla hyppymiseen: tukeva runko, laadukas trampoliini, turvallisuutta lisäävä turvaverkko, tolpat ja suomenkieliset ohjeet.

Trampoliini on helppo kasata ja se käy todella nopeasti vain noin 1 tunnissa. Lisäksi siinä on galvanoitu runko, joka takaa sen säänkestävyyden Suomen olosuhteissa. Galvanoitu runko ei myöskään ruostu!

Trampoliini on valmistettu vain laadukkaista materiaaleista, joka takaa sen turvallisuuden ja pitkän käyttöiän vuosiksi ja vuosiksi eteenpäin! Trampoliinissa on pehmeät ja leveät PVC reunapehmusteet, jotka lisäävät entisestään turvallisuutta ja takaavat sen, että trampoliinille on mukava siirtyä.

Trampoliinin turvallisuudesta on pidetty erityistä huolta! Se on tehty laadukkaista materiaaleista. Sitä on testattu lukemattomia kertoja. Se täyttää EU:n asettamat vaatimukset ja tämän lisäksi Suomen omat erityisvaatimukset. Trampoliinin mukana tulevat selkeät käyttöohjeet ja siihen turvaverkko ja turvatolpat.

Preecon trampoliineissa on panostettu myös hauskuuteen - niiden pomppuominaisuudet ovat erinomaiset!

Trampoliinien suuresta koosta johtuen niiden toimitusaika on hieman arviota pidempi. Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetystunnuksen, joka toimii Postin sivuilla.

Ominaisuudet

  • 3 U-muotoista jalkaa: Jalat asennetaan tasaisin välimatkoin trampoliinin ympärille. Ne tarjoavat tasaisuuden ja tuen koko trampoliinille.
  • Suojaverkko ja pehumustetut toppaukset: Suojaverkko liitetään tarkasti trampoliinin 20mm topattuihin suojaputkiin, jolloin se pysyy tukevasti paikallaan. Tämän lisäksi jousien päällä on 20mm pehmustetoppaus, joka suojaa, että maton ja verkon väliin ei pääse esimerkiksi jalka. -voimaa
  • Kaikki mitä tarvitset: Trampoliinin mukaan kuuluu vahva galvanoitu teräsrakenne, laadukas PP-mesh matto ja tuvallisuus varusteet. Ne on helppo asentaa suomenkielisten ohjeiden avulla, etkä tarvitse asennukseen erikoistyökaluja.
  • Korkea painorajoitus: Trampoliinilla voi pomppia jopa 100kg henkilö, vahvojen jousien ansiosta
  • Tukeva runko: Trampoliinin runko rakentuu paksun galvanoidun teräksen ympärillä, joka on ruosteen kestävä. Laadukkaat osat mahdollistavat trampoliinin pidemmän käyttöiän ja hauskemman ja turvallisemman kokemuksen.
  • Aukossa vetoketju ja klipsilukitus: helppoa ja turvallista

Sisältää:

  • 1 x Runko
  • 1 x Trampoliini
  • 1 x Turvaverkko ja tolpat
  • 1 x Ohjeet

Tekniset tiedot

Runko: Galvanoitu teräs
Trampoliinimatto: PP-Mesh
Halkaisija (cm): 457
Kokonaiskorkeus (cm): 260
Trampoliinin korkeus (cm): 80
Turvaverkon korkeus(cm): 183cm
Jousien lkm: 90(mitat: 130mmX3.0mm )
Jalkojen lkm: 5

Maksimi käyttäjän paino(kg):
150
Paino (kg): 89

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (1.91M)
Halkaisija: 457 cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

2 /5


Yhteensä 12 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä9 kpl

Kirjoittaja: Onko varaosia runkoon kun runko murtui 07.06.2020

Saako tähän romukasaan edes uusia kehikon vara osia kun meillä murtui yksi osa tuote on ollut noin 1 ja puol vuotta laitoimme jouset ristiin niin alkoi joustaa... VARAOSIA KIITOS JA HETI!!!! AIVAN PASKA TUOTE!

Kirjoittaja: Kookoo 06.04.2020

Tuotteen hinta-laatusuhde todella huono. Vajaat 2 kesää oli käytössä ja kehikko murtui kaikista liitoskohdista. Onneksi huomattiin ennen kuin kenellekään sattui mitään. 2 kk käytön jälkeen jouduttiin reklamoimaan reunapehmusteesta jonka kaikki narut katkesi eikä se pysynyt enää paikallaan. Uusi saatiin kovan väännön jälkeen ja 2 kk myöhemmin tilalle...senkin perään joutui itse kyselemään. Heiveröinen ja huono tuote. En voi suositella koska ei todellakaan turvallinen lapsille kehikon murtumisriskin takia.

Kirjoittaja: miksi edes myytte? 06.04.2020

aivan paska tuote jos edes näät niin kannattaa katsoa pois en kyllä itse kehtaisi myydä tätä tuotetta.

Kirjoittaja: miksi edes myytte? 06.04.2020

aivan paska tuote jos edes näät niin kannattaa katsoa pois en kyllä itse kehtaisi myydä tätä tuotetta.

Kirjoittaja: Pettynyt romukasan omistaja 06.04.2020

Maksoin juuri aivan turhasta romukasasta 389,95e ja kuulkaas oli muuten elämäni turhimmat rahat. En maksaisi jatkossa penniäkään tälläisestä romusta. Ihan oikeasti kyllä nyt pitää kaikki olla päin puuta kun tällaista myy.

Kirjoittaja: T:VAADIN UUDEN KANKAAN! 06.04.2020

Aivan liian iso kangas jalanjälki jää kun astuu heikko kun mikäkin ja joutui laittaa kiviä päälle ettei lähde lentoon koko trampoliini vaadin uuden kankaan vähintään vielä kaiken kukkuraksi tilaus tuli viikon myöhässä sitten tuntuu kuin trampoliinin tangot kateaisivat kun pomppii KANNATTAA KIERTÄÄ KAUKAA EIKÄ TODELLAKAAN OSTAA!!!!!

Kirjoittaja: ihan surkee 06.04.2020

Aivan surkea jos edes harkitset niin unohda aiva surkea eieieieieiei hyi!

Kirjoittaja: Ihan surkea tuote haluan rahat takaisin. 06.04.2020

Jos pystyisin en antaisi yhtään tähteä!! Kangas aivan löysä. Jalanjälki jää kun on trampalla. Ei saa kunnon pomppuja!! Trampoliini heiluu kuin mikäkin ja rauta todella heikkoa. Haluaisin vähintään uuden kankaan. <br /> <br /> +Tilaus tuli noin 7vr myöhässä.

Kirjoittaja: Jonsbi 12.06.2019

En antaisi yhtään tähteä, matto löysä, marketeiden perustrampat antaa paljon paremmat pomput

Kirjoittaja: Pettynyt 21.05.2019

Viime vuonna ostettu, samantien käyttökelvottomaksi havaittu. Matto niin löysä ettei lapsi saa siinä kunnon pomppua aikaiseksi. Asiasta reklamoitu preecolle videon kera. Vastasivat että ei oo vikaa ku ei kukaan muu ole reklamoinut. Nyt keväällä laitettiin uudestaan kokoon ja kokeiltiin josko sitä saisi vietereitä muuttamalla kuntoon. Ei saanut, maton löysyys edelleen ongelma. Takapihalla siis iso kasa romurautaa mitä ei viitti edes laittaa eteenpäin.

Kirjoittaja: Isukki 29.05.2018

Toimii, kaikki tarvittava mukana ja Lapset kiittää.

Kirjoittaja: P.S 20.04.2018

Hinta laaitusuhde todella kohdallaan! Naapurissa 750€ samankokoinen tramppa ja tämä ei häpeä sille yhtään. Helppo kasata, ainoastaa jalkojen ruuvien vasta jengat melko heikot ja laitoin muutaman ruuvin tilalle paksut peltiruuvit. Kaikinpuolin hyvä ostos ja lapset kehuvat sitä kilpaa! Kiitos ja mukavat kesän alut Järvenpäästä.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: