Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Kissanhiekka CLEVER CAT Laventeli, 99% Pölytön, 6L

Tarjous voimassa21.4.saakka
  • Kissanhiekka CLEVER CAT Laventeli, 99% Pölytön, 6L
  • Kissanhiekka CLEVER CAT Laventeli, 99% Pölytön, 6L
Kissanhiekka CLEVER CAT Laventeli, 99% Pölytön, 6L
search
14,95 €

Osamaksulla alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 14,95 €.
Sisältää alv:n

• Sitoo hajut tehokkaasti
• 99% pölytön kissanhiekka
• Premium kissanhiekka - kiinteät paakut

Määrä

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
VARASTOSSA – toimitus arviolta torstaina 18.4.
PIKATOIMITUS jopa yhdessä arkipäivässä
Kotiinkuljetus vain 9,95 €!
Pikanouto Lahden varastolta saatavilla
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tuotetiedot

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU!

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, saat rahasi takaisin!
Nyt säästä vielä 5€ seuraavasta tilauksesta käyttämällä kassalla alennuskoodia HIEKKA5


Premium kissanhiekka Clever Cat – Luotettava Valinta

Kun erinomaisen kissanhiekan valinta on edessä, Clever Cat tarjoaa premium-vaihtoehdon, joka on suunniteltu vastaamaan vaativankin kissanomistajan tarpeita. Tämän kissanhiekan koostumus on 100 % bentoniittia, joka tunnetaan tehokkaasta imukyvystään ja kyvystään muodostaa kiinteitä paakkuja. Lisäksi tuote on kehitetty neutraloimaan epämiellyttävät hajut ja tarjoamaan hygieenisen ympäristön lemmikillesi.  Lisäksi tuotteessa käytetty laventelin tuoksu neutraloi epämiellyttävät hajut ja tarjoamaan hygieenisen ympäristön lemmikillesi.

Clever Cat kissanhiekan muodostama kompakti paakkuuntuminen helpottaa päivittäistä siivousta ja ylläpitää kissasi hiekkalaatikon raikkautta pidempään. Tämän ansiosta hiekan vaihtoväli voi olla harvempi, mikä pitkällä tähtäimellä on sekä aikaa että rahaa säästävä valinta. Hiekka on myös suunniteltu vähentämään pölyämistä, mikä on tärkeä tekijä ylläpidettäessä puhdasta kotiympäristöä ja vähennettäessä allergiariskejä.

- Clever Cat tarjoaa tehokkaan imukyvyn ja paakkuuntumisen.

- Hiekka sisältää laventelia ja neutraloivat hajuja.

- Vähentynyt pölyäminen edistää puhtaampaa kodin ympäristöä ja auttaa allergioiden hallinnassa sekä käyttömukavuudessa.

Kissanhiekan Ominaisuudet

Premium kissanhiekka Clever Cat on suunniteltu vastaamaan korkeimpiin standardisi puhtaudesta ja käytännöllisyydestä. Clever Cat kissanhiekka tarjoaa tehokkaan ratkaisun kissanvessan ylläpitoon.

100% Luonnollinen bentoniitti

Clever Cat-kissanhiekka on valmistettu 100% luonnollisesta bentoniitista, joka on huippulaadukas materiaali kissanhiekan valmistuksessa. Bentoniittisavi on ihanteellinen valinta, sillä se on 99% pölytön, mikä auttaa pitämään kodin puhtaampana ja on parempi niin ihmisten kuin kissojennkin hengitykselle.

Tehokas Paakkuuntuminen

Hiekan kiinteät paakut varmistavat, että voit helposti poistaa jätökset ilman sotkua. Tämä ominaisuus myös edesauttaa hiekan pitkäikäisyyttä, sillä vain käytetty hiekka poistetaan, mikä säästää hiekaa ja vähentää tarvetta sen lisäämiselle tai kokonaan uusimiselle.

Clever Cat kissanhiekka käyttää edistyksellistä paakkuuntumisteknologiaa. Hiekka sisältää 100 % bentoniittia, joka on ominaisuuksiltaan erinomaisesti paakkuuntuvaa. Se tarkoittaa, että kissanhiekka muodostaa kosteuden kohdatessaan kiinteitä paakkuja, jolloin puhdistaminen on nopeaa ja helppoa. Paakkuja on yksinkertainen poistaa, mikä pidentää hiekan käyttöikää.

Hajunsidonta

Yksi Clever Cat-kissanhiekan tärkeimmistä ominaisuuksista on sen pitkäkestoinen hajunsidonta. Erikoisvalmisteisen bentoniitin ansiosta hajut sitoutuvat tehokkaasti itse hiekkajyväsiin, mikä pitää kissanvessan tuoreen tuoksuisena pidempään ja edistää näin kokonaisvaltaista kodin viihtyvyyttä.

Laventelin luonnollinen tuoksu auttaa pitämään wc-tilat miellyttävinä, ja tämä tekee hiekasta erinomaisen valinnan niin kissalle kuin omistajillekin.

Innovaatio ja Teknologia

Premium kissanhiekka Clever Cat on suunniteltu vastaamaan vaativankin kissanomistajan tarpeisiin. Kehittyneet teknologiat paakkuuntumisessa ja hajunhallinnassa takaavat ylivertaisen käyttökokemuksen.

Clever Cat kissanhiekka yhdistää nämä teknologiat luodakseen tuotteen, joka helpottaa arkeasi ja tarjoaa lemmikillesi miellyttävän ja puhtaan ympäristön.

Ominaisuudet

✔ PREMIUM KISSANHIEKKA: Clever Cat on premiumluokkainen kissanhiekka jossa on edistyksellinen paakkuuntumis- ja hajunhallintateknologia.

✔ PITKÄKESTOINEN HAJUNSIDONTA: Kissanhiekka tehokkaalla hajunsidonnalla sitoo hajut pitkäkestoisesti, jotta voit elää ilman hajuhaittoja. Laventelin tuoksu auttaa pitämään wc-tilat miellyttävinä

✔ KIINTEÄSTI PAAKKUUNTUVA:  Laadukas kissanhiekka paakkuuntuu hyvin, jolloin hiekan siivoaminen on helppo. Paakkuuntumisen ansiosta kissanhiekka on myös riittoisampaa, ja vähentää vaihto- ja lisäystarvetta.

✔ 99% PÖLYTÖN KOOSTUMUS:  Lähes pölytön kissanhiekka on turvallista kaataa laatikkoon, eikä se pölytä siivottaessa. Tämä auttaa pitämään kotisi puhtaampana, ja hengitysilman puhtaampana sinulle ja kissallesi.

✔ EI LEVITY ASUNTOON: Kissanhiekan LOW TRACKING -ominaisuuden ansiosta hiekanjyvät eivät tartu kissan tassuihin ja leviä asuntoon

✔ 100% LUONNOLLINEN MATERIAALI: Kissanhiekka on valmistettu 100% luonnollisesta bentoniitistä joka puhdas ja luonnolinen materiaali.

Tekniset tiedot
Hiekan määrä 6 L
Materiaali 100% luonnollinen bentoniitti 
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Kokemuksia Kissanhiekka CLEVER CAT Laventeli, 99% Pölytön, 6L

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: