Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Trampoliini Premium 457cm x 457 Turvaverkolla

Tarjous voimassa16.6.saakka
 • Trampoliini Premium 457cm x 457 Turvaverkolla
 • Trampoliini Premium 457cm x 457 Turvaverkolla
 • Trampoliini Premium 457cm x 457 Turvaverkolla
 • Trampoliini Premium 457cm x 457 Turvaverkolla
 • Trampoliini Premium 457cm x 457 Turvaverkolla
 • Trampoliini Premium 457cm x 457 Turvaverkolla
 • Trampoliini Premium 457cm x 457 Turvaverkolla
 • Trampoliini Premium 457cm x 457 Turvaverkolla
 • Trampoliini Premium 457cm x 457 Turvaverkolla
 • Trampoliini Premium 457cm x 457 Turvaverkolla
 • Trampoliini Premium 457cm x 457 Turvaverkolla
Trampoliini Premium 457cm x 457 Turvaverkolla
search
Normaalisti: 609,95 € Säästä 360€!
Nyt vain: 249,95 €

Osamaksulla alkaen 11.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 249,95 €.
Sisältää alv:n

• Max. kuormitus 150kg
• Topatut palkit
• 457cm halkaisija!

Määrä
Loppu

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
close TILAPÄISESTI LOPPU
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tuotetiedot

Trampoliini Ø 457cm turvaverkolla

Tähän pakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset trampoliinilla hyppymiseen: tukeva runko, laadukas trampoliini, turvallisuutta lisäävä turvaverkko, tolpat ja suomenkieliset ohjeet.

Trampoliini on helppo kasata ja se käy todella nopeasti vain noin 1 tunnissa. Lisäksi siinä on galvanoitu runko, joka takaa sen säänkestävyyden Suomen olosuhteissa. Galvanoitu runko ei myöskään ruostu!

Trampoliini on valmistettu vain laadukkaista materiaaleista, joka takaa sen turvallisuuden ja pitkän käyttöiän vuosiksi ja vuosiksi eteenpäin! Trampoliinissa on pehmeät ja leveät PVC reunapehmusteet, jotka lisäävät entisestään turvallisuutta ja takaavat sen, että trampoliinille on mukava siirtyä.

Trampoliinin turvallisuudesta on pidetty erityistä huolta! Se on tehty laadukkaista materiaaleista. Sitä on testattu lukemattomia kertoja. Se täyttää EU:n asettamat vaatimukset ja tämän lisäksi Suomen omat erityisvaatimukset. Trampoliinin mukana tulevat selkeät käyttöohjeet ja siihen turvaverkko ja turvatolpat.

Preecon trampoliineissa on panostettu myös hauskuuteen - niiden pomppuominaisuudet ovat erinomaiset!

Entistä hauskempi pomppia

Uusittu ja lisätty jousitus takaa entistä paremman kimmoisuuden, mikä tarkoittaa parempia hyppyjä! Jouset on valmistettu galvanoidusta teräksestä, jonka lisäksi niiden päällä on suojapehmuste, joka suojaa myös jousia kosteudelta.

Ominaisuudet
 • 5 U-muotoista jalkaa: Jalat asennetaan tasaisin välimatkoin trampoliinin ympärille. Ne tarjoavat tasaisuuden ja tuen koko trampoliinille.
 • Suojaverkko ja pehumustetut toppaukset: Suojaverkko liitetään tarkasti trampoliinin 20mm topattuihin suojaputkiin, jolloin se pysyy tukevasti paikallaan. Tämän lisäksi jousien päällä on 20mm pehmustetoppaus, joka suojaa, että maton ja verkon väliin ei pääse esimerkiksi jalka. -voimaa
 • Kaikki mitä tarvitset: Trampoliinin mukaan kuuluu vahva galvanoitu teräsrakenne, laadukas PP-mesh matto ja tuvallisuus varusteet. Ne on helppo asentaa suomenkielisten ohjeiden avulla, etkä tarvitse asennukseen erikoistyökaluja.
 • Korkea painorajoitus: Trampoliinilla voi pomppia jopa 100kg henkilö, vahvojen jousien ansiosta
 • Tukeva runko: Trampoliinin runko rakentuu paksun galvanoidun teräksen ympärillä, joka on ruosteen kestävä. Laadukkaat osat mahdollistavat trampoliinin pidemmän käyttöiän ja hauskemman ja turvallisemman kokemuksen.
 • Aukossa vetoketju ja klipsilukitus: helppoa ja turvallista

Sisältää:

 • 1 x Runko
 • 1 x Trampoliini
 • 1 x Turvaverkko ja tolpat
 • 1 x Ohjeet
Tekniset tiedot
Runko: Galvanoitu teräs
Trampoliinimatto: PP-Mesh
Halkaisija (cm): 457
Kokonaiskorkeus (cm): 260
Trampoliinin korkeus (cm): 80
Turvaverkon korkeus(cm): 183cm
Jousien lkm: 90(mitat: 130mmX3.0mm )
Jalkojen lkm: 5

Maksimi käyttäjän paino(kg):
150
Paino (kg): 89
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta

Saatat pitää myös

Kokemuksia Trampoliini Premium 457cm x 457 Turvaverkolla

3 /5


Yhteensä 18 tuotearvostelua

5 tähteä9 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä9 kpl

Laadukas tramppa

Hyvä. Nopea toimitus.

Ihanaa

Trampoliiniin ei mahdollista saada varaosia joten joutaa kaatopaikalle muutaman vuoden käytön jälkeen.En suosittele.

Huippu tramppa, jossa lapset tykkää pomppia.

Ensin ostimme pienemmän trampoliinin ja tälle vuotta päivitimme suurempaan. Ohjeet eivät olleet parhaimmasta päästä, mutta saimme kasattua trampoliinin kuitenkin helposti kahden miehen voimin. Laatu tuntuu hyvältä. Suosittelen lapsiperheille

Saako tähän romukasaan edes uusia kehikon vara osia kun meillä murtui yksi osa tuote on ollut noin 1 ja puol vuotta laitoimme jouset ristiin niin alkoi joustaa... VARAOSIA KIITOS JA HETI!!!! AIVAN PASKA TUOTE!

Tuotteen hinta-laatusuhde todella huono. Vajaat 2 kesää oli käytössä ja kehikko murtui kaikista liitoskohdista. Onneksi huomattiin ennen kuin kenellekään sattui mitään. 2 kk käytön jälkeen jouduttiin reklamoimaan reunapehmusteesta jonka kaikki narut katkesi eikä se pysynyt enää paikallaan. Uusi saatiin kovan väännön jälkeen ja 2 kk myöhemmin tilalle...senkin perään joutui itse kyselemään. Heiveröinen ja huono tuote. En voi suositella koska ei todellakaan turvallinen lapsille kehikon murtumisriskin takia.

aivan paska tuote jos edes näät niin kannattaa katsoa pois en kyllä itse kehtaisi myydä tätä tuotetta.

aivan paska tuote jos edes näät niin kannattaa katsoa pois en kyllä itse kehtaisi myydä tätä tuotetta.

Maksoin juuri aivan turhasta romukasasta 389,95e ja kuulkaas oli muuten elämäni turhimmat rahat. En maksaisi jatkossa penniäkään tälläisestä romusta. Ihan oikeasti kyllä nyt pitää kaikki olla päin puuta kun tällaista myy.

Aivan liian iso kangas jalanjälki jää kun astuu heikko kun mikäkin ja joutui laittaa kiviä päälle ettei lähde lentoon koko trampoliini vaadin uuden kankaan vähintään vielä kaiken kukkuraksi tilaus tuli viikon myöhässä sitten tuntuu kuin trampoliinin tangot kateaisivat kun pomppii KANNATTAA KIERTÄÄ KAUKAA EIKÄ TODELLAKAAN OSTAA!!!!!

Aivan surkea jos edes harkitset niin unohda aiva surkea eieieieieiei hyi!

Jos pystyisin en antaisi yhtään tähteä!! Kangas aivan löysä. Jalanjälki jää kun on trampalla. Ei saa kunnon pomppuja!! Trampoliini heiluu kuin mikäkin ja rauta todella heikkoa. Haluaisin vähintään uuden kankaan. +Tilaus tuli noin 7vr myöhässä.

En antaisi yhtään tähteä, matto löysä, marketeiden perustrampat antaa paljon paremmat pomput

Viime vuonna ostettu, samantien käyttökelvottomaksi havaittu. Matto niin löysä ettei lapsi saa siinä kunnon pomppua aikaiseksi. Asiasta reklamoitu preecolle videon kera. Vastasivat että ei oo vikaa ku ei kukaan muu ole reklamoinut. Nyt keväällä laitettiin uudestaan kokoon ja kokeiltiin josko sitä saisi vietereitä muuttamalla kuntoon. Ei saanut, maton löysyys edelleen ongelma. Takapihalla siis iso kasa romurautaa mitä ei viitti edes laittaa eteenpäin.

Toimii, kaikki tarvittava mukana ja Lapset kiittää.

Hinta laaitusuhde todella kohdallaan! Naapurissa 750€ samankokoinen tramppa ja tämä ei häpeä sille yhtään. Helppo kasata, ainoastaa jalkojen ruuvien vasta jengat melko heikot ja laitoin muutaman ruuvin tilalle paksut peltiruuvit. Kaikinpuolin hyvä ostos ja lapset kehuvat sitä kilpaa! Kiitos ja mukavat kesän alut Järvenpäästä.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: